duminică, 21 iulie 2019

„TEOLOGIA POP” DIN CREȘTINĂTATEA OCCIDENTALĂ PARE A FI ÎN CONFORMITATE CU IISUS, DAR ÎN REALITATE ESTE CONTRARĂ LUI IISUS. TREI DOCTRINE DE TIPUL TEOLOGIEI POP : 1) DACĂ IUBEȘTI PE CINEVA, SĂ NU-L (SĂ N-O) JUDECI ; 2) IISUS A MURIT PENTRU PĂCATUL MEU, DECI EU POT PĂCĂTUI CÂT DE MULT VREAU ; 3) CREDINȚA MEA ESTE CENTRATĂ PE MINE ÎNSUMI ȘI PE UN IISUS AL MEU PERSONAL, ÎNCÂT EU POT SUBSTITUI CREDINȚA ÎN IISUS CU CREDINȚA ÎN MINE ÎNSUMI, IAR DRAGOSTEA ESTE TOTUNA CU POFTA SEXUALĂ. (articol în engleză din 20 iulie 2019 ; scurtă anunțare a știrii). RECUNOAȘTEM TEOLOGIA POP ȘI ÎN CREȘTINĂTATEA ROMÂNEASCĂ ÎN CARE, PRIN INTERMEDIUL DEMOCRAȚIEI DISTRUCTIVE ÎN STAT, DE 30 DE ANI, VALORILE CREȘTINE SUNT DESFIINȚATE, ÎN CONTINUU, CU SUCCES, DE CĂTRE ATEI-DERBEDEI-ANTICRIȘTI-SATANIȘTI: 100.000 DE PRUNCI SUNT UCIȘI ÎN FIECARE AN, FĂRĂ CA CINEVA SĂ FIE JUDECAT ETC.



Pr. prof. Ion Ciungu

11.”Cel ce-i nedrept, să mai nedreptățească; cel ce-i spurcat, să se mai spurce; și cel ce este drept, să mai facă dreptate; și cel ce este sfânt, să se mai sfințească". 4
Iz 3:27Dn 12:102Tim 3:13
12."Iată 5, Eu vin curând, și plata Mea este cu Mine, pentru ca fiecaruia să-i dau după cum îi este fapta.
Ps 27:4Ps 61:12Pr 24:12Is 40:10Is 59:18Is 62:11Ir 17:10Dn 12:10Sol 5:15Mt 16:27Mt 20:8Rm 2:61Co 3:82Co 11:152Tim 4:141Ptr 1:17Ap 2:16Ap 2:23Ap 3:11Ap 18:6Ap 20:12-13Ap 22:7Ap 22:20
13.Eu sunt Alfa și Omega, Cel Dintâi și Cel de pe Urmă, Începutul și Sfârșitul. 
Is 41:4Is 44:6Is 48:12Ap 1:8Ap 1:17Ap 2:8Ap 21:6

 20.”Vai celor ce numesc răul bine și binele, rău, celor ce fac întunericul lumină și lumina, întuneric, celor ce fac amarul dulce și dulcele, amar!”
4Rg 17:9Pr 28:4Am 6:12Am 8:9Mi 3:9Sir 19:25 (Cartea profetului Isaia, capitolul 5, versetul 20).https://www.crestinortodox.ro/biblia/Isaia/Iubitul-si-via-sa-Blesteme-impotriva-mai-marilor-lui-Iuda-Navala-Asirienilor/
……………………………………………………….
......................





Despre pericolele teologiei pop din creștinătatea occidentală am aflat din articolul That Bachelorette sex talk and what it says about Christianity in the West, publicat în data de 20 iulie 2019, pe website-ul londonez de știri creștine CHRISTIAN TODAY, de David Robertson.


Teologia pop este efectul aplicării psihologiei pop la teologie. Iată ce ne  predă ea: Nu trebuie să gândești și să simți emoții „negative”, cum este vina, nici să te confrunți cu sarcina dificilă de a-ți trăi credința într-o cultură care îți disprețuiește credința.


(Ne amintim că tocmai pe aceste idei a mers Biserica Catolică din Franța încât a ajuns la descreștinare.

De fapt, ateismul este susținut de  obicei de evreii-derbedei-anarhiști-anticriști-sataniști. Ei au început descreștinarea Franței în Revoluția Franceză din 1789. Atunci L-au scos pe Domnul nostru Iisus Hristos din societatea franceză și s-au afirmat ei cu barbariile și anarhiile lor ca drepturi ale omului. De atunci ei lucrează cu hărnicie diabolică la descreștinarea lumii. „NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!? )



Oare nu recunoaștem doctrinele teologiei pop și în România?


Efectele teologiei pop în România se văd de către cei care au ochi să vadă, și sunt diagnosticate și recunoscute de cei care au priceperea și tăria necesare. Dar nu este suficient să vezi și să recunoști o boală. Este necesar să iei măsuri și să lupți contra. Având în vedere distrugerea valorilor creștine prin intermediul Parlamentului și prin diferite persoane puse în funcții cheie în Stat, este absolut necesară evanghelizarea sănătoasă constant la nivel popular, nu doar la nivel de școli teologice.


Lipsa evanghelizării sănătoase, constant, la nivel popular, prin cateheze săptămânale, s-a văzut și în eșecul Referendumului pentru familie din octombrie 2018.


(Ne amintim că în Polonia nu are succes propaganda anticristă-ateistă a evreilor. Polonia L-a declarat pe Iisus Rege al Poloniei, în 2016. Polonia are una dintre cele mai restrictive legislații din Europa cu privire la avort. De asemenea, propaganda gay nu prea are succes.
Polonia are una dintre cele mai restrictive legi cu privire la avort în Europa. Nu degeaba polonezii L-au declarat în 2016 pe Iisus drept Rege al Poloniei : IISUS A FOST DECLARAT REGE AL POLONIEI (Sâmbătă 19 noiembrie, 2016)

…………………………………………………………………………………………………….

Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.

S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:

Polonia are una dintre cele mai restrictive legi cu privire la avort în Europa. Nu degeaba polonezii L-au declarat în 2016 pe Iisus drept Rege al Poloniei : IISUS A FOST DECLARAT REGE AL POLONIEI (Sâmbătă 19 noiembrie, 2016)



EVREII CRITICĂ SANCTIFICAREA CARDINALULUI POLONEZ AUGUST HLOND CARE A SCRIS ÎN 1936 DESPRE EI CĂ LUPTĂ CONTRA BISERICII ȘI SUNT AVANGARDA ATEISMULUI, BOLȘEVISMULUI ȘI SUBVERSIUNII (articol în engleză din 23 mai 2018; traducere)



 




LIDERI CREȘTINII PERVERTIȚI S-AU ADUNAT, CU EVREI, PENTRU A BINECUVÂNTA ȘI A SUSȚINE O CLINICĂ DE AVORTURI DIN TEXAS, MARȚI 9 IULIE 2019. (articol în engleză din 11 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM DE VRĂJITORII "CREȘTINI" ADUNAȚI ÎN MASSACHUSSETTS ÎN APRILIE 2019. FĂRĂ FRICA DE A GREȘI PUTEM AFIRMA CĂ ȘI ACEȘTIA ȘI ACEIA SUNT DAȚI DRACULUI.








SEMINARII TEOLOGICE SPRE STÂNGA ÎNSEAMNĂ SPRE NECREDINȚA ÎN ÎNVIEREA CU TRUPUL A DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS, SPRE NECREDINȚA ÎN MIRACOLE, SPRE NECREDINȚA ÎN RAI ȘI IAD ETC. AȘA ESTE “UNION THEOLOGICAL SEMINARY” DIN NEW YORK, A CĂRUI PREȘEDINTĂ, SERENE JONES, A RECUNOSCUT CĂ NU CREDE ÎN ÎNVIEREA CU TRUPUL A DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS. (articol în engleză din 25 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii)



 

Ateismul este susținut de  obicei de evreii-derbedei-anarhiști-anticriști-sataniști. Ei au început descreștinarea Franței în Revoluția Franceză din 1789. Atunci L-au scos pe Domnul nostru Iisus Hristos din societatea franceză și s-au afirmat ei cu barbariile și anarhiile lor ca drepturi ale omului. De atunci ei lucrează cu hărnicie diabolică la descreștinarea lumii. „NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)


Descreștinarea Europei au început-o evreii în Franța. Ei ar vrea să o continue și în România, prin persoane cu funcții importante în Statul Român, cum este Sandra Pralong, care a spus, în 2014, că predarea Religiei nu este treaba școlii : PLAN PENTRU DESCREȘTINAREA EUROPEI (înlăturarea crucilor de pe biserica grecească folosită ca brand pe ambalaje alimentare; controversa din 31 august 2017)








Despre evreii din România, care prin Institutul Elie Wiesel luptă contra creștinilor români, dar și despre jignirea generalizată a profesorilor de Religie în România, putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link: AVEM NEVOIE ȘI DE IISUS? (capelani în toate liceele publice, pentru îmbunătățirea disciplinei în Kenya, 2017)





Despre Iisus caricaturizat cu nas de porc, iar Sfânta lui Mamă cu nas de scroafă, putem afla și din articolul de la următorul link: 2015: DE LA CHARLIE HEBDO LA MARTIRII CREȘTINI






Evreii necreștini spun despre Fecioara Maria că a fost violată de un vecin și astfel s-a născut Iisus : DESPRE MAICA DOMNULUI XI, Ce puncte de vedere găsim în religiile necreştine de azi despre Maica Domnului ? Ce ştim despre unele rugăciuni către Maica Domnului ?






În cartea evreilor numită Talmud scrie că Iisus  a fost vrăjitor. Despre aceasta putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link:





Cu această ocazie ne putem reaminti și de doi evrei din România care au devenit celebri pentru iubirea lor față de Iisus : Richard Wurmbrand și Nicolae Steinhardt. DIALOG DE PACE "FĂRĂ PRECEDENT" ÎNTRE CREȘTINI ȘI EVREI,  partea II, continuare


Să ne reamintim că în 3 decembrie 2015 mai mulți rabini au recunoscut valoarea creștinismului, pentru prima dată în istorie, dar nu valoarea lui Iisus. (Ce schizofrenie!!!) Această recunoaștere a urmat după 50 de ani de dialog cu Biserica Romano-Catolică, dar și în contextul în care islamicii îi urmăresc și împușcă pe evrei prin Europa (ne amintim evenimentele din 7 ianuarie și din 13 noiembrie 2015 din Franța, de la Charlie Hebdo și de la Sala Bataclan).



ATEUL MULTIMILIONAR, MICHAEL MCINTYRE, I-A MULȚUMIT LUI DUMNEZEU, IARĂȘI ȘI IARĂȘI ȘI IARĂȘI, TIMP DE O ORĂ, ATUNCI CÂND, DUPĂ OPT ORE DE EMOȚIE GREA SUFERITĂ LA CAMERA DE URGENȚĂ A SPITALULUI, COPILA LUI ERA IARĂȘI BINE, ȘI AU DUS-O ÎNAPOI ACASĂ. EL A FOST ATUNCI TRANSFORMAT TOTAL SPRE IISUS. ACUM MICHAEL MCINTYRE, CU EXPERIENȚA LUI DE A ȚINE SEMINARII LA AGENȚIA DE ASIGURĂRI, ÎI ÎNDRUMĂ ȘI PE ALȚII SPRE DUMNEZEU. (articol în engleză din 16 mai 2019; scurtă anunțare a știrii).





Creștinii luptă din greu să contracareze efectele criminale ale ateilor:








ÎN RUSIA, ÎN 2018, PĂCATELE AVORTURILOR AU SCĂZUT CU APROAPE 10%, DATORITĂ PROGRAMULUI DE ÎNGIJIRE OBSTETRICĂ IMPLEMENTAT DE PREȘEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN. (articol în engleză din 24 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA SE FAC 100.000 DE AVORTURI ANUAL!!! PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS, IMPLEMENTEAZĂ VREUN PROGRAM DE ÎNGRIJIRE OBSTETRICĂ???







PROIECT DE LEGE CARE INTERZICE AVORTUL (în SUA) (a. Proiect de Lege care interzice avortul în SUA ; b. Avorturile în România)





















DUMNEZEU, LA HOLLYWOOD, POATE FI SLĂVIT CRȘTINEȘTE? A REFUZA SĂ JOCI ÎN SCENE DE SEX, DIN CONVINGERI CREȘTINE, PENTRU A-L SLĂVI PE DUMNEZEU ÎN MOD CONSECVENT TOATĂ VIAȚA, TE POATE COSTA SLUJBA. AȘA A PĂȚIT ACTORUL NEAL MC DONOUGH, DUPĂ CUM A DEZVĂLUIT EL ÎN 8 FEBRUARIE ȘI ÎN 12 IANUARIE 2019. (articole în engleză din 19 februarie și din 12 ianuarie 2019; scurtă anunțare a știrii)


 CREȘTINII BAPTIȘTI DIN UCRAINA AU PUBLICAT GHID PENTRU VOTARE LA ALEGERILE DIN 2019 ȘI ÎN FIECARE ZI DE VINERI AU POST ȘI RUGĂCIUNE PENTRU STATUL UCRAINEAN (articol în engleză din 24 ianuarie 2019; scurtă anunțare a știrii)



“ȘTIINȚĂ ȘI TEOLOGIE DESPRE SEXUALITATEA UMANĂ”. NE AMINTIM CĂ ÎN BISERICA ANGLIEI ESTE PERICOL DE SCHISMĂ DIN CAUZĂ CĂ BISERICA ANGLIEI NU MAI URMEAZĂ ÎNVĂȚĂTURA BIBLICĂ REFERITOARE LA SEXUALITATE (articol în engleză publicat de Christopher C. H. Cook de la Universitatea din Durham, Regatul Unit, în 11 aprilie 2018; scurtă anunțare a știrii; UNGARIA ELIMINĂ STUDIUL IDEOLOGIEI DE GEN DIN UNIVERSITĂȚI; SUA ARE PROIECT DE LEGE PENTRU A LUA ÎN CONSIDERARE NUMAI SEXUL BIOLOGIC ÎNREGISTRAT LA NAȘTERE; ÎN ROMÂNIA IDEOLOGIA DE GEN ESTE POLITICĂ SUSȚINUTĂ DE STAT!!! )




Despre evreii care manevrează oamenii cu scopul de a susține minciuni și furt în formă continuată putem afla și din articolul referitor la Muzeul Ateismului de la următorul link: EVREI CONTRA CATEDRALEI SFÂNTULUI ISAAC (RUSIA)





RELIGIA A FOST RESTRICȚIONATĂ DE GUVERNE, LA NIVEL MONDIAL, DIN CE ÎN CE MAI MULT, DUPĂ CUM ARATĂ UN STUDIU PE ZECE ANI (2007-2017), PUBLICAT ÎN 15 IULIE 2019, DE CENTRU DE CERCETARE AMERICAN „PEW RESEARCH CENTER”. (al zecelea raport anual al Pew Research Center și eseu, în engleză; scurtă anunțare a știrii)





ÎN WASHINGTON, PENTRU A ÎNTĂRI LIBERTATEA RELIGIOASĂ LA NIVEL MONDIAL, ARE LOC CEL MAI MARE SUMMIT PENTRU LIBERTATEA RELIGIOASĂ DIN ISTORIA LUMII, ÎN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ. DAU MĂRTURII SUPRAVIEȚUITORI AI CELOR MAI RECENTE MASACRE PROVOCATE DIN MOTIVE RELIGIOASE. (articol în engleză din 17 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii).



ÎN SIRIA, O PROFESOARĂ CREȘTINĂ, SUZANA, DUPĂ CE A FOST TORTURATĂ PRIN VIOLARE REPETATĂ TIMP DE 9 ORE, A FOST UCISĂ CU PIETRE, DE CĂTRE MAHOMEDANI EXTREMIȘTI, MARȚI, 9 IULIE 2019. (articole în engleză din 18, 17 și 16 iulie 2019 și în franceză din 12 iulie 2019;) UNII ROMÂNI AR ZICE CĂ ÎN SIRIA E RĂZBOI CIVIL, IAR ACEI MAHOMEDANI EXTREMIȘTI SUNT ÎNAPOIAȚI, ȘI CĂ ROMÂNIA E ȚARĂ CREȘTINĂ, AVANSATĂ, CU VALORI SUPERIOARE, EUROPENE; DAR NE AMINTIM DE PROFESOARA DE MATEMATICĂ “A.”, DIN PLOIEȘTI, ÎNJUNGHIATĂ ÎN FAȚA CANCELARIEI DE UN FOST ELEV, ÎN 29 IANUARIE 2019!!! ... EU CUNOSC COLEGE PROFESOARE CARE TRĂIESC CU TEAMA CĂ VOR FI LOVITE ÎN CAP!!! ... (ROMÂNIA E ȚARĂ MAI BARBARĂ DECÂT SIRIA, CĂCI ÎN SIRIA ÎN OPT ANI DE RĂZBOI AU FOST UCISE APROX. 370.000 DE PERSOANE, IAR ÎN ROMÂNIA SE UCID PRIN AVORT 100.000 DE BEBELUȘI ÎN FIECARE AN, DE CĂTRE OAMENI „CULTIVAȚI, EDUCAȚI”, “MEDICI”, PE BAZA LEGILOR FĂCUTE DE OAMENI „CULTIVAȚI, EDUCAȚI”, PARLAMENTARI CARE VOR “BINELE” NAȚIUNII ROMÂNE, COMANDAȚI DE ATEI-DERBEDEI-ANTICRIȘTI-SATANIȘTI!!!)






Despre evreii care susțin ISIS putem afla și din articolul de la următorul link: DUMINICA FLORIILOR CU 44 (52) DE MORȚI (ÎN EGIPT, ISIS) 








ATEI, MUTANȚI, AUTIȘTI, SCHIZOFRENICI, STÂNGACI (despre un studiu academic publicat în engleză în 20 decembrie 2017). 


UN OM UCIGAȘ ÎN SERIE PROBABIL CĂ E UN ATEU (așa cred 60% din respondenți ; studiu psihologic, 2017). 










Despre schimbarea în bine a atitudinii față de bolnavi, și despre dezvoltarea educației, și despre stilul de viață caritabilă, precum și despre efectele generale ale învățăturii creștine: Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )



















PE LUNĂ, ACUM 50 DE ANI (ÎN 20 IULIE 1969), PRIMA MASĂ A FOST „MASA DOMNULUI” SAU „COMUNIUNEA” („EUHARISTIA”, „CUMINECĂTURA”, „ÎMPĂRTĂȘANIA”), ADICĂ PÂINEA ȘI VINUL CA MULȚUMIRE ÎN NUMELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS, ADUSĂ DE ASTRONAUTUL AMERICAN BUZZ ALDRIN, CA O „COMUNIUNE” ÎNTRE EL ȘI DUMNEZEU, CA UN SIMBOL CORESPUNZĂTOR PENTRU PRIMA ASELENIZARE. ALDRIN OBȚINUSE APROBARE DE LA ADUNAREA GENERALĂ A BISERICII PRESBITERIENE. PRIMISE ȘI UN MIC POTIR (PAHAR SPECIAL) DE LA BISERICA LUI. (articole în engleză din 18 și 19 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii). CAM 5% DIN AMERICANI NU CRED CĂ OMUL A AJUNS PE LUNĂ ȘI E POSIBIL CA NUMĂRUL CELOR CE NU CRED SĂ CREASCĂ TOT MAI MULT, CĂCI AMERICANILOR LE PLAC TEORIILE CONSPIRATIVE. (articol în engleză din 30 aprilie 2019).




CETĂȚENIE EUROPEANĂ ȘI CETĂȚENIE NAȚIONALĂ (2019 – ANUL CĂRȚII ÎN ROMÂNIA, PROGRAMUL NAȚIONAL „ROMÂNIA, CITEȘTE!” ) Biblia este cea mai citită carte din lume. Iisus, Învățătorul Suprem, se mai numește și Cuvântul Veșnic al lui Dumnezeu, Cuvânt Care a devenit Om (Ioan 1, 1-14). El este Persoana Divino-Umană Numărul Unu, Unică în Univers. Să-L citim!!!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu