luni, 27 mai 2019

ÎN BURKINA FASO, ÎNCĂ 4 CREŞTINI AU FOST UCIŞI DUMINICĂ, 26 MAI 2019, ÎN TIMPUL SLUJBEI, DE CĂTRE TERORIŞTI JIHADIŞTI, AI CĂROR ŞEFI, VENIŢI DIN MALI, SUNT LOIALI FAŢĂ DE AL-QAEDA SAU FAŢĂ DE STATUL ISLAMIC. NI SE PAR RĂI ŞI ÎNAPOIAŢI ACEI JIHADIŞTI, FAŢĂ DE NOI, ROMÂNII, CARE AVEM PREOCUPĂRI EUROPENE SUPERIOARE, NU-I AŞA? DAR, SĂ OBSEVĂM CĂ ROMÂNII SUNT MULT MAI ÎNAPOIAŢI ŞI MAI RĂI DECÂT ACEI TERORIŞTI. ACEIA AU UCIS ÎN 4 ANI CAM 350 DE CREŞTINI. ROMÂNII UCID CAM 277 DE BEBELUŞI ÎN FIECARE ZI!!!



Pr. prof. Ion Ciungu








Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, spune celor care Îl urmează astfel: „Dacă vă urăște pe voi lumea, să știți că pe Mine mai înainte decât pe voi M-a urât. Dacă ați fi din lume, lumea ar iubi ce este al său; dar pentru că nu sunteți din lume, ci Eu v-am ales pe voi din lume, de aceea lumea vă urăște. Aduceți-vă aminte de cuvântul pe care vi l-am spus: Nu este sluga mai mare decât stăpânul său. Dacă M-au prigonit pe Mine, și pe voi vă vor prigoni; dacă au păzit cuvântul Meu, și pe al vostru îl vor păzi.” (Sfânta Evanghelie după Ioan, capitolul 15, versetele 18-20).https://biblia.resursecrestine.ro/ioan/15
…………………





Despre cei 4 creştini ucişi duminică, 26 mai 2019, am aflat din articolul Burkina Faso : Quatre personnes tuées lors de l’attaque d'une Eglise pendant la messe, publicat în data de 27 mai 2019, pe site-ul creştin protestant de limbă franceză EVANGELIQUES Point Info.

Amănunte am găsit în articolul Burkina Faso : les chrétiens, nouvelles cibles privilégiées des djihadistes, publicat în data de 27 mai 2019, pe site-ul revistei franceze Le Point, Patrick Forestier.  https://www.lepoint.fr/afrique/burkina-faso-les-chretiens-nouvelles-cibles-privilegiees-des-djihadistes-27-05-2019-2315161_3826.php

………………………………..
Despre faptul că în România se omoară anual 100.000 de bebeluși am aflat din articolul Cine sunt oamenii care protestează 40 de zile la Timişoara faţă de avorturi. „Sunteţi stăpâni pe trupul vostru! Dar aici vorbim despre un alt trup“, publicat în data de 7 martie 2019, pe site-ul ziarului Adevărul, de Stefan Both.
Îs dați Dracului medicii atei-sataniști și parlamentarii atei-sataniști care susțin uciderea copiilor în pântecele mamelor lor! Păcatele acestea strigătoare la Cer aduc pedepsele lui Dumnezeu asupra României!!!  Nu sunt creştini suficienţi în România pentru a strica legile satanice!!!
..............................................................................................................

Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.

S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem și următoarele articole:

ÎN BURKINA FASO, 6 CREȘTINI AU FOST UCIȘI ÎN TIMPUL SLUJBEI, DUMINICĂ 28 APRILIE 2019, (UN PASTOR, DOI FII AI LUI, PLUS ÎNCĂ TREI CREDINCIOȘI). DIN 2015 PÂNĂ ACUM, JIHADIȘTII AU UCIS 350 DE CREȘTINI ÎN ACEASTĂ ȚARĂ. (articol în franceză fin 29 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). SUNT RĂI ACEI JIHADIȘTI!!! DAR MEDICII ATEI-SATANIȘTI DIN ROMÂNIA UCID ÎN FIECARE AN 100.000 DE BEBELUȘI ÎN PÂNTECELE MAMELOR LOR, CU APROBAREA PARLAMENTARILOR ATEI-SATANIȘTI DIN ROMÂNIA!!! CARE SUNT MAI RĂI???!!! PĂCATELE STRIGĂTOARE LA CER ATRAG PEDEAPSA LUI DUMNEZEU PESTE ROMÂNIA!!!


CINCI COPII UCIȘI ÎN TIMP CE SE JUCAU DUMINICĂ, 12 MAI 2019, LÂNGĂ O MĂNĂSTIRE CREȘTINĂ ÎN SIRIA ; POATE CĂ ROMÂNII ZIC CĂ-I NORMAL, CĂCI ÎN SIRIA E RĂZBOI CIVIL …  ÎNCĂ PATRU CREȘTINI UCIȘI LUNI, 13 MAI 2019, ÎN BURKINA FASO ; POATE  CĂ ROMÂNII ZIC CĂ BURKINA FASO E ȚARĂ ÎNAPOIATĂ ȘI ACOLO, CA ȘI ÎN SIRIA, SUNT TERORIȘTI ISLAMIȘTI … ȘI APOI, CE ? ÎN ROMÂNIA SE UCID ZILNIC SUTE DE COPII, ÎNAINTE DE A SE NAȘTE !!! EXISTĂ DREPTURI ALE OMULUI ATEU-DERBEDEU-SATANIST, CĂCI ROMÂNIA ESTE ȚARĂ ÎNAINTATĂ ÎN A UCIDE NEVINOVAȚI : 100.000 ÎN FIECARE AN, UCIȘI DE MEDICII DAȚI DRACULUI, PE BAZA LEGILOR FĂCUTE DE PARLAMENTARII ROMÂNI DAȚI DRACULUI !!! PĂCATELE STRIGĂTOARE LA CER ATRAG PEDEAPSA LUI DUMNEZEU PESTE ROMÂNIA !!! NU EXISTĂ CREȘTINI SUFICIENȚI SĂ STRICE LEGILE DRACULUI ÎN ROMÂNIA ???!!!


Despre evreii care susțin ISIS putem afla și din articolul de la următorul link: DUMINICA FLORIILOR CU 44 (52) DE MORȚI (ÎN EGIPT, ISIS) 

Despre evreii care manevrează oamenii cu scopul de a susține minciuni și furt în formă continuată putem afla și din articolul referitor la Muzeul Ateismului de la următorul link: EVREI CONTRA CATEDRALEI SFÂNTULUI ISAAC (RUSIA)

PERSECUTAREA SISTEMATICĂ A CREȘTINILOR ESTE O TRAGEDIE INTERNAȚIONALĂ, ADESEORI IGNORATĂ SAU ÎNCURAJATĂ DE GUVERNELE NAȚIONALE (articol în engleză din 21 mai 2018; traducere)


ÎN IRAK, CREŞTINISMUL ESTE APROAPE DE DISPARIŢIE. ÎN ANUL 2003 ERAU 1,5 MILIOANE DE CREŞTINI. ACUM MAI SUNT 250.000, IAR ACEŞTIA AU ÎN PERSPECTIVĂ MARTIRIUL. (articol în engleză din 24 mai 2019; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM DE RĂZBOIUL DE AGRESIUNE AL LUI GEORGE W. BUSH, DIN 2003, CONTRA IRAKULUI, CÂND IRAKUL A FOST INVADAT DE ARMATELE “CREŞTINILOR”AMERICANI ETC, LA COMANDA PRIM MINISTRULUI ISRAELIAN NECREŞTIN NETANYAHU. NE AMINTIM DE APARIŢIA STATULUI ISLAMIC ŞI DE RĂSTIGNIREA CREŞTINILOR ÎN IRAK ŞI SIRIA. DAR ROMÂNILOR LE PASĂ DE AŞA CEVA? EI UCID ÎN FIECARE AN 100.000 DE BEBELUŞI!!!

Ateismul este susținut de  obicei de evreii-derbedei-anarhiști-anticriști-sataniști. Ei au început descreștinarea Franței în Revoluția Franceză din 1789. Atunci L-au scos pe Domnul nostru Iisus Hristos din societatea franceză și s-au afirmat ei cu barbariile și anarhiile lor ca drepturi ale omului. De atunci ei lucrează cu hărnicie diabolică la descreștinarea lumii. „NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)


Descreștinarea Europei au început-o evreii în Franța. Ei ar vrea să o continue și în România, prin persoane cu funcții importante în Statul Român, cum este Sandra Pralong, care a spus, în 2014, că predarea Religiei nu este treaba școlii : PLAN PENTRU DESCREȘTINAREA EUROPEI (înlăturarea crucilor de pe biserica grecească folosită ca brand pe ambalaje alimentare; controversa din 31 august 2017)



Despre evreii din România, care prin Institutul Elie Wiesel luptă contra creștinilor români, dar și despre jignirea generalizată a profesorilor de Religie în România, putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link: AVEM NEVOIE ȘI DE IISUS? (capelani în toate liceele publice, pentru îmbunătățirea disciplinei în Kenya, 2017)



Despre Iisus caricaturizat cu nas de porc, iar Sfânta lui Mamă cu nas de scroafă, putem afla și din articolul de la următorul link: 2015: DE LA CHARLIE HEBDO LA MARTIRII CREȘTINI




Evreii necreștini spun despre Fecioara Maria că a fost violată de un vecin și astfel s-a născut Iisus : DESPRE MAICA DOMNULUI XI, Ce puncte de vedere găsim în religiile necreştine de azi despre Maica Domnului ? Ce ştim despre unele rugăciuni către Maica Domnului ?




În cartea evreilor numită Talmud scrie că Iisus  a fost vrăjitor. Despre aceasta putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link:

Creștinii luptă din greu să contracareze efectele criminale ale ateilor:






ÎN RUSIA, ÎN 2018, PĂCATELE AVORTURILOR AU SCĂZUT CU APROAPE 10%, DATORITĂ PROGRAMULUI DE ÎNGIJIRE OBSTETRICĂ IMPLEMENTAT DE PREȘEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN. (articol în engleză din 24 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA SE FAC 100.000 DE AVORTURI ANUAL!!! PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS, IMPLEMENTEAZĂ VREUN PROGRAM DE ÎNGRIJIRE OBSTETRICĂ???











PROIECT DE LEGE CARE INTERZICE AVORTUL (în SUA) (a. Proiect de Lege care interzice avortul în SUA ; b. Avorturile în România)














Polonia are una dintre cele mai restrictive legi cu privire la avort în Europa. Nu degeaba polonezii L-au declarat în 2016 pe Iisus drept Rege al Poloniei : IISUS A FOST DECLARAT REGE AL POLONIEI (Sâmbătă 19 noiembrie, 2016)








ATEI, MUTANȚI, AUTIȘTI, SCHIZOFRENICI, STÂNGACI (despre un studiu academic publicat în engleză în 20 decembrie 2017). 

UN OM UCIGAȘ ÎN SERIE PROBABIL CĂ E UN ATEU (așa cred 60% din respondenți ; studiu psihologic, 2017). 










Despre schimbarea în bine a atitudinii față de bolnavi, și despre dezvoltarea educației, și despre stilul de viață caritabilă, precum și despre efectele generale ale învățăturii creștine: Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu