sâmbătă, 25 mai 2019

IISUS, ÎN CENTRUL CUNOAȘTERII, ÎI POATE ELIBERA ȘI TRANSFORMA PE OAMENI ÎN AȘA FEL ÎNCÂT EI AU LĂSAT ÎN URMĂ VIAȚA LGBT ȘI AU FOST ELIBERAȚI DE PĂCATE SEXUALE ȘI DE RĂNI DE TOATE FELURILE. PARTICIPANȚII LA „FREEDOM MARCH”, ADICĂ “MARȘUL LIBERTĂȚII”, DIN WASHINGTON D.C., ÎN 25 MAI 2019, DAU MĂRTURIE CĂ TRANSFORMAREA LOR SE DATOREAZĂ DUHULUI SFÂNT, NU „TERAPIEI DE CONVERSIE”, DESPRE CARE EI NICI NU AU AUZIT. (articol în engleză din 22 mai 2019; scurtă anunțare a știrii).



Pr. Prof. Ion Ciungu




Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, spune următoarele: „Şi veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi. Ei însă I-au răspuns: Noi suntem sămânţa lui Avraam şi nimănui niciodată n-am fost robi. Cum zici Tu că: Veţi fi liberi? Iisus le-a răspuns: Adevărat, adevărat vă spun: Oricine săvârşeşte păcatul este rob al păcatului.” (Ioan 8,32-34).  http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=35&cap=8




Iisus este Adevărul (Ioan 14,6) http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=35&cap=14

Iisus a zis către guvernatorul roman Pilat aceste cuvinte: “Eu spre aceasta M-am născut şi pentru aceasta am venit în lume, ca să dau mărturie pentru adevăr; oricine este din adevăr ascultă glasul Meu. Pilat I-a zis: Ce este adevărul? Şi zicând aceasta, a ieşit iarăşi la iudei şi le-a zis: Eu nu găsesc în El nici o vină.” (Ioan 18,37-38). http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=35&cap=18
.................................




Despre Freedom March (Marșul Libertății) care are loc azi, sâmbătă, 25 mai 2019, în Washington D.C., la care participă persoane foste LGBT pentru a da mărturie despre puterea Duhului Sfânt al lui Iisus care le-a eliberat de păcate sexuale și de răni de tot felul, am aflat din articolul Ex-LGBT men, women to share stories of transformation at 2nd Freedom March in Washington, DC, publicat în data de 22 mai 2019, pe site-ul de știri creștine THE CHRISTIAN POST, de Brandon Showalter.


Unul dintre participanți, Luis Javier Ruiz, a spus, la marșul de anul trecut, că transformarea aceasta nu se referă la trecerea de la situația de persoană gay la situația de persoană hetero, ci de la situația de persoană pierdută la situația de persoană mântuită, exprimând prin aceasta că transformarea calitativă este mult mai mare.


Marșul Libertății de azi, 25 mai 2019, este al doilea de acest fel din Washington D.C. . În Los Angeles a fost ținut alt marș de acest fel, în toamnă.  Pentru 23 iunie este programat altul în St. Paul (Minnesota), iar pentru 14 septembrie altul în Orlando.


Marșurile de acest fel sunt dovezi că puterea lui Iisus este mare, că ea depășește cauzele biologice ale păcatelor. 


Ne amintim că unii cercetători spun că homosexualitatea este biologică, hormonală, că nu ar fi o opțiune de alegere, nici culturală.


Ne amintim că atunci când unele Biserici au făcut terapii de conversie, adică au desfășurat activități pentru convertirea persoanelor homosexuale la normalitate, au apărut reacții și studii care au susținut că terapia de conversie este ceva rău, și că este mai bine să fie lăsate așa cum sunt persoanele acelea. Ba chiar s-au intensificat dezbaterile în Congresul SUA, și în corpurile legislative ale statelor americane, pentru a interzice terapiile de conversie etc.


Ne amintim, de asemenea, că în Biserica Anglicană este pericol de schismă tocmai pentru faptul că Sinodul General al Bisericii Anglicane a condamnat terapia de convertire (de conversie).

..............................................................................................................

Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.

S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem și următoarele articole :

ÎN FRANȚA, MARȘ PENTRU IISUS, PE DATA DE 25 MAI 2019, PENTRU A MĂRTURISI PUBLIC, PAȘNIC, CU BUCURIE, ÎMPREUNĂ, CREDINȚA ÎN DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS.


ȘTIINȚA NU-L POATE ÎNGROPA PE DUMNEZEU, CUM PRETIND UNII ATEI, DAR EA POATE ÎNGROPA ATEISMUL. AȘA A SPUS LA MUZEUL BIBLIEI DIN WASHINGTON D.C., JOI, 16 MAI 2019, IRLANDEZUL JOHN LENNOX, PROFESOR EMERIT LA UNIVERSITATEA DIN OXFORD, DOCTOR ÎN MATEMATICĂ. (articol în engleză din 20 mai 2019; scurtă anunțare a știrii).


LIBERTATEA ESTE UN DAR DE LA DUMNEZEU, NU DE LA GUVERN (Președintele  SUA, Donald Trump, Ordinul Executiv de Libertate Religioasă, 4 mai 2017)


OBSTACOLELE PUSE EVANGHELIEI ÎN BISERICA ANGLICANĂ CAUZEAZĂ NEPARTICIPAREA EPISCOPILOR CONSERVATORI ANGLICANI LA „CONFERINȚA LAMBETH 2020”. DOUĂ OBSTACOLE SERIOASE: A) AFIRMAȚII CONFUZE DESPRE ÎNVIEREA CU TRUPUL A DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS, FĂCUTE DE DR. JOHN SHEPHERD; B) CĂSĂTORIA GAY DINTRE EPISCOPUL KEVIN ROBERTSON ȘI MOHAN SHARMA, ÎN 28 DECEMBRIE 2018. (articol în engleză din 7 februarie 2019; scurtă anunțare a știrii)


CELE ȘAPTE PĂCATE CAPITALE, CRITERII DE EVALUARE A AMERICANILOR






Anarhiile de tot felul sunt susținute de evreii-derbedei-atei-anticriști-sataniști. Ei au început descreștinarea Franței în Revoluția Franceză din 1789. Atunci L-au scos pe Domnul nostru Iisus Hristos din societatea franceză și s-au afirmat ei cu barbariile și anarhiile lor ca drepturi ale omului. De atunci ei lucrează cu hărnicie diabolică la descreștinarea lumii. „NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)


Descreștinarea Europei au început-o evreii în Franța. Ei ar vrea să o continue și în România, prin persoane cu funcții importante în Statul Român, cum este Sandra Pralong, care a spus, în 2014, că predarea Religiei nu este treaba școlii : PLAN PENTRU DESCREȘTINAREA EUROPEI (înlăturarea crucilor de pe biserica grecească folosită ca brand pe ambalaje alimentare; controversa din 31 august 2017)


Despre evreii din România, care prin Institutul Elie Wiesel luptă contra creștinilor români, dar și despre jignirea generalizată a profesorilor de Religie în România, putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link: AVEM NEVOIE ȘI DE IISUS? (capelani în toate liceele publice, pentru îmbunătățirea disciplinei în Kenya, 2017)

Despre Iisus caricaturizat cu nas de porc, iar Sfânta lui Mamă cu nas de scroafă, putem afla și din articolul de la următorul link: 2015: DE LA CHARLIE HEBDO LA MARTIRII CREȘTINI





Evreii necreștini spun despre Fecioara Maria că a fost violată de un vecin și astfel s-a născut Iisus : DESPRE MAICA DOMNULUI XI, Ce puncte de vedere găsim în religiile necreştine de azi despre Maica Domnului ? Ce ştim despre unele rugăciuni către Maica Domnului ?




În cartea evreilor numită Talmud scrie că Iisus  a fost vrăjitor. Despre aceasta putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link:


Despre evreii care manevrează oamenii cu scopul de a susține minciuni și furt în formă continuată putem afla și din articolul referitor la Muzeul Ateismului de la următorul link: EVREI CONTRA CATEDRALEI SFÂNTULUI ISAAC (RUSIA)






Ambițiile, lăcomiile politico-economice ale unor „creștini” sub comandă evreiască necreștină, au drept rezultate războaie, cu mulți oameni morți, cu mulți oameni în suferințe, și batjocorirea, pe nedrept, a Blândului Iisus, Mântuitorul lumii! (Originea ISIS): TE VOM RĂSTIGNI CA PE CÂINELE TĂU, IISUS CHRISTOS (ÎN IRAK)


Despre unii autori postmoderni, influențați de evrei-derbedei-atei, care Îl văd pe Iisus prin propria lentilă (i)morală (Alina Mungiu Pippidi, în piesa Evangheliștii Îl prezintă pe Iisus ca fiind desfrânat, Iisus permite sex oral;  Terrence McNally, în piesa Corpus Christi, Îl prezintă pe Iisus ca fiind gay, împreună cu apostolii; Dan Brown, în romanul Codul lui Da Vinci Îl prezintă pe Iisus ca având relații sexuale și copii cu Maria Magdalena) putem observa unele aspecte și din articolul de la următorul link:



Despre batjocorirea lui Iisus la Muzeul din Haifa putem afla unele aspecte și din articolele de la următoarele link-uri :


Pentru prima dată în istoria de 2.000 de ani a creștinătății, evreii au recunoscut valoarea creștinismului, dar nu a lui Iisus. Ce schizofrenie !!! (Această recunoaștere a valorii creștinismului a fost declarată în decembrie 2015, în condițiile în care între Vatican și evrei este un dialog de 50 de ani, și în condițiile în care evreii au fost împușcați în Franța, după caricaturile de la Charlie Hebdo :





Creștinii luptă din greu să contracareze efectele criminale ale ateilor:






ÎN RUSIA, ÎN 2018, PĂCATELE AVORTURILOR AU SCĂZUT CU APROAPE 10%, DATORITĂ PROGRAMULUI DE ÎNGIJIRE OBSTETRICĂ IMPLEMENTAT DE PREȘEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN. (articol în engleză din 24 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA SE FAC 100.000 DE AVORTURI ANUAL!!! PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS, IMPLEMENTEAZĂ VREUN PROGRAM DE ÎNGRIJIRE OBSTETRICĂ???









PROIECT DE LEGE CARE INTERZICE AVORTUL (în SUA) (a. Proiect de Lege care interzice avortul în SUA ; b. Avorturile în România)












Polonia are una dintre cele mai restrictive legi cu privire la avort în Europa. Nu degeaba polonezii L-au declarat în 2016 pe Iisus drept Rege al Poloniei : IISUS A FOST DECLARAT REGE AL POLONIEI (Sâmbătă 19 noiembrie, 2016)








ATEI, MUTANȚI, AUTIȘTI, SCHIZOFRENICI, STÂNGACI (despre un studiu academic publicat în engleză în 20 decembrie 2017). 

UN OM UCIGAȘ ÎN SERIE PROBABIL CĂ E UN ATEU (așa cred 60% din respondenți ; studiu psihologic, 2017). 

LA ROMA, CEL MAI MARE MARȘ ANTIAVORT DIN ISTORIA ITALIEI, SÂMBĂTĂ 18 MAI 2019. PESTE 6.000 DE COPII SUNT UCIȘI ÎN FIECARE AN PRIN AVORT. (articol în engleză din 19 mai; în română, din 20 mai; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA, DOCTORII DAȚI DRACULUI UCID 100.000 DE COPII PRIN AVORT ÎN FIECARE AN, PE BAZA LEGILOR FĂCUTE DE PARLAMENTARII DAȚI DRACULUI!!! NU SUNT CREȘTINI SUFICIENȚI ÎN ROMÂNIA SĂ STRICE LEGILE DATE DRACULUI!!!???










Despre schimbarea în bine a atitudinii față de bolnavi, și despre dezvoltarea educației, și despre stilul de viață caritabilă, precum și despre efectele generale ale învățăturii creștine: 
Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )




..................................................................


Hallelujah în sabat


Că Iisus a Înviat


Și e Viu cu Adevărat!






Hallelujah neclintit


Că Iisus a biruit!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu