vineri, 14 februarie 2020

„BRAZILIA APARȚINE LUI DUMNEZEU”. AȘA A DECLARAT PREȘEDINTELE BRAZILIEI, JAIR BOLSONARO, ÎN 8 FEBRUARIE 2020, CÂND S-A ALĂTURAT CELOR 140.000 DE PARTICIPANȚI LA UN EVENIMENT CREȘTIN DE ÎNCHINARE. (scurtă anunțare a știrii; articol în engleză din 12 februarie 2020). NE AMINTIM CĂ BOLSONARO ȘI-A ÎNCEPUT MANDATUL ÎN IANUARIE 2019, IAR PRIN PARTIDUL „ALIANȚA PENTRU BRAZILIA” PE CARE L-A ÎNFIINȚAT ÎN NOIEMBRIE 2019 SUSȚINE RESPECTAREA LUI DUMNEZEU ȘI A RELIGIEI, ȘI APĂRĂ FAMILIA ȘI VIAȚA DIN MOMENTUL ZĂMISLIRII. CĂPITAN DE ARMATĂ ÎN REZERVĂ, BOLSONARO LUPTĂ CONTRA POLITICIENILOR COMUNIȘTI PE CARE I-A ACUZAT DE DECADENȚA MORALĂ A TINERETULUI ȘI DE FAPTUL CĂ VOR SĂ-I CONVERTEASCĂ PE COPII LA HOMOSEXUALITATE PRIN ORELE DE ORIENTARE SEXUALĂ ȘI PRIN PREDAREA IDEOLOGIEI DE GEN.


Pr.prof. Ion Ciungu








„Lăudaţi-L pe Domnul toate neamurile; lăudaţi-L pe El toate popoarele; Că s-a întărit mila Lui peste noi şi adevărul Domnului rămâne în veac.” (Psalmul 116, versetele 1-2) http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=65&cap=116



Statuia Hristos Răscumpărătorul (Mântuitorul) din Rio de Janeiro. "« Cristo Redentor » este cea mai folosită icoană pentru a reprezenta orașul Rio ( și uneori pentru a reprezenta întreaga Brazilie ) " , declanșând  o  «invidie turistică»  încă de la sfârșitul anilor 1920 , prin Iisus înfățișat în stilul Art Deco al statuii, vehiculat pe cartea poștală. «Lumea este în prezent prinsă într-o luptă de a vedea cine are cel mai mare Iisus Hristos.»" Statuia, construită între anii 1922 și 1931, împreună cu soclul, are înălțimea de 38 de metri. Structura este din beton armat, iar straturile exterioare sunt din steatit.

…………………………………………………………………………………..








Jair Bolsonaro a spus sâmbătă, 8 februarie 2020, că el crede că Iisus este Mântuitorul lui și că Brazilia aparține lui Dumnezeu, după cum putem observa din articolul 'Brazil Belongs to God': Brazil's President Professes His Faith at Christian Worship Event, publicat în data de 12 februarie 2020, pe website-ul american de știri creștine CHRISTIAN HEADLINES, de Mikaela Mathews.


Bolsonaro se consideră pe sine a fi om cu frica lui Dumnezeu. Credința lui s-a întărit în timpul campaniei prezidențiale când a fost înjunghiat grav. Doctorii care l-au îngrijit atunci i-au spus că situația era așa de gravă încât șansele de supraviețuire sunt numai de 1%. Dat fiind faptul că el a supraviețuit acelui atentat de asasinare, Bolsonaro spune că îi datorează viața lui Dumnezeu, căci a fost voia lui Dumnezeu ca el să trăiască. 


………………………………………………………………………………………………………
Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.


S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:


RESPECTAREA LUI DUMNEZEU ȘI A RELIGIEI, APĂRAREA VIEȚII DIN MOMENTUL ZĂMISLIRII ȘI A FAMILIEI, SUNT CÂTEVA PUNCTE DIN PROGRAMUL PARTIDULUI “ALIANȚA PENTRU BRAZILIA”, ÎNFIINȚAT ÎN 21 NOIEMBRIE 2019 DE PREȘEDINTELE BRAZILIEI JAIR BOLSONARO. (articol în franceză din 22 noiembrie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA CE PUNCTE SATANICE AU ÎN PROGRAM PARTIDELE ÎNCÂT SE UCID “LEGAL” 100.000 DE BEBELUȘI ÎN FIECARE AN PRIN AVORT ???!!!




CREȘTINII EVANGHELICI DIN BRAZILIA AU MARI AȘTEPTĂRI DE LA PREȘEDINDETE ȚĂRII, BOLSONARO, CĂRUIA I-AU ASIGURAT VICTORIA, DATORITĂ CAMPANIEI LUI DE SUSȚINERE A VALORILOR CREȘTINE CONTRA COMUNIȘTILOR GAY CARE SUSȚIN AVORTUL, DECONSTRUCȚIA FAMILIEI TRADIȚIONALE ȘI ÎNDOCTRINAREA SEXUALĂ A COPIILOR ÎN ȘCOLI (articol în engleză din 17 decembrie 2018; scurtă anunțare a știrii)



DUMNEZEU ȘI JOCURILE OLIMPICE (RIO DE JANEIRO, 2016)





PETIȚIE CONTRA DIFUZĂRII FILMULUI ÎN CARE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS ESTE PREZENTAT CA FIIND HOMOSEXUAL, APOSTOLII SUNT PREZENTAȚI CA FIIND ALCOOLICI ȘI INDISCIPLINAȚI, SFÂNTA FECIOARĂ ESTE PREZENTATĂ CA AVÂND RELAȚII SEXUALE CU DUMNEZEU. PETIȚIA A PORNIT DE LA ORGANIZAȚIA SPANIOLĂ „CITIZEN GO”, CARE APĂRĂ CAUZE CREȘTINE, ȘI ESTE ADRESATĂ REȚELEI AMERICANE DE SERVICII MEDIA „NETFLIX” CARE DIFUZEAZĂ ACUM FILMUL RESPECTIV. (am primit pe e-mail petiția în franceză, azi, 24 decembrie 2019 și am semnat-o; erau 1.202.388 de semnături; deocamdată se urmărește obținerea a 2.000.000 de semnături; după informațiile mele, din alte surse, în Brazilia, unde se difuzează acest film din 3 decembrie 2019, s-a pus în circulație o petiție prin care se cerea conducerii Netflix să înceteze difuzarea filmului respectiv, iar în 17 decembrie 2019 erau deja aproape două milioane de semnături; oricum, este de folos să semnăm și noi, creștinii din Europa, căci valorile creștine sunt atacate și aici programatic și consecvent.)






SFÂNTA ÎMPĂRTĂȘANIE NU VA FI DATĂ PARLAMENTARILOR CARE AU VOTAT ÎN 2019 UN PROIECT DE LEGE CARE SUSȚINE AVORTUL ÎN STATUL AMERICAN RHODE ISLAND, CONFORM UNEI BROȘURI ÎN CARE APAR NUMELE PARLAMENTARILOR RESPECTIVI, BROȘURĂ PUBLICATĂ LA ÎNCEPUTUL ACESTEI LUNI DE CĂTRE PREOTUL RICHARD BUCCI DIN ORĂȘELUL WEST WARWICK, STATUL RHODE ISLAND. (scurtă anunțare a știrii; articol în engleză din 11 februarie 2020). NE AMINTIM CĂ ȘI LUI JOE BIDEN, CARE CANDIDEAZĂ ÎN 2020 LA PREȘEDINȚIA SUA, I-A FOST REFUZATĂ SFÂNTA ÎMPĂRTĂȘANIE, ÎN STATUL CAROLINA DE SUD, ÎN OCTOMBRIE 2019, PENTRU CĂ BIDEN SUSȚINE AVORTUL. LA FEL AU PĂȚIT PARLAMENTARII ÎN STATUL ILLINOIS. ÎN ROMÂNIA NU AM AUZIT DE ASTFEL DE SITUAȚII. OARE PARLAMENTARII ROMÂNI ȘI PREȘEDINȚII ROMÂNIEI CE SUSȚIN, ÎN CONDIȚIILE ÎN CARE ÎN FIECARE AN SE UCID ÎN ROMÂNIA 100.000 DE BEBELUȘI PRIN AVORT? ȘTIM CĂ TRUMP A CÂȘTIGAT ALEGERILE ÎN 2016 TOCMAI PENTRU CĂ S-A ANGAJAT PE LINIA VALORILOR CREȘTINE PRO VIAȚĂ, ANTI AVORT. ȘI ASTFEL ARE ȘANSE SĂ MAI CÂȘTIGE UN MANDAT. OARE ÎN ROMÂNIA VALORILE CREȘTINE NU AU IMPORTANȚĂ???!!!



SFÂNTA ÎMPĂRTĂȘANIE A FOST REFUZATĂ DUMINICĂ, 27 OCTOMBRIE 2019, LUI JOE BIDEN, CANDIDAT DEMOCRAT LA PREȘEDINȚIA SUA ÎN 2020. PREOTUL CATOLIC A EXPLICAT DIN CE CAUZĂ S-A AJUNS LA ACEASTĂ SITUAȚIE: JOE BIDEN APĂRĂ AVORTUL. (articol în engleză din 29 octombrie 2019; scurtă anunțare a știrii).


                            






AM CĂUTAT ROMÂNIA, DAR ROMÂNIA NU ERA SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ PRINTRE CELE 20 DE ȚĂRI CARE APĂRĂ FAMILIA, CARE APĂRĂ DREPTUL LA VIAȚĂ AL COPIILOR NENĂSCUȚI ȘI CRITICĂ ONU PENTRU CĂ PROMOVEAZĂ AVORTUL. (articol în engleză din 27 septembrie 2019 ; scurtă anunțare a știrii). NU-I DE MIRARE, CĂCI ÎN ROMÂNIA E VRAIȘTE NAȚIONALĂ. OBSERVĂM ACEASTA DIN SITUAȚIA RECENTĂ A FETELOR ALEXANDRA MĂCEȘANU, LUIZA MELENCU, ADRIANA FIERARU ETC. OBSERVĂM DE ZECI DE ANI UCIDERILE ZILNICE ALE BEBELUȘILOR ÎN PÂNTECELE MAMELOR LOR, 100.000 ÎN FIECARE AN, ÎN ROMÂNIA.







CREȘTINII AMERICANI LUPTĂTORI PRO VIAȚĂ AU SPERANȚE CĂ ÎN ANUL 2020 CURTEA SUPREMĂ A SUA VA AJUNGE SĂ DESFIINȚEZE DECIZIA “ROE V. WADE” CARE PERMITE AVORTUL. (articol în engleză din 7 octombrie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA NU SUNT SEMNE CĂ AR FI AJUNS LUPTA CREȘTINILOR PRO VIAȚĂ LA NIVEL JURIDIC SAU LA NIVEL PARLAMENTAR.










CREȘTINII TREBUIE SĂ ȘTIE CĂ IDEOLOGIA DE GEN ESTE O IDEOLOGIE FALSĂ, CARE ÎN ULTIMII 10 ANI A DEVENIT TOT MAI CUNOSCUTĂ CĂCI ESTE SUSȚINUTĂ CU BANI MULȚI DE ÎNTREPRINDERI MULTINAȚIONALE, ESTE INTEGRATĂ RAPID ÎN SISTEMUL JURIDIC ȘI ESTE PROMOVATĂ ÎN ȘCOLI, FĂCÂND VICTIME PRINTRE COPII. ÎN REGATUL UNIT CONFUZIA DE GEN, CU TOATE PROBLEMELE CARE DECURG DIN EA, ESTE PROMOVATĂ ÎNCEPÂND CU CĂRȚILE DE TIPUL „ZÂNA GENULUI” (THE GENDER FAIRY) PENTRU COPIII DE 4 ANI, CONTINUÂND CU INSTALAREA ÎN ȘCOLI A TOALETELOR NEUTRE DE GEN ÎN CARE INTRĂ ȘI BĂIEȚI ȘI FETE, CONTINUÂND CU DISFORIA DE GEN, RISCUL ȘI ȘANTAJUL DE SUICID, SCHIMBAREA DOCUMENTELOR DE IDENTITATE, TRATAMENTUL PENTRU SCHIMBARE DE SEX, ETC. (scurtă anunțare a știrii ; articol în engleză din 9 februarie 2020). NE AMINTIM CĂ UNGARIA A ELIMINAT DIN UNIVERSITĂȚI STUDIUL IDEOLOGIEI DE GEN, IAR SUA ARE PROIECT DE LEGE PENTRU A LUA ÎN CONSIDERARE NUMAI SEXUL BIOLOGIC ÎNREGISTRAT LA NAȘTERE. ÎN ROMÂNIA POLITICA DE STAT SUSȚINE HARABABURA IDEOLOGIEI DE GEN.



„IISUS TRANS”, MAI PRECIS SPUS „EVANGHELIA DUPĂ IISUS, REGINA CERULUI”, PIESA DE TEATRU SCRISĂ DE JO CLIFFORD, A STÂRNIT AMENINȚĂRI CU MOARTEA ÎN BRAZILIA (articol din 13 decembrie 2018; scurtă anunțare a știrii)




“ȘTIINȚĂ ȘI TEOLOGIE DESPRE SEXUALITATEA UMANĂ”. NE AMINTIM CĂ ÎN BISERICA ANGLIEI ESTE PERICOL DE SCHISMĂ DIN CAUZĂ CĂ BISERICA ANGLIEI NU MAI URMEAZĂ ÎNVĂȚĂTURA BIBLICĂ REFERITOARE LA SEXUALITATE (articol în engleză publicat de Christopher C. H. Cook de la Universitatea din Durham, Regatul Unit, în 11 aprilie 2018; scurtă anunțare a știrii; UNGARIA ELIMINĂ STUDIUL IDEOLOGIEI DE GEN DIN UNIVERSITĂȚI; SUA ARE PROIECT DE LEGE PENTRU A LUA ÎN CONSIDERARE NUMAI SEXUL BIOLOGIC ÎNREGISTRAT LA NAȘTERE; ÎN ROMÂNIA IDEOLOGIA DE GEN ESTE POLITICĂ SUSȚINUTĂ DE STAT!!! )




BUNĂTATEA EVANGHELICĂ ESTE RESPINSĂ DE RĂUTATEA LGBT: TOATE CELE 8 REZERVĂRI DE LOCAȚII MARI PENTRU EVANGHELIZARE ÎN REGATUL UNIT, FĂCUTE PRIN CONTRACT DE CĂTRE AMERICANUL FRANKLIN GRAHAM, AU FOST ANULATE ÎN URMA PETIȚIILOR DIN PARTEA COMUNITĂȚILOR LGBT, CARE NU SUNT DE ACORD CU AFIRMAȚIA LUI FRANKLIN CĂ HOMOSEXUALIATEA ESTE PĂCAT, ȘI CARE ÎL ACUZĂ CĂ EL PREDICĂ URA, DEȘI EL PREDICĂ IUBIREA LUI DUMNEZEU FAȚĂ DE TOATĂ LUMEA ȘI IERTAREA PE CARE DUMNEZEU O DĂ CELOR CARE RENUNȚĂ LA PĂCATE. FRANKLIN CAUTĂ ACUM SĂ FACĂ REZERVĂRI LA ALTE LOCAȚII, CHIAR MAI MARI, PENTRU TURNEUL SĂU DE EVANGHELIZARE ÎN REGATUL UNIT, CARE ESTE PROGRAMAT SĂ ÎNCEAPĂ ÎN GLASGOW ÎN LUNA MAI ȘI SĂ SE ÎNCHEIE ÎN LONDRA ÎN OCTOMBRIE. (scurtă anunțare a știrii ; articole în engleză din 7 și 5 februarie 2020). NE AMINTIM DE RĂUTĂȚILE LGBT CU IMPLICAȚII FINANCIARE ÎN MULTE ȚĂRI (CAZUL LUI ISRAEL FOLAU ÎN AUSTRALIA ; CAZUL LUI THOMA K ÎN POLONIA ; CAZUL CĂRȚILOR PSIHOLOGULUI CLINICIAN JOSEPH NICOLOSI ÎN SUA ETC.)



FOSTUL ATEU MILIARDAR A DEVENIT MAI RELIGIOS : MARK ZUCKERBERG, FONDATOR ȘI DIRECTOR GENERAL AL FACEBOOK, A DECLARAT SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ LA UN SUMMIT CĂ ULTIMII CÂȚIVA ANI AU FOST CHIAR UMILITORI PENTRU EL ȘI CĂ A DEVENIT MAI RELIGIOS. EL A TREBUIT SĂ RĂSPUNDĂ ÎN FAȚA CONGRESULUI SUA CU PRIVIRE LA MANIPULAREA ACHIZIȚIEI DE DATE ETC. (scurtă anunțare a știrii ; articol în engleză din 7 februarie 2020). DEJA ÎN 2016, ZUCKERBERG A RĂSPUNS ASTFEL : „DAR ACUM EU CRED CĂ RELIGIA ESTE FOARTE IMPORTANTĂ.”







































































































































































                       
ÎN RUSIA, ÎN 2018, PĂCATELE AVORTURILOR AU SCĂZUT CU APROAPE 10%, DATORITĂ PROGRAMULUI DE ÎNGIJIRE OBSTETRICĂ IMPLEMENTAT DE PREȘEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN. (articol în engleză din 24 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA SE FAC 100.000 DE AVORTURI ANUAL!!! PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS, IMPLEMENTEAZĂ VREUN PROGRAM DE ÎNGRIJIRE OBSTETRICĂ???








































SECERIȘUL ESTE MULT, DAR LUCRĂTORII SUNT PUȚINI (număr record la pregătirea pentru preoție, în Rusia, 2017)




                                 
POSIBILE PROIECTE COMUNE PENTRU CREȘTINII CARE SUFERĂ ÎN ORIENTUL MIJLOCIU (Biserica Ortodoxă Rusă și Vaticanul, 22-23 august, 2017)










DESPRE FANATISMUL ATEIST (fanaticii atei au omorât mult mai mulți oameni decât Extremiștii Islamici și Inchiziția laolaltă). 






ÎNVĂȚĂMÂNTUL E ÎNCĂ CONSTRUIT PE O PLATFORMĂ ATEISTĂ (în Rusia, 2017), (tineretul și educația în Rusia, interviu cu rectorul Universității Ortodoxe din Moscova). 
















































































            















Despre design-ul inteligent  putem (re)vedea și următoarele articole:

































Polonia are una dintre cele mai restrictive legi cu privire la avort în Europa. Nu degeaba polonezii L-au declarat în 2016 pe Iisus drept Rege al Poloniei : IISUS A FOST DECLARAT REGE AL POLONIEI (Sâmbătă 19 noiembrie, 2016)









































































PROIECT DE LEGE CARE INTERZICE AVORTUL (în SUA) (a. Proiect de Lege care interzice avortul în SUA ; b. Avorturile în România)
























































„NOI, CREȘTINII PALESTINIENI, ZICEM ALLAHU AKBAR” (Episcopul creștin ortodox Theodosios de Sebastia, Palestina)


















































Ne mai amintim, desigur, și de faptul că Regele Iordaniei, Abdullah II, este Protector și Custode al Locurilor Sfinte, potrivit Statu-Quoului de la Locurile Sfinte. El s-a oferit în anul 2016 să restaureze pe propria cheltuială Capela din Biserica Sfântului Mormânt. De asemenea, și Președintele Palestinei, Mahmoud Abbas, a făcut donație pentru această restaurare :




S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem și articolele următoare:























CAPELA DIN BISERICA SFÂNTULUI MORMÂNT AL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS A FOST SFINȚITĂ DUPĂ RESTAURARE (în 22 martie 2017).


CHEIA BISERICII SFÂNTULUI MORMÂNT AL LUI IISUS O DEȚINE UN MUSULMAN PE NUME ADEEB JOUDEH. “ACEASTA ESTE O MARE ONOARE”, A SPUS EL RECENT. PE DE ALTĂ PARTE, EVREII VOR SĂ RECONSTRUIASCĂ AL TREILEA TEMPLU. (Articol publicat în 16 decembrie 2017).


ÎN IERUSALIM, LA LOCURILE SFINTE SĂ SE MENȚINĂ ACELAȘI STATU-QUO ( așa a zis Președintele SUA Donald Trump în 6 decembrie 2017 când a anunțat că SUA recunoaște Ierusalimul drept capitală a Israelului; însă, în 4 februarie 2018 primarul Ierusalimului deja a început schimbarea, amendând Bisericile Creștine și pretinzându-le impozit pe proprietăți).


CREȘTINI EVANGHELICI AMERICANI UNIȚI PENTRU ISRAEL? REZULTATELE RECENTE ALE ACESTEI UNIRI A LOR: 58 DE PALESTINIENI DIN GAZA ÎNMORMÂNTAȚI ÎN 15 MAI 2018, CĂCI AU FOST ÎMPUȘCAȚI DE FORȚELE ISRAELIENE ÎN 14 MAI CÂND S-A DESCHIS AMBASADA AMERICANĂ LA IERUSALIM (articole din 14-15 mai 2018 în engleză; spicuire).









































DESPRE MAICA DOMNULUI XI, Ce puncte de vedere găsim în religiile necreştine de azi despre Maica Domnului ?  Ce ştim despre unele rugăciuni către Maica Domnului ?









Despre caricaturile făcute de cei de la Charlie Hebdo, cu ocazia Crăciunului din 2014, putem afla și din articolul de la următorul link:





Despre opere postmoderne prin care se încearcă desacralizarea persoanei Mântuitorului lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, (piesa Evangheliștii, de Alina Mungiu Pipidi, piesa Corpus Christi de Terrence McNally, romanul Codul lui Da Vinci de Dan Brown), putem afla și din articolul de la următorul link:





Despre încercările seculariștilor de desființare și păgânizare a sărbătorii Nașterii Domnului, putem afla și din articolul de la următorul link:












„NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)

















Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? I (Traducere din articolul lui Noel Hornor, vezi info. la note ). 













Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? II (Traducere din articolul lui Noel Hornor ). 











Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III (Traducere din articolul lui Noel Hornor ).





















































































































































































































Despre design-ul inteligent  putem (re)vedea și următoarele articole:













































































































































































































































































































































































Ateismul este susținut de  obicei de evreii-derbedei-anarhiști-anticriști-sataniști. Ei au început descreștinarea Franței în Revoluția Franceză din 1789. Atunci L-au scos pe Domnul nostru Iisus Hristos din societatea franceză și s-au afirmat ei cu barbariile și anarhiile lor ca drepturi ale omului. De atunci ei lucrează cu hărnicie diabolică la descreștinarea lumii. „NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)




Descreștinarea Europei au început-o evreii în Franța. Ei ar vrea să o continue și în România, prin persoane cu funcții importante în Statul Român, cum este Sandra Pralong, care a spus, în 2014, că predarea Religiei nu este treaba școlii : PLAN PENTRU DESCREȘTINAREA EUROPEI (înlăturarea crucilor de pe biserica grecească folosită ca brand pe ambalaje alimentare; controversa din 31 august 2017)







Despre evreii din România, care prin Institutul Elie Wiesel luptă contra creștinilor români, dar și despre jignirea generalizată a profesorilor de Religie în România, putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link: AVEM NEVOIE ȘI DE IISUS? (capelani în toate liceele publice, pentru îmbunătățirea disciplinei în Kenya, 2017)














Despre Iisus caricaturizat cu nas de porc, iar Sfânta lui Mamă cu nas de scroafă, putem afla și din articolul de la următorul link: 2015: DE LA CHARLIE HEBDO LA MARTIRII CREȘTINI














Evreii necreștini spun despre Fecioara Maria că a fost violată de un vecin și astfel s-a născut Iisus : DESPRE MAICA DOMNULUI XI, Ce puncte de vedere găsim în religiile necreştine de azi despre Maica Domnului ? Ce ştim despre unele rugăciuni către Maica Domnului ?










În cartea evreilor numită Talmud scrie că Iisus  a fost vrăjitor. Despre aceasta putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link:
Cu această ocazie ne putem reaminti și de doi evrei din România care au devenit celebri pentru iubirea lor față de Iisus : Richard Wurmbrand și Nicolae Steinhardt. DIALOG DE PACE "FĂRĂ PRECEDENT" ÎNTRE CREȘTINI ȘI EVREI,  partea II, continuare




Să ne reamintim că în 3 decembrie 2015 mai mulți rabini au recunoscut valoarea creștinismului, pentru prima dată în istorie, dar nu valoarea lui Iisus. (Ce schizofrenie!!!) Această recunoaștere a urmat după 50 de ani de dialog cu Biserica Romano-Catolică, dar și în contextul în care islamicii îi urmăresc și împușcă pe evrei prin Europa (ne amintim evenimentele din 7 ianuarie și din 13 noiembrie 2015 din Franța, de la Charlie Hebdo și de la Sala Bataclan).








Evreii care cred că Iisus este Mesia, Fiul lui Dumnezeu, sunt puțini, la nivel mondial cam 350.000. În Israel, evreii mesianici sunt cam 30.000.

































































Polonia are una dintre cele mai restrictive legi cu privire la avort în Europa. Nu degeaba polonezii L-au declarat în 2016 pe Iisus drept Rege al Poloniei : IISUS A FOST DECLARAT REGE AL POLONIEI (Sâmbătă 19 noiembrie, 2016)



















































































































































































































Despre evreii care susțin ISIS putem afla și din articolul de la următorul link: DUMINICA FLORIILOR CU 44 (52) DE MORȚI (ÎN EGIPT, ISIS) 





Creștinii luptă din greu să contracareze efectele criminale ale ateilor:














ÎN RUSIA, ÎN 2018, PĂCATELE AVORTURILOR AU SCĂZUT CU APROAPE 10%, DATORITĂ PROGRAMULUI DE ÎNGIJIRE OBSTETRICĂ IMPLEMENTAT DE PREȘEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN. (articol în engleză din 24 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA SE FAC 100.000 DE AVORTURI ANUAL!!! PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS, IMPLEMENTEAZĂ VREUN PROGRAM DE ÎNGRIJIRE OBSTETRICĂ???
























PROIECT DE LEGE CARE INTERZICE AVORTUL (în SUA) (a. Proiect de Lege care interzice avortul în SUA ; b. Avorturile în România)





















































































































































































Despre evreii care manevrează oamenii cu scopul de a susține minciuni și furt în formă continuată putem afla și din articolul referitor la Muzeul Ateismului de la următorul link: EVREI CONTRA CATEDRALEI SFÂNTULUI ISAAC (RUSIA)






























































































































































































































ATEI, MUTANȚI, AUTIȘTI, SCHIZOFRENICI, STÂNGACI (despre un studiu academic publicat în engleză în 20 decembrie 2017). 

















UN OM UCIGAȘ ÎN SERIE PROBABIL CĂ E UN ATEU (așa cred 60% din respondenți ; studiu psihologic, 2017). 









































































Despre schimbarea în bine a atitudinii față de bolnavi, și despre dezvoltarea educației, și despre stilul de viață caritabilă, precum și despre efectele generale ale învățăturii creștine: Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )






























































































































































































CETĂȚENIE EUROPEANĂ ȘI CETĂȚENIE NAȚIONALĂ (2019 – ANUL CĂRȚII ÎN ROMÂNIA, PROGRAMUL NAȚIONAL „ROMÂNIA, CITEȘTE!” ) Biblia este cea mai citită carte din lume. Iisus, Învățătorul Suprem, se mai numește și Cuvântul Veșnic al lui Dumnezeu, Cuvânt Care a devenit Om (Ioan 1, 1-14). El este Persoana Divino-Umană Numărul Unu, Unică în Univers. Să-L citim!!!












































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

“NĂDEJDEA MEA E DUMNEZEU,/ PUTEREA LUI E MARE!/” ... Mulțumim frumos grupului de tineri din OASTEA DOMNULUI, de la Dumbrăveni (Suceava), pentru cântarea NĂDEJDEA MEA E DUMNEZEU! https://www.facebook.com/ion.ciungu.79/videos/1193637888483068 ... Oastea Domnului este „Aflarea și vestirea lui IISUS HRISTOS CEL RĂSTIGNIT”. Oastea Domnului a fost înființată în România la Sibiu, în anul 1923, de preotul ortodox Iosif Trifa (1888-1938). Multe necazuri a avut acest om al lui Dumnezeu! Trei copii și soția i-au murit. A rămas cu un singur copil (Titus Gheorghe, rămas orfan de mamă de la trei ani). Dacă în anul 1935 preotul Iosif Trifa a fost caterisit de mitropolitul ortodox Nicolae Bălan, lucrarea Oastei Domnului a fost binecuvântată, în anul 1936, de cardinalul greco-catolic Iuliu Hossu. Biserica Ortodoxă Română a anulat în anul 1990 caterisirea din 1935. ... Oastea Domnului este o mișcare de înviorare a credinței creștine, de combatere a păcatelor în general, iar în special de combatere a înjurăturilor, alcoolismului, fumatului, avortului etc. ... Mulțumesc frumos, de asemenea, persoanelor de la Facebook pentru că mi-au amintit azi, 2 mai 2024, despre cântarea NĂDEJDEA MEA E DUMNEZEU, pe care am postat-o în urmă cu 7 ani! ... Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh acum și pururea și în vecii vecilor! Amin!

Pr. prof. Ion Ciungu     https://www.facebook.com/photo/?fbid=2933231550150669&set=a.711891222284724   https://www.facebook.com/io...