duminică, 12 mai 2019

EVREI BUNI, EVREI SATANICI, LA CHICAGO; IISUS ȘI FARISEII, LA ROMA; PROTEST CONTRA RESTITUIRII PROPRIETĂȚILOR EVREIEȘTI, LA VARȘOVIA; SUBIECTE DIN SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ (articole în engleză din 10 și 11 mai 2019; scurtă anunțare a știrilor)






Pr. prof. Ion Ciungu





Mântuitorul și Judecătorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, ne spune astfel:

“Orice păcat şi orice hulă se va ierta oamenilor, dar hula împotriva Duhului nu se va ierta. Celui care va zice cuvânt împotriva Fiului Omului, se va ierta lui; dar celui care va zice împotriva Duhului Sfânt, nu i se va ierta lui, nici în veacul acesta, nici în cel ce va să fie. Ori spuneţi că pomul este bun şi rodul lui e bun, ori spuneţi că pomul e rău şi rodul lui e rău, căci după roadă se cunoaşte pomul.” (Sfânta Evanghelie după Matei, capitolul 12, versetele 31-33). http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=12  

 .............................................................





Despre faptul că în Biserica Catolică Sfânta Sabina din Chicago a fost invitat și a luat cuvântul, în 9 mai 2019, clericul Louis Farrakhan care conduce mișcarea politică și religioasă numită Națiunea Islamului (Nation of Islam), iar în această cuvântare, transmisă în direct pe website-ul Bisericii și pe Facebook, printre altele a spus că el este acolo “pentru a-i separa pe evreii buni de evreii satanici”, am aflat din articolul  As Catholic-Jewish relations warm in Rome, they cool in Chicago,publicat în data de 10 mai 2019, pe site-ul american Religion News Service, de Yonat Shimron și Emily McFarlan Miller.


Din acest articol am mai aflat că acelei cuvântări a lui Farrakhan i s-a acordat mai multă publicitate decât conferinței din Roma, de la Institutul Biblic Pontifical, care a avut loc în perioada 7-9 mai 2019, având ca temă Iisus și fariseii, cu care ocazie s-au afirmat relațiile tot mai bune dintre catolici și evrei.


Când organizația internațională nonguvernamentală evreiască Anti-Defamation League, prin directorul ei Jonathan Greenblatt, și-a exprimat dezamăgirea și protestul pentru că lui Farrakhan i s-a dat o platformă de pe care să vorbească, atunci preotul catolic Michael Pfleger, care l-a invitat pe Farrakhan, a spus că el a fost și va fi întotdeauna un apărător al vorbirii libere, astfel că el i-a acordat lui Farrakhan posibilitatea să vorbească, fiincă acesta este interzis pe Facebook. Pfleger este un activist și animator cunoscut pentru opoziția lui față de violența armată și față de injustiția rasială. Membrii Bisericii Sfânta Sabina sunt în mare măsură afro-americani.

Mișcarea Națiunea Islamului apără drepturile afro-americanilor. https://en.wikipedia.org/wiki/Nation_of_Islam



Minister Farrakhan's Response to Facebook's Ban


The Honorable Minister Louis Farrakhan Responds to the Lifetime Facebook Ban.
Thursday, May 9, 2019, 7pm at Saint Sabina Church




....................................................




Despre faptul că în Polonia, la Varșovia, a avut loc sâmbătă, 11 mai 2019, un marș de protest contra legii SUA de restituire a proprietăților evreiești confiscate în timpul Războiului II Mondial, și după acest război, am aflat din articolul Polish far-right supporters protest against restitution of Jewish property,  publicat în data de 11 mai 2019 pe site-ul Microsoft News, de Karol Witenberg și Alan Charlish.


Sutele de protestatari au spus că Polonia nu are obligații să plătească despăgubiri altora, ci că Poloniei trebuie să i se plătească despăgubiri.


Susținătorii extremei drepte din Polonia au spus că s-ar putea ca evreii să ceară polonezilor 300 de miliarde de dolari ca despăgubiri.


În acest articol se mai spune că în timpul holocaustului au fost omorâți peste 3 milioane de evrei, din populația evreiască din Polonia de 3,2 milioane.


Tema restituirii proprietăților evreiești apare în contextul alegerilor europene din 26 mai 2019. Alegerile pentru Parlamentul Poloniei au loc în toamnă.
........................

Actualizare, 13 mai 2019: Tensiuni între Varșovia și Tel Aviv - Polonia anulează vizita unei delegații din Israel din cauza restituirii proprietăților evreilor, articol publicat pe site-ul Stiripesurse.ro, de  George Traicu:
"Guvernul polonez a anulat o vizită a unei delegații din Israel, precizând că guvernul israelian a făcut o modificare de ultim moment care sugerează că vizita s-ar concentra pe problema restituirii unor proprietăți aparținând evreilor, relatează Associated Press potrivit mediafax."
.............................................................................................................




Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.



S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:









ÎN NUMELE LUI DUMNEZEU, DOCUMENT DESPRE FRATERNITATEA UMANĂ, SEMNAT DE PAPA FRANCISC ȘI DE MARELE IMAM AHMAD AL-TAYYEB, LA ABU DHABI, ÎN 4 FEBRUARIE 2019. 2019 ESTE "ANUL TOLERANȚEI" ÎN EMIRATELE ARABE UNITE, CU VIZITA PAPEI FRANCISC (3-5 FEBRUARIE 2019) , CU JOCURILE SPECIALE OLIMPICE MONDIALE (14-21 MARTIE 2019) ȘI CU POSIBILA ÎNCHEIERE A RĂZBOIULUI DIN YEMEN. (articole în engleză și română din 4 și 5 februarie 2019; scurtă anunțare a știrilor)



Despre evreii care manevrează oamenii cu scopul de a susține minciuni și furt în formă continuată putem afla și din articolul referitor la Muzeul Ateismului de la următorul link: EVREI CONTRA CATEDRALEI SFÂNTULUI ISAAC (RUSIA)














Seriozitatea creștinilor polonezi se observă și din faptul că Polonia are una dintre cele mai restrictive legi din Europa cu privire la avort : https://en.wikipedia.org/wiki/Abortion_in_Poland , și de asemenea din faptul că  PREOȚII CATOLICI DIN POLONIA OFERĂ ÎN STRADĂ CONSILIERE PENTRU ATEI (articol în engleză din 25 mai 2018; traducere)


S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem articolul în care este vorba despre Statuia lui Iisus Regele, din Polonia, deocamdată cea mai mare statuie a lui Iisus din lume:
VLADIVOSTOK - cea mai înaltă statuie a lui IISUS din lume ( şi alte statui ale lui İisus, din România, Polonia, Brazilia, Bolivia, Columbia,  Vietnam, İndonezia, Portugalia, Argentina-Chile, İsrael, Mexic; statuia "Fecioara Păcii"din Venezuela; statuia lui Buddha din "Templul Izvorului" din China; o statuie a lui Iisus la granița Rusia-Ucraina? )





EVREII CRITICĂ SANCTIFICAREA CARDINALULUI POLONEZ AUGUST HLOND CARE A SCRIS ÎN 1936 DESPRE EI CĂ LUPTĂ CONTRA BISERICII ȘI SUNT AVANGARDA ATEISMULUI, BOLȘEVISMULUI ȘI SUBVERSIUNII (articol în engleză din 23 mai 2018; traducere).








Despre influența bună a lui Iisus în istoria lumii, desființarea sclaviei:




Despre schimbarea în bine a atitudinii față de femei și copii:




Despre schimbarea în bine a atitudinii față de bolnavi, și despre dezvoltarea educației, și despre stilul de viață caritabilă, precum și despre efectele generale ale învățăturii creștine:





Pentru prima dată în istoria de 2.000 de ani a creștinătății, evreii au recunoscut valoarea creștinismului, dar nu a lui Iisus. Ce schizofrenie !!! (Această recunoaștere a valorii creștinismului a fost declarată în decembrie 2015, în condițiile în care între Vatican și evrei este un dialog de 50 de ani, și în condițiile în care evreii au fost împușcați în Franța, după caricaturile de la Charlie Hebdo : DIALOG DE PACE "FĂRĂ PRECEDENT" ÎNTRE CREȘTINI ȘI EVREI (3 DECEMBRIE 2015)





Cu această ocazie ne putem reaminti și de doi evrei din România care au devenit celebri pentru iubirea lor față de Iisus : Richard Wurmbrand și Nicolae Steinhardt. DIALOG DE PACE "FĂRĂ PRECEDENT" ÎNTRE CREȘTINI ȘI EVREI,  partea II, continuare





Despre Iisus caricaturizat cu nas de porc, iar Sfânta lui Mamă cu nas de scroafă, putem afla și din articolul de la următorul link: 2015: DE LA CHARLIE HEBDO LA MARTIRII CREȘTINI












Ambițiile, lăcomiile politico-economice ale unor „creștini” sub comandă evreiască necreștină, au drept rezultate războaie, cu mulți oameni morți, cu mulți oameni în suferințe, și batjocorirea, pe nedrept, a Blândului Iisus, Mântuitorul lumii! (Originea ISIS): TE VOM RĂSTIGNI CA PE CÂINELE TĂU, IISUS CHRISTOS (ÎN IRAK)





Despre unii autori postmoderni, influențați de evrei-derbedei-atei, care Îl văd pe Iisus prin propria lentilă (i)morală (Alina Mungiu Pippidi, în piesa Evangheliștii Îl prezintă pe Iisus ca fiind desfrânat, Iisus permite sex oral;  Terrence McNally, în piesa Corpus Christi, Îl prezintă pe Iisus ca fiind gay, împreună cu apostolii; Dan Brown, în romanul Codul lui Da Vinci Îl prezintă pe Iisus ca având relații sexuale și copii cu Maria Magdalena) putem observa unele aspecte și din articolul de la următorul link:








Despre batjocorirea lui Iisus la Muzeul din Haifa putem afla unele aspecte și din articolele de la următoarele link-uri :












Evreii necreștini spun despre Fecioara Maria că a fost violată de un vecin și astfel s-a născut Iisus : DESPRE MAICA DOMNULUI XI, Ce puncte de vedere găsim în religiile necreştine de azi despre Maica Domnului ?  Ce ştim despre unele rugăciuni către Maica Domnului ?





Despre evreii care L-au scos pe Iisus din societatea franceză și s-au afirmat pe ei înșiși, contribuind la descreștinarea Franței, putem afla și din articolul de la următorul link: „NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)








Descreștinarea Europei au început-o evreii în Franța. Ei ar vrea să o continue și în România, prin persoane cu funcții importante în Statul Român, cum este Sandra Pralong, care a spus, în 2014, că predarea Religiei nu este treaba școlii : PLAN PENTRU DESCREȘTINAREA EUROPEI (înlăturarea crucilor de pe biserica grecească folosită ca brand pe ambalaje alimentare; controversa din 31 august 2017)





Despre evreii din România, care prin Institutul Elie Wiesel luptă contra creștinilor români, dar și despre jignirea generalizată a profesorilor de Religie în România, putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link: AVEM NEVOIE ȘI DE IISUS? (capelani în toate liceele publice, pentru îmbunătățirea disciplinei în Kenya, 2017)



Persecutarea creștinilor în Europa, prin metode sofisticate și rafinate,  este nedreaptă, discriminatorie, dureroasă, dar nu poate fi comparată cu persecutarea brutală, fizică, a creștinilor din Africa și din Orientul Mijlociu: UNGARIA ESTE PRIMA ÎN APĂRAREA CREȘTINILOR PERSECUTAȚI (11-13 octombrie 2017, Consultație Internațională la Budapesta)





POSIBILE PROIECTE COMUNE PENTRU CREȘTINII CARE SUFERĂ ÎN ORIENTUL MIJLOCIU  (Biserica Ortodoxă Rusă și Vaticanul, 22-23 august, 2017)










DESPRE FANATISMUL ATEIST (fanaticii atei au omorât mult mai mulți oameni decât Extremiștii Islamici și Inchiziția laolaltă)





Creștinii luptă din greu să contracareze efectele criminale ale ateilor:











PROIECT DE LEGE CARE INTERZICE AVORTUL (în SUA) (a. Proiect de Lege care interzice avortul în SUA ; b. Avorturile în România)











ÎN RUSIA, ÎN 2018, PĂCATELE AVORTURILOR AU SCĂZUT CU APROAPE 10%, DATORITĂ PROGRAMULUI DE ÎNGIJIRE OBSTETRICĂ IMPLEMENTAT DE PREȘEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN. (articol în engleză din 24 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA SE FAC 100.000 DE AVORTURI ANUAL!!! PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS, IMPLEMENTEAZĂ VREUN PROGRAM DE ÎNGRIJIRE OBSTETRICĂ???








IN SUA, GUVERNATORUL DIN STATUL GEORGIA A PROMULGAT, IN 7 MAI 2019, LEGEA CARE INTERZICE AVORTUL DIN MOMENT CE RITMUL CARDIAC AL BEBELUSULUI A FOST DETECTAT. GEORGIA ESTE AL PATRULEA STAT DIN SUA, DUPA KENTUCKY, MISISSIPPI SI OHIO, CARE A ADOPTAT O ASTFEL DE LEGE, IN ACEST AN. (articol in engleza din 8 mai 2019, scurta anuntare a stirii). ÎN ROMANIA LUPTA PROVIAŢĂ, ANTIAVORT, ESTE INEXISTENTĂ LA NIVEL LEGISLATIV, CĂCI ÎN FIECARE AN ÎN ROMÂNIA ESTE LEGAL SĂ SE UCIDĂ 100.000 DE BEBELUȘI!!! ÎS DAŢI DRACULUI PARLAMENTARII ȘI DOCTORII CARE SUSŢIN AVORTURILE !!! OARE CINE LE GARANTEAZA REUSITA PARLAMENTARILOR CAND SUNT ALEGERI ??? !!! CLERICII CARE FAC ARANJAMENTE CU POLITICIENII AR TREBUI SA LE CEARA, PRIN DOCUMENTE SCRISE, LEGI PROVIATA, ANTIAVORT, CACI ALTFEL SE FAC COMPLICI LA UCIDERILE BEBELUSILOR, LA PACATELE STRIGATOARE LA CER!!!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VINERI, în SĂPTĂMÂNA A ȘASEA A POSTULUI SFINTELOR PAȘTI, adică în SĂPTĂMÂNA FLORIILOR, haideți să citim și noi măcar câteva texte comemorative și câteva rugăciuni scurte, programate pentru ziua de azi, din cartea de cult numită TRIOD! ... POTRIVIT CALENDARULUI CREȘTIN ORTODOX ȘI CALENDARULUI CREȘTIN GRECO-CATOLIC, acum ne aflăm ÎNTRE DUMINICA SFINTEI MARIA EGIPTEANCA ȘI SÂMBĂTA LUI LAZĂR. Pe Lazăr, care era mort și pus în mormânt de patru zile, l-a înviat Domnul nostru Iisus Hristos, producând uimire și admirație printre iudei. Astfel că tot mai multă lume îl urmează pe Iisus. Elita iudaică, văzându-se neglijată prin faptul că tot mai mulți iudei se încred în Iisus și-L urmează, a decis, din invidie, să-L omoare pe Iisus, și să-l omoare și pe Lazăr. Elita iudaică și-a justificat deciziile cu argumente politico-patriotice, zicând că dacă-L vor lăsa pe Iisus în viață toți vor crede în El și atunci vor veni romanii care le vor lua țara și neamul. Cu alte cuvinte, elita Îl acuza pe Iisus că nu este patriot și că îi favorizează pe romani. ... DAR ȘTIM CĂ, CHIAR DACĂ L-AU UCIS PE IISUS, iudeii tot au fost cuceriți de romanii care le-au luat țara. Sau mai bine spus, TOCMAI DIN CAUZĂ CĂ L-AU UCIS PE IISUS, EVREII, ca pedeapsă de la Dumnezeu, AU FOST CUCERIȚI DE ROMANII CARE LE-AU LUAT ȚARA. De atunci evreii nu au mai avut țară până în anul 1948, când s-a format statul Israel! ... DUPĂ SÂMBĂTA LUI LAZĂR urmează DUMINICA FLORIILOR, când vom sărbători INTRAREA TRIUMFALĂ, DAR SMERITĂ, A DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS ÎN IERUSALIM, CĂLARE PE MÂNZ DE ASINĂ.

Pr. prof. Ion Ciungu     https://www.facebook.com/photo/?fbid=2928561470617677&set=a.711891222284724   “Adunatu-s-au astăzi mulț...