luni, 25 noiembrie 2019

RESPECTAREA LUI DUMNEZEU ȘI A RELIGIEI, APĂRAREA VIEȚII DIN MOMENTUL ZĂMISLIRII ȘI A FAMILIEI, SUNT CÂTEVA PUNCTE DIN PROGRAMUL PARTIDULUI “ALIANȚA PENTRU BRAZILIA”, ÎNFIINȚAT ÎN 21 NOIEMBRIE 2019 DE PREȘEDINTELE BRAZILIEI JAIR BOLSONARO. (articol în franceză din 22 noiembrie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA CE PUNCTE SATANICE AU ÎN PROGRAM PARTIDELE ÎNCÂT SE UCID “LEGAL” 100.000 DE BEBELUȘI ÎN FIECARE AN PRIN AVORT ???!!!






Pr.prof. Ion Ciungu









Statuia Hristos Răscumpărătorul (Mântuitorul) din Rio de Janeiro. "« Cristo Redentor » este cea mai folosită icoană pentru a reprezenta orașul Rio ( și uneori pentru a reprezenta întreaga Brazilie ) " , declanșând  o  «invidie turistică»  încă de la sfârșitul anilor 1920 , prin Iisus înfățișat în stilul Art Deco al statuii, vehiculat pe cartea poștală. «Lumea este în prezent prinsă într-o luptă de a vedea cine are cel mai mare Iisus Hristos.»" Statuia, construită între anii 1922 și 1931, împreună cu soclul, are înălțimea de 38 de metri. Structura este din beton armat, iar straturile exterioare sunt din steatit.
…………………………………………………………………………………..



Să ne amintim!

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a intrat în funcție pe data de 1 ianuarie 2019.

În anul 2016, Bolsonaro, romano-catolic, s-a alăturat unui grup de evanghelici într-o călătorie spre Israel, și a fost de acord să fie botezat de un pastor neo-penticostal în apele Râului Iordan. Acest gest al lui a atras atenția corpului electoral conservator creștin care se extindea în Brazilia.

De asemenea, atenția conservatorilor creștini a fost atrasă de linia principală de atac a lui Bolsonaro împotriva politicienilor aparținători de Partido dos Trabalhadores (în portugheză, Partidul Muncitorilor) pe care i-a acuzat de decadența morală a tineretului brazilian, comuniștii vrând să-i convertească pe copii la homosexualitate, prin orele de orientare sexuală pentru adolescenți existente în sistemul școlar și prin predarea ideologiei de gen.


Despre noul partid, Alianța pentru Brazilia, înființat de Jair Bolsonaro în 21 noiembrie 2019, și despre programul acestui partid în care pe primele locuri sunt respectul față de Dumnezeu și de religie, apărarea vieții din momentul concepției și apărarea familiei, am aflat din articolul Brésil : Jair Bolsonaro lance l'Alliance pour le Brésil, un parti centré sur Dieu, la famille et la patrie, publicat în data de 22 noiembrie 2019, pe website-ul francez de știri creștine EVANGELIQUES Point Info.


………………………………………………………………………………………………………
Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.


S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:

CREȘTINII EVANGHELICI DIN BRAZILIA AU MARI AȘTEPTĂRI DE LA PREȘEDINDETE ȚĂRII, BOLSONARO, CĂRUIA I-AU ASIGURAT VICTORIA, DATORITĂ CAMPANIEI LUI DE SUSȚINERE A VALORILOR CREȘTINE CONTRA COMUNIȘTILOR GAY CARE SUSȚIN AVORTUL, DECONSTRUCȚIA FAMILIEI TRADIȚIONALE ȘI ÎNDOCTRINAREA SEXUALĂ A COPIILOR ÎN ȘCOLI (articol în engleză din 17 decembrie 2018; scurtă anunțare a știrii)


ÎN TURCIA, CONSILIUL DE STAT A DECIS RECENT SĂ TRANSFORME ÎN MOSCHEE BISERICA GREACĂ A SFÂNTULUI MÂNTUITOR, NUMITĂ PRESCURTAT BISERICA CHORA, DIN CONSTANTINOPOL (ISTANBUL). DUPĂ CĂDEREA CONSTANTINOPOLULUI (1453), TURCII AU TRANSFORMAT-O ÎN MOSCHEE (1511), IAR DIN 1945 BISERICA A FOST TRANSFORMATĂ ÎN MUZEU. S-AR PUTEA CA ACEASTĂ DECIZIE SĂ FIE UN PRECEDENT PENTRU TRANSFORMAREA IARĂȘI ÎN MOSCHEE A CATEDRALEI SFÂNTA SOFIA DIN CONSTANTINOPOL CARE ACTUALMENTE ESTE MUZEU. (articole în engleză din 22 și 18 noiembrie 2019; scurtă anunțare a știrii). INFIDELITATEA, INDIFERENȚA ȘI DISPREȚUL FAȚĂ DE DUMNEZEU ȘI DE PORUNCILE LUI SUNT SEMNE ALE DECADENȚEI UNUI OM, UNUI POPOR, UNEI NAȚIUNI. AȘA ÎNȚELEGEM CUM A DECĂZUT IMPERIUL CREȘTIN BIZANTIN ÎNCÂT A FOST CUCERIT DE TURCII ISLAMICI. AȘA ÎNȚELEGEM CUM A DECĂZUT REGATUL EVREILOR ÎNCÂT A FOST CUCERIT DE BABILONENI ETC ... AȘA ÎNȚELEGEM CUM A DECĂZUT ROMÂNIA ... CUM POLONIA SE ÎNTĂREȘTE CA NAȚIUNE PRIN CREDINȚA ÎN DUMNEZEU, CĂCI POLONEZII, ÎN ANUL 2016, L-AU DECLARAT PE IISUS REGE AL POLONIEI, RUGÂNDU-L CA EL SĂ GUVERNEZE ÎN FAMILIILE LOR, ÎN ȘCOLILE LOR, ÎN TOATĂ POLONIA.



PARCĂ FĂRĂ DUMNEZEU, PREOCUPAȚI DE A AVEA PUTEREA ÎN LUMEA AFACERILOR ȘI ÎN PIEȚELE FINANCIARE INTERNAȚIONALE, PREOCUPAȚI DE EI ÎNȘIȘI, EVREII CONSTATĂ CU ÎNGRIJORARE CĂ ANTISEMITISMUL A CRESCUT ÎN ULTIMII CINCI ANI, POTRIVIT UNUI STUDIU FĂCUT ÎN MAI MULTE ȚĂRI, ÎN ACEST AN, 2019, DE ORGANIZAȚIA EVREIASCĂ INTERNAȚIONALĂ NONGUVERNAMENTALĂ “LIGA ANTIDEFĂIMARE” DIN NEW YORK. (articol în engleză din 22 noiembrie 2019 și în română din 21 noiembrie 2019; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM CĂ EVREII, ÎN MARE MĂSURĂ, SE DECLARĂ A FI ATEI SAU NEAFILIAȚI RELIGIOS. EVREII CARE CRED CĂ IISUS ESTE MESIA SUNT CAM 350.000 LA NIVEL MONDIAL. CAM 30% DIN EVREII DIN ISRAEL SE DECLARĂ A FI RELIGIOȘI, APARȚINÂND DE RELIGIA NUMITĂ IUDAISM, ADICĂ NU-L RECUNOSC PE IISUS CA FIIND MESIA, FIUL LUI DUMNEZEU !!!



ÎN TURCIA, DIN 1923 NU S-A MAI CONSTRUIT O BISERICĂ NOUĂ PENTRU CREȘTINI. SÂMBĂTĂ, 3 AUGUST 2019, PIATRA DE TEMELIE PENTRU O BISERICĂ ORTODOXĂ SIRIACĂ A FOST PUSĂ, ÎN CADRUL UNEI CEREMONII LA CARE A PARTICIPAT ȘI PREȘEDINTELE TURCIEI, ERDOGAN. LIMBA ARAMAICA, PE CARE O FOLOSESC CREȘTINII SIRIACI, ERA VORBITĂ DE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS, DUPĂ CUM SE CREDE. (articole în engleză din 5 și 4 august 2019; și din 10 ianuarie 2019; scurtă anunțare a știrii).


ÎN POLONIA, CREȘTINII CATOLICI SUNT CONSECVENȚI ÎMPOTRIVA CIUMEI CURCUBEULUI, ADICĂ ÎMPOTRIVA COMUNITĂȚII LGBT. ARHIEPISCOPUL CRACOVIEI, MAREK JEDRASZEWSKI, A AVERTIZAT CONTRA SPIRITULUI NEOMARXIST AL CIUMEI CURCUBEULUI. AVERTISMENTUL DIN PARTEA ARHIEPISCOPULUI A FOST EXPRIMAT ÎNTR-O OMILIE ROSTITĂ CU OCAZIA COMEMORĂRII A 75 DE ANI DE LA REVOLTA DIN VARȘOVIA CONTRA GERMANILOR, ÎN CARE AU MURIT SUTE DE MII DE PERSOANE. (articol în engleză din 2 august 2019; scurtă anunțare a știrii).



ÎN IERUSALIM, LA SFÂNTUL MORMÂNT AL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS SE CONTINUĂ REVOVĂRILE ÎN VALOARE DE MULTE MILIOANE DE DOLARI. PRIMA RUNDĂ DE RENOVĂRI A AVUT LOC ÎN 2016-2017. URMEAZĂ A DOUA RUNDĂ. (articole în engleză din 28 și 29 mai 2019; scurtă anuţare a ştirii). NE AMINTIM CĂ MAJESTATEA SA ABDULLAH II AL IORDANIEI DEJA A FĂCUT DONAŢIE ŞI PENTRU ACEASTĂ A DOUA RUNDĂ DE RENOVĂRI.



„TEOLOGIA POP” DIN CREȘTINĂTATEA OCCIDENTALĂ PARE A FI ÎN CONFORMITATE CU IISUS, DAR ÎN REALITATE ESTE CONTRARĂ LUI IISUS. TREI DOCTRINE DE TIPUL TEOLOGIEI POP : 1) DACĂ IUBEȘTI PE CINEVA, SĂ NU-L (SĂ N-O) JUDECI ; 2) IISUS A MURIT PENTRU PĂCATUL MEU, DECI EU POT PĂCĂTUI CÂT DE MULT VREAU ; 3) CREDINȚA MEA ESTE CENTRATĂ PE MINE ÎNSUMI ȘI PE UN IISUS AL MEU PERSONAL, ÎNCÂT EU POT SUBSTITUI CREDINȚA ÎN IISUS CU CREDINȚA ÎN MINE ÎNSUMI, IAR DRAGOSTEA ESTE TOTUNA CU POFTA SEXUALĂ. (articol în engleză din 20 iulie 2019 ; scurtă anunțare a știrii). RECUNOAȘTEM TEOLOGIA POP ȘI ÎN CREȘTINĂTATEA ROMÂNEASCĂ ÎN CARE, PRIN INTERMEDIUL DEMOCRAȚIEI DISTRUCTIVE ÎN STAT, DE 30 DE ANI, VALORILE CREȘTINE SUNT DESFIINȚATE, ÎN CONTINUU, CU SUCCES, DE CĂTRE ATEI-DERBEDEI-ANTICRIȘTI-SATANIȘTI: 100.000 DE PRUNCI SUNT UCIȘI ÎN FIECARE AN, FĂRĂ CA CINEVA SĂ FIE JUDECAT ETC.



„JESUS CHRIST SUPERSTAR” PRODUCȚIE LOCALĂ, LA ATENA, DIN 9 FEBRUARIE 2018. (Iisus este prezentat ca fiind un hippie păcătos, nesigur, narcisist, și ca și când a avut o relație cu Maria Magdalena.) MITROPOLIȚII GRECI SERAFIM DE PIREU ȘI SERAFIM DE CYTHIRA AU CERUT ÎN JUSTIȚIE OPRIREA SPECTACOLULUI. „JESUS CHRIST SUPERSTAR” A APĂRUT PRIMA DATĂ ÎN 1971 ÎN NEW YORK, IAR EVANGHELISTUL BILLY GRAHAM L-A PREDICAT ATUNCI CU FORȚĂ ȘI EFECT PE IISUS CA FIIND DUMNEZEU ȘI OM (Billy Graham va fi înmormântat pe data de 2 martie 2018; El L-a predicat pe Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, chiar și în România comunistă, în anul 1985, inclusiv în Catedrala Ortodoxă din Sibiu)



SECULARIZAREA GRECIEI!!? BISERICA ORTODOXĂ GREACĂ ESTE CEA MAI BOGATĂ INSTITUȚIE DIN GRECIA, IAR PRIM-MINISTRUL ATEU ALEXIS TSIPRAS A AJUNS LA UN ACORD ISTORIC CU ARHIEPISCOPUL IERONIM AL ATENEI CA 10.000 DE PREOȚI SĂ NU MAI FIE PLĂTIȚI DE GUVERN, SĂ NU MAI FIE CONSIDERAȚI FUNCȚIONARI AI STATULUI, IAR STATUL SĂ POATĂ ASIGURA NEUTRALITATEA RELIGIOASĂ, CĂCI A FOST ACUZAT CĂ NEDREPTĂȚEȘTE PE CEI CARE NU SUNT ORTODOCȘI (articol în franceză din 12 noiembrie 2018; scurtă anunțare a știrii)











INTOLERANȚA FAȚĂ DE CREȘTINI ÎN EUROPA ESTE ÎN CREȘTERE, CONFORM RAPORTULUI PUBLICAT ÎN NOIEMBRIE 2019, DE CĂTRE ORGANIZAȚIA NUMITĂ „OBSERVATORUL INTOLERANȚEI ȘI DISCRIMINĂRII ÎMPOTRIVA CREȘTINILOR ÎN EUROPA”. (articol în engleză din 19 noiembrie 2019; scurtă anunțare a știrii).











































































































































































Ateismul este susținut de  obicei de evreii-derbedei-anarhiști-anticriști-sataniști. Ei au început descreștinarea Franței în Revoluția Franceză din 1789. Atunci L-au scos pe Domnul nostru Iisus Hristos din societatea franceză și s-au afirmat ei cu barbariile și anarhiile lor ca drepturi ale omului. De atunci ei lucrează cu hărnicie diabolică la descreștinarea lumii. „NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)




Descreștinarea Europei au început-o evreii în Franța. Ei ar vrea să o continue și în România, prin persoane cu funcții importante în Statul Român, cum este Sandra Pralong, care a spus, în 2014, că predarea Religiei nu este treaba școlii : PLAN PENTRU DESCREȘTINAREA EUROPEI (înlăturarea crucilor de pe biserica grecească folosită ca brand pe ambalaje alimentare; controversa din 31 august 2017)











Despre evreii din România, care prin Institutul Elie Wiesel luptă contra creștinilor români, dar și despre jignirea generalizată a profesorilor de Religie în România, putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link: AVEM NEVOIE ȘI DE IISUS? (capelani în toate liceele publice, pentru îmbunătățirea disciplinei în Kenya, 2017)











Despre Iisus caricaturizat cu nas de porc, iar Sfânta lui Mamă cu nas de scroafă, putem afla și din articolul de la următorul link: 2015: DE LA CHARLIE HEBDO LA MARTIRII CREȘTINI












Evreii necreștini spun despre Fecioara Maria că a fost violată de un vecin și astfel s-a născut Iisus : DESPRE MAICA DOMNULUI XI, Ce puncte de vedere găsim în religiile necreştine de azi despre Maica Domnului ? Ce ştim despre unele rugăciuni către Maica Domnului ?













În cartea evreilor numită Talmud scrie că Iisus  a fost vrăjitor. Despre aceasta putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link:


Cu această ocazie ne putem reaminti și de doi evrei din România care au devenit celebri pentru iubirea lor față de Iisus : Richard Wurmbrand și Nicolae Steinhardt. DIALOG DE PACE "FĂRĂ PRECEDENT" ÎNTRE CREȘTINI ȘI EVREI,  partea II, continuare











Să ne reamintim că în 3 decembrie 2015 mai mulți rabini au recunoscut valoarea creștinismului, pentru prima dată în istorie, dar nu valoarea lui Iisus. (Ce schizofrenie!!!) Această recunoaștere a urmat după 50 de ani de dialog cu Biserica Romano-Catolică, dar și în contextul în care islamicii îi urmăresc și împușcă pe evrei prin Europa (ne amintim evenimentele din 7 ianuarie și din 13 noiembrie 2015 din Franța, de la Charlie Hebdo și de la Sala Bataclan).






































Evreii care cred că Iisus este Mesia, Fiul lui Dumnezeu, sunt puțini, la nivel mondial cam 350.000. În Israel, evreii mesianici sunt cam 30.000.




































































































Polonia are una dintre cele mai restrictive legi cu privire la avort în Europa. Nu degeaba polonezii L-au declarat în 2016 pe Iisus drept Rege al Poloniei : IISUS A FOST DECLARAT REGE AL POLONIEI (Sâmbătă 19 noiembrie, 2016)

















































































































































Despre evreii care susțin ISIS putem afla și din articolul de la următorul link: DUMINICA FLORIILOR CU 44 (52) DE MORȚI (ÎN EGIPT, ISIS) 





Creștinii luptă din greu să contracareze efectele criminale ale ateilor:


























ÎN RUSIA, ÎN 2018, PĂCATELE AVORTURILOR AU SCĂZUT CU APROAPE 10%, DATORITĂ PROGRAMULUI DE ÎNGIJIRE OBSTETRICĂ IMPLEMENTAT DE PREȘEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN. (articol în engleză din 24 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA SE FAC 100.000 DE AVORTURI ANUAL!!! PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS, IMPLEMENTEAZĂ VREUN PROGRAM DE ÎNGRIJIRE OBSTETRICĂ???

























PROIECT DE LEGE CARE INTERZICE AVORTUL (în SUA) (a. Proiect de Lege care interzice avortul în SUA ; b. Avorturile în România)






















































































































Despre evreii care manevrează oamenii cu scopul de a susține minciuni și furt în formă continuată putem afla și din articolul referitor la Muzeul Ateismului de la următorul link: EVREI CONTRA CATEDRALEI SFÂNTULUI ISAAC (RUSIA)






























































ATEI, MUTANȚI, AUTIȘTI, SCHIZOFRENICI, STÂNGACI (despre un studiu academic publicat în engleză în 20 decembrie 2017). 




UN OM UCIGAȘ ÎN SERIE PROBABIL CĂ E UN ATEU (așa cred 60% din respondenți ; studiu psihologic, 2017). 



























Despre schimbarea în bine a atitudinii față de bolnavi, și despre dezvoltarea educației, și despre stilul de viață caritabilă, precum și despre efectele generale ale învățăturii creștine: Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )


































































































CETĂȚENIE EUROPEANĂ ȘI CETĂȚENIE NAȚIONALĂ (2019 – ANUL CĂRȚII ÎN ROMÂNIA, PROGRAMUL NAȚIONAL „ROMÂNIA, CITEȘTE!” ) Biblia este cea mai citită carte din lume. Iisus, Învățătorul Suprem, se mai numește și Cuvântul Veșnic al lui Dumnezeu, Cuvânt Care a devenit Om (Ioan 1, 1-14). El este Persoana Divino-Umană Numărul Unu, Unică în Univers. Să-L citim!!!
























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Suntem în SFÂNTA ȘI MAREA ZI JOI din SĂPTĂMÂNA SFINTELOR PATIMI ALE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS, adică în A ȘAPTEA SĂPTĂMÂNĂ DIN POSTUL SFINTELOR PAȘTI. Astăzi, în Biserica Ortodoxă și în Biserica Greco-Catolică se face pomenire în mod special despre PATRU EVENIMENTE din VIAȚA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS, ba chiar despre CINCI EVENIMENTE: 1) IISUS SPALĂ PICIOARELE UCENICILOR SĂI ÎNAINTE DE CINA CEA DE TAINĂ, pentru a arăta că El, Domnul și Învățătorul, a venit în lume pentru a-i sluji pe oameni, nu pentru ca oamenii să-L slujească pe El. În același timp, El i-a îndemnat pe ucenicii Săi să slujească unii altora. El spusese, cu altă ocazie, astfel: ... “care va vrea să fie mare între voi, să fie slujitor al vostru. Şi care va vrea să fie întâi între voi, să fie tuturor slugă. Că şi Fiul Omului n-a venit ca să I se slujească, ci ca El să slujească şi să-Şi dea sufletul răscumpărare pentru mulţi.” 2) CINA CEA DE TAINĂ; https://www.facebook.com/ion.ciungu.79/videos/752158577091096 3) RUGĂCIUNEA CEA MAI PRESUS DE FIRE FĂCUTĂ DE IISUS ÎN GRĂDINA GHETSIMANI, episod cunoscut și sub numele de AGONIA LUI IISUS ÎN GRĂDINA GHETSIMANI, când transpirația Lui era ca niște stropi mari de sânge care cădeau pe pământ; 4) PRIN SĂRUTARE VICLEANĂ, IUDA ÎL PREDĂ PE IISUS SOLDAȚILOR, CARE ÎL DUC LEGAT LA MARII PREOȚI ANA ȘI CAIAFA, PENTRU A FI JUDECAT; 5) IISUS ESTE INTEROGAT ȘI JUDECAT ÎN TIMPUL NOPȚII DE JOI SPRE VINERI, FIIND CONSIDERAT VINOVAT DE BLASFEMIE, pentru afirmația că El este Hristos, Fiul lui Dumnezeu. A FOST OSÂNDIT SĂ FIE PEDEPSIT CU MOARTEA. A fost legat la ochi, a fost scuipat și lovit peste față cu pumnii și cu palmele. ... REFERITOR LA CINA CEA DE TAINĂ, se cuvine să ne amintim că atunci Mântuitorul i-a provocat pe apostoli să-și analizeze fiecare conștiința cu privire la iubirea lor față de El și cu privire la vinderea Lui. Apoi, i-a împărtășit cu Trupul și Sângele Lui, sub forma pâinii și vinului, pentru iertarea păcatelor. Atunci a fost împărtășit și apostolul Iuda, însă spre osândă, căci iubirea lui de bani era mai puternică decât iubirea față de Iisus. ... Știm că CINA CEA DE TAINĂ A FOST, ESTE ȘI VA FI CENTRUL CULTULUI CREȘTIN TOT TIMPUL, PÂNĂ LA SFÂRȘITUL LUMII, căci numai prin ea pot oamenii obține adevărata viață veșnică fericită. Doamne Iisuse Hristoase, Te rugăm frumos, ajută-ne ca iubirea noastră față de Tine să ne fie suficient de puternică încât nici o altă iubire și nici o frică să nu o poată întrerupe! Ajută-ne ca împărtășirea noastră să nu ne fie spre osândă, ci spre iertare și spre adevărata viață veșnică fericită! ... DUPĂ JOIA MARE urmează VINEREA MARE, când sărbătorim, prin post negru (cine poate), JERTFA DE BUNĂ VOIE, JERTFA UNICĂ ȘI SUPREMĂ, ADUSĂ DE IISUS VEȘNICULUI TATĂ CERESC, JERTFĂ ADUSĂ ÎN LOCUL OAMENILOR, ÎN BENEFICIUL OAMENILOR, JERTFĂ PRIN CARE MÂNTUITORUL NE-A RĂSCUMPĂRAT DIN PROPRIETATEA LUI SATAN, în care Eva cu Adam ne-au introdus. PRIN JERTFA SA RĂSCUMPĂRĂTOARE, IISUS NE-A ÎNFIAT LA VEȘNICUL TATĂ CERESC CEL ATOTSFÂNT ȘI ATOTPUTERNIC. Doamne Iisuse Hristoase, Te rugăm frumos prin Duhul Sfânt, ajută-ne să avem respectul cuvenit pentru Opera Ta de Răscumpărare și pentru Opera Ta de Înfiere, ajută-ne să Te cunoaștem mai bine, să Te prețuim mai mult, să Te iubim mai mult și să-Ți mulțumim mai mult, spre slava Veșnicului nostru Tată Ceresc Atotsfânt și Atotputernic, în fiecare moment, în vecii vecilor! Amin! Amin! Așa să fie!

Pr. prof. Ion Ciungu   “Iar pe când mâncau ei, Iisus, luând pâine şi binecuvântând, a frânt şi le-a dat ucenicilor, zicând:  « Luaţi, mâ...