vineri, 12 iulie 2019

LIDERI CREȘTINI PERVERTIȚI S-AU ADUNAT, CU EVREI, PENTRU A BINECUVÂNTA ȘI A SUSȚINE O CLINICĂ DE AVORTURI DIN TEXAS, MARȚI 9 IULIE 2019. (articol în engleză din 11 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM DE VRĂJITORII "CREȘTINI" ADUNAȚI ÎN MASSACHUSSETTS ÎN APRILIE 2019. FĂRĂ FRICA DE A GREȘI PUTEM AFIRMA CĂ ȘI ACEȘTIA ȘI ACEIA SUNT DAȚI DRACULUI.



11.”Cel ce-i nedrept, să mai nedreptățească; cel ce-i spurcat, să se mai spurce; și cel ce este drept, să mai facă dreptate; și cel ce este sfânt, să se mai sfințească". 4
Iz 3:27Dn 12:102Tim 3:13
12."Iată 5, Eu vin curând, și plata Mea este cu Mine, pentru ca fiecaruia să-i dau după cum îi este fapta.
Ps 27:4Ps 61:12Pr 24:12Is 40:10Is 59:18Is 62:11Ir 17:10Dn 12:10Sol 5:15Mt 16:27Mt 20:8Rm 2:61Co 3:82Co 11:152Tim 4:141Ptr 1:17Ap 2:16Ap 2:23Ap 3:11Ap 18:6Ap 20:12-13Ap 22:7Ap 22:20
13.Eu sunt Alfa și Omega, Cel Dintâi și Cel de pe Urmă, Începutul și Sfârșitul. 
Is 41:4Is 44:6Is 48:12Ap 1:8Ap 1:17Ap 2:8Ap 21:6


 20.”Vai celor ce numesc răul bine și binele, rău, celor ce fac întunericul lumină și lumina, întuneric, celor ce fac amarul dulce și dulcele, amar!”
4Rg 17:9Pr 28:4Am 6:12Am 8:9Mi 3:9Sir 19:25 (Cartea profetului Isaia, capitolul 5, versetul 20). https://www.crestinortodox.ro/biblia/Isaia/Iubitul-si-via-sa-Blesteme-impotriva-mai-marilor-lui-Iuda-Navala-Asirienilor/
……………………………………………………….




Despre “creștinii” și evreii care împreună au participat la binecuvântarea” unei clinici de avorturi din Taxas am aflat din articolul Christian Leaders Gather to ‘Bless’ Texas Abortion Clinic: ‘God Is Already Present’, publicat în data de 11 iulie 2019, pe website-ul american de știri creștine CHRISTIAN HEADLINES, de Michael Foust.
…….

Ne amintim că în SUA creștinii adevărați luptă serios contra ateilor, la nivelul parlamentelor din fiecare stat, pentru a proteja viața copiilor nenăscuți. În unele state adevărații creștini au reușit să facă legi care protejează viața bebelușilor în pântecele mamelor lor, iar în altele ei luptă în continuare contra avorturilor. În acest sens ne amintim de următoarele state americane : Mississippi, Georgia, Ohio, Louisiana, Alabama, Missouri.
 Ne amintim și de alte țări creștine, pe alte continente, ca Argentina și Polonia, unde avorturile sunt interzise. De asemenea, alte țări creștine, ca Rusia și Ungaria, au luat măsuri serioase încât au redus considerabil numărul avorturilor. Biserica Ortodoxă Rusă a publicat recent un document, care este în dezbatere, pentru a obține prin legislație dreptul la viață al embrionului uman ca persoană umană.

....................................................................................................

Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.


S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole :

În cartea evreilor numită Talmud scrie că Iisus  a fost vrăjitor. Despre aceasta putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link:
Ateismul este susținut de  obicei de evreii-derbedei-anarhiști-anticriști-sataniști. Ei au început descreștinarea Franței în Revoluția Franceză din 1789. Atunci L-au scos pe Domnul nostru Iisus Hristos din societatea franceză și s-au afirmat ei cu barbariile și anarhiile lor ca drepturi ale omului. De atunci ei lucrează cu hărnicie diabolică la descreștinarea lumii. „NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)


Descreștinarea Europei au început-o evreii în Franța. Ei ar vrea să o continue și în România, prin persoane cu funcții importante în Statul Român, cum este Sandra Pralong, care a spus, în 2014, că predarea Religiei nu este treaba școlii : PLAN PENTRU DESCREȘTINAREA EUROPEI (înlăturarea crucilor de pe biserica grecească folosită ca brand pe ambalaje alimentare; controversa din 31 august 2017)





Despre evreii din România, care prin Institutul Elie Wiesel luptă contra creștinilor români, dar și despre jignirea generalizată a profesorilor de Religie în România, putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link: AVEM NEVOIE ȘI DE IISUS? (capelani în toate liceele publice, pentru îmbunătățirea disciplinei în Kenya, 2017)




Despre Iisus caricaturizat cu nas de porc, iar Sfânta lui Mamă cu nas de scroafă, putem afla și din articolul de la următorul link: 2015: DE LA CHARLIE HEBDO LA MARTIRII CREȘTINI





Evreii necreștini spun despre Fecioara Maria că a fost violată de un vecin și astfel s-a născut Iisus : DESPRE MAICA DOMNULUI XI, Ce puncte de vedere găsim în religiile necreştine de azi despre Maica Domnului ? Ce ştim despre unele rugăciuni către Maica Domnului ?














REGATUL UNIT AR TREBUI SĂ FIE CAMPION AL LIBERTĂȚII RELIGIOASE LA NIVEL MONDIAL, ÎN CONDIȚIILE ÎN CARE PERSECUȚIA CONTRA CREȘTINILOR SE APROPIE DE GENOCID ÎN UNELE REGIUNI. AȘA RECOMANDĂ RAPORTUL INDEPENDENT REFERITOR LA PERSECUȚIA CONTRA CREȘTINILOR, COMANDAT ÎN DECEMBRIE 2018 DE SECRETARUL AFACERILOR EXTERNE JEREMY HUNT, DAT PUBLICITĂȚII LUNI, 8 IULIE 2019. (articol în engleză din 9 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii)



Creștinii luptă din greu să contracareze efectele criminale ale ateilor:









ÎN RUSIA, ÎN 2018, PĂCATELE AVORTURILOR AU SCĂZUT CU APROAPE 10%, DATORITĂ PROGRAMULUI DE ÎNGIJIRE OBSTETRICĂ IMPLEMENTAT DE PREȘEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN. (articol în engleză din 24 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA SE FAC 100.000 DE AVORTURI ANUAL!!! PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS, IMPLEMENTEAZĂ VREUN PROGRAM DE ÎNGRIJIRE OBSTETRICĂ???































Polonia are una dintre cele mai restrictive legi cu privire la avort în Europa. Nu degeaba polonezii L-au declarat în 2016 pe Iisus drept Rege al Poloniei : IISUS A FOST DECLARAT REGE AL POLONIEI (Sâmbătă 19 noiembrie, 2016)





ÎN POLONIA, DUMNEZEU NU POATE FI CENZURAT CHIAR DACĂ AȘA AR VREA PATRONII GIGANTULUI SUEDEZ VÂNZĂTOR DE MOBILĂ “IKEA”. “IKEA” A REZILIAT CONTRACTUL ANGAJATULUI THOMASZ K., DIN CAUZĂ CĂ ACESTA A REFUZAT SĂ ȘTEARGĂ DE PE FORUMUL DE DISCUȚIE INTERN AL COMPANIEI DOUĂ CITATE BIBLICE CONTRA POLITICII COMPANIEI DE ÎNDOCTRINARE PRO GAY A ANGAJAȚILOR, POSTATE ÎN LUNA MAI 2019. ÎN 6 IULIE 2019 UN GRUP DE EPISCOPI POLONEZI A CRITICAT “IKEA” ȘI L-A LĂUDAT PE THOMASZ. THOMASZ A DAT SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ IKEA ÎN JUDECATĂ. (articol în engleză din 8 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii).












ATEI, MUTANȚI, AUTIȘTI, SCHIZOFRENICI, STÂNGACI (despre un studiu academic publicat în engleză în 20 decembrie 2017). 


UN OM UCIGAȘ ÎN SERIE PROBABIL CĂ E UN ATEU (așa cred 60% din respondenți ; studiu psihologic, 2017). 



Despre evreii care susțin ISIS putem afla și din articolul de la următorul link: DUMINICA FLORIILOR CU 44 (52) DE MORȚI (ÎN EGIPT, ISIS) 

Despre evreii care manevrează oamenii cu scopul de a susține minciuni și furt în formă continuată putem afla și din articolul referitor la Muzeul Ateismului de la următorul link: EVREI CONTRA CATEDRALEI SFÂNTULUI ISAAC (RUSIA)












Despre schimbarea în bine a atitudinii față de femei și copii: Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? II ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )



Despre schimbarea în bine a atitudinii față de bolnavi, și despre dezvoltarea educației, și despre stilul de viață caritabilă, precum și despre efectele generale ale învățăturii creștine: 
Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )














ÎN ECUADOR, MII DE CREȘTINI, MAI ALES CATOLICI ȘI EVANGHELICI (ÎNTRE 5.000 ȘI 15.000) AU MANIFESTAT CONTRA CĂSĂTORIEI ÎNTRE PERSOANE DE ACELAȘI SEX, ÎN 29 IUNIE 2019, CĂCI ÎN 12 IUNIE 2019 MAGISTRAȚII CURȚII CONSTITUȚIONALE AU APROBAT CĂSĂTORIA HOMOSEXUALĂ, CU CINCI VOTURI CONTRA PATRU. (articol în franceză din 2 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii). DECI, CINCI OAMENI AU MAI MARE PUTERE DECÂT 5.000, SAU DECÂT 15.000???!!! ÎN APARENȚĂ, DA. ÎNSĂ, NICI O CURTE CONSTITUȚIONALĂ CARE DECIDE GREȘIT, DIN NICI O ȚARĂ, NU ARE DREPTATE ÎN RAPORT CU LEGEA DATĂ DE DUMNEZEU ȘI EXPRIMATĂ CLAR ÎN BIBLIE. MÂNTUITORUL LUMII, DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS, NU A VENIT SĂ STRICE LEGEA, CI S-O ÎMPLINEASCĂ.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu