joi, 11 iulie 2019

ÎN RUSIA, BISERICA ORTODOXĂ IA ÎN CONSIDERARE INTERZICEREA BINECUVÂNTĂRII ARMELOR DE DISTRUGERE ÎN MASĂ (articol în engleză din 9 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii).



Pr.prof. Ion Ciungu



"Atunci Iisus i-a zis: Întoarce sabia ta la locul ei, că toţi cei ce scot sabia, de sabie vor pieri.” (Sfânta Evanghelie după Matei, capitolul 26, versetul 52). https://www.crestinortodox.ro/biblia/Evanghelia-Matei/Sfat-impotriva-lui-Iisus-Ungerea-din-Betania-Cina-cea-de-Taina-Rugaciunea-din-Ghetsimani-Tradarea-lui-Iuda-Prinderea-lui-Iisus-Infatisarea-inaintea-arhiereilor-Lepadarea-lui-Petru/
Fiul lui Dumnezeu Făcut Om pentru mântuirea oamenilor, Domnul nostru Iisus Hristos a zis a zis către apostoli astfel: “Pace vă las vouă, pacea Mea o dau vouă, nu precum dă lumea vă dau Eu. Să nu se tulbure inima voastră, nici să se înfricoșeze.(Ioan 14,27).
…………………………….



“Iar eu am cinstit foarte pe prietenii Tăi, Dumnezeule, şi foarte s-a întărit stăpânirea lor. Şi-i voi număra pe ei, şi mai mult decât nisipul se vor înmulţi.” (Psalmul 138, versetele 17-18). http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?cap=138&id=65

Țarul Nicolae al II-lea al Rusiei (1894-1917), executat cu familia, în Ekaterinburg, de către bolșevici, în 16/17 iulie 1918. Când au murit, Împăratul Nicolae avea vârsta de cincizeci de ani, Împărăteasa Alexandra avea patruzeci și șase de ani, Marea Ducesă Olga douăzeci și doi, Marea Ducesă Tatiana douăzeci și unu, Marea Ducesă Maria nouăsprezece, Marea Ducesă Anastasia șaptesprezece, Prințul moștenitor Alexei treisprezece. 

……………………






„Luna trecută un comitet pentru drept bisericesc al Bisericii Ortodoxe Ruse a recomandat ca clerul să se concentreze pe binecuvântarea soldaților, mai degrabă decât a armelor.”


 „ « Se poate vorbi de binecuvântarea unui luptător în misiune militară pentru apărarea patriei, » a zis Savva Tutunov, episcop al Patriarhiei Moscovei. « La sfârșitul ritualului corespunzător, arma personală este de asemenea binecuvântată – în mod precis din cauză că ea este în legătură cu persoana individuală care primește binecuvântarea. Prin același raționament, armele de distrugere în masă nu ar trebui sfințite. »”


“Nu toată lumea este de acord cu propunerea acestui comitet, care încă trebuie să fie aprobată de Patriarhul Kirill, conducătorul Bisericii Ortodoxe Ruse.”


„Vsevolod Chaplin, un preot influent și fost purtător de cuvânt al patriarhului, a spus pentru ziarul Vzglyad că armele nucleare sunt « îngerii păzitori ai țării » necesare pentru ocrotirea « civilizației ortodoxe. »”


„Patriarhul Kirill a atribuit capacității nucleare a Rusiei « prevenirea Războiului III Mondial » și asigurarea suveranității de Stat a Rusiei.”


Mai multe aspecte referitoare la acest subiect putem afla din articolul Russian Orthodox Church considers a ban on blessing weapons of mass destruction, publicat în data de 9 iulie 2019 pe website-ul de știri american Religion News Service, de Marc Bennetts.

....................................................................................................

Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.


S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole :

PATRIARHUL KIRILL AL RUSIEI A MEDIAT PENTRU ELIBERAREA PRIZONIERILOR DIN DONBAS [în 25 dec. 2017; iar în 27 dec. 2017 s-a început eliberarea; în 15 noiembrie 2017 politicianul ucrainean Viktor Medvedciuk, a cărui fiică este botezată de Putin (este finuța lui Putin), i-a cerut lui Putin să intervină la liderii separatiști cu ideea schimbului de prizonieri]


ȘEFUL BISERICII ORTODOXE RUSE LAUDĂ INTERVENȚIA RUSĂ CARE `A PROTEJAT CREȘTINI` ÎN SIRIA (articol în engleză din 9 ian. 2018)


SECERIȘUL ESTE MULT, DAR LUCRĂTORII SUNT PUȚINI



SĂRBĂTOAREA NAȘTERII DOMNULUI ÎN UCRAINA, PE STIL VECHI (7 IANUARIE). „AȚI FOST NĂSCUȚI PENTRU HRISTOS, DAR AȚI PRIMIT BOTEZUL DE LA CONSTANTINOPOL. DORESC CA MICUȚUL IISUS CARE A ADUS PACE PE PĂMÂNT SĂ ADUCĂ PACE ÎN UCRAINA. ... TOTDEAUNA MĂ VOI RUGA PENTRU UCRAINA.” AȘA S-A ADRESAT CĂTRE UCRAINENI PATRIARHUL BARTOLOMEU ÎN AJUNUL CRĂCIUNULUI. MITROPOLITUL PRIMAT AL UCRAINEI, EPIFANIE, LA PRIMA LITURGHIE DUPĂ OBȚINEREA TOMOSULUI DE AUTOCEFALIE DE LA PATRIARHUL ECUMENIC BARTOLOMEU AL CONSTANTINOPOLULUI, L-A POMENIT LA RUGĂCIUNE ȘI PE PATRIARHUL KIRILL AL RUSIEI, PE CARE MAI ÎNAINTE REFUZASE SĂ-L POMENEASCĂ. PREȘEDINTELE POROȘENKO A FĂCUT APEL LA BISERICILE ORTODOXE DIN TOATĂ LUMEA SĂ RECUNOASCĂ NOUA BISERICĂ ORTODOXĂ AUTOCEFALĂ A UCRAINEI. (articole în engleză din 6 și 7 ianuarie 2019; scurtă anunțare a știrilor)


CREDINȚA RELIGIOASĂ ȘI APARTENENȚA NAȚIONALĂ ÎN EUROPA CENTRALĂ ȘI RĂSĂRITEANĂ (studiu de la Pew Research Center, SUA, publicat în 10 mai 2017)


PATRIARHUL BISERICII GRECO-CATOLICE DIN UCRAINA, PREA FERICITUL SVIATOSLAV, FACE APEL LA COMUNITATEA INTERNAȚIONALĂ, CERÂND CA UCRAINA SĂ NU FIE LĂSATĂ SINGURĂ CU AGRESORUL, ADICĂ CU RUSIA, AMINTIND CĂ ÎN ÎNCHISORILE RUSEȘTI MAI SUNT APROXIMATIV 100 DE UCRAINENI, INCLUSIV PRIZONIERI POLITICI, CĂRORA LI SE REFUZĂ UN PROCES ECHITABIL ȘI TRANSPARENT (articol în engleză din 8 august 2018; scurtă anunțare a știrii)










Despre evreii care manevrează oamenii cu scopul de a susține minciuni și furt în formă continuată putem afla și din articolul referitor la Muzeul Ateismului de la următorul link: EVREI CONTRA CATEDRALEI SFÂNTULUI ISAAC (RUSIA)

POSIBILE PROIECTE COMUNE PENTRU CREȘTINII CARE SUFERĂ ÎN ORIENTUL MIJLOCIU (Biserica Ortodoxă Rusă și Vaticanul, 22-23 august, 2017)


Despre evreii care susțin ISIS putem afla și din articolul de la următorul link: DUMINICA FLORIILOR CU 44 (52) DE MORȚI (ÎN EGIPT, ISIS) 


PERSECUTAREA SISTEMATICĂ A CREȘTINILOR ESTE O TRAGEDIE INTERNAȚIONALĂ, ADESEORI IGNORATĂ SAU ÎNCURAJATĂ DE GUVERNELE NAȚIONALE (articol în engleză din 21 mai 2018; traducere)



ÎN IRAK, CREŞTINISMUL ESTE APROAPE DE DISPARIŢIE. ÎN ANUL 2003 ERAU 1,5 MILIOANE DE CREŞTINI. ACUM MAI SUNT 250.000, IAR ACEŞTIA AU ÎN PERSPECTIVĂ MARTIRIUL. (articol în engleză din 24 mai 2019; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM DE RĂZBOIUL DE AGRESIUNE AL LUI GEORGE W. BUSH, DIN 2003, CONTRA IRAKULUI, CÂND IRAKUL A FOST INVADAT DE ARMATELE “CREŞTINILOR”AMERICANI ETC, LA COMANDA PRIM MINISTRULUI ISRAELIAN NECREŞTIN NETANYAHU. NE AMINTIM DE APARIŢIA STATULUI ISLAMIC ŞI DE RĂSTIGNIREA CREŞTINILOR ÎN IRAK ŞI SIRIA. DAR ROMÂNILOR LE PASĂ DE AŞA CEVA? EI UCID ÎN FIECARE AN 100.000 DE BEBELUŞI!!!



Ateismul este susținut de  obicei de evreii-derbedei-anarhiști-anticriști-sataniști. Ei au început descreștinarea Franței în Revoluția Franceză din 1789. Atunci L-au scos pe Domnul nostru Iisus Hristos din societatea franceză și s-au afirmat ei cu barbariile și anarhiile lor ca drepturi ale omului. De atunci ei lucrează cu hărnicie diabolică la descreștinarea lumii. „NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)


Descreștinarea Europei au început-o evreii în Franța. Ei ar vrea să o continue și în România, prin persoane cu funcții importante în Statul Român, cum este Sandra Pralong, care a spus, în 2014, că predarea Religiei nu este treaba școlii : PLAN PENTRU DESCREȘTINAREA EUROPEI (înlăturarea crucilor de pe biserica grecească folosită ca brand pe ambalaje alimentare; controversa din 31 august 2017)




Despre evreii din România, care prin Institutul Elie Wiesel luptă contra creștinilor români, dar și despre jignirea generalizată a profesorilor de Religie în România, putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link: AVEM NEVOIE ȘI DE IISUS? (capelani în toate liceele publice, pentru îmbunătățirea disciplinei în Kenya, 2017)



Despre Iisus caricaturizat cu nas de porc, iar Sfânta lui Mamă cu nas de scroafă, putem afla și din articolul de la următorul link: 2015: DE LA CHARLIE HEBDO LA MARTIRII CREȘTINI




Evreii necreștini spun despre Fecioara Maria că a fost violată de un vecin și astfel s-a născut Iisus : DESPRE MAICA DOMNULUI XI, Ce puncte de vedere găsim în religiile necreştine de azi despre Maica Domnului ? Ce ştim despre unele rugăciuni către Maica Domnului ?





În cartea evreilor numită Talmud scrie că Iisus  a fost vrăjitor. Despre aceasta putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link:



Creștinii luptă din greu să contracareze efectele criminale ale ateilor:







ÎN RUSIA, ÎN 2018, PĂCATELE AVORTURILOR AU SCĂZUT CU APROAPE 10%, DATORITĂ PROGRAMULUI DE ÎNGIJIRE OBSTETRICĂ IMPLEMENTAT DE PREȘEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN. (articol în engleză din 24 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA SE FAC 100.000 DE AVORTURI ANUAL!!! PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS, IMPLEMENTEAZĂ VREUN PROGRAM DE ÎNGRIJIRE OBSTETRICĂ???







PROIECT DE LEGE CARE INTERZICE AVORTUL (în SUA) (a. Proiect de Lege care interzice avortul în SUA ; b. Avorturile în România)

ÎN SUA, ÎN STATUL LOUISIANA, LEGEA CARE INTERZICE AVORTUL DIN MOMENT CE ESTE DETECTAT RITMUL CARDIAC AL BEBELUŞULUI A FOST SEMNATĂ DE GUVERNATORUL DEMOCRAT JOHN BEL EDWARDS ÎN 30 MAI 2019. LEGEA FUSESE INTRODUSĂ DE SENATORUL DEMOCRAT JOHN MILKOVICH. OBSERVĂM CĂ NU TOŢI DEMOCRAŢII SUNT DAŢI DRACULUI. (articol în engleză din 31 mai 2019; scurtă anunţare a ştirii.) ÎN ROMÂNIA ÎS DAŢI DRACULUI SENATORII ŞI DEPUTAŢII ŞI DOCTORII CARE SUSŢIN UCIDEREA A 100.000 DE BEBELUŞI ÎN FIECARE AN!!! NU SUNT CREŞTINI SUFICIENŢI ÎN ROMÂNIA CARE SĂ STRICE LEGILE SATANICE!!!



 

ÎN SUA, STATUL MISSOURI AR PUTEA DEVENI PRIMUL STAT CARE INTERZICE TOTAL AVORTUL LEGAL. ULTIMA CLINICĂ DE AVORTURI DIN MISSOURI AR URMA SĂ FIE ÎNCHISĂ PÂNĂ LA SFÂRŞITUL ACESTEI SĂPTĂMÂNI. (articol în engleză din 28 mai 2019; scurtă anunţare a ştirii.) ÎN ROMÂNIA SENATORII ȘI DEPUTAȚII, DAȚI DRACULUI, SUSȚIN AVORTURILE PRIN LEGISLAȚIE, IAR DOCTORII DAȚI DRACULUI UCID 100.000 DE COPII ÎN FIECARE AN !!! NU SUNT CREŞTINI SUFICIENŢI ÎN ROMÂNIA CARE SĂ STRICE LEGILE SATANICE!!!

 

IN SUA, GUVERNATORUL DIN STATUL GEORGIA A PROMULGAT, IN 7 MAI 2019, LEGEA CARE INTERZICE AVORTUL DIN MOMENT CE RITMUL CARDIAC AL BEBELUSULUI A FOST DETECTAT. GEORGIA ESTE AL PATRULEA STAT DIN SUA, DUPA KENTUCKY, MISISSIPPI SI OHIO, CARE A ADOPTAT O ASTFEL DE LEGE, IN ACEST AN. (articol in engleza din 8 mai 2019, scurta anuntare a stirii). ÎN ROMANIA LUPTA PROVIAŢĂ, ANTIAVORT, ESTE INEXISTENTĂ LA NIVEL LEGISLATIV, CĂCI ÎN FIECARE AN ÎN ROMÂNIA ESTE LEGAL SĂ SE UCIDĂ 100.000 DE BEBELUȘI!!! ÎS DAŢI DRACULUI PARLAMENTARII ȘI DOCTORII CARE SUSŢIN AVORTURILE !!! OARE CINE LE GARANTEAZA REUSITA PARLAMENTARILOR CAND SUNT ALEGERI ??? !!! CLERICII CARE FAC ARANJAMENTE CU POLITICIENII AR TREBUI SA LE CEARA, PRIN DOCUMENTE SCRISE, LEGI PROVIATA, ANTIAVORT, CACI ALTFEL SE FAC COMPLICI LA UCIDERILE BEBELUSILOR, LA PACATELE STRIGATOARE LA CER!!!















Polonia are una dintre cele mai restrictive legi cu privire la avort în Europa. Nu degeaba polonezii L-au declarat în 2016 pe Iisus drept Rege al Poloniei : IISUS A FOST DECLARAT REGE AL POLONIEI (Sâmbătă 19 noiembrie, 2016)












ATEI, MUTANȚI, AUTIȘTI, SCHIZOFRENICI, STÂNGACI (despre un studiu academic publicat în engleză în 20 decembrie 2017). 


UN OM UCIGAȘ ÎN SERIE PROBABIL CĂ E UN ATEU (așa cred 60% din respondenți ; studiu psihologic, 2017). 









Despre schimbarea în bine a atitudinii față de bolnavi, și despre dezvoltarea educației, și despre stilul de viață caritabilă, precum și despre efectele generale ale învățăturii creștine: Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )






ÎN ANGLIA, STUDENTUL CREȘTIN FELIX NGOLE CARE FUSESE EXCLUS DIN UNIVERSITATEA SHEFFIELD, ÎN URMĂ CU PATRU ANI, PE MOTIV CĂ AR FI INSULTAT (DISCRIMINAT) PERSOANELE GAY ȘI BISEXUALE PRINTR-UN TEXT POSTAT PE FACEBOOK, A CÂȘTIGAT RECENT LA CURTEA DE APEL, CARE A DECIS CĂ UNIVERSITATEA A GREȘIT CÂND L-A EXCLUS DE LA CURSURI DUPĂ CE EL A EXPRIMAT UN PUNCT DE VEDERE CREȘTIN TRADIȚIONAL DESPRE SEXUALITATE. (articol în engleză din 3 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii).



PENTRU IISUS, CREŞTINI DIN SUA ŞI AUSTRALIA, DISCRIMINAŢI DE AUTORITĂŢI, ÎŞI CAUTĂ CU GREU ÎN JUSTIŢIE DREPTURILE CREDINŢEI ATACATE DE HOMOSEXUALI.(BARRONELLE STUTZMAN; ISRAEL FOLAU). Articole în engleză din 7 iunie 2019; scurtă anunţare a ştirilor.


REGATUL UNIT AR TREBUI SĂ FIE CAMPION AL LIBERTĂȚII RELIGIOASE LA NIVEL MONDIAL, ÎN CONDIȚIILE ÎN CARE PERSECUȚIA CONTRA CREȘTINILOR SE APROPIE DE GENOCID ÎN UNELE REGIUNI. AȘA RECOMANDĂ RAPORTUL INDEPENDENT REFERITOR LA PERSECUȚIA CONTRA CREȘTINILOR, COMANDAT ÎN DECEMBRIE 2018 DE SECRETARUL AFACERILOR EXTERNE JEREMY HUNT, DAT PUBLICITĂȚII LUNI, 8 IULIE 2019. (articol în engleză din 9 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii)


ÎN POLONIA, DUMNEZEU NU POATE FI CENZURAT CHIAR DACĂ AȘA AR VREA PATRONII GIGANTULUI SUEDEZ VÂNZĂTOR DE MOBILĂ “IKEA”. “IKEA” A REZILIAT CONTRACTUL ANGAJATULUI THOMASZ K., DIN CAUZĂ CĂ ACESTA A REFUZAT SĂ ȘTEARGĂ DE PE FORUMUL DE DISCUȚIE INTERN AL COMPANIEI DOUĂ CITATE BIBLICE CONTRA POLITICII COMPANIEI DE ÎNDOCTRINARE PRO GAY A ANGAJAȚILOR, POSTATE ÎN LUNA MAI 2019. ÎN 6 IULIE 2019 UN GRUP DE EPISCOPI POLONEZI A CRITICAT “IKEA” ȘI L-A LĂUDAT PE THOMASZ. THOMASZ A DAT SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ IKEA ÎN JUDECATĂ. (articol în engleză din 8 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii).





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Episcopul EMMANUEL din AUSTRALIA are în conștiință vie și activă învățătura lui IISUS și o aplică. Observăm că, deși era înjunghiat, în biserică, și sângera, atunci, imediat, pe loc, EPISCOPUL EMANUEL A ÎNCEPUT SĂ SE ROAGE PENTRU BĂIATUL MAHOMEDAN CARE L-A ÎNJUNGHIAT CU LOVITURI DE CUȚIT REPETATE, luni seara, 15 aprilie 2024. De asemenea, observăm că joi, 18 aprilie 2024, din spital EPISCOPUL EMMANUEL a transmis un mesaj audio, publicat de BISERICA “HRISTOS, PĂSTORUL CEL BUN”, din suburbia Wakeley a orașului SIDNEY. În mesaj el Îi mulțumește lui Dumnezeu și îi îndeamnă pe credincioși la comportament creștin, la rugăciune, la calm, nu la răzbunare, nu la lupte violente pe stradă. (Se știe că episcopul a fost atacat în timp ce predica, iar predica era transmisă în direct pe platformele social media ale Bisericii, astfel că mii de credincioși au ieșit pe străzi pentru apărare. Ei au atacat forțele de poliție, cerând să li-l dea pe tânărul care l-a înjunghiat pe episcop și, de asemenea, i-a înjunghiat pe câțiva credincioși.) MESAJUL EPISCOPULUI EMMANUEL ESTE URMĂTORUL: “În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, Un Dumnezeu, Amin! Sunt episcopul Mari Emmanuel și mă adresez iubiților noștri credincioși, oricare sunteți și oriunde sunteți. Ne este necesar să înțelegem că ne este necesar să fim întotdeauna recunoscători față de Domnul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos din Nazaret, pentru orice încercări și necazuri prin care trecem. Noi acum ducem crucea, să nu uităm asta, deloc! Domnul Iisus ne-a zis: Dacă nu-ți duci crucea în fiecare zi și nu Mă urmezi, nu ești vrednic să fii ucenicul Meu. Mulțumim Domnului Iisus pentru ce s-a întâmplat în ultimele câteva zile ! Eu acum sunt bine, îmi revin foarte repede, mulțumim Domnului Iisus! Deci, nu-i nevoie să fim neliniștiți sau îngrijorați. Și un sfat pentru toți iubiții noștri credincioși. Eu am nevoie ca voi să vă comportați asemenea lui Hristos. Domnul Iisus niciodată nu ne-a învățat să luptăm cu violență. Domnul Iisus niciodată nu ne-a învățat să ne răzbunăm. Domnul Iisus niciodată nu ne-a zis: ochi pentru ochi și dinte pentru dinte. Domnul Iisus a zis: niciodată să nu răspundeți răului cu rău, ci răspundeți răului cu bine! Căci Acesta este Stăpânul nostru, Învățătorul nostru, Conducătorul nostru și Păstorul nostru Cel Bun Care ne conduce spre pășuni verzi și ape liniștite. Deci, iubiții mei, eu vreau ca voi să fiți întotdeauna calmi. Avem nevoie să fim întotdeauna cetățeni care respectă legea, de asemenea. Avem nevoie să cooperăm cu directivele poliției, fie la nivelul statului, fie la nivel federal. Noi ne rugăm pentru țara noastră, iubita noastră țară Australia și pentru frumosul nostru oraș Sidney. Și ne rugăm ca Domnul Iisus întotdeauna să ocrotească această țară și poporul acestei țări. Și se cuvine să nu uităm niciodată că suntem foarte binecuvântați că suntem australieni. Dar, mai presus de toate, suntem creștini și avem nevoie să ne comportăm în consecință. Dragostea nu încetează niciodată, 1 Corinteni 13, 8. Dragostea nu încetează niciodată. Indiferent de ce mi s-a întâmplat mie personal, eu Îi mulțumesc Domnului Iisus, asta este o binecuvântare uriașă pentru mine. Eu iert oricui a făcut acest act și îi zic: tu ești fiul meu, te iubesc și mă voi ruga întotdeauna pentru tine. Și indiferent cine te-a trimis să faci aceasta, îi iert și pe ei, de asemenea, în numele puternic al lui Iisus. Nu am nimic în inima mea în afară de dragoste pentru toată lumea; fie că acea persoană este creștină sau nu, acest lucru nu contează absolut deloc. Domnul Iisus întotdeauna ne-a învățat să ne iubim unii pe alții. Să-L iubești pe Dumnezeu și să-l iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți! Indiferent cine este aproapele, noi avem nevoie să-i iubim și să-i respectăm, așa cum ne iubim și ne respectăm pe noi înșine. Așa că eu i-am iertat și mă rog pentru ei, și pentru acest tânăr, … îți zic: tu ești fiul meu și vei fi întotdeauna în rugăciunile mele; Domnul Iisus să te ierte, Domnul Iisus să te binecuvânteze și să îți arate calea, dragul meu, dragul meu fiu! Și încă o dată, către iubiții noștri credincioși: noi avem nevoie să-L reflectăm pe Hristos în viața noastră. Domnul Iisus niciodată nu a zis: ieșiți și luptați-vă cu violență pe străzi! Niciodată nu a zis să ne răzbunăm. Ci să ne rugăm, și chiar acest lucru cer eu acum fiecăruia să facă: rugați-vă, iubiții mei, mulțumiți-I Domnului Iisus și respectați legea acestei țări, și de asemenea respectați directivele din partea iubitelor forțe de poliție, din partea comisarilor, și din partea tuturor celor din acest guvern! Avem nevoie să fim cetățeni care respectă legea. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Și, cu voia lui Dumnezeu, vă vom vedea în curând și ne vom întoarce la datoriile noastre normale, iarăși slujindu-L pe Domnul din inimă. Dumnezeu să vă binecuvânteze! Aveți grijă!” https://www.facebook.com/ion.ciungu.79/videos/863519552201275 … BISERICA “HRISTOS, PĂSTORUL CEL BUN” este BISERICĂ ORTODOXĂ ASIRIANĂ, cu calendar iulian. SE CUVINE ca în rugăciunile noastre să-l pomenim pe EPISCOPUL EMMANUEL, spre slava lui Dumnezeu și spre mântuirea multor oameni. OBSERVĂM CĂ senatorul australian Matthew Canavan a spus că atacul asupra episcopului Emmanuel este un atac asupra tuturor creștinilor, dar se cuvine ca toți creștinii să aibă dreptul să-și predice religia liberi de violență și intimidare. Însă mass-media de stânga, mass-media predominantă, l-a atacat pe EPISCOPUL EMMANUEL, numindu-l bigot, pentru că el a apărat credința creștină în fața celor care promovează LGBTQ+ . După ce ziarul Sidney Morning Herald a sugerat că limbajul episcopului este provocator, în ziua următoare a fost atacat. … SE CUVINE să mai adăugăm că EPISCOPUL EMMANUEL "s-a opus ferm terorii și vaccinurilor Covid, precum și ideologiei LGBTQ și s-a exprimat categoric împotriva războiului din Gaza." Deci, și-a cam adunat destui dușmani. Dar, Dumnezeu este Atotputernic și-l poate apăra în continuare. Apără-l, Tată Ceresc, Te rugăm frumos prin Duhul Sfânt în Numele Domnului nostru Iisus Hristos! Îți mulțumim frumos!

Pr. prof. Ion Ciungu   Iisus a zis: "Aduceţi-vă aminte de cuvântul pe care vi l-am spus: Nu este sluga mai mare decât stăpânul său....