luni, 15 aprilie 2019

400.000 DE MORȚI ÎN SUDANUL DE SUD ÎN CINCI ANI DE RĂZBOI CIVIL (ÎNCEPUT ÎN DECEMBRIE 2013)!!! ÎN ROMÂNIA ÎN CINCI ANI AU FOST OMORÂȚI 500.000 DE BEBELUȘI PRIN AVORT!!! UNDE ESTE RĂZBOIUL CIVIL MAI MARE??? PAPA FRANCISC, ÎN 11 APRILIE 2019, LE-A SĂRUTAT PICIOARELE LIDERILOR POLITICI DIN SUDANUL DE SUD PENTRU A RESPECTA ARMISTIȚIU ÎNCHEIAT ÎN SEPTEMBRIE 2018. ÎN ROMÂNIA CINE LE SĂRUTĂ PICIOARELE LIDERILOR POLITICI PENTRU A OPRI RĂZBOIUL CIVIL MULT MAI GRAV ȘI MAI LUNG??? (să medităm la decadența vieții creștine din România și să acționăm, fiecare la nivelul lui!!!)


Pr. prof. Ion Ciungu





“Că Tu ai zidit rărunchii mei, Doamne, Tu m-ai alcătuit în pântecele maicii mele. Te voi lăuda, că sunt o făptură aşa de minunată. Minunate sunt lucrurile Tale şi sufletul meu le cunoaşte foarte. Cele nelucrate ale mele le-au cunoscut ochii Tăi şi în cartea Ta toate se vor scrie; zi de zi se vor săvârşi şi nici una din ele nu va fi nescrisă. Iar eu am cinstit foarte pe prietenii Tăi, Dumnezeule, şi foarte s-a întărit stăpânirea lor.” [Psalm 138, 13-17 ; (în unele Biblii, Psalm 139)].
Psalm 138, versetele 13-17, Biblia Ortodoxă, http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=65&cap=138
Psalm 139, în Biblia Protestantă, https://biblia.resursecrestine.ro/psalmii/139




………………..




Bătrânul Papă Francisc, la vârsta de 82 de ani, sărutând picioarele liderilor politici din Sudanul de Sud, îi imploră să rămână în pace.


La sfârșitul celor două zile de retragere spirituală, de rugăciune și reflecție comună, pentru pacea în Sudanul de Sud, gestul de umilință din partea bătrânului Papă Francisc, făcut cu inima, cu sentimentele cele mai profunde, îngenunchind și sărutându-le picioarele liderilor politici din Sudanul de Sud, și cerându-le astfel să rămână în pace, gest făcut la Casa Sfânta Marta din Roma, ne amintește de gestul Mântuitorului lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, Care la Cina cea de Taină, în Ierusalim, a spălat picioarele ucenicilor Săi.
Situația din Sudanul de Sud și gestul neașteptat din partea Papei Francisc, de a le săruta picioarele liderilor politici care fuseseră în rivalitate, au fost prezentate ca știri pe multe canale media nereligioase, însă mai multe aspecte despre caracterul spiritual și de rugăciune al acelei întâlniri am aflat din următoarele aricole:
-       Face aux leaders du Soudan du Sud, le geste du Serviteur des serviteurs de Dieu, publicat în 12 aprilie pe site-ul Vatican News, de Andrea Tornielli. https://www.vaticannews.va/fr/pape/news/2019-04/pape-francois-soudan-du-sud-editorial-tornielli.html?fbclid=IwAR0nYq9LVYK95SIHB40Z6JHWLbxZNoEOfjCPO_Bm4EZaSbU3YhBFqOuA5ik
-      Pope kisses feet of South Sudan’s leaders to encourage peace, publicat în data de 12 aprilie 2019, pe site-ul american Religion News Service, de Giada Zampano.
-      Papa Francisc: Pacea este posibilă în Sudanul de Sud, publicat în data de 11 aprilie 2019, pe Catholica.ro.

Chiar și în știrile date de media laică se amintește despre faptul că la această întâlnire s-au făcut rugăciuni pentru a elimina diviziunile dintre liderii politici din Sudanul de Sud. Așa putem observa din articolul Gest dramatic făcut de Papa Francisc: imagini cu liderul religios sărutând picioarele unor politicieni VIDEO, publicat în data de 12 aprilie 2018, pe site-ul ziarului Adevărul, de Alexandra Constanda. https://adevarul.ro/international/europa/gest-dramatic-facut-papa-francisc-imagini-liderul-religios-sarutand-picioarele-politicieni-video-1_5cb0205e445219c57e698b8e/index.html
.........................................
Despre faptul că în România se omoară anual 100.000 de bebeluși am aflat din articolul Cine sunt oamenii care protestează 40 de zile la Timişoara faţă de avorturi. „Sunteţi stăpâni pe trupul vostru! Dar aici vorbim despre un alt trup“, publicat în data de 7 martie 2019, pe site-ul ziarului Adevărul, de Stefan Both.

……………………………………………………………………………………………………..

S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:

GUVERNATORUL STATULUI OHIO, MIKE DEWINE, A PROMULGAT, ÎN 11 APRILIE 2019, LEGEA CARE INTERZICE AVORTUL DIN MOMENT CE A FOST DETECTAT RITMUL CARDIAC AL BEBELUȘULUI. CREȘTINII PARLAMENTARI REPUBLICANI APĂRĂ VIAȚA. (articol în engleză din 12 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM CĂ, ÎN 21 MARTIE 2019, GUVERNATORUL STATULUI MISSISSIPPI A APROBAT DEJA O ASTFEL DE LEGE. ÎN ROMÂNIA „CREȘTINĂ”, UCIDERILE BEBELUȘILOR CONTINUĂ FĂRĂ NICI O OPRELIȘTE LEGISLATIVĂ!!! INFLUENȚA ATEILOR SATANIȘTI ÎN ROMÂNIA ESTE MAI PUTERNICĂ DECÂT A CREȘTINILOR!!!



















PROIECT DE LEGE CARE INTERZICE AVORTUL (în SUA) (a. Proiect de Lege care interzice avortul în SUA ; b. Avorturile în România)














































Polonia are una dintre cele mai restrictive legi cu privire la avort în Europa. Nu degeaba polonezii L-au declarat în 2016 pe Iisus drept Rege al Poloniei : IISUS A FOST DECLARAT REGE AL POLONIEI (Sâmbătă 19 noiembrie, 2016)








BIONICA (4): ÎNVĂȚĂM DIN IDEILE LUI DUMNEZEU, DIN INFORMAȚIILE, DIN CONCEPTELE PUSE DE DUMNEZEU ÎN DIFERITE FORME DE VIAȚĂ. ASTĂZI, DESPRE FAPTUL CĂ NUMAI PARȚIAL POT FI REPRODUSE TEHNIC CONCEPTELE BIOLOGICE, CELE MAI MULTE DINTRE ELE TRECÂND DINCOLO DE TOT CEEA CE ESTE UMAN. A-L NEGA PE DUMNEZEU ESTE O STUPIDITATE AUTOIMPUSĂ. [din fila de calendar german LEBEN IST MEHR, din ziua de sâmbătă, 13 aprilie 2019.]




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu