joi, 25 iulie 2019

ÎN POLONIA, CREȘTINUL PROPRIETAR DE IMPRIMERIE CONDAMNAT, ÎN 20 IUNIE 2018, DE CURTEA SUPREMĂ, PENTRU CĂ A REFUZAT O COMANDĂ DE LA UN GRUP LGBT, A OBȚINUT CÂȘTIG DE CAUZĂ, ÎN 24 IULIE 2019, LA TRIBUNALUL CONSTITUȚIONAL POLONEZ, CARE A DECIS CĂ LEGEA PE BAZA CĂREIA A FOST CONDAMNAT ERA NECONSTITUȚIONALĂ. (articol în engleză din 24 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii).



Pr. prof Ion Ciungu






Referitor la dreptate, Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, în Predica de pe Munte, ne învață astfel: “Fericiți cei ce flămânzesc și însetează de dreptate, că aceia se vor sătura.” (Sfânta Evanghelie după Matei, capitolul 5, versetul 6).
.........................................





Proprietarul de imprimerie, care a vrut să rămână anonim din cauza amenințării pe care a primit-o familia lui, refuzase să imprime un banner care promovează evenimentele unei organizații LGBT, argumentând că dacă l-ar imprima ar însemna că susține un mesaj pe care credința lui îi spune că nu-l poate susține.


După trei ani de luptă în justiție, proprietarul de imprimerie a fost considerat vinovat de către Curtea Supremă, în 20 iunie 2018, pe motiv de discriminare.



În sfârșit, după încă un an, în 24 iulie 2019, Tribunalul Constituțional Polonez a decis miercuri că legea pe baza căreia a fost condamnat proprietarul de imprimerie este neconstituțională, căci pedeapsa pentru refuzul de a furniza servicii pe motive de credință vine în contradicție cu dreptul lui de a acționa conform conștiinței lui.



„Dreptul la libertatea de conștiință, care este protejat de orice tratat important al drepturilor umane, trebuie să includă neapărat dreptul de a acționa în consecință.” Așa a declarat Alice Neffe, consilier juridic al Alliance Defending Freedom International (ADF) din Bruxelles, care a depus intervenția.


Referitor la decizia dată de Tribunalul Constituțional Polonez, ADF a declarat astfel:

„Speranța noastră este că această decizie va reafirma standardul așteptat de la alte țări europene cu privire la protecția drepturilor de conștiință pentru furnizorii de servicii.”


Așa am flat din articolul Court rules in favour of Christian printer who refused to make LGBT goods, publicat în data de 24 iulie 2019, pe website-ul britanic de știri creștine Premier., de Eno Adeogun.

De asemenea, din articolul publicat în 21 iunie 2018 de Eno Adeogun, articol intitulat Christian printer convicted for refusing to print LGBT banner  


ACTUALIZARE, 20 NOIEMBRIE 2019:

Varșovia declară război Europei și culturii LGBT. „A fi polonez înseamnă a fi normal”, evz.ro, Marius Olaru.





....................................................................................................

Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.








ÎN ANGLIA, STUDENTUL CREȘTIN FELIX NGOLE CARE FUSESE EXCLUS DIN UNIVERSITATEA SHEFFIELD, ÎN URMĂ CU PATRU ANI, PE MOTIV CĂ AR FI INSULTAT (DISCRIMINAT) PERSOANELE GAY ȘI BISEXUALE PRINTR-UN TEXT POSTAT PE FACEBOOK, A CÂȘTIGAT RECENT LA CURTEA DE APEL, CARE A DECIS CĂ UNIVERSITATEA A GREȘIT CÂND L-A EXCLUS DE LA CURSURI DUPĂ CE EL A EXPRIMAT UN PUNCT DE VEDERE CREȘTIN TRADIȚIONAL DESPRE SEXUALITATE. (articol în engleză din 3 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii).



EFECTUL PUTERII BUNE A LUI IISUS, CARE ÎI SALVEAZĂ ȘI ÎI SFINȚEȘTE PE PĂCĂTOȘI, ESTE MĂRTURISIT ACUM, IARĂȘI, DE PERSOANE CARE AU PĂRĂSIT IDENTITATEA ȘI VIAȚA GAY. SUNT CONTRAZISE ASTFEL ACUM, IARĂȘI, MINCIUNILE SUSȚINUTE CU MILIOANE DE DOLARI DE GRUPURILE DE INFLUENȚĂ LGBT, CARE AU DETERMINAT GIGANTUL VÂNZĂTOR MONDIAL ONLINE “AMAZON” SĂ OPREASCĂ VÂNZAREA LUCRĂRILOR PSIHOLOGULUI CLINICIAN CATOLIC JOSEPH NICOLOSI, CARE ESTE CONSIDERAT PĂRINTELE TERAPIEI DE CONVERSIE A HOMOSEXUALILOR, TERAPIE CRITICATĂ ASPRU DE LOBBY-UL LGBT. “AMAZON” A INTERZIS ȘI CARTEA AVOCATULUI CATOLIC DAVID A. ROBINSON, ÎN CARE EL POVESTEȘTE CUM A PĂRĂSIT EL ÎNSUȘI HOMOSEXUALITATEA. (articol în engleză din 5 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii)



Polonia are una dintre cele mai restrictive legi cu privire la avort în Europa. Nu degeaba polonezii L-au declarat în 2016 pe Iisus drept Rege al Poloniei : IISUS A FOST DECLARAT REGE AL POLONIEI (Sâmbătă 19 noiembrie, 2016)


EVREII CRITICĂ SANCTIFICAREA CARDINALULUI POLONEZ AUGUST HLOND CARE A SCRIS ÎN 1936 DESPRE EI CĂ LUPTĂ CONTRA BISERICII ȘI SUNT AVANGARDA ATEISMULUI, BOLȘEVISMULUI ȘI SUBVERSIUNII (articol în engleză din 23 mai 2018; traducere)










ÎN SUA, CREȘTINII AU MAI OBȚINUT DREPTURI, ÎNCEPÂND DIN 2 MAI 2019: AGENȚIILE DE ADOPȚIE AU DREPTUL, PE MOTIVE DE CONȘTIINȚĂ, SĂ REFUZE PLASAREA COPIILOR ÎN FAMILII LGBT; PERSOANELE CARE LUCREAZĂ ÎN DOMENIUL ÎNGRIJIRII SĂNĂTĂȚII AU DREPTUL SĂ REFUZE AVORTUL, ETC (articol în engleză din 3 mai 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN PERIOADA LUI OBAMA CREȘTINII ERAU PERSECUTAȚI. OBSERVĂM CĂ TRUMP SE ȚINE DE CUVÂNT ÎN CE PRIVEȘTE ACORDAREA DE DREPTURI CREȘTINILOR CARE LUPTĂ PRO-VIAȚĂ.



LIBERTATEA DE A-L ONORA PE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS IMPLICĂ PUTEREA DE A REFUZA PĂCATELE. CREȘTINUL AMERICAN JACK PHILLIPS, COFETARUL CARE ÎN 2012 A REFUZAT SĂ FACĂ UN TORT PENTRU UN CUPLU GAY, A FOST DAT ÎN JUDECATĂ DE CUPLUL GAY CARE S-A SIMȚIT DISCRIMINAT, IAR JACK A PIERDUT ÎN FIECARE ETAPĂ A PROCESULUI DE APEL LEGAL PÂNĂ CÂND ÎN SFÂRȘIT CURTEA SUPREMĂ A SUA A DECIS LUNI 4 IUNIE 2018 CĂ, ÎN BAZA LIBERTĂȚII RELIGIOASE, EL AVEA DREPTUL SĂ-ȘI REFUZE CLIENȚII (articole în engleză din 5 decembrie 2017 și din 4 și 5 iunie 2018; și în română din 4 iunie 2018; spicuire)



ÎN SUA, CURTEA SUPREMĂ A ANULAT, ÎN 17 IUNIE 2019, DECIZIA CARE ÎI PEDEPSEA PE PATISERII AARON ŞI MELISSA KLEIN PENTRU CĂ AU REFUZAT ÎN 2013 SĂ FACĂ UN TORT DE NUNTĂ PENTRU UN CUPLU GAY. (articol în engleză din 17 iunie 2019; scurtă anunţare a ştirii)



PENTRU IISUS, CREŞTINI DIN SUA ŞI AUSTRALIA, DISCRIMINAŢI DE AUTORITĂŢI, ÎŞI CAUTĂ CU GREU ÎN JUSTIŢIE DREPTURILE CREDINŢEI ATACATE DE HOMOSEXUALI.(BARRONELLE STUTZMAN; ISRAEL FOLAU). Articole în engleză din 7 iunie 2019; scurtă anunţare a ştirilor.



CONTRA LUI IISUS ESTE PERMIS SĂ TE EXPRIMI ȘI EȘTI PLĂTIT BINE, DAR PENTRU IISUS NU ESTE PERMIS ȘI EȘTI CONCEDIAT: CEL MAI BUN JUCĂTOR DE RUGBY DIN AUSTRALIA, PE NUME ISRAEL FOLAU, A FOST DAT AFARĂ DIN ECHIPA NAȚIONALĂ PENTRU CĂ, ÎN 10 APRILIE 2019, A SCRIS PE INSTAGRAM ASTFEL: „ATENȚIE! ALCOOLICILOR, HOMOSEXUALILOR, ADULTERILOR, MINCINOȘILOR, CURVARILOR, HOȚILOR, ATEILOR, IDOLATRILOR, INFERNUL VĂ AȘTEAPTĂ. POCĂIȚI-VĂ! NUMAI IISUS VĂ SALVEAZĂ.” (articol în franceză din 11 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii)




ÎN ECUADOR, MII DE CREȘTINI, MAI ALES CATOLICI ȘI EVANGHELICI (ÎNTRE 5.000 ȘI 15.000) AU MANIFESTAT CONTRA CĂSĂTORIEI ÎNTRE PERSOANE DE ACELAȘI SEX, ÎN 29 IUNIE 2019, CĂCI ÎN 12 IUNIE 2019 MAGISTRAȚII CURȚII CONSTITUȚIONALE AU APROBAT CĂSĂTORIA HOMOSEXUALĂ, CU CINCI VOTURI CONTRA PATRU. (articol în franceză din 2 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii). DECI, CINCI OAMENI AU MAI MARE PUTERE DECÂT 5.000, SAU DECÂT 15.000???!!! ÎN APARENȚĂ, DA. ÎNSĂ, NICI O CURTE CONSTITUȚIONALĂ CARE DECIDE GREȘIT, DIN NICI O ȚARĂ, NU ARE DREPTATE ÎN RAPORT CU LEGEA DATĂ DE DUMNEZEU ȘI EXPRIMATĂ CLAR ÎN BIBLIE. MÂNTUITORUL LUMII, DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS, NU A VENIT SĂ STRICE LEGEA, CI S-O ÎMPLINEASCĂ.





ÎN SUA, ÎN CURTEA SUPREMĂ, ATEII CONTRA CRUCII AU PIERDUT JOI, 20 IUNIE 2019.CRUCEA PĂCII, DIN ORĂȘELUL BLADENSBURG (MARYLAND) NU ÎNCALCĂ CONSTITUȚIA, CHIAR DACĂ ESTE PE PROPRIETATE PUBLICĂ. (articol în engleză din 20 iunie 2019; scurtă anunțare a știrii).




















ÎN CHINA, LA ȘCOALĂ, ELEVII SUNT ÎNCURAJAȚI „SĂ-L URASCĂ PE DUMNEZEU” ȘI SUNT ÎNVĂȚAȚI SĂ CREADĂ CĂ CREȘTINISMUL ESTE UN „CULT RĂU”. (articol în engleză din 24 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA, NE AMINTIM CĂ PROFESORII DE RELIGIE SE CONFRUNTĂ CONSTANT CU JIGNIRI ÎNCÂT PATRIARHIA ROMÂNĂ A COMUNICAT, ÎN MARTIE 2017, CĂ ESTE INCORECTĂ ȘI INJUSTĂ JIGNIREA GENERALIZATĂ A PROFESOARELOR ȘI PROFESORILOR DE RELIGIE.




Ateismul este susținut de  obicei de evreii-derbedei-anarhiști-anticriști-sataniști. Ei au început descreștinarea Franței în Revoluția Franceză din 1789. Atunci L-au scos pe Domnul nostru Iisus Hristos din societatea franceză și s-au afirmat ei cu barbariile și anarhiile lor ca drepturi ale omului. De atunci ei lucrează cu hărnicie diabolică la descreștinarea lumii. „NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)



Descreștinarea Europei au început-o evreii în Franța. Ei ar vrea să o continue și în România, prin persoane cu funcții importante în Statul Român, cum este Sandra Pralong, care a spus, în 2014, că predarea Religiei nu este treaba școlii : PLAN PENTRU DESCREȘTINAREA EUROPEI (înlăturarea crucilor de pe biserica grecească folosită ca brand pe ambalaje alimentare; controversa din 31 august 2017)






Despre evreii din România, care prin Institutul Elie Wiesel luptă contra creștinilor români, dar și despre jignirea generalizată a profesorilor de Religie în România, putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link: AVEM NEVOIE ȘI DE IISUS? (capelani în toate liceele publice, pentru îmbunătățirea disciplinei în Kenya, 2017)




Despre Iisus caricaturizat cu nas de porc, iar Sfânta lui Mamă cu nas de scroafă, putem afla și din articolul de la următorul link: 2015: DE LA CHARLIE HEBDO LA MARTIRII CREȘTINI





Evreii necreștini spun despre Fecioara Maria că a fost violată de un vecin și astfel s-a născut Iisus : DESPRE MAICA DOMNULUI XI, Ce puncte de vedere găsim în religiile necreştine de azi despre Maica Domnului ? Ce ştim despre unele rugăciuni către Maica Domnului ?





În cartea evreilor numită Talmud scrie că Iisus  a fost vrăjitor. Despre aceasta putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link:

Cu această ocazie ne putem reaminti și de doi evrei din România care au devenit celebri pentru iubirea lor față de Iisus : Richard Wurmbrand și Nicolae Steinhardt. DIALOG DE PACE "FĂRĂ PRECEDENT" ÎNTRE CREȘTINI ȘI EVREI,  partea II, continuare



Să ne reamintim că în 3 decembrie 2015 mai mulți rabini au recunoscut valoarea creștinismului, pentru prima dată în istorie, dar nu valoarea lui Iisus. (Ce schizofrenie!!!) Această recunoaștere a urmat după 50 de ani de dialog cu Biserica Romano-Catolică, dar și în contextul în care islamicii îi urmăresc și împușcă pe evrei prin Europa (ne amintim evenimentele din 7 ianuarie și din 13 noiembrie 2015 din Franța, de la Charlie Hebdo și de la Sala Bataclan).











Evreii care cred că Iisus este Mesia, Fiul lui Dumnezeu, sunt puțini, la nivel mondial cam 350.000. În Israel, evreii mesianici sunt cam 30.000.





















































ÎN BURKINA FASO, PATRU INȘI CARE PURTAU CRUCI AU FOST IDENTIFICAȚI UȘOR CA FIIND CREȘTINI ȘI AU FOST UCIȘI ÎN SATUL LOR, “BANI”, DE CĂTRE BĂRBAȚI ÎNARMAȚI NEIDENTIFICAȚI, ÎN 27 IUNIE 2019. DIN FEBRUARIE PÂNĂ ÎN 27 IUNIE AU FOST UCIȘI 27 DE CREȘTINI ÎN BURKINA FASO. (articol în engleză din 16 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii). DAR ROMÂNII NU SUNT IMPRESIONAȚI DE UCIDEREA CREȘTINILOR ÎN ALTE ȚĂRI, CĂCI ROMÂNII SUNT OBIȘNUIȚI CU UCIDERILE DE BEBELUȘI!!! ÎN FIECARE AN ÎN ROMÂNIA SE UCID 100.000 DE BEBELUȘI ÎN PÂNTECELE MAMELOR LOR, DE CĂTRE MEDICII DAȚI DRACULUI, PE BAZA LEGILOR FĂCUTE DE PARLAMENTARII DAȚI DRACULUI, ATEI-DERBEDEI-ANTICRIȘTI-SATANIȘTI!!! NU SUNT CREȘTINI DESTUI ÎN ROMÂNIA CARE SĂ STRICE LEGILE SATANISTE CARE AUTORIZEAZĂ COMITEREA PĂCATELOR STRIGĂTOARE LA CER!!! CREȘTINISMUL ESTE FALIMENTAR ÎN ROMÂNIA!!!???

 





























Despre evreii care susțin ISIS putem afla și din articolul de la următorul link: DUMINICA FLORIILOR CU 44 (52) DE MORȚI (ÎN EGIPT, ISIS) 





Creștinii luptă din greu să contracareze efectele criminale ale ateilor:








ÎN RUSIA, ÎN 2018, PĂCATELE AVORTURILOR AU SCĂZUT CU APROAPE 10%, DATORITĂ PROGRAMULUI DE ÎNGIJIRE OBSTETRICĂ IMPLEMENTAT DE PREȘEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN. (articol în engleză din 24 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA SE FAC 100.000 DE AVORTURI ANUAL!!! PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS, IMPLEMENTEAZĂ VREUN PROGRAM DE ÎNGRIJIRE OBSTETRICĂ???







PROIECT DE LEGE CARE INTERZICE AVORTUL (în SUA) (a. Proiect de Lege care interzice avortul în SUA ; b. Avorturile în România)

































Despre evreii care manevrează oamenii cu scopul de a susține minciuni și furt în formă continuată putem afla și din articolul referitor la Muzeul Ateismului de la următorul link: EVREI CONTRA CATEDRALEI SFÂNTULUI ISAAC (RUSIA)





















ATEI, MUTANȚI, AUTIȘTI, SCHIZOFRENICI, STÂNGACI (despre un studiu academic publicat în engleză în 20 decembrie 2017). 



UN OM UCIGAȘ ÎN SERIE PROBABIL CĂ E UN ATEU (așa cred 60% din respondenți ; studiu psihologic, 2017). 










Despre schimbarea în bine a atitudinii față de bolnavi, și despre dezvoltarea educației, și despre stilul de viață caritabilă, precum și despre efectele generale ale învățăturii creștine: Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )
















CETĂȚENIE EUROPEANĂ ȘI CETĂȚENIE NAȚIONALĂ (2019 – ANUL CĂRȚII ÎN ROMÂNIA, PROGRAMUL NAȚIONAL „ROMÂNIA, CITEȘTE!” ) Biblia este cea mai citită carte din lume. Iisus, Învățătorul Suprem, se mai numește și Cuvântul Veșnic al lui Dumnezeu, Cuvânt Care a devenit Om (Ioan 1, 1-14). El este Persoana Divino-Umană Numărul Unu, Unică în Univers. Să-L citim!!!
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu