duminică, 14 aprilie 2019

GUVERNATORUL STATULUI OHIO, MIKE DEWINE, A PROMULGAT, ÎN 11 APRILIE 2019, LEGEA CARE INTERZICE AVORTUL DIN MOMENT CE A FOST DETECTAT RITMUL CARDIAC AL BEBELUȘULUI. CREȘTINII PARLAMENTARI REPUBLICANI APĂRĂ VIAȚA. (articol în engleză din 12 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM CĂ, ÎN 21 MARTIE 2019, GUVERNATORUL STATULUI MISSISSIPPI A APROBAT DEJA O ASTFEL DE LEGE. ÎN ROMÂNIA „CREȘTINĂ”, UCIDERILE BEBELUȘILOR CONTINUĂ FĂRĂ NICI O OPRELIȘTE LEGISLATIVĂ!!! INFLUENȚA ATEILOR SATANIȘTI ÎN ROMÂNIA ESTE MAI PUTERNICĂ DECÂT A CREȘTINILOR!!!




Pr. prof. Ion Ciungu






“Că Tu ai zidit rărunchii mei, Doamne, Tu m-ai alcătuit în pântecele maicii mele. Te voi lăuda, că sunt o făptură aşa de minunată. Minunate sunt lucrurile Tale şi sufletul meu le cunoaşte foarte. Cele nelucrate ale mele le-au cunoscut ochii Tăi şi în cartea Ta toate se vor scrie; zi de zi se vor săvârşi şi nici una din ele nu va fi nescrisă. Iar eu am cinstit foarte pe prietenii Tăi, Dumnezeule, şi foarte s-a întărit stăpânirea lor.” [Psalm 138, 13-17 ; (în unele Biblii, Psalm 139)].
Psalm 138, versetele 13-17, Biblia Ortodoxă, 
http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=65&cap=138


Psalm 139, în Biblia Protestantă, https://biblia.resursecrestine.ro/psalmii/139


 



………………..





O ființă umană la vârsta embrionară și o ființă umană la vârstă adultă este în mod natural aceeași, singurele diferențe biologice fiind datorate diferențelor de maturitate.” Așa scrie în legea care a fost aprobată săptămâna trecută de Camera Reprezentanților cu 56 voturi contra 40, și de Senat cu 18 voturi contra 13.



Funcția esențială a guvernului este de a-i proteja pe cei mai vulnerabili dintre noi, pe cei care nu au o voce. Așa a declarat guvernatorul DeWine când a semnat legea.



Ca de obicei, sataniștii care susțin avorturile vor să atace în justiție această lege, pentru a o desființa, pe motiv că nu ar fi constituțională.



Așa am aflat din articolul Ohio Governor Signs Heartbeat Abortion Ban, Says ‘Most Vulnerable’ Need Protecting , publicat în data de 12 aprilie 2019, pe site-ul american de știri creștine CHRISTIAN HEADLINES, de Michael Foust.

………..

Observăm că statul Ohio are o populație de peste 11 milioane de locuitori, fiind clasificat al 7 stat din SUA în ce privește populația.


.......................................................



Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.



S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:



















PROIECT DE LEGE CARE INTERZICE AVORTUL (în SUA) (a. Proiect de Lege care interzice avortul în SUA ; b. Avorturile în România)














































Polonia are una dintre cele mai restrictive legi cu privire la avort în Europa. Nu degeaba polonezii L-au declarat în 2016 pe Iisus drept Rege al Poloniei : IISUS A FOST DECLARAT REGE AL POLONIEI (Sâmbătă 19 noiembrie, 2016)






BIONICA (4): ÎNVĂȚĂM DIN IDEILE LUI DUMNEZEU, DIN INFORMAȚIILE, DIN CONCEPTELE PUSE DE DUMNEZEU ÎN DIFERITE FORME DE VIAȚĂ. ASTĂZI, DESPRE FAPTUL CĂ NUMAI PARȚIAL POT FI REPRODUSE TEHNIC CONCEPTELE BIOLOGICE, CELE MAI MULTE DINTRE ELE TRECÂND DINCOLO DE TOT CEEA CE ESTE UMAN. A-L NEGA PE DUMNEZEU ESTE O STUPIDITATE AUTOIMPUSĂ. [din fila de calendar german LEBEN IST MEHR, din ziua de sâmbătă, 13 aprilie 2019.]



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Să ne amintim, sau să aflăm acum, CINCI SIMBOLURI CREȘTINE: 1) SFÂNTA CRUCE, simbolul Răstignirii și Învierii Domnului nostru Iisus Hristos; 2) Monograma cu 8 litere grecești așezate câte două între brațele Crucii: IC, XC, NI, KA, a cărei traducere este IISUS HRISTOS CUCEREȘTE; 3) Monograma cu 2 litere grecești, XP, suprapuse așa, ☧, acestea fiind primele două litere din cuvântul HRISTOS scris în limba greacă, monograma pronunțându-se “CHI – RHO”; 4) Două litere grecești, adică prima și ultima din alfabetul grec, ALFA și OMEGA, A și Ω, așezate una lângă alta, A Ω, simbolizându-L pe Domnul nostru Iisus Hristos Care este ÎNCEPUTUL și SFÂRȘITUL TUTUROR LUCRURILOR; și în fine 5) PEȘTELE. În limba greacă la pește se zice ICHTHYS, iar acest cuvânt înțeles ca acronim, ca prescurtare obținută din literele inițiale ale altor cuvinte, înseamnă I (Iisus), CH (Christos), TH (Theou), Y (Yios), S (Soter), adică IISUS HRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU MÂNTUITOR. ... Mulțumim frumos, Doamne Iisuse Hristoase, Fiule al Veșnicului Dumnezeu Tată Ceresc Atotsfânt și Atotputernic, pentru că ai venit din Cer și Te-ai făcut Om din Sfânta Fecioară Maria, prin puterea Duhului Sfânt și a Tatălui Ceresc, pentru ca să-i mântuiești din sclavia Satanei pe toți oamenii care se încred în Tine și să-i înfiezi la Tatăl nostru Sfânt din Ceruri!

Pr. prof. Ion Ciungu   Cuvântul CREȘTIN provine de la cuvântul CHRISTOS.   https://www.facebook.com/photo/?fbid=2907905656016592&se...