sâmbătă, 18 mai 2019

CONTRA ADEVĂRULUI ȘTIINȚIFIC (BIOLOGIC, GENETIC) SUNT CEI CARE SUSȚIN AVORTUL, CĂCI EI AFIRMĂ CĂ FEMEIA GRAVIDĂ NU ARE ÎN EA O FIINȚĂ UMANĂ. ÎNSĂ, ADEVĂRUL ȘTIINȚIFIC ESTE URMĂTORUL: FEMEIA GRAVIDĂ ARE ÎN EA O FIINȚĂ UMANĂ UNICĂ, CU UN ADN 100% UMAN, CU AMPRENTE DISTINCTE, CU SISTEM NERVOS PROPRIU, CU INIMĂ PROPRIE. AVORTUL DISTRUGE VIAȚA UNEI FIINȚE UMANE. AȘA A RĂSPUNS OMUL DE ȘTIINȚĂ CREȘTIN KEN HAM ANALISTULUI POLITIC AMERICAN CHRISTINE QUINN. (articol în engleză din 17 mai 2019; scurtă anunțare a știrii). CREȘTINII AMERICANI DUC LUPTA LA NIVEL PARLAMENTAR PENTRU APĂRAREA VIEȚII COPIILOR NENĂSCUȚI. ÎN ROMÂNIA, CREȘTINISMUL ESTE FALIMENTAR!!!??? LA NIVEL LEGISLATIV NIMENI NU STRICĂ LEGILE DRACULUI CARE PERMIT DOCTORILOR DAȚI DRACULUI SĂ UCIDĂ 100.000 DE BEBELUȘI ÎN FIECARE AN!!!




Pr. prof. Ion Ciungu



“Că Tu ai zidit rărunchii mei, Doamne, Tu m-ai alcătuit în pântecele maicii mele. Te voi lăuda, că sunt o făptură aşa de minunată. Minunate sunt lucrurile Tale şi sufletul meu le cunoaşte foarte. Cele nelucrate ale mele le-au cunoscut ochii Tăi şi în cartea Ta toate se vor scrie; zi de zi se vor săvârşi şi nici una din ele nu va fi nescrisă. Iar eu am cinstit foarte pe prietenii Tăi, Dumnezeule, şi foarte s-a întărit stăpânirea lor.” [Psalm 138, 13-17 ; (în unele Biblii, Psalm 139)].Psalm 138, versetele 13-17, Biblia Ortodoxă, http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=65&cap=138


Psalm 139, în Biblia Protestantă, https://biblia.resursecrestine.ro/psalmii/139

..........................



Ne amintim că în acest an, 2019, creștinii din cinci state ale SUA au adoptat în parlamentele lor (senat și camera reprezentanților) legi stricte contra avortului: Alabama, Georgia, Ohio, Mississippi și Kentucky. Creștinii din alte state americane de asemenea luptă pentru a apăra viața copiilor în pântecele mamelor lor.



De asemenea, ne amintim că în timpul președinției lui Obama, susținut de democrați, creștinii erau persecutați în SUA, iar Trump, susținut de republicani, a câștigat alegerile tocmai datorită creștinilor care l-au votat pe baza promisiunii că el îi va ajuta pe creștini să-și poată mărturisi credința creștină fără a fi persecutați, și că el va apăra viața începând de la concepția ei, adică el va fi contra avorturilor.



Despre omul de știință creștin Ken Ham, , australian de origine, ne amintim că este președinte și cofondator al organizației creștine Answers in Genesis (Răspunsuri în Geneza) din SUA. El a reușit să reconstruiască Arca lui Noe la dimensiunile din Biblie, în parcul tematic Ark Encounter (Întâlnirea cu Arca) în statul Kentucky.  



Despre răspunsul recent dat de Ken Ham analistului politic Christine Quinn, susținătoare a avorturilor, am aflat din articolul Abortion Supporters Are 'Anti-Science,' Ken Ham Says, publicat în data de 17 mai 2019, pe site-ul american de știri creștine CHRISTIAN HEADLINES, de Michael Foust.

............

Despre faptul că în România se omoară anual 100.000 de bebeluși am aflat din articolul Cine sunt oamenii care protestează 40 de zile la Timişoara faţă de avorturi. „Sunteţi stăpâni pe trupul vostru! Dar aici vorbim despre un alt trup“, publicat în data de 7 martie 2019, pe site-ul ziarului Adevărul, de Stefan Both.


Îs dați Dracului medicii atei-sataniști și parlamentarii atei-sataniști care susțin uciderea copiilor în pântecele mamelor lor! Păcatele acestea strigătoare la Cer aduc pedepsele lui Dumnezeu asupra României!!!


…………………….

Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.



S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem și următoarele articole :











Despre parcul tematic Ark Encounter , unde se află o Arcă a lui Noe reconstruită, putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link: ARCA LUI NOE RECONSTRUITĂ ÎN SUA













ÎN SUA, CREȘTINII AU MAI OBȚINUT DREPTURI, ÎNCEPÂND DIN 2 MAI 2019: AGENȚIILE DE ADOPȚIE AU DREPTUL, PE MOTIVE DE CONȘTIINȚĂ, SĂ REFUZE PLASAREA COPIILOR ÎN FAMILII LGBT; PERSOANELE CARE LUCREAZĂ ÎN DOMENIUL ÎNGRIJIRII SĂNĂTĂȚII AU DREPTUL SĂ REFUZE AVORTUL, ETC (articol în engleză din 3 mai 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN PERIOADA LUI OBAMA CREȘTINII ERAU PERSECUTAȚI. OBSERVĂM CĂ TRUMP SE ȚINE DE CUVÂNT ÎN CE PRIVEȘTE ACORDAREA DE DREPTURI CREȘTINILOR CARE LUPTĂ PRO-VIAȚĂ.








OMUL ESTE CREAT CU DEPLINĂ MĂIESTRIE CONFORM PROGRAMULUI LUI DUMNEZEU. ÎN A CINCEA SĂPTĂMÂNĂ DE SARCINĂ, ÎN SPROPULEȚUL CELULEI DE 2 MILIMETRI INIMA BEBELUȘULUI ÎNCEPE SĂ BATĂ … DUMNEZEU A PLĂNUIT PROGRAMUL CREAȚIEI NOASTRE, DAR ȘI AL MÂNTUIRII NOASTRE VEȘNICE PRIN IISUS. [Din fila de calendar creștin german LEBEN IST MEHR, pe anul 2019, luna mai, ziua a doua].. ÎNSĂ ÎN ROMÂNIA SE APLICĂ PROGRAMUL ATEISTO-SATANIST DE UCIDERE A COPIILOR ÎN PÂNTECELE MAMELOR LOR, ÎN FIECARE AN SE UCID 100.000 DE BEBELUȘI!!!!
















UNITATE ÎNTRE CREȘTINII DIN SUA (UNITATE NEMAIÎNTÂLNITĂ ÎNTRE CREȘTINII DIN SUA PENTRU ALEGEREA LUI TRUMP CA PREȘEDINTE AL SUA, în 8 noiembrie 2016)




LIBERTATEA ESTE UN DAR DE LA DUMNEZEU, NU DE LA GUVERN (Președintele  SUA, Donald Trump, Ordinul Executiv de Libertate Religioasă, 4 mai 2017)






















Uciderile sunt susținute de atei, iar ateismul este propagat în special de evreiii-derbedei-anticriști-anarhiști-sataniști, începând de la Revoluția Franceză din 1789, când ei L-au scos pe Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, din societatea franceză și l-au preferat iarăși pe tâlharul Baraba. De atunci, ei lucrează cu perseverență și hărnicie diabolică la descreștinarea lumii. „NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)



Despre evreii atei care manevrează oamenii cu scopul de a susține minciuni și furt în formă continuată putem afla și din articolul referitor la Muzeul Ateismului de la următorul link: EVREI CONTRA CATEDRALEI SFÂNTULUI ISAAC (RUSIA)



Descreștinarea Europei au început-o evreii în Franța. Ei ar vrea să o continue și în România, prin persoane cu funcții importante în Statul Român, cum este Sandra Pralong, care a spus, în 2014, că predarea Religiei nu este treaba școlii : PLAN PENTRU DESCREȘTINAREA EUROPEI (înlăturarea crucilor de pe biserica grecească folosită ca brand pe ambalaje alimentare; controversa din 31 august 2017)





Despre Iisus caricaturizat cu nas de porc, iar Sfânta lui Mamă cu nas de scroafă, putem afla și din articolul de la următorul link: 2015: DE LA CHARLIE HEBDO LA MARTIRII CREȘTINI





Evreii necreștini spun despre Fecioara Maria că a fost violată de un vecin și astfel s-a născut Iisus : DESPRE MAICA DOMNULUI XI, Ce puncte de vedere găsim în religiile necreştine de azi despre Maica Domnului ? Ce ştim despre unele rugăciuni către Maica Domnului ?






În cartea evreilor numită Talmud scrie că Iisus  a fost vrăjitor. Despre aceasta putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link:






Pentru prima dată în istoria de 2.000 de ani a creștinătății, evreii au recunoscut valoarea creștinismului, dar nu a lui Iisus. Ce schizofrenie !!! (Această recunoaștere a valorii creștinismului a fost declarată în decembrie 2015, în condițiile în care între Vatican și evrei este un dialog de 50 de ani, și în condițiile în care evreii au fost împușcați în Franța, după caricaturile de la Charlie Hebdo :





Cu această ocazie ne putem reaminti și de doi evrei din România care au devenit celebri pentru iubirea lor față de Iisus : Richard Wurmbrand și Nicolae Steinhardt. DIALOG DE PACE "FĂRĂ PRECEDENT" ÎNTRE CREȘTINI ȘI EVREI,  partea II, continuare




Despre evreii din România, care prin Institutul Elie Wiesel luptă contra creștinilor români, dar și despre jignirea generalizată a profesorilor de Religie în România, putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link: AVEM NEVOIE ȘI DE IISUS? (capelani în toate liceele publice, pentru îmbunătățirea disciplinei în Kenya, 2017)



ÎN RUSIA, ÎN 2018, PĂCATELE AVORTURILOR AU SCĂZUT CU APROAPE 10%, DATORITĂ PROGRAMULUI DE ÎNGIJIRE OBSTETRICĂ IMPLEMENTAT DE PREȘEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN. (articol în engleză din 24 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA SE FAC 100.000 DE AVORTURI ANUAL!!! PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS, IMPLEMENTEAZĂ VREUN PROGRAM DE ÎNGRIJIRE OBSTETRICĂ???

































Polonia are una dintre cele mai restrictive legi cu privire la avort în Europa. Nu degeaba polonezii L-au declarat în 2016 pe Iisus drept Rege al Poloniei : IISUS A FOST DECLARAT REGE AL POLONIEI (Sâmbătă 19 noiembrie, 2016)
















CINCI COPII UCIȘI ÎN TIMP CE SE JUCAU DUMINICĂ, 12 MAI 2019, LÂNGĂ O MĂNĂSTIRE CREȘTINĂ ÎN SIRIA ; POATE CĂ ROMÂNII ZIC CĂ-I NORMAL, CĂCI ÎN SIRIA E RĂZBOI CIVIL …  ÎNCĂ PATRU CREȘTINI UCIȘI LUNI, 13 MAI 2019, ÎN BURKINA FASO ; POATE  CĂ ROMÂNII ZIC CĂ BURKINA FASO E ȚARĂ ÎNAPOIATĂ ȘI ACOLO, CA ȘI ÎN SIRIA, SUNT TERORIȘTI ISLAMIȘTI … ȘI APOI, CE ? ÎN ROMÂNIA SE UCID ZILNIC SUTE DE COPII, ÎNAINTE DE A SE NAȘTE !!! EXISTĂ DREPTURI ALE OMULUI ATEU-DERBEDEU-SATANIST, CĂCI ROMÂNIA ESTE ȚARĂ ÎNAINTATĂ ÎN A UCIDE NEVINOVAȚI : 100.000 ÎN FIECARE AN, UCIȘI DE MEDICII DAȚI DRACULUI, PE BAZA LEGILOR FĂCUTE DE PARLAMENTARII ROMÂNI DAȚI DRACULUI !!! PĂCATELE STRIGĂTOARE LA CER ATRAG PEDEAPSA LUI DUMNEZEU PESTE ROMÂNIA !!! NU EXISTĂ CREȘTINI SUFICIENȚI SĂ STRICE LEGILE DRACULUI ÎN ROMÂNIA ???!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu