marți, 2 aprilie 2019

VINDECARE MIRACULOASĂ PRIN RUGĂCIUNE ÎN NUMELE LUI IISUS, RECUNOSCUTĂ MEDICAL DE EXPERȚI ÎN MEDICINĂ ȘI PUBLICATĂ ÎN REVISTĂ MEDICALĂ AMERICANĂ EVALUATĂ DE EXPERȚI ÎN MEDICINĂ: BEBELUȘ AMERICAN INTERNAT ÎN SPITAL LA VÂRSTA DE DOUĂ SĂPTĂMÂNI DIN CAUZĂ CĂ VOMITA ȘI NU PUTEA PRIMI HRANA, DIAGNOSTICAT CU GASTROPAREZĂ, A FOST OPERAT, I S-A PUS GASTROSTOMĂ, FIIND HRĂNIT PRIN TUBURI TIMP DE 16 ANI; A FOST VINDECAT DUPĂ 16 ANI DE BOALĂ, ÎN ANUL 2011, PRIN RUGĂCIUNE ÎN NUMELE LUI IISUS, FĂCUTĂ DE UN PASTOR/EVANGHELIST PENTICOSTAL. BĂIATUL VINDECAT ARE ACUM 23 DE ANI. (articole în engleză din 1 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii)




Pr. prof. Ion Ciungu






Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, după Învierea Sa din morți, i-a trimis pe apostoli să predice Evanghelia în toată lumea, să boteze pe cei care vor crede în El, garantând lucrări minunate, semne miraculoase, celor care vor crede în El. Între aceste semne este și următorul: își vor pune mâinile pe bolnavi și bolnavii se vor însănătoși. (Sfânta Evanghelie după Marcu, capitolul 16, versetele 15-18):




...................................





Despre vindecarea miraculoasă, prin rugăciune în Numele lui Iisus, a băiatului care a suferit de o boală cronică timp de 16 ani, recunoscută de experți în medicină și publicată în ediția din aprilie 2019 a revistei americane de terapii complementare în medicină, Complementary Therapies in Medicine, am aflat din articolul Spontaneous healing after prayer in Jesus' name featured in peer-reviewed medical journal , publicat în data de 1 aprilie 2019, pe site-ul american de știri creștine THE CHRISTIAN POST, de Brandon Showalter.



De asemenea, din articolul Medical Journal Publishes Study Showing Prayer Healed Teenager of a Chronic Illness, publicat în data de 1 aprilie 2019, pe site-ul de știri creștine CHRISTIAN HEADLINES, de Scott Slayton.



În 6 noiembrie 2011, tânărul, bolnav de 16 ani, a participat cu familia la un serviciu divin condus de un evanghelist vindecător. În timp ce evanghelistul povestea celor prezenți despre modul în care Dumnezeu i-a salvat viața când un camion a căzut pe abdomenul lui, tânărul bolnav a început să simtă o senzație de pulsație în abdomen. El a zis că s-a rugat și i-a spus lui Dumnezeu că dacă îi va vindeca stomacul, el va spune la toată lumea despre Iisus și despre vindecarea sa.



El a vorbit cu evanghelistul după predică, iar evanghelistul i-a chemat familia să se roage cu el.



Evanghelistul și-a pus mâinile pe tânăr și s-a rugat ca stomacul tânărului să fie vindecat. El a comandat vindecarea în autoritatea și puterea lui Iisus. El a ținut să precizeze că el nu are nici o putere de a vindeca, ci numai cu autoritatea lui Iisus a comandat vindecarea.

Tânărul a zis că a simțit o senzație de pulsație și electrică. Apoi, familia lui a mers să ia masa de amiază, iar el, pentru prima dată în viața lui a mâncat fără să aibă vreuna din complicațiile obișnuite. După o lună, doctorii l-au scos de la alimentația prin tub, iar după o perioadă de patru luni i-au înlăturat tubul de tot.



Doctorii au fost uimiți de recuperarea lui, dar ei au exclus orice efect placebo.

………………………………………………………………………………………………………….



Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.



S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu