vineri, 19 iulie 2019

ÎN SIRIA, O PROFESOARĂ CREȘTINĂ, SUZANA, DUPĂ CE A FOST TORTURATĂ PRIN VIOLARE REPETATĂ TIMP DE 9 ORE, A FOST UCISĂ CU PIETRE, DE CĂTRE MAHOMEDANI EXTREMIȘTI, MARȚI, 9 IULIE 2019. (articole în engleză din 18, 17 și 16 iulie 2019 și în franceză din 12 iulie 2019;) UNII ROMÂNI AR ZICE CĂ ÎN SIRIA E RĂZBOI CIVIL, IAR ACEI MAHOMEDANI EXTREMIȘTI SUNT ÎNAPOIAȚI, ȘI CĂ ROMÂNIA E ȚARĂ CREȘTINĂ, AVANSATĂ, CU VALORI SUPERIOARE, EUROPENE; DAR NE AMINTIM DE PROFESOARA DE MATEMATICĂ “A.”, DIN PLOIEȘTI, ÎNJUNGHIATĂ ÎN FAȚA CANCELARIEI DE UN FOST ELEV, ÎN 29 IANUARIE 2019!!! ... EU CUNOSC COLEGE PROFESOARE CARE TRĂIESC CU TEAMA CĂ VOR FI LOVITE ÎN CAP!!! ... (ROMÂNIA E ȚARĂ MAI BARBARĂ DECÂT SIRIA, CĂCI ÎN SIRIA ÎN OPT ANI DE RĂZBOI AU FOST UCISE APROX. 370.000 DE PERSOANE, IAR ÎN ROMÂNIA SE UCID PRIN AVORT 100.000 DE BEBELUȘI ÎN FIECARE AN, DE CĂTRE OAMENI „CULTIVAȚI, EDUCAȚI”, “MEDICI”, PE BAZA LEGILOR FĂCUTE DE OAMENI „CULTIVAȚI, EDUCAȚI”, PARLAMENTARI CARE VOR “BINELE” NAȚIUNII ROMÂNE, COMANDAȚI DE ATEI-DERBEDEI-ANTICRIȘTI-SATANIȘTI!!!)



Pr. prof Ion Ciungu





Dreptatea lui Dumnezeu este veșnică, iar Legea Lui exprimă permanent adevărul: “Dreptatea Ta este dreptate în veac și legea Ta este adevărul.” (Psalmul 118, versetul 142; În Biblia catolică și în Biblia Protestantă este Psalmul 119). http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=65&cap=118https://bibliacatolica.ro/category/biblia/1-vechiul-testament/41-cartea-psalmilor/page/119/  https://biblia.resursecrestine.ro/psalmii/119
Iisus, Mântuitorul și Judecătorul lumii, le spune apostolilor astfel : „Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi şi Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri. Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor şi Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri.”(Sfânta Evanghelie după Matei, capitolul 10, versetele 32-33). http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=10
......................
Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, spune celor care Îl urmează astfel: „Dacă vă urăște pe voi lumea, să știți că pe Mine mai înainte decât pe voi M-a urât. Dacă ați fi din lume, lumea ar iubi ce este al său; dar pentru că nu sunteți din lume, ci Eu v-am ales pe voi din lume, de aceea lumea vă urăște. Aduceți-vă aminte de cuvântul pe care vi l-am spus: Nu este sluga mai mare decât stăpânul său. Dacă M-au prigonit pe Mine, și pe voi vă vor prigoni; dacă au păzit cuvântul Meu, și pe al vostru îl vor păzi.” (Sfânta Evanghelie după Ioan, capitolul 15, versetele 18-20).https://biblia.resursecrestine.ro/ioan/15
…………………




Suzana era profesoară de limba arabă și, deși ieșise la pensie, îi mai ajuta pe tineri pentru bacalaureat. În restul timpului îngrijea câmpurile de măslini și arbori fructiferi din proprietatea familiei.


De frica atacurilor teroriste violente, majoritatea femeilor au fugit din satul creștin Al-Yaqoubiyeh, din guvernoratul Idlib, din Siria, unde locuia și Suzana. Potrivit unor estimări, numai 18 femei au mai rămas acolo, între care era și ea.


De fapt, majoritatea creștinilor au fugit din Siria, din cauza Războiului Civil care face ravagii de opt ani. Înainte de război, creștinii reprezentau 10% din populație.


Suzana, creștină armeană, virgină la vârsta de șaizeci de ani, a suferit tortura violurilor repetate în continuu, începând de după amiaza de luni, 8 iulie 2019, până marți dimineața, 9 iulie 2019, când a fost ucisă cu pietre, de către jihadiștii Jabhat al-Nusra. Jabhat al-Nusra este ramura siriană a grupului terorist internațional Al-Qaeda.


“Marți, 9 iulie 2019, neliniștit din cauza absenței ei, preotul a trimis credincioșii din parohie să o caute, iar ei au găsit-o întinsă pe solul câmpului ei, singură.”


Autopsia revelează că Suzana a suferit tortura violurilor repetate ...



Anul trecut președintele Trump a anunțat că retrage trupele terestre ale SUA din Siria, însă creștinii evanghelici americani conservatori l-au criticat, argumentând că o retragere totală și rapidă i-ar putea pune în pericol de moarte pe creștinii din nordul Siriei.


Siria este considerată ca fiind pe locul al 11-lea între țările unde creștinii sunt foarte persecutați.


Toate informațiile de mai sus le-am luat din articolele de la următoarele link-uri:

Une chrétienne syrienne violée et assassinée à Idlib., publicat în data de 12 iulie 2019, pe website-ul organizației umanitare SOS Chrétiens d'Orient.


Unidentified persons torture and kill a citizen woman of the Christian Armenians in the western countryside of Idlib, publicat în data de 16 iulie 2019, pe website-ul sirian The Syrian Oservatory for Human Rights.


Muslim extremists in Syria torture, rape Christian woman for 9 hours before stoning her to death, publicat în 18 iulie 2019, pe website-ul american de știri creștine  THE CHRISTIAN POST, de LEAH MARIEANN KLETT.


Christian Woman Stoned to Death in Syria, Autopsy Reveals Gang Rape Prior to Death, Islamic Terrorists Blamed, publicat în data de 17 iulie 2019, pe website-ul american PERSECUTION.org, INTERNATIONAL CHRISTIAN CONCERN. https://www.persecution.org/2019/07/17/christian-woman-stoned-death-syria/
…………………………………………..


Despre profesoara de matematică A., înjunghiată în 29 ianuarie 2019,  la Colegiul “Spiru Haret” din Ploiești, ne putem aminti din articolele următoare :

Profesoara înjunghiată la Ploieşti | Medicii au anunţat care este starea femeii. Agresorul a fost reţinut, publicat în data de 30 ianuarie 2019, pe MEDIAFAX.ro, de Laura Petrescu.


Cine este tânărul care şi-a înjunghiat fosta profesoară de matematică. Era băut şi înarmat: ce au găsit jandarmii în buzunarele agresorului, publicat în 29 ianuarie 2019, pe adevărul.ro, de Diana Frîncu. https://adevarul.ro/locale/ploiesti/cine-tanarul-si-a-injunghiat-fosta-profesoara-matematica-era-baut-siinarmat-gasit-jandarmii-buzunarele-agresorului-1_5c504c5fdf52022f7521c14a/index.html



Scrisoarea colegei profesoarei înjunghiate către Ministerul Educației, în articolul :
Mărturia impresionantă a unei profesoare din liceul groazei: „M-a înjunghiat! Şi apoi cuţitul, sângele, ceva ce nu puteam privi nici în filme“, publicat în 2 februarie 2019, pe adevărul.ro, de Diana Frîncu. https://adevarul.ro/locale/ploiesti/marturia-impresionanta-profesoare-liceul-groazei-m-a-injunghiat-Si-apoi-cutitul-sangele-nuputeam-privi-filme-1_5c55844fdf52022f754973b2/index.html



Ce s-a mai întâmplat apoi cu profesoara care a fost înjunghiată :
Profesoara înjunghiată găsită vinovată de reprezentanții colegiului Spiru Haret” din Ploiești primește sprijinul sindicatelor din învățământ, publicat în 22 aprilie 2019, pe MAX-MEDIA.ro.


…………………………………………………………………………………………………………..
Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.


S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:

ÎN BURKINA FASO, PATRU INȘI CARE PURTAU CRUCI AU FOST IDENTIFICAȚI UȘOR CA FIIND CREȘTINI ȘI AU FOST UCIȘI ÎN SATUL LOR, “BANI”, DE CĂTRE BĂRBAȚI ÎNARMAȚI NEIDENTIFICAȚI, ÎN 27 IUNIE 2019. DIN FEBRUARIE PÂNĂ ÎN 27 IUNIE AU FOST UCIȘI 27 DE CREȘTINI ÎN BURKINA FASO. (articol în engleză din 16 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii). DAR ROMÂNII NU SUNT IMPRESIONAȚI DE UCIDEREA CREȘTINILOR ÎN ALTE ȚĂRI, CĂCI ROMÂNII SUNT OBIȘNUIȚI CU UCIDERILE DE BEBELUȘI!!! ÎN FIECARE AN ÎN ROMÂNIA SE UCID 100.000 DE BEBELUȘI ÎN PÂNTECELE MAMELOR LOR, DE CĂTRE MEDICII DAȚI DRACULUI, PE BAZA LEGILOR FĂCUTE DE PARLAMENTARII DAȚI DRACULUI, ATEI-DERBEDEI-ANTICRIȘTI-SATANIȘTI!!! NU SUNT CREȘTINI DESTUI ÎN ROMÂNIA CARE SĂ STRICE LEGILE SATANISTE CARE AUTORIZEAZĂ COMITEREA PĂCATELOR STRIGĂTOARE LA CER!!! CREȘTINISMUL ESTE FALIMENTAR ÎN ROMÂNIA!!!???





ÎN WASHINGTON, PENTRU A ÎNTĂRI LIBERTATEA RELIGIOASĂ LA NIVEL MONDIAL, ARE LOC CEL MAI MARE SUMMIT PENTRU LIBERTATEA RELIGIOASĂ DIN ISTORIA LUMII, ÎN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ. DAU MĂRTURII SUPRAVIEȚUITORI AI CELOR MAI RECENTE MASACRE PROVOCATE DIN MOTIVE RELIGIOASE. (articol în engleză din 17 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii).





















LIBERTATEA ESTE UN DAR DE LA DUMNEZEU, NU DE LA GUVERN (Președintele  SUA, Donald Trump, Ordinul Executiv de Libertate Religioasă, 4 mai 2017)
















UNGARIA ESTE PRIMA ÎN APĂRAREA CREȘTINILOR PERSECUTAȚI (11-13 octombrie 2017, Consultație Internațională la Budapesta).



POSIBILE PROIECTE COMUNE PENTRU CREȘTINII CARE SUFERĂ ÎN ORIENTUL MIJLOCIU (Biserica Ortodoxă Rusă și Vaticanul, 22-23 august, 2017).






PROTEST NAȚIONAL AL CREȘTINILOR ÎN NIGERIA, AZI DUMINICĂ, 29 APRILIE 2018, ÎMPOTRIVA UCIDERII CREȘTINILOR DE CĂTRE VĂCARII MAHOMEDANI FULANI ÎNARMAȚI. CEL PUȚIN ÎNCĂ 39 DE CREȘTINI AU FOST UCIȘI ÎN 24 ȘI 25 APRILIE 2018 (articol în engleză din 27 aprilie 2018; scurtă anunțare a știrii).



IARĂȘI DESPRE CRIMELE DIN NIGERIA, ȘI IARĂȘI DESPRE CELE DIN ROMÂNIA! (Episcopii catolici din Nigeria au cerut ajutor Președintelui Nigeriei, Muhammadu Buhari, în 8 februarie 2018; articol în engleză din 10 februarie 2018; traducere).



COPII UCIȘI, FEMEI UCISE, IAR PĂRȚILE LOR INTIME AU FOST ELIMINATE [Cel puțin 50 de persoane și-au pierdut viețile de Anul Nou (2018) în statul Benue, Nigeria, din cauza atacurilor contra creștinilor. Poate că am vrea să zicem că ucigașii aceia nigerieni sunt înapoiați și sălbatici; dar înaintații și cultivații medici români ucid mult mai mulți copii prin avort], publicat în data de 7 ianuarie 2018.



MORMÂNTUL COMUN AL CELOR 21 DE CREȘTINI COPȚI DECAPITAȚI A FOST GĂSIT ÎN LIBIA (vineri 6 octombrie 2017)



LA DOI ANI DUPĂ DECAPITAREA CELOR 21 DE CREȘTINI DIN EGIPT, ÎN 2015, DE ISIS, ÎN LIBIA (… COPIII LOR RĂMAȘI …).









ÎN CHINA, MEGA BISERICĂ EVANGHELICĂ DIN ANUL 2009, NEAPROBATĂ DE STATUL ATEU, A FOST DEMOLATĂ ; ÎN GERMANIA, BISERICĂ DIN SEC. XIX, CATOLICĂ, A FOST DEMOLATĂ CU SCOPUL DE A SE PUTEA EXTRAGE CĂRBUNE ; (Ambele demolări au avut loc marți, 9 ian. 2018).








Invitaţie la fericire [Persecuţii:  Recompensa;  Balaurul şi Iisus;  Creştini prin secole ]


















Despre evreii care susțin ISIS putem afla și din articolul de la următorul link: DUMINICA FLORIILOR CU 44 (52) DE MORȚI (ÎN EGIPT, ISIS) 



Despre evreii care manevrează oamenii cu scopul de a susține minciuni și furt în formă continuată putem afla și din articolul referitor la Muzeul Ateismului de la următorul link: EVREI CONTRA CATEDRALEI SFÂNTULUI ISAAC (RUSIA)









Ateismul este susținut de  obicei de evreii-derbedei-anarhiști-anticriști-sataniști. Ei au început descreștinarea Franței în Revoluția Franceză din 1789. Atunci L-au scos pe Domnul nostru Iisus Hristos din societatea franceză și s-au afirmat ei cu barbariile și anarhiile lor ca drepturi ale omului. De atunci ei lucrează cu hărnicie diabolică la descreștinarea lumii. „NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)


Descreștinarea Europei au început-o evreii în Franța. Ei ar vrea să o continue și în România, prin persoane cu funcții importante în Statul Român, cum este Sandra Pralong, care a spus, în 2014, că predarea Religiei nu este treaba școlii : PLAN PENTRU DESCREȘTINAREA EUROPEI (înlăturarea crucilor de pe biserica grecească folosită ca brand pe ambalaje alimentare; controversa din 31 august 2017)





Despre evreii din România, care prin Institutul Elie Wiesel luptă contra creștinilor români, dar și despre jignirea generalizată a profesorilor de Religie în România, putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link: AVEM NEVOIE ȘI DE IISUS? (capelani în toate liceele publice, pentru îmbunătățirea disciplinei în Kenya, 2017)





Despre Iisus caricaturizat cu nas de porc, iar Sfânta lui Mamă cu nas de scroafă, putem afla și din articolul de la următorul link: 2015: DE LA CHARLIE HEBDO LA MARTIRII CREȘTINI








Evreii necreștini spun despre Fecioara Maria că a fost violată de un vecin și astfel s-a născut Iisus : DESPRE MAICA DOMNULUI XI, Ce puncte de vedere găsim în religiile necreştine de azi despre Maica Domnului ? Ce ştim despre unele rugăciuni către Maica Domnului ?






În cartea evreilor numită Talmud scrie că Iisus  a fost vrăjitor. Despre aceasta putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link:






Cu această ocazie ne putem reaminti și de doi evrei din România care au devenit celebri pentru iubirea lor față de Iisus : Richard Wurmbrand și Nicolae Steinhardt. DIALOG DE PACE "FĂRĂ PRECEDENT" ÎNTRE CREȘTINI ȘI EVREI,  partea II, continuare


Să ne reamintim că în 3 decembrie 2015 mai mulți rabini au recunoscut valoarea creștinismului, pentru prima dată în istorie, dar nu valoarea lui Iisus. (Ce schizofrenie!!!) Această recunoaștere a urmat după 50 de ani de dialog cu Biserica Romano-Catolică, dar și în contextul în care islamicii îi urmăresc și împușcă pe evrei prin Europa (ne amintim evenimentele din 7 ianuarie și din 13 noiembrie 2015 din Franța, de la Charlie Hebdo și de la Sala Bataclan).



































               



Creștinii luptă din greu să contracareze efectele criminale ale ateilor:












ÎN RUSIA, ÎN 2018, PĂCATELE AVORTURILOR AU SCĂZUT CU APROAPE 10%, DATORITĂ PROGRAMULUI DE ÎNGIJIRE OBSTETRICĂ IMPLEMENTAT DE PREȘEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN. (articol în engleză din 24 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA SE FAC 100.000 DE AVORTURI ANUAL!!! PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS, IMPLEMENTEAZĂ VREUN PROGRAM DE ÎNGRIJIRE OBSTETRICĂ???


































Polonia are una dintre cele mai restrictive legi cu privire la avort în Europa. Nu degeaba polonezii L-au declarat în 2016 pe Iisus drept Rege al Poloniei : IISUS A FOST DECLARAT REGE AL POLONIEI (Sâmbătă 19 noiembrie, 2016)
















ATEI, MUTANȚI, AUTIȘTI, SCHIZOFRENICI, STÂNGACI (despre un studiu academic publicat în engleză în 20 decembrie 2017). 


UN OM UCIGAȘ ÎN SERIE PROBABIL CĂ E UN ATEU (așa cred 60% din respondenți ; studiu psihologic, 2017). 








Despre schimbarea în bine a atitudinii față de femei și copii: Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? II ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )




Despre schimbarea în bine a atitudinii față de bolnavi, și despre dezvoltarea educației, și despre stilul de viață caritabilă, precum și despre efectele generale ale învățăturii creștine: Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )



























CETĂȚENIE EUROPEANĂ ȘI CETĂȚENIE NAȚIONALĂ (2019 – ANUL CĂRȚII ÎN ROMÂNIA, PROGRAMUL NAȚIONAL „ROMÂNIA, CITEȘTE!” ) Biblia este cea mai citită carte din lume. Iisus, Învățătorul Suprem, se mai numește și Cuvântul Veșnic al lui Dumnezeu, Cuvânt Care a devenit Om (Ioan 1, 1-14). El este Persoana Divino-Umană Numărul Unu, Unică în Univers. Să-L citim!!!











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

În POSTUL SFINTELOR PAȘTI este recomandabil să ne amintim de PROFETUL IONA, cel care a fugit de misiunea la care Dumnezeu îl chemase, adică misiunea de a predica întoarcerea la Dumnezeu, prin POST și POCĂINȚĂ, a oamenilor din cetatea antică NINIVE. În loc să asculte de Dumnezeu, Iona a plecat în altă parte, într-o călătorie pe mare, mare pe care noi o cunoaștem cu numele de Marea Mediterană. Haideți să ne amintim, sau să aflăm acum, despre furtuna care s-a pornit, despre cum s-a întâmplat că IONA A FOST ARUNCAT DE MARINARI DIN CORABIE ÎN MARE ȘI ÎNGHIȚIT DE UN PEȘTE URIAȘ, pește numit uneori “chit”, adică balenă. Acolo Iona a rămas viu, deși era în strâmtorare, în suferință, într-o situație foarte grea, ca în locuința morților. Acolo el s-a rugat la Dumnezeu timp de TREI ZILE ȘI TREI NOPȚI, apoi A FOST ARUNCAT DE PEȘTE LA ȚĂRM. Atunci Dumnezeu l-a trimis a doua oară, cu aceeași misiune, către oamenii din cetatea NINIVE. Este foarte impresionant când citim cele 4 capitole din cartea biblică numită IONA și aflăm că ninivitenii s-au întors la Dumnezeu, au ținut post și s-au smerit, iar Dumnezeu i-a iertat. SE CUVINE să ne amintim, sau să aflăm acum, că DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS, vorbind despre MOARTEA SA și despre ÎNVIEREA SA, a făcut referire la IONA și a profețit astfel: “DUPĂ CUM A FOST IONA ÎN PÂNTECELE CHITULUI TREI ZILE ȘI TREI NOPȚI, AȘA VA FI ȘI FIUL OMULUI ÎN INIMA PĂMÂNTULUI TREI ZILE ȘI TREI NOPȚI.” Se cuvine, de asemenea, să observăm că pe bărbații din Ninive Domnul nostru Iisus Hristos îi dă ca exemplu pozitiv, împotriva evreilor necredincioși, când zice astfel: "BĂRBAȚII DIN NINIVE SE VOR SCULA LA JUDECATĂ CU NEAMUL ACESTA ȘI-L VOR OSÂNDI, CĂ S-AU POCĂIT LA PROPOVĂDUIREA LUI IONA; IATĂ AICI ESTE MAI MULT DECÂT IONA." Să observăm că această profeție a făcut-o Domnul nostru Iisus Hristos pentru evreii care refuzau să creadă că El este Fiul lui Dumnezeu, deși vedeau multe vindecări miraculoase făcute de El. Ei erau atât de pervertiți încât ziceau că El lucrează cu Diavolul. Și totuși, ei Îi cereau Lui să le arate un semn, o minune, prin care să-i convingă de faptul că într-adevăr El este Fiul lui Dumnezeu. "Iar El, răspunzând, le-a zis: Neam viclean şi desfrânat cere semn, dar semn nu i se va da, decât semnul lui Iona proorocul. Că precum a fost Iona în pântecele chitului trei zile şi trei nopţi, aşa va fi şi Fiul Omului în inima pământului trei zile şi trei nopţi." CERCETĂTORII SPUN CĂ ÎN BIBLIE EXISTĂ PESTE 300 DE PROFEȚII CARE S-AU ÎMPLINIT ÎN PERSOANA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS. Ajută-ne, Doamne Iisuse Hristoase, Te rugăm frumos prin Duhul Sfânt, să ne întoarcem tot mai mult de la fărădelegi către Tine, prin post și pocăință, spre slava Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, în fiecare moment, în vecii vecilor! Amin! Amin! Așa să fie! Îți mulțumim frumos! (Profetul Iona a trăit în secolele IX și VIII înainte de Domnul nostru Iisus Hristos.) https://www.facebook.com/ion.ciungu.79/videos/1010447857312063

Pr. prof. Ion Ciungu   “Atunci I-au răspuns unii dintre cărturari şi farisei, zicând: Învăţătorule, voim să vedem de la Tine un semn. Ia...