duminică, 23 iunie 2019

ÎN INDIA, CREȘTINILOR LI S-AU ARS BIBLIILE, DE CĂTRE HINDUȘII EXTREMIȘTI, ȘI AU FOST AMENINȚAȚI CU MOARTEA, DACĂ NU RENUNȚĂ LA CREDINȚA CREȘTINĂ, ÎN SATUL MASIYA MAHUWATOLI (STATUL JHARKHAND). 37 DE CREȘTINI AU REUȘIT SĂ FUGĂ ÎN SATELE VECINE... ALTE TREI FAMILII AU FOST CONVERTITE FORȚAT LA HINDUISM. (articol în engleză din 22 iunie 2019; scurtă anunțare a știrii)



 Pr. prof. Ion Ciungu









Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, spune celor care Îl urmează astfel: „Dacă vă urăște pe voi lumea, să știți că pe Mine mai înainte decât pe voi M-a urât. Dacă ați fi din lume, lumea ar iubi ce este al său; dar pentru că nu sunteți din lume, ci Eu v-am ales pe voi din lume, de aceea lumea vă urăște. Aduceți-vă aminte de cuvântul pe care vi l-am spus: Nu este sluga mai mare decât stăpânul său. Dacă M-au prigonit pe Mine, și pe voi vă vor prigoni; dacă au păzit cuvântul Meu, și pe al vostru îl vor păzi.” (Sfânta Evanghelie după Ioan, capitolul 15, versetele 18-20).https://biblia.resursecrestine.ro/ioan/15
…………………




Violențele împotriva minorităților religioase din India au crescut în ultimii cinci ani, după ce a ajuns la putere Partidul Bharatiya Janata. La recentele alegeri, acest partid și-a asigurat încă un mandat de cinci ani.


Cei 37 de creștini au reușit să fugă din zonă, după ce localnicii i-au amenințat că le confiscă pământul și că îi exclud de la proviziile de hrană și apă dacă nu-și schimbă religia.


În 17 iunie 2019 au fost respinse plângerile făcute de familiile creștine la Postul de Poliție din orașul Bharno, însă a fost înaintat un prim raport informativ online către Districtul de Poliție din Gumla, după cum am aflat din articolul Christians forced from homes by extremists in India, publicat în data de 22 iunie 2019, pe site-ul britanic de știri creștine Premier., de Heather Preston.

...........

În India, potrivit recensământului din 2011, 79,8% din populație practică hinduismul, 14,2% sunt islamiști, 2,3 % sunt creștini, 1,7% aparțin de sikhism, 0,7% de buddhism, 0,4% de jainism, 0,9% de alții.

În 2016 populația Indiei era estimată la peste 1,3 miliarde. https://en.wikipedia.org/wiki/India


(Populația Chinei, în 2016, era estimată la peste 1,4 miliarde. https://en.wikipedia.org/wiki/China )

..............................................................................................................

Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.

S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem și următoarele articole:

ÎN INDIA, CREȘTINII SUNT PERSECUTAȚI DE GUVERN. O ȘCOALĂ CREȘTINĂ, DESCHISĂ ÎN 2015, A FOST DEMOLATĂ ÎN 13 MAI 2019, IAR ELEVII AU FOST LUAȚI CU FORȚA. (articol în engleză din 8 iunie 2019; scurtă anunțare a știrii).


ÎN CHINA, GUVERNUL COMUNIST ATEU ÎI FORȚEAZĂ PE CREȘTINI SĂ SCHIMBE TEXTELE CÂNTĂRILOR RELIGIOASE ÎN AȘA FEL ÎNCÂT SĂ LAUDE ȚARA ȘI REGIMUL COMUNIST. CU TOATĂ PERSECUȚIA, NUMĂRUL CREȘTINILOR CREȘTE ÎN CHINA, ÎN AȘA FEL ÎNCÂT SE PRESUPUNE CĂ PÂNĂ ÎN 2025 AR PUTEA AJUNGE LA 225 DE MILIOANE. (articol în engleză din 20 iunie 2019; scurtă anunțare a știrii).


PERSECUTAREA CREȘTINILOR ÎN 2019 ESTE ÎN CREȘTERE, MAI ALES ÎN NIGERIA, INDIA ȘI CHINA (articol în engleză din 2 ianuarie 2019; scurtă anunțare a știrii)


NUMELE LUI IISUS SĂ FIE ŞTERS DE PE FAŢA PĂMÂNTULUI. ACESTA ESTE SCOPUL PERSECUTORILOR CREŞTINILOR LA NIVEL MONDIAL, FIE CĂ E VORBA DE CHINA, FRANŢA, NIGERIA ETC. “CORECTITUDINEA POLITICĂ” DIN ŢĂRILE OCCIDENTALE LE FACE SĂ FIE COMPLICE LA PERSECUTAREA CREŞTINILOR ÎN TOATĂ LUMEA, MAI ALES ÎN ORIENTUL MIJLOCIU. INTERESUL MASS-MEDIEI ESTE SCĂZUT ÎN PROBLEMA PERSECUTĂRII CREŞTINILOR!!! (articol în engleză din 4 iunie 2019; scurtă anunţare a ştirii.)

 

ÎN SUA, ÎN CURTEA SUPREMĂ, ATEII CONTRA CRUCII AU PIERDUT JOI, 20 IUNIE 2019. CRUCEA PĂCII, DIN ORĂȘELUL BLADENSBURG (MARYLAND) NU ÎNCALCĂ CONSTITUȚIA, CHIAR DACĂ ESTE PE PROPRIETATE PUBLICĂ. (articol în engleză din 20 iunie 2019; scurtă anunțare a știrii).


PENTRU IISUS, CREŞTINI DIN SUA ŞI AUSTRALIA, DISCRIMINAŢI DE AUTORITĂŢI, ÎŞI CAUTĂ CU GREU ÎN JUSTIŢIE DREPTURILE CREDINŢEI ATACATE DE HOMOSEXUALI. (BARRONELLE STUTZMAN; ISRAEL FOLAU). Articole în engleză din 7 iunie 2019; scurtă anunţare a ştirilor.


ÎN NIGERIA, ÎNCĂ 13 CREȘTINI (DINTRE CARE TREI COPII) AU FOST UCIȘI LUNI, 17 IUNIE 2019, DE CĂTRE MAHOMEDANII FULANI. (articol în engleză din 20 iunie 2019; scurtă anunțare a știrii). CE RĂI SUNT ACEI MAHOMEDANI ÎNAPOIAȚI!!! CREDEM CĂ ROMÂNII SUNT OAMENI MAI EDUCAȚI ȘI MAI MILOȘI??? ÎN ROMÂNIA MEDICII DRACULUI UCID ÎN FIECARE ZI APROXIMATIV 277 DE BEBELUȘI, PE BAZA LEGILOR FĂCUTE DE PARLAMENTARII DAȚI DRACULUI. NU SUNT CREȘTINI SUFICIENȚI CARE SĂ STRICE LEGILE DRACULUI???!!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu