duminică, 21 aprilie 2019

TIMP DE 45 DE MINUTE, INIMA BĂIATULUI, CĂZUT ÎN APA ÎNGHEȚATĂ A LACULUI, ÎN CARE A STAT 15 MINUTE, NU A MAI BĂTUT; APOI LA SPITAL, ÎNCERCĂRILE  MEDICILOR DE A-L RESUSCITA AU FOST FĂRĂ SUCCES; ÎNSĂ LA UN MINUT SAU DOUĂ DIN MOMENTUL ÎN CARE MAMA LUI ADOPTIVĂ A ÎNCEPUT SĂ SE ROAGE, STRIGÂND CU VOCE TARE LA DUMNEZEU, INIMA BĂIATULUI A ÎNCEPUT SĂ BATĂ IARĂȘI. MEDICII CONSIDERĂ CĂ A FOST UN MIRACOL AUTENTIC. ÎNTÂMPLAREA A AVUT LOC ÎN 2015. ÎN 2017 S-A PUBLICAT UN ROMAN DESPRE ACEASTA, IAR ÎN 17 APRILIE 2019 A FOST LANSAT UN FILM PE BAZA ROMANULUI. (articol în engleză din 18 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii)




Pr. prof. Ion Ciungu



Ne amintim că Medicul Suprem, Domnul nostru Iisus Hristos, la rugăciunea unor părinți îndurerați, a înviat-o pe fiica acestora, care avea vârsta de 12 ani. Tatăl fetiței se numea Iair, și era fruntaș al sinagogii.


49 Pe* când vorbea El încă, vine unul din casa fruntaşului sinagogii şi-i spune: „Fiica ta a murit, nu mai supăra pe Învăţătorul.”


50 Dar Isus, când a auzit lucrul acesta, a zis fruntaşului sinagogii: „Nu te teme; crede numai şi va fi tămăduită.”

51 Când a ajuns la casa fruntaşului, n-a lăsat pe niciunul să intre împreună cu El, decât pe Petru, pe Iacov, pe Ioan, pe tatăl şi pe mama fetei.

52 Toţi plângeau şi o boceau. Atunci, Isus a zis: „Nu plângeţi; fetiţa n-a murit, ci* doarme.”


53 Ei îşi băteau joc de El, căci ştiau că murise.

54 Dar El, după ce i-a scos pe toţi afară, a apucat-o de mână şi a strigat cu glas tare: „Fetiţo, scoală-te* !”


55 Şi duhul ei s-a întors în ea, iar fata s-a sculat numaidecât. Isus a poruncit să-i dea să mănânce.

56 Părinţii ei au rămas uimiţi. Isus* le-a poruncit să nu spună nimănui cele întâmplate.

(Sfânta Evanghelie după Luca, capitolul 8, versetele 40-56): https://biblia.resursecrestine.ro/luca/8#verset-49

…………………..





John Smith, care a căzut în lacul înghețat, din orașul Lake St. Louis, statul Missouri (SUA),  are acum 18 ani. El speră că filmul Breakthrough, care relatează moartea și învierea lui, îi ajută pe cei care merg la cinematograf să înțeleagă faptul că într-adevăr se întâmplă minuni și într-adevăr există Dumnezeu. John Smith vrea ca filmul dă fie un far de speranță.



„Există peste 300 de pagini de documente medicale care explică de ce ar trebui ca eu să fiu mort. Dar eu sunt viu,” a spus John Smith unui grup de jurnaliști și reporteri creștini.



Mai multe aspecte referitoare la acest subiect am aflat din articolul Breakthrough Boy’s Heart Didn’t Beat for 45 Minutes: ‘I Should Be Dead’, publicat în data de 18 aprilie 2019, pe site-ul american de știri creștine CHRISTIAN HEADLINES, de Michael Foust.



De asemenea, din Enciclopedia liberă, Wikipedia, unde am găsit referințe la romanul și la filmul care îl au în centru pe acest băiat:



……………………………………………………………………………………………..



Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.







S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:
























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu