joi, 25 aprilie 2019


ÎN RUSIA, ÎN 2018, PĂCATELE AVORTURILOR AU SCĂZUT CU APROAPE 10%, DATORITĂ PROGRAMULUI DE ÎNGIJIRE OBSTETRICĂ IMPLEMENTAT DE PREȘEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN. (articol în engleză din 24 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA SE FAC 100.000 DE AVORTURI ANUAL!!! PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS, IMPLEMENTEAZĂ VREUN PROGRAM DE ÎNGRIJIRE OBSTETRICĂ???




Pr. prof. Ion Ciungu



“Că Tu ai zidit rărunchii mei, Doamne, Tu m-ai alcătuit în pântecele maicii mele. Te voi lăuda, că sunt o făptură aşa de minunată. Minunate sunt lucrurile Tale şi sufletul meu le cunoaşte foarte. Cele nelucrate ale mele le-au cunoscut ochii Tăi şi în cartea Ta toate se vor scrie; zi de zi se vor săvârşi şi nici una din ele nu va fi nescrisă. Iar eu am cinstit foarte pe prietenii Tăi, Dumnezeule, şi foarte s-a întărit stăpânirea lor.” [Psalm 138, 13-17 ; (în unele Biblii, Psalm 139)].
Psalm 138, versetele 13-17, Biblia Ortodoxă, http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=65&cap=138


Psalm 139, în Biblia Protestantă, https://biblia.resursecrestine.ro/psalmii/139






………………..





„În timp ce continuă lupta serioasă împotriva acestui păcat grav, se îmbunătățește proporția avorturilor față de nașterile vii în Rusia și în alte țări ale fostei URSS. O scădere semnificativă a avorturilor a fost înregistrată în Rusia în 2018, potrivit unui raport al ministrului sănătății Veronika Skvkortsova pus la dispoziția agenției de știri RIA-Novosti.



După cum notează ministrul în acest raport, astfel de rezultate au fost realizate prin programul extins de construire de centre prenatale și integrarea lor într-un serviciu de îngrijire obstetrică pe trei niveluri, pus în funcțiune de președintele Putin.”



Așa am aflat din articolul Abortions in Russia decreased by nearly 10% in 2018—Ministry of Health, publicat în data de 24 aprilie 2019, pe site-ul ortodox rus ORTHODOX CHRISTIANITY.

.........................................

Despre faptul că în România se omoară anual 100.000 de bebeluși am aflat din articolul Cine sunt oamenii care protestează 40 de zile la Timişoara faţă de avorturi. „Sunteţi stăpâni pe trupul vostru! Dar aici vorbim despre un alt trup“, publicat în data de 7 martie 2019, pe site-ul ziarului Adevărul, de Stefan Both.


……………………………………………………………………………………………………..



S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:



GUVERNATORUL STATULUI OHIO, MIKE DEWINE, A PROMULGAT, ÎN 11 APRILIE 2019, LEGEA CARE INTERZICE AVORTUL DIN MOMENT CE A FOST DETECTAT RITMUL CARDIAC AL BEBELUȘULUI. CREȘTINII PARLAMENTARI REPUBLICANI APĂRĂ VIAȚA. (articol în engleză din 12 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM CĂ, ÎN 21 MARTIE 2019, GUVERNATORUL STATULUI MISSISSIPPI A APROBAT DEJA O ASTFEL DE LEGE. ÎN ROMÂNIA „CREȘTINĂ”, UCIDERILE BEBELUȘILOR CONTINUĂ FĂRĂ NICI O OPRELIȘTE LEGISLATIVĂ!!! INFLUENȚA ATEILOR SATANIȘTI ÎN ROMÂNIA ESTE MAI PUTERNICĂ DECÂT A CREȘTINILOR!!!






























PROIECT DE LEGE CARE INTERZICE AVORTUL (în SUA) (a. Proiect de Lege care interzice avortul în SUA ; b. Avorturile în România)


































































Polonia are una dintre cele mai restrictive legi cu privire la avort în Europa. Nu degeaba polonezii L-au declarat în 2016 pe Iisus drept Rege al Poloniei : IISUS A FOST DECLARAT REGE AL POLONIEI (Sâmbătă 19 noiembrie, 2016)
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu