duminică, 19 mai 2019

ATEUL MULTIMILIONAR, MICHAEL MCINTYRE, I-A MULȚUMIT LUI DUMNEZEU, IARĂȘI ȘI IARĂȘI ȘI IARĂȘI, TIMP DE O ORĂ, ATUNCI CÂND, DUPĂ OPT ORE DE EMOȚIE GREA SUFERITĂ LA CAMERA DE URGENȚĂ A SPITALULUI, COPILA LUI ERA IARĂȘI BINE, ȘI AU DUS-O ÎNAPOI ACASĂ. EL A FOST ATUNCI TRANSFORMAT TOTAL SPRE IISUS. ACUM MICHAEL MCINTYRE, CU EXPERIENȚA LUI DE A ȚINE SEMINARII LA AGENȚIA DE ASIGURĂRI, ÎI ÎNDRUMĂ ȘI PE ALȚII SPRE DUMNEZEU. (articol în engleză din 16 mai 2019; scurtă anunțare a știrii).


Pr. prof. Ion Ciungu



Mântuitorul și Judecătorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, ne spune astfel:
“Orice păcat şi orice hulă se va ierta oamenilor, dar hula împotriva Duhului nu se va ierta. Celui care va zice cuvânt împotriva Fiului Omului, se va ierta lui; dar celui care va zice împotriva Duhului Sfânt, nu i se va ierta lui, nici în veacul acesta, nici în cel ce va să fie. Ori spuneţi că pomul este bun şi rodul lui e bun, ori spuneţi că pomul e rău şi rodul lui e rău, căci după roadă se cunoaşte pomul.” (Sfânta Evanghelie după Matei, capitolul 12, versetele 31-33). http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=12  
 .............................................................




“Michael McIntyre niciodată n-a crezut că va desfășura activitatea pe care o desfășoară astăzi. Îndepărtându-se de Iisus de la vârstă fragedă, Michael McIntyre a găsit succes financiar în afacerea sa de asigurări. Dar toată situația asta s-a schimbat într-o zi când fiica sa a fost transportată rapid la camera de urgență a spitalului.”


Așa am aflat din articolul Multi-Millionaire Atheist Accepts Jesus, Now Teaches Christians to Live Out Their Dreams, publicat în data de 16 mai 2019 pe site-ul american de știri creștine CHRISTIAN HEADLINES, de Mikaela Mathews.


Din interviul pe care l-a dat Michael McIntyre la CBN (Christian Broadcasting Network), according to CBN News, am mai aflat două aspecte esențiale care au contribuit la întoarcerea lui la Dumnezeu:

1)   Un sfat înțelept pe care i-l dăduse mama lui când el era mai tânăr: „Ori de câte ori se întâmplă ceva bun, mulțumește-i lui Dumnezeu.”
2)   Rugăciunile fratelui său, împreună cu 1.000 de credincioși, făcute timp de ani de zile, pentru întoarcerea lui Michael la Dumnezeu.


Articolul în care este interviul respectiv este următorul: Multi-Millionaire Who Hated God Gets Radically Saved, Now Helping Christians Level Up in Business and Christ, publicat în 15 mai 2019 pe site-ul creștin american CBN (Christian Broadcasting Network), de Dan Andros. http://www1.cbn.com/cbnnews/cwn/2019/may/multi-millionaire-who-hated-god-gets-radically-saved-now-helping-christians-level-up-in-business-and-christ


Articolul acesta începe astfel:

“Michael McIntyre a ajuns la un succes la care majoritatea oamenilor visează numai să ajungă. Avion cu reacție particular. Mulți subordonați. Venituri de zeci de milioane.

Totul s-a schimbat, totuși, când micuța lui fiică s-a îmbolnăvit.”

………………………………………………………………………………………………

Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.


S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:

Despre alt fost ateu care a devenit creștin deosebit putem să aflăm și din articolul de la următorul link: DIALOG DE PACE "FĂRĂ PRECEDENT" ÎNTRE CREȘTINI ȘI EVREI,  partea II, continuare



DESPRE FANATISMUL ATEIST (fanaticii atei au omorât mult mai mulți oameni decât Extremiștii Islamici și Inchiziția laolaltă)


Ateismul este susținut de  obicei de evreii-derbedei-anarhiști-anticriști-sataniști. Ei au început descreștinarea Franței în Revoluția Franceză din 1789. Atunci L-au scos pe Domnul nostru Iisus Hristos din societatea franceză și s-au afirmat ei cu barbariile și anarhiile lor ca drepturi ale omului. De atunci ei lucrează cu hărnicie diabolică la descreștinarea lumii. „NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)

Descreștinarea Europei au început-o evreii în Franța. Ei ar vrea să o continue și în România, prin persoane cu funcții importante în Statul Român, cum este Sandra Pralong, care a spus, în 2014, că predarea Religiei nu este treaba școlii : PLAN PENTRU DESCREȘTINAREA EUROPEI (înlăturarea crucilor de pe biserica grecească folosită ca brand pe ambalaje alimentare; controversa din 31 august 2017)

Despre Iisus caricaturizat cu nas de porc, iar Sfânta lui Mamă cu nas de scroafă, putem afla și din articolul de la următorul link: 2015: DE LA CHARLIE HEBDO LA MARTIRII CREȘTINI


Evreii necreștini spun despre Fecioara Maria că a fost violată de un vecin și astfel s-a născut Iisus : DESPRE MAICA DOMNULUI XI, Ce puncte de vedere găsim în religiile necreştine de azi despre Maica Domnului ? Ce ştim despre unele rugăciuni către Maica Domnului ?



În cartea evreilor numită Talmud scrie că Iisus  a fost vrăjitor. Despre aceasta putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link:

Despre evreii care manevrează oamenii cu scopul de a susține minciuni și furt în formă continuată putem afla și din articolul referitor la Muzeul Ateismului de la următorul link: EVREI CONTRA CATEDRALEI SFÂNTULUI ISAAC (RUSIA)







Ambițiile, lăcomiile politico-economice ale unor „creștini” sub comandă evreiască necreștină, au drept rezultate războaie, cu mulți oameni morți, cu mulți oameni în suferințe, și batjocorirea, pe nedrept, a Blândului Iisus, Mântuitorul lumii! (Originea ISIS): TE VOM RĂSTIGNI CA PE CÂINELE TĂU, IISUS CHRISTOS (ÎN IRAK)


Despre unii autori postmoderni, influențați de evrei-derbedei-atei, care Îl văd pe Iisus prin propria lentilă (i)morală (Alina Mungiu Pippidi, în piesa Evangheliștii Îl prezintă pe Iisus ca fiind desfrânat, Iisus permite sex oral;  Terrence McNally, în piesa Corpus Christi, Îl prezintă pe Iisus ca fiind gay, împreună cu apostolii; Dan Brown, în romanul Codul lui Da Vinci Îl prezintă pe Iisus ca având relații sexuale și copii cu Maria Magdalena) putem observa unele aspecte și din articolul de la următorul link:



Despre batjocorirea lui Iisus la Muzeul din Haifa putem afla unele aspecte și din articolele de la următoarele link-uri :


Pentru prima dată în istoria de 2.000 de ani a creștinătății, evreii au recunoscut valoarea creștinismului, dar nu a lui Iisus. Ce schizofrenie !!! (Această recunoaștere a valorii creștinismului a fost declarată în decembrie 2015, în condițiile în care între Vatican și evrei este un dialog de 50 de ani, și în condițiile în care evreii au fost împușcați în Franța, după caricaturile de la Charlie Hebdo :

Despre evreii din România, care prin Institutul Elie Wiesel luptă contra creștinilor români, dar și despre jignirea generalizată a profesorilor de Religie în România, putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link: AVEM NEVOIE ȘI DE IISUS? (capelani în toate liceele publice, pentru îmbunătățirea disciplinei în Kenya, 2017)


Creștinii luptă din greu să contracareze efectele criminale ale ateilor:




ÎN RUSIA, ÎN 2018, PĂCATELE AVORTURILOR AU SCĂZUT CU APROAPE 10%, DATORITĂ PROGRAMULUI DE ÎNGIJIRE OBSTETRICĂ IMPLEMENTAT DE PREȘEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN. (articol în engleză din 24 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA SE FAC 100.000 DE AVORTURI ANUAL!!! PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS, IMPLEMENTEAZĂ VREUN PROGRAM DE ÎNGRIJIRE OBSTETRICĂ???






PROIECT DE LEGE CARE INTERZICE AVORTUL (în SUA) (a. Proiect de Lege care interzice avortul în SUA ; b. Avorturile în România)







Polonia are una dintre cele mai restrictive legi cu privire la avort în Europa. Nu degeaba polonezii L-au declarat în 2016 pe Iisus drept Rege al Poloniei : IISUS A FOST DECLARAT REGE AL POLONIEI (Sâmbătă 19 noiembrie, 2016)








ATEI, MUTANȚI, AUTIȘTI, SCHIZOFRENICI, STÂNGACI (despre un studiu academic publicat în engleză în 20 decembrie 2017). 


UN OM UCIGAȘ ÎN SERIE PROBABIL CĂ E UN ATEU (așa cred 60% din respondenți ; studiu psihologic, 2017). 










Despre schimbarea în bine a atitudinii față de bolnavi, și despre dezvoltarea educației, și despre stilul de viață caritabilă, precum și despre efectele generale ale învățăturii creștine: Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu