sâmbătă, 16 martie 2019

MAHOMEDANII FULANI DIN NIGERIA AU UCIS 120 DE PERSOANE, DIN FEBRUARIE 2019 PÂNĂ ÎN 15 MARTIE 2019, ÎN STATUL KADUNA, NIGERIA. (articol în engleză din 15 martie 2019; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM CĂ ÎN ANUL 2018 ȘASE MII DE CREȘTINI AU FOST UCIȘI DE FULANI. ZICEM CĂ SUNT RĂI VĂCARII FULANI DIN NIGERIA, DAR ÎN ROMÂNIA „CREȘTINĂ” ÎN FIECARE ZI MEDICII CU STUDII SUPERIOARE UCID 236 DE COPII PRIN AVORT!!! CARE UCIGAȘI SUNT MAI PERICULOȘI?




Pr. prof. Ion Ciungu










Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, spune celor care Îl urmează astfel: „Dacă vă urăște pe voi lumea, să știți că pe Mine mai înainte decât pe voi M-a urât. Dacă ați fi din lume, lumea ar iubi ce este al său; dar pentru că nu sunteți din lume, ci Eu v-am ales pe voi din lume, de aceea lumea vă urăște. Aduceți-vă aminte de cuvântul pe care vi l-am spus: Nu este sluga mai mare decât stăpânul său. Dacă M-au prigonit pe Mine, și pe voi vă vor prigoni; dacă au păzit cuvântul Meu, și pe al vostru îl vor păzi.” (Sfânta Evanghelie după Ioan, capitolul 15, versetele 18-20). https://biblia.resursecrestine.ro/ioan/15


……………..




Ne amintim despre miile de creștini uciși anul trecut, 2018, în Nigeria. Adică, ne amintim de genocidul împotriva creștinilor din Nigeria.

Mijloacele mass-media principale nu vorbesc despre crimele acestea.


…………………..





Despre uciderile recente comise de mahomedanii fulani din Nigeria am aflat din articolul 120 people killed, 140 homes destroyed by Nigeria Fulani since February, publicat în data de 15 martie 2019, pe site-ul american de știri creștine THE CHRISTIAN POST, de Samuel Smith.



Luni, 11 martie 2019, au fost ucise 52 de persoane, alte zeci au fost rănite, iar aproximativ 143 de case au fost distruse, potrivit organizației neguvernamentale creștine Christian Solidarity Worldwide, din care putem afla și alte amănunte despre aceste tragedii.
……….



Rămâne întrebarea pe care și-au pus-o de mai mult timp creștinii : Cine îi înarmează pe văcarii mahomedani fulani ?



Dar pe medicii români cu studii superioare ?

…………………………………………………………………………………………….



Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.



S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:



PROIECT DE LEGE CARE INTERZICE AVORTUL (în SUA) (a. Proiect de Lege care interzice avortul în SUA ; b. Avorturile în România)












































 



Ambițiile, lăcomiile politico-economice ale unor „creștini” sub comandă evreiască necreștină, au drept rezultate războaie, cu mulți oameni morți, cu mulți oameni în suferințe, și batjocorirea, pe nedrept, a Blândului Iisus, Mântuitorul lumii! (Originea ISIS):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu