vineri, 26 aprilie 2019

SEMINARII TEOLOGICE SPRE STÂNGA ÎNSEAMNĂ SPRE NECREDINȚA ÎN ÎNVIEREA CU TRUPUL A DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS, SPRE NECREDINȚA ÎN MIRACOLE, SPRE NECREDINȚA ÎN RAI ȘI IAD ETC. AȘA ESTE “UNION THEOLOGICAL SEMINARY” DIN NEW YORK, A CĂRUI PREȘEDINTĂ, SERENE JONES, A RECUNOSCUT CĂ NU CREDE ÎN ÎNVIEREA CU TRUPUL A DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS. (articol în engleză din 25 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii)




Pr. prof. Ion Ciungu



“3. Si ce daca unii n'au fost credinciosi? Oare necredinciosia lor va desfiinta credinciosia lui Dumnezeu? 1
Nm 23:19, Rm 9:6, Rm 11:29, 2Tim 2:13

4. Sa nu fie!, ci fie Dumnezeu socotit adevarat, iar tot omul, mincinos, asa cum este scris: Ca Tu sa Te indreptatesti intru cuvintele Tale si Tu sa biruiesti atunci cand vei face judecata.
Ps 50:4, Ps 115:2, In 3:33


Iisus a înviat în prima zi a săptămânii, zi care apoi a fost numită de creștini Ziua Domnului (în limba latină: Dies Dominica). A șaptea zi, sau ultima zi a săptămânii, la evrei, era zi de odihnă și se numea sabat (adică, odihnă). Tot așa este și azi. Săptămâna la evrei era astfel: Ziua întâia, Ziua a doua, Ziua  a treia, Ziua a patra, Ziua a cincea, Ziua a șasea (sau ziua pregătirii) și Ziua Odihnei (Sabat). (Sfânta Evanghelie după Matei, capitolul 28): http://bibliacatolica.ro/category/biblia/2-noul-testament/47-evanghelia-dupa-sf-matei/page/28/












………………………………………………..





Despre faptul că există seminarii teologice creștine în derivă spre stânga, adică spre necredința în Învierea cu trupul a Domnului nostru Iisus Hristos, spre necredința în miracole etc, am aflat din articolul Seminary President Admits She Doesn’t Believe in Heaven, Miracles or Christ’s Resurrection, publicat în data de 25 aprilie 2019, pe site-ul american de știri creștine CHRISTIAN HEADLINES, de Michael Foust.



Serene Jones, președinta acelui seminar teologic, a respins întregul edificiu al creștinătății ortodoxe biblice”, după cum a spus R. Albert Mohler Jr., președintele Seminarului Teologic Baptist Sudic din Louisville, statul Kentucky (SUA).



Referindu-se la ceea ce a declarat Serene Jones, Mohler a mai spus următoarele: Aceasta nu este creștinism. Aceasta este o religie nouă, un dumnezeu nou, format cu o imagine care să nu ofenseze sensibilitățile laice moderne. Ea a construit un dumnezu din teologia postmodernă care în nici un mod nu se aseamănă cu Dumnezeul Bibliei – unicul Dumnezeu adevărat.” „Ceea ce vedem noi aici este o speranță de a înlocui creștinismul biblic cu o religie nouă fără ca cineva să observe.”

…………………………………………………................................



Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.





S-ar putea să dorim să (re)vedem și următoarele articole :












Despre alt creștin australian serios putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link: ARCA LUI NOE RECONSTRUITĂ ÎN SUA










Despre evreii care manevrează oamenii cu scopul de a susține minciuni și furt în formă continuată putem afla și din articolul referitor la Muzeul Ateismului de la următorul link:








În cartea evreilor numită Talmud scrie că Iisus  a fost vrăjitor. Despre aceasta putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link:






Despre Iisus caricaturizat cu nas de porc, iar Sfânta lui Mamă cu nas de scroafă, putem afla și din articolul de la următorul link: 2015: DE LA CHARLIE HEBDO LA MARTIRII CREȘTINI







Evreii necreștini spun despre Fecioara Maria că a fost violată de un vecin și astfel s-a născut Iisus : DESPRE MAICA DOMNULUI XI, Ce puncte de vedere găsim în religiile necreştine de azi despre Maica Domnului ?  Ce ştim despre unele rugăciuni către Maica Domnului ?







Despre evreii care L-au scos pe Iisus din societatea franceză și s-au afirmat pe ei înșiși, contribuind la descreștinarea Franței, putem afla și din articolul de la următorul link: „NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)









Descreștinarea Europei au început-o evreii în Franța. Ei ar vrea să o continue și în România, prin persoane cu funcții importante în Statul Român, cum este Sandra Pralong, care a spus, în 2014, că predarea Religiei nu este treaba școlii : PLAN PENTRU DESCREȘTINAREA EUROPEI (înlăturarea crucilor de pe biserica grecească folosită ca brand pe ambalaje alimentare; controversa din 31 august 2017)







Despre evreii din România, care prin Institutul Elie Wiesel luptă contra creștinilor români, dar și despre jignirea generalizată a profesorilor de Religie în România, putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link: AVEM NEVOIE ȘI DE IISUS? (capelani în toate liceele publice, pentru îmbunătățirea disciplinei în Kenya, 2017)











Persecutarea creștinilor în Europa, prin metode sofisticate și rafinate,  este nedreaptă, discriminatorie, dureroasă, dar nu poate fi comparată cu persecutarea brutală, fizică, a creștinilor din Africa și din Orientul Mijlociu: UNGARIA ESTE PRIMA ÎN APĂRAREA CREȘTINILOR PERSECUTAȚI (11-13 octombrie 2017, Consultație Internațională la Budapesta)




















Pentru prima dată în istoria de 2.000 de ani a creștinătății, evreii au recunoscut valoarea creștinismului, dar nu a lui Iisus. Ce schizofrenie !!! (Această recunoaștere a valorii creștinismului a fost declarată în decembrie 2015, în condițiile în care între Vatican și evrei este un dialog de 50 de ani, și în condițiile în care evreii au fost împușcați în Franța, după caricaturile de la Charlie Hebdo : DIALOG DE PACE "FĂRĂ PRECEDENT" ÎNTRE CREȘTINI ȘI EVREI (3 DECEMBRIE 2015)



Cu această ocazie ne putem reaminti și de doi evrei din România care au devenit celebri pentru iubirea lor față de Iisus : Richard Wurmbrand și Nicolae Steinhardt. DIALOG DE PACE "FĂRĂ PRECEDENT" ÎNTRE CREȘTINI ȘI EVREI,  partea II, continuare




























Ambițiile, lăcomiile politico-economice ale unor „creștini” sub comandă evreiască necreștină, au drept rezultate războaie, cu mulți oameni morți, cu mulți oameni în suferințe, și batjocorirea, pe nedrept, a Blândului Iisus, Mântuitorul lumii! (Originea ISIS): TE VOM RĂSTIGNI CA PE CÂINELE TĂU, IISUS CHRISTOS (ÎN IRAK)
































Despre influența bună a lui Iisus în istoria lumii, desființarea sclaviei:









Despre schimbarea în bine a atitudinii față de femei și copii:









Despre schimbarea în bine a atitudinii față de bolnavi, și despre dezvoltarea educației, și despre stilul de viață caritabilă, precum și despre efectele generale ale învățăturii creștine:




















Despre faptul că evreii, în 2018, au cerut ca textele antisemite din Biblie să fie schimbate, prin adnotări, căci se simt atacați, inclusiv în România, putem afla și din articolul de la următorul link:

















Despre unii autori postmoderni, influențați de evrei-derbedei-atei, care Îl văd pe Iisus prin propria lentilă (i)morală (Alina Mungiu Pippidi, în piesa Evangheliștii Îl prezintă pe Iisus ca fiind desfrânat, Iisus permite sex oral;  Terrence McNally, în piesa Corpus Christi, Îl prezintă pe Iisus ca fiind gay, împreună cu apostolii; Dan Brown, în romanul Codul lui Da Vinci Îl prezintă pe Iisus ca având relații sexuale și copii cu Maria Magdalena) putem observa unele aspecte și din articolul de la următorul link:























Despre batjocorirea lui Iisus la Muzeul din Haifa putem afla unele aspecte și din articolele de la următoarele link-uri :




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu