marți, 16 iulie 2019

„CORECTITUDINEA POLITICĂ ERONATĂ CARE NE-A ÎMPIEDICAT SĂ-I AJUTĂM PE CREȘTINII PERSECUTAȚI ÎN STRĂINĂTATE TREBUIE NEAPĂRAT SĂ ÎNCETEZE”. LIBERTATEA RELIGIOASĂ ESTE “SUB MARE AMENINȚARE” LA NIVEL MONDIAL, 245 DE MILIOANE DE CREȘTINI FIIND PERSECUTAȚI PENTRU CREDINȚĂ. DE MULT AR FI TREBUIT CA PERSECUȚIA CONTRA CREȘTINILOR SĂ PRIMEASCĂ ATENȚIA CUVENITĂ, CĂCI ÎN UNELE REGIUNI E VORBA APROAPE DE GENOCID CONTRA CREȘTINILOR. RAPORTUL BRITANIC DESPRE PERSECUȚIA CONTRA CREȘTINILOR A FOST PUBLICAT SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ, ÎNSĂ A FOST LANSAT LUNI, 15 IULIE 2019, ÎN LONDRA. (articol în engleză din 15 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii).



Pr. prof. Ion Ciungu










Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, spune celor care Îl urmează astfel: „Dacă vă urăște pe voi lumea, să știți că pe Mine mai înainte decât pe voi M-a urât. Dacă ați fi din lume, lumea ar iubi ce este al său; dar pentru că nu sunteți din lume, ci Eu v-am ales pe voi din lume, de aceea lumea vă urăște. Aduceți-vă aminte de cuvântul pe care vi l-am spus: Nu este sluga mai mare decât stăpânul său. Dacă M-au prigonit pe Mine, și pe voi vă vor prigoni; dacă au păzit cuvântul Meu, și pe al vostru îl vor păzi.” (Sfânta Evanghelie după Ioan, capitolul 15, versetele 18-20).https://biblia.resursecrestine.ro/ioan/15
…………………




„Nu mai putem spune că aceasta este o problemă marginală,” a zis Episcopul Anglican de Truro, Philip Mounstephen, care a fost încredințat, de către Jeremy Hunt, Secretarul Britanic pentru Afaceri Externe, să conducă alcătuirea raportului.


“Timpul pentru inacțiune și indiferență s-a terminat,” a adăugat el. „Nu vrem ca raportul să fie acoperit de praf pe rafturi.”


Așa am aflat din articolul 'High time' Christian persecution given same attention as climate change, publicat în 15 iulie 2019 pe website-ul londonez de știri creștine Christian Today, de staff writer.


Ne amintim că Jeremy Hunt a declarat că dacă el va ajunge prim-ministru va adopta și va susține pe deplin toate recomandările din raport.


....................................................................................................

Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.


S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole :

ISRAELUL PERMITE CONVERTIRI LA CREȘTINISM, DUPĂ CUM I-A ASIGURAT SECRETARUL DE STAT AL SUA, MIKE POMPEO, PE CREȘTINII SIONIȘTI UNIȚI PENTRU ISRAEL, ÎN WASHINGTON, ÎN 8 IULIE 2019. ÎNSĂ, POMPEO ESTE CONTRAZIS DE REALITATE, CĂCI ÎN 21 IUNIE 2019, CÂND A FOST PREZENTAT RAPORTUL AMERICAN PE ANUL 2018 DESPRE LIBERTATEA RELIGIOASĂ LA NIVEL INTERNAȚIONAL, S-AU ARĂTAT DIFICULTĂȚILE CU CARE SE CONFRUNTĂ CEI CARE SE CONVERTESC LA CREȘTINISM ÎN ISRAEL. (articol în engleză din 10 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM CĂ ÎN 11 IULIE 2019 CREȘTINII DIN IERUSALIM S-AU ADUNAT LA POARTA JAFFA PENTRU RUGĂCIUNE, TOCMAI CA SĂ SE APERE DE EVREII RADICALI CARE DIN 1967 PÂNĂ ACUM AU DISTRUS 50 DE LOCAȘURI DE CULT CREȘTINE.




REGATUL UNIT AR TREBUI SĂ FIE CAMPION AL LIBERTĂȚII RELIGIOASE LA NIVEL MONDIAL, ÎN CONDIȚIILE ÎN CARE PERSECUȚIA CONTRA CREȘTINILOR SE APROPIE DE GENOCID ÎN UNELE REGIUNI. AȘA RECOMANDĂ RAPORTUL INDEPENDENT REFERITOR LA PERSECUȚIA CONTRA CREȘTINILOR, COMANDAT ÎN DECEMBRIE 2018 DE SECRETARUL AFACERILOR EXTERNE JEREMY HUNT, DAT PUBLICITĂȚII LUNI, 8 IULIE 2019. (articol în engleză din 9 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii)

























ÎN SIRIA, PESTE 100 DE PERSOANE AU FOST UCISE ÎN ZILELE RECENTE, FĂRĂ SĂ MAI VORBIM DESPRE RĂNIȚI. PESTE 370 DE MII DE PERSOANE AU FOST UCISE ÎN ULTIMII OPT ANI DE RĂZBOI CIVIL ÎN SIRIA. (articol în engleză din 12 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii). DAR ROMÂNII NU SUNT IMPRESIONAȚI DE UCIDEREA OAMENILOR ÎN SIRIA, CĂCI ÎN ROMÂNIA SE UCID 100 DE MII DE BEBELUȘI ÎN FIECARE AN ÎN PÂNTECELE MAMELOR LOR, DE CĂTRE MEDICII DAȚI DRACULUI, PE BAZA LEGILOR FĂCUTE DE PARLAMENTARII DAȚI DRACULUI!!! ÎN ROMÂNIA NU SUNT CREȘTINI DESTUI CARE SĂ STRICE LEGILE ȘI ACTIVITĂȚILE ANTICRIȘTILOR-ATEIȘTILOR-SATANIȘTILOR!!! OARE PEDEAPSA DE LA DUMNEZEU NU ȘI-O ADUC ROMÂNII PESTE EI DIN CAUZA PĂCATELOR STRIGĂTOARE LA CER ???!!! CU SUGURANȚĂ DA!!!


               

POSIBILE PROIECTE COMUNE PENTRU CREȘTINII CARE SUFERĂ ÎN ORIENTUL MIJLOCIU (Biserica Ortodoxă Rusă și Vaticanul, 22-23 august, 2017)



Despre evreii care susțin ISIS putem afla și din articolul de la următorul link: DUMINICA FLORIILOR CU 44 (52) DE MORȚI (ÎN EGIPT, ISIS) 




Despre evreii care manevrează oamenii cu scopul de a susține minciuni și furt în formă continuată putem afla și din articolul referitor la Muzeul Ateismului de la următorul link: EVREI CONTRA CATEDRALEI SFÂNTULUI ISAAC (RUSIA)










Ateismul este susținut de  obicei de evreii-derbedei-anarhiști-anticriști-sataniști. Ei au început descreștinarea Franței în Revoluția Franceză din 1789. Atunci L-au scos pe Domnul nostru Iisus Hristos din societatea franceză și s-au afirmat ei cu barbariile și anarhiile lor ca drepturi ale omului. De atunci ei lucrează cu hărnicie diabolică la descreștinarea lumii. „NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)


Descreștinarea Europei au început-o evreii în Franța. Ei ar vrea să o continue și în România, prin persoane cu funcții importante în Statul Român, cum este Sandra Pralong, care a spus, în 2014, că predarea Religiei nu este treaba școlii : PLAN PENTRU DESCREȘTINAREA EUROPEI (înlăturarea crucilor de pe biserica grecească folosită ca brand pe ambalaje alimentare; controversa din 31 august 2017)






Despre evreii din România, care prin Institutul Elie Wiesel luptă contra creștinilor români, dar și despre jignirea generalizată a profesorilor de Religie în România, putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link: AVEM NEVOIE ȘI DE IISUS? (capelani în toate liceele publice, pentru îmbunătățirea disciplinei în Kenya, 2017)




Despre Iisus caricaturizat cu nas de porc, iar Sfânta lui Mamă cu nas de scroafă, putem afla și din articolul de la următorul link: 2015: DE LA CHARLIE HEBDO LA MARTIRII CREȘTINI




Evreii necreștini spun despre Fecioara Maria că a fost violată de un vecin și astfel s-a născut Iisus : DESPRE MAICA DOMNULUI XI, Ce puncte de vedere găsim în religiile necreştine de azi despre Maica Domnului ? Ce ştim despre unele rugăciuni către Maica Domnului ?





În cartea evreilor numită Talmud scrie că Iisus  a fost vrăjitor. Despre aceasta putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link:




Cu această ocazie ne putem reaminti și de doi evrei din România care au devenit celebri pentru iubirea lor față de Iisus : Richard Wurmbrand și Nicolae Steinhardt. DIALOG DE PACE "FĂRĂ PRECEDENT" ÎNTRE CREȘTINI ȘI EVREI,  partea II, continuare


Să ne reamintim că în 3 decembrie 2015 mai mulți rabini au recunoscut valoarea creștinismului, pentru prima dată în istorie, dar nu valoarea lui Iisus. (Ce schizofrenie!!!) Această recunoaștere a urmat după 50 de ani de dialog cu Biserica Romano-Catolică, dar și în contextul în care islamicii îi urmăresc și împușcă pe evrei prin Europa (ne amintim evenimentele din 7 ianuarie și din 13 noiembrie 2015 din Franța, de la Charlie Hebdo și de la Sala Bataclan).



Creștinii luptă din greu să contracareze efectele criminale ale ateilor:







ÎN RUSIA, ÎN 2018, PĂCATELE AVORTURILOR AU SCĂZUT CU APROAPE 10%, DATORITĂ PROGRAMULUI DE ÎNGIJIRE OBSTETRICĂ IMPLEMENTAT DE PREȘEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN. (articol în engleză din 24 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA SE FAC 100.000 DE AVORTURI ANUAL!!! PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS, IMPLEMENTEAZĂ VREUN PROGRAM DE ÎNGRIJIRE OBSTETRICĂ???







PROIECT DE LEGE CARE INTERZICE AVORTUL (în SUA) (a. Proiect de Lege care interzice avortul în SUA ; b. Avorturile în România)



















Polonia are una dintre cele mai restrictive legi cu privire la avort în Europa. Nu degeaba polonezii L-au declarat în 2016 pe Iisus drept Rege al Poloniei : IISUS A FOST DECLARAT REGE AL POLONIEI (Sâmbătă 19 noiembrie, 2016)



EVREII CRITICĂ SANCTIFICAREA CARDINALULUI POLONEZ AUGUST HLOND CARE A SCRIS ÎN 1936 DESPRE EI CĂ LUPTĂ CONTRA BISERICII ȘI SUNT AVANGARDA ATEISMULUI, BOLȘEVISMULUI ȘI SUBVERSIUNII (articol în engleză din 23 mai 2018; traducere)


 













ATEI, MUTANȚI, AUTIȘTI, SCHIZOFRENICI, STÂNGACI (despre un studiu academic publicat în engleză în 20 decembrie 2017). 


UN OM UCIGAȘ ÎN SERIE PROBABIL CĂ E UN ATEU (așa cred 60% din respondenți ; studiu psihologic, 2017). 







Despre schimbarea în bine a atitudinii față de bolnavi, și despre dezvoltarea educației, și despre stilul de viață caritabilă, precum și despre efectele generale ale învățăturii creștine: Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )











CETĂȚENIE EUROPEANĂ ȘI CETĂȚENIE NAȚIONALĂ (2019 – ANUL CĂRȚII ÎN ROMÂNIA, PROGRAMUL NAȚIONAL „ROMÂNIA, CITEȘTE!” ) Biblia este cea mai citită carte din lume. Iisus, Învățătorul Suprem, se mai numește și Cuvântul Veșnic al lui Dumnezeu, Cuvânt Care a devenit Om (Ioan 1, 1-14). El este Persoana Divino-Umană Numărul Unu, Unică în Univers. Să-L citim!!!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu