marți, 9 iulie 2019

ÎN POLONIA, DUMNEZEU NU POATE FI CENZURAT CHIAR DACĂ AȘA AR VREA PATRONII GIGANTULUI SUEDEZ VÂNZĂTOR DE MOBILĂ “IKEA”. “IKEA” A REZILIAT CONTRACTUL ANGAJATULUI THOMASZ K., DIN CAUZĂ CĂ ACESTA A REFUZAT SĂ ȘTEARGĂ DE PE FORUMUL DE DISCUȚIE INTERN AL COMPANIEI DOUĂ CITATE BIBLICE CONTRA POLITICII COMPANIEI DE ÎNDOCTRINARE PRO GAY A ANGAJAȚILOR, POSTATE ÎN LUNA MAI 2019. ÎN 6 IULIE 2019 UN GRUP DE EPISCOPI POLONEZI A CRITICAT “IKEA” ȘI L-A LĂUDAT PE THOMASZ. THOMASZ A DAT SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ IKEA ÎN JUDECATĂ. (articol în engleză din 8 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii).





Pr. prof Ion Ciungu





Dreptatea lui Dumnezeu este veșnică, iar Legea Lui exprimă permanent adevărul: “Dreptatea Ta este dreptate în veac și legea Ta este adevărul.” (Psalmul 118, versetul 142; În Biblia catolică și în Biblia Protestantă este Psalmul 119). http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=65&cap=118 https://bibliacatolica.ro/category/biblia/1-vechiul-testament/41-cartea-psalmilor/page/119/  https://biblia.resursecrestine.ro/psalmii/119
Iisus, Mântuitorul și Judecătorul lumii, le spune apostolilor astfel : „Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi şi Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri. Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor şi Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri.”(Sfânta Evanghelie după Matei, capitolul 10, versetele 32-33). http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=10
......................


În Predica de pe Munte, Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, ne învață astfel:  "Să nu socotiţi că am venit să stric Legea sau Proorocii; n-am venit să stric, ci să împlinesc. Căci adevărat zic vouă: Înainte de a trece cerul şi pământul, o iotă sau o cirtă din Lege nu va trece, până ce se vor face toate. Deci, cel ce va strica una din aceste porunci, foarte mici, şi va învăţa aşa pe oameni, foarte mic se va chema în împărăţia cerurilor; iar cel ce va face şi va învăţa, acesta mare se va chema în împărăţia cerurilor. Căci zic vouă: Că de nu va prisosi dreptatea voastră mai mult decât a cărturarilor şi a fariseilor, nu veţi intra în împărăţia cerurilor." (Matei 5,17-20). https://www.crestinortodox.ro/biblia/Evanghelia-Matei/Predica-de-pe-Munte-Fericirile-Apostolii-sunt-sarea-pamantului-si-lumina-lumii-Plinirea-legii-Iubirea-de-vrajmasi/
………………………………………………………………………………………..






Dat fiind faptul că IKEA a introdus în atribuțiile angajaților datoria lor de a promova “valorile” LGBT, Thomasz  a refuzat să se conformeze.


“Eu am fost angajat să vând mobilă, dar eu sunt catolic și acestea nu sunt valorile mele.” Așa a declarat Thomasz la postul de televiziune de Stat TVP Info .


“Eu am zis că nu pot să îmi retrag cuvintele din cauză că acesta este un citat din Sfânta Biblie. În calitate de catolic eu nu-L pot cenzura pe Dumnezeu.”


Citatele biblice postate de Thomasz K pe rețeaua de internet internă a IKEA sunt următoarele :

“Vai de cel prin care vin scandalurile, ar fi mai bine pentru el să i se lege o piatră de moară în jurul gâtului și să fie scufundat în adâncurile mării.” (Matei 18,6).


“Dacă un bărbat se culcă cu un bărbat ca și cum s-ar culca cu o femeie, amândoi au comis o abominațiune ; ei vor fi cu siguranță uciși ; sângele lor este asupra lor.” (Levitic 20,13).


Mai multe amănunte referitoare la acest caz, inclusiv faptul că IKEA este investigată de procurorii din Polonia, și că membrii partidului Lege și Justiție au sugerat boicotarea companiei, putem afla din articolul IKEA SUED BY WORKER FIRED FOR POSTING ANTI-GAY BIBLE QUOTES, ATTACKING 'PROMOTION OF HOMOSEXUALITY', publicat în data de 8 iulie 2019 pe website-ul revistei americane Newsweek, de Daniel Avery. https://www.newsweek.com/ikea-poland-lgbt-lawsuit-1447954

.................


ACTUALIZARE, 20 NOIEMBRIE 2019:

Varșovia declară război Europei și culturii LGBT. „A fi polonez înseamnă a fi normal”, evz.ro, Marius Olaru.



....................................................................................................

Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.



EFECTUL PUTERII BUNE A LUI IISUS, CARE ÎI SALVEAZĂ ȘI ÎI SFINȚEȘTE PE PĂCĂTOȘI, ESTE MĂRTURISIT ACUM, IARĂȘI, DE PERSOANE CARE AU PĂRĂSIT IDENTITATEA ȘI VIAȚA GAY. SUNT CONTRAZISE ASTFEL ACUM, IARĂȘI, MINCIUNILE SUSȚINUTE CU MILIOANE DE DOLARI DE GRUPURILE DE INFLUENȚĂ LGBT, CARE AU DETERMINAT GIGANTUL VÂNZĂTOR MONDIAL ONLINE “AMAZON” SĂ OPREASCĂ VÂNZAREA LUCRĂRILOR PSIHOLOGULUI CLINICIAN CATOLIC JOSEPH NICOLOSI, CARE ESTE CONSIDERAT PĂRINTELE TERAPIEI DE CONVERSIE A HOMOSEXUALILOR, TERAPIE CRITICATĂ ASPRU DE LOBBY-UL LGBT. “AMAZON” A INTERZIS ȘI CARTEA AVOCATULUI CATOLIC DAVID A. ROBINSON, ÎN CARE EL POVESTEȘTE CUM A PĂRĂSIT EL ÎNSUȘI HOMOSEXUALITATEA. (articol în engleză din 5 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii)


ÎN ANGLIA, STUDENTUL CREȘTIN FELIX NGOLE CARE FUSESE EXCLUS DIN UNIVERSITATEA SHEFFIELD, ÎN URMĂ CU PATRU ANI, PE MOTIV CĂ AR FI INSULTAT (DISCRIMINAT) PERSOANELE GAY ȘI BISEXUALE PRINTR-UN TEXT POSTAT PE FACEBOOK, A CÂȘTIGAT RECENT LA CURTEA DE APEL, CARE A DECIS CĂ UNIVERSITATEA A GREȘIT CÂND L-A EXCLUS DE LA CURSURI DUPĂ CE EL A EXPRIMAT UN PUNCT DE VEDERE CREȘTIN TRADIȚIONAL DESPRE SEXUALITATE. (articol în engleză din 3 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii).


PENTRU IISUS, CREŞTINI DIN SUA ŞI AUSTRALIA, DISCRIMINAŢI DE AUTORITĂŢI, ÎŞI CAUTĂ CU GREU ÎN JUSTIŢIE DREPTURILE CREDINŢEI ATACATE DE HOMOSEXUALI. (BARRONELLE STUTZMAN; ISRAEL FOLAU). Articole în engleză din 7 iunie 2019; scurtă anunţare a ştirilor.


ÎN ECUADOR, MII DE CREȘTINI, MAI ALES CATOLICI ȘI EVANGHELICI (ÎNTRE 5.000 ȘI 15.000) AU MANIFESTAT CONTRA CĂSĂTORIEI ÎNTRE PERSOANE DE ACELAȘI SEX, ÎN 29 IUNIE 2019, CĂCI ÎN 12 IUNIE 2019 MAGISTRAȚII CURȚII CONSTITUȚIONALE AU APROBAT CĂSĂTORIA HOMOSEXUALĂ, CU CINCI VOTURI CONTRA PATRU. (articol în franceză din 2 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii). DECI, CINCI OAMENI AU MAI MARE PUTERE DECÂT 5.000, SAU DECÂT 15.000???!!! ÎN APARENȚĂ, DA. ÎNSĂ, NICI O CURTE CONSTITUȚIONALĂ CARE DECIDE GREȘIT, DIN NICI O ȚARĂ, NU ARE DREPTATE ÎN RAPORT CU LEGEA DATĂ DE DUMNEZEU ȘI EXPRIMATĂ CLAR ÎN BIBLIE. MÂNTUITORUL LUMII, DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS, NU A VENIT SĂ STRICE LEGEA, CI S-O ÎMPLINEASCĂ.




ÎN SUA, CURTEA SUPREMĂ A ANULAT, ÎN 17 IUNIE 2019, DECIZIA CARE ÎI PEDEPSEA PE PATISERII AARON ŞI MELISSA KLEIN PENTRU CĂ AU REFUZAT ÎN 2013 SĂ FACĂ UN TORT DE NUNTĂ PENTRU UN CUPLU GAY. (articol în engleză din 17 iunie 2019; scurtă anunţare a ştirii)


ÎN SUA, CREȘTINII AU MAI OBȚINUT DREPTURI, ÎNCEPÂND DIN 2 MAI 2019: AGENȚIILE DE ADOPȚIE AU DREPTUL, PE MOTIVE DE CONȘTIINȚĂ, SĂ REFUZE PLASAREA COPIILOR ÎN FAMILII LGBT; PERSOANELE CARE LUCREAZĂ ÎN DOMENIUL ÎNGRIJIRII SĂNĂTĂȚII AU DREPTUL SĂ REFUZE AVORTUL, ETC (articol în engleză din 3 mai 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN PERIOADA LUI OBAMA CREȘTINII ERAU PERSECUTAȚI. OBSERVĂM CĂ TRUMP SE ȚINE DE CUVÂNT ÎN CE PRIVEȘTE ACORDAREA DE DREPTURI CREȘTINILOR CARE LUPTĂ PRO-VIAȚĂ.


ÎN SUA, ÎN CURTEA SUPREMĂ, ATEII CONTRA CRUCII AU PIERDUT JOI, 20 IUNIE 2019.CRUCEA PĂCII, DIN ORĂȘELUL BLADENSBURG (MARYLAND) NU ÎNCALCĂ CONSTITUȚIA, CHIAR DACĂ ESTE PE PROPRIETATE PUBLICĂ. (articol în engleză din 20 iunie 2019; scurtă anunțare a știrii).



LIBERTATEA DE A-L ONORA PE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS IMPLICĂ PUTEREA DE A REFUZA PĂCATELE. CREȘTINUL AMERICAN JACK PHILLIPS, COFETARUL CARE ÎN 2012 A REFUZAT SĂ FACĂ UN TORT PENTRU UN CUPLU GAY, A FOST DAT ÎN JUDECATĂ DE CUPLUL GAY CARE S-A SIMȚIT DISCRIMINAT, IAR JACK A PIERDUT ÎN FIECARE ETAPĂ A PROCESULUI DE APEL LEGAL PÂNĂ CÂND ÎN SFÂRȘIT CURTEA SUPREMĂ A SUA A DECIS LUNI 4 IUNIE 2018 CĂ, ÎN BAZA LIBERTĂȚII RELIGIOASE, EL AVEA DREPTUL SĂ-ȘI REFUZE CLIENȚII (articole în engleză din 5 decembrie 2017 și din 4 și 5 iunie 2018; și în română din 4 iunie 2018; spicuire)










CONTRA LUI IISUS ESTE PERMIS SĂ TE EXPRIMI ȘI EȘTI PLĂTIT BINE, DAR PENTRU IISUS NU ESTE PERMIS ȘI EȘTI CONCEDIAT: CEL MAI BUN JUCĂTOR DE RUGBY DIN AUSTRALIA, PE NUME ISRAEL FOLAU, A FOST DAT AFARĂ DIN ECHIPA NAȚIONALĂ PENTRU CĂ, ÎN 10 APRILIE 2019, A SCRIS PE INSTAGRAM ASTFEL: „ATENȚIE! ALCOOLICILOR, HOMOSEXUALILOR, ADULTERILOR, MINCINOȘILOR, CURVARILOR, HOȚILOR, ATEILOR, IDOLATRILOR, INFERNUL VĂ AȘTEAPTĂ. POCĂIȚI-VĂ! NUMAI IISUS VĂ SALVEAZĂ.” (articol în franceză din 11 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii)




Despre evreii care susțin ISIS putem afla și din articolul de la următorul link: DUMINICA FLORIILOR CU 44 (52) DE MORȚI (ÎN EGIPT, ISIS) 

Despre evreii care manevrează oamenii cu scopul de a susține minciuni și furt în formă continuată putem afla și din articolul referitor la Muzeul Ateismului de la următorul link: EVREI CONTRA CATEDRALEI SFÂNTULUI ISAAC (RUSIA)

ÎN ISRAEL, CURTEA SUPREMĂ A DECIS RECENT CONTRA BISERICII ORTODOXE GRECEŞTI ÎN CAZUL VÂNZĂRILOR DE PROPRIETĂŢI, CUNOSCUT SUB NUMELE DE „JAFFA GATE”. ACEASTĂ DECIZIE A DEZAMĂGIT BISERICA ORTODOXĂ GREACĂ, CĂCI CURTEA SUPREMĂ NU A ŢINUT CONT CĂ RECLAMANTUL ISRAELIAN A FOLOSIT MIJLOACE ILEGALE, DE MITUIRE. (articol în engleză din 13 şi 14 iunie 2019; scurtă anunţare a ştirii).





Ateismul este susținut de  obicei de evreii-derbedei-anarhiști-anticriști-sataniști. Ei au început descreștinarea Franței în Revoluția Franceză din 1789. Atunci L-au scos pe Domnul nostru Iisus Hristos din societatea franceză și s-au afirmat ei cu barbariile și anarhiile lor ca drepturi ale omului. De atunci ei lucrează cu hărnicie diabolică la descreștinarea lumii. „NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)

Descreștinarea Europei au început-o evreii în Franța. Ei ar vrea să o continue și în România, prin persoane cu funcții importante în Statul Român, cum este Sandra Pralong, care a spus, în 2014, că predarea Religiei nu este treaba școlii : PLAN PENTRU DESCREȘTINAREA EUROPEI (înlăturarea crucilor de pe biserica grecească folosită ca brand pe ambalaje alimentare; controversa din 31 august 2017)






Despre evreii din România, care prin Institutul Elie Wiesel luptă contra creștinilor români, dar și despre jignirea generalizată a profesorilor de Religie în România, putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link: AVEM NEVOIE ȘI DE IISUS? (capelani în toate liceele publice, pentru îmbunătățirea disciplinei în Kenya, 2017)






Despre Iisus caricaturizat cu nas de porc, iar Sfânta lui Mamă cu nas de scroafă, putem afla și din articolul de la următorul link: 2015: DE LA CHARLIE HEBDO LA MARTIRII CREȘTINI






Evreii necreștini spun despre Fecioara Maria că a fost violată de un vecin și astfel s-a născut Iisus : DESPRE MAICA DOMNULUI XI, Ce puncte de vedere găsim în religiile necreştine de azi despre Maica Domnului ? Ce ştim despre unele rugăciuni către Maica Domnului ?






În cartea evreilor numită Talmud scrie că Iisus  a fost vrăjitor. Despre aceasta putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link:




Creștinii luptă din greu să contracareze efectele criminale ale ateilor:












ÎN RUSIA, ÎN 2018, PĂCATELE AVORTURILOR AU SCĂZUT CU APROAPE 10%, DATORITĂ PROGRAMULUI DE ÎNGIJIRE OBSTETRICĂ IMPLEMENTAT DE PREȘEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN. (articol în engleză din 24 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA SE FAC 100.000 DE AVORTURI ANUAL!!! PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS, IMPLEMENTEAZĂ VREUN PROGRAM DE ÎNGRIJIRE OBSTETRICĂ???


































Polonia are una dintre cele mai restrictive legi cu privire la avort în Europa. Nu degeaba polonezii L-au declarat în 2016 pe Iisus drept Rege al Poloniei : IISUS A FOST DECLARAT REGE AL POLONIEI (Sâmbătă 19 noiembrie, 2016)













ATEI, MUTANȚI, AUTIȘTI, SCHIZOFRENICI, STÂNGACI (despre un studiu academic publicat în engleză în 20 decembrie 2017). 

UN OM UCIGAȘ ÎN SERIE PROBABIL CĂ E UN ATEU (așa cred 60% din respondenți ; studiu psihologic, 2017). 





Despre schimbarea în bine a atitudinii față de femei și copii: Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? II ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )




Despre schimbarea în bine a atitudinii față de bolnavi, și despre dezvoltarea educației, și despre stilul de viață caritabilă, precum și despre efectele generale ale învățăturii creștine: Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu