marți, 27 februarie 2018

„JESUS CHRIST SUPERSTAR” PRODUCȚIE LOCALĂ, LA ATENA, DIN 9 FEBRUARIE 2018. (Iisus este prezentat ca fiind un hippie păcătos, nesigur, narcisist, și ca și când a avut o relație cu Maria Magdalena.) MITROPOLIȚII GRECI SERAFIM DE PIREU ȘI SERAFIM DE CYTHIRA AU CERUT ÎN JUSTIȚIE OPRIREA SPECTACOLULUI. „JESUS CHRIST SUPERSTAR” A APĂRUT PRIMA DATĂ ÎN 1971 ÎN NEW YORK, IAR EVANGHELISTUL BILLY GRAHAM L-A PREDICAT ATUNCI CU FORȚĂ ȘI EFECT PE IISUS CA FIIND DUMNEZEU ȘI OM (Billy Graham va fi înmormântat pe data de 2 martie 2018; El L-a predicat pe Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, chiar și în România comunistă, în anul 1985, inclusiv în Catedrala Ortodoxă din Sibiu)



de pr.prof. Ion Ciungu

Iisus, la adresa celor care ÎL insultă, spune următoarele: “Celui care va zice cuvânt împotriva Fiului Omului, se va ierta lui; dar celui care va zice împotriva Duhului Sfânt, nu i se va ierta lui, nici în veacul acesta, nici în cel ce va să fie. Ori spuneţi că pomul este bun şi rodul lui e bun, ori spuneţi că pomul e rău şi rodul lui e rău, căci după roadă se cunoaşte pomul.” (Sfânta Evanghelie după Matei, capitolul 12, versetele 32-33).[1] A nega faptele bune ale lui Iisus înseamnă a vorbi împotriva Duhului Sfânt al Adevărului.




Din 9 februarie 2018, în Atena se joacă piesa „JESUS CHRIST SUPERSTAR” , insultându-se astfel Persoana Mântuitorului lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, și credința Bisericii Ortodoxe Răsăritene, Biserică a Mântuitorului Iisus Hristos.






În Grecia


Despre cei doi ierarhi greci care au făcut apel la acțiune legală împotriva tuturor celor responsabili de spectacolul teatral „JESUS CHRIST SUPERSTAR” prin care se folosesc expresii vulgare, de batjocură, de insultă la adresa lui Dumnezeu, de blasfemie malițioasă împotriva Domnului nostru Iisus Hristos, în condițiile în care Biserica Ortodoxă din Grecia este a lui Hristos, și în condițiile în care Biserica Ortodoxă din Grecia are o poziție garantată constituțional,  am aflat din articolul GREEK HIERARCHS FILE COMPLAINTS AGAINST LOCAL PRODUCTION OF “JESUS CHRIST SUPERSTAR” , publicat pe site-ul ortodox rus ORTHODOX CHRISTIANITY, în data de 22 februarie 2018.



Mitropolitul Seraphim de Piraeus (stânga). Mitropolitul Seraphim de Kythira (dreapta). Ei au cerut în justiție oprirea spectacolului „JESUS CHRIST SUPERSTAR” care se prezintă la Atena din 9 februarie 2018.





 În SUA


Despre opera rock „JESUS CHRIST SUPERSTAR”  din 1970, și debutul din 1971 de la Teatrul Broadway din New York, putem afla amănunte mai multe din Enciclopedia liberă Wikipedia.[2]




Evanghelistul american Billy Graham (+ 21 februarie 2018) L-a vestit lumii pe Mântuitorul Iisus Hristos ca Dumnezeu Adevărat și Om Adevărat, dar fără de păcat, contracarând astfel prin campanii de predici bine puse la punct lucrarea de defăimare făcută de opera rock „JESUS CHRIST SUPERSTAR” .



Despre modul în care evanghelistul american Billy Graham (7 noiembrie 1918 – 21 februarie 2018) L-a predicat, în anul 1971, și nu numai atunci, pe Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, ca fiind Dumnezeu Adevărat, Etern, și Om Adevărat, dar fără de păcat, deci nu hippie păcătos,  am aflat din articolul WATCH: Billy Graham's electrifying preaching in 5 videos , publicat în 22 februarie 2018, pe site-ul agenției nondenominaționale de știri creștine Christian Today, din Londra. Cine accesează acest articol poate urmări înregistrarea video, de 42 de minute, intitulată “Who is Jesus?”, (Cine este Iisus?), din 1971.




Evanghelistul Billy Graham în Uniunea Sovietică


Despre vizitele periodice și predicile evanghelistului Billy Graham în Uniunea Sovietică în perioada 1982 -1992, despre faptul că el susținea tradițiile locale bisericești oriunde mergea, am aflat din articolul WORLD-RENOWNED EVANGELIST REV. BILLY GRAHAM DIES AT 99 , publicat în data de 22 februarie 2018 pe site-ul ortodox rus Orthodox Christianity.



Evanghelistul Billy Graham în România


“NBC News scrie despre Graham că a predicat în faţa a aproximativ 200 de milioane de oameni din 185 de ţări din întreaga lume. Cu un mesaj concentrat pe credinţa în Christos, evanghelistul a contribuit la convertiri masive cu ocazia campaniilor de evanghelizare organizate peste tot în lume. » Așa am aflat din articolul VIDEO Billy Graham, unul dintre cei mai influenţi oameni ai secolului XX, a murit la vârsta de 99 de ani. În 1985 a vizitat România , publicat în data de 21 februarie 2018, pe adevărul.ro, de Dani Dancea. Citez de aici în continuare :

 
“În 1985, Billy Graham a vizitat România, iar potrivit site-ului roevanghelica.wordpress.com, Graham este cea mai importantă personalitate a lumii protestante care a vizitat România în secolul XX şi căreia, în pofida faptului că România era condusă atunci de un guvern ateu, i s-a permis să susţină predici în zece lăcaşuri de cult: Mănăstirea Vorona din judeţul Botoşani, Catedrala Reformată din Cluj, Catedrala Romano-catolică din Cluj, Biserica Baptistă nr. 2 (actualmente Emanuel) din Oradea, Biserica Baptistă Speranţa din Arad, Catedrala Ortodoxă din Timişoara, Catedrala Ortodoxă din Sibiu, Catedrala Romano-Catolică Sfântul Iosif din Bucureşti, Templul Coral Evreiesc din Bucureşti, Biserica Penticostală Filadelfia din Bucureşti. Potrivit sursei amintite, la predicile lui Billy Graham din România au asistat aproximativ 150.000 de oameni.”



O prezentare video în 47 de minute a vizitei evanghelistului american Billy Graham în România poate fi văzută la următorul link:




Batjocorirea Mântuitorului lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, în România de către Mircea Dinescu și Alina Mungiu Pippidi


În România, Mircea Dinescu în articolul De ce, Preafericitule?, publicat în 20 februarie 2018, își bate joc de Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, și de Sfinții Apostoli, dar și de fețele bisericești actuale care apără corectitudinea sexuală a vieții de familie dintre un bărbat și o femeie, deși în realitate, consideră el, ei ar duce o viață de homosexuali.   Zămislirea lui Iisus o consideră rezultată “din metafizicul ménage à trois care tulbură de două mii de ani omenirea,”.


Ne amintim și de Alina Mungiu Pippidi care în piesa Evangheliștii, jucată la Iași în anul 2005, își bate joc de Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos. Putem revedea articolul Întâmpinarea Domnului IV - continuare -, pentru a înțelege în ce curent se înscriu ei.



Originea batjocoririi Mântuitorului lumii, Domnul nostru Iisus Hristos


De fapt, curentul adevărat în care se înscriu toți care ÎL batjocoresc pe Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, este curentul anticristic, satanist, al evreilor-derbedei-atei, care începând de la Revoluția franceză din 1789-1791 luptă contra lui Iisus și-l preferă mereu pe tâlharul Baraba. Pentru a înțelege mai bine lucrurile, putem (re)vedea articolul „NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?).

..................................................

Despre efectul bun al faptelor lui Iisus în istorie putem vedea unele aspecte și în articolele următoare:




Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? I (Traducere din articolul lui Noel Hornor, vezi info. la note).

Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? II (Traducere din articolul lui Noel Hornor).

Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III (Traducere din articolul lui Noel Hornor).

................................

Viu este Mântuitorul lumii, Fiul Veșnic iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria pentru mântuirea oamenilor, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!








[1] Sfânta Evanghelie după Matei, capitolul 12, versetele 32-33, http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?cap=12&id=55

[2] JESUS CHRIST SUPERSTAR, From Wikipedia, the free encyclopedia, https://en.wikipedia.org/wiki/Jesus_Christ_Superstar



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VINERI, în SĂPTĂMÂNA A ȘASEA A POSTULUI SFINTELOR PAȘTI, adică în SĂPTĂMÂNA FLORIILOR, haideți să citim și noi măcar câteva texte comemorative și câteva rugăciuni scurte, programate pentru ziua de azi, din cartea de cult numită TRIOD! ... POTRIVIT CALENDARULUI CREȘTIN ORTODOX ȘI CALENDARULUI CREȘTIN GRECO-CATOLIC, acum ne aflăm ÎNTRE DUMINICA SFINTEI MARIA EGIPTEANCA ȘI SÂMBĂTA LUI LAZĂR. Pe Lazăr, care era mort și pus în mormânt de patru zile, l-a înviat Domnul nostru Iisus Hristos, producând uimire și admirație printre iudei. Astfel că tot mai multă lume îl urmează pe Iisus. Elita iudaică, văzându-se neglijată prin faptul că tot mai mulți iudei se încred în Iisus și-L urmează, a decis, din invidie, să-L omoare pe Iisus, și să-l omoare și pe Lazăr. Elita iudaică și-a justificat deciziile cu argumente politico-patriotice, zicând că dacă-L vor lăsa pe Iisus în viață toți vor crede în El și atunci vor veni romanii care le vor lua țara și neamul. Cu alte cuvinte, elita Îl acuza pe Iisus că nu este patriot și că îi favorizează pe romani. ... DAR ȘTIM CĂ, CHIAR DACĂ L-AU UCIS PE IISUS, iudeii tot au fost cuceriți de romanii care le-au luat țara. Sau mai bine spus, TOCMAI DIN CAUZĂ CĂ L-AU UCIS PE IISUS, EVREII, ca pedeapsă de la Dumnezeu, AU FOST CUCERIȚI DE ROMANII CARE LE-AU LUAT ȚARA. De atunci evreii nu au mai avut țară până în anul 1948, când s-a format statul Israel! ... DUPĂ SÂMBĂTA LUI LAZĂR urmează DUMINICA FLORIILOR, când vom sărbători INTRAREA TRIUMFALĂ, DAR SMERITĂ, A DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS ÎN IERUSALIM, CĂLARE PE MÂNZ DE ASINĂ.

Pr. prof. Ion Ciungu     https://www.facebook.com/photo/?fbid=2928561470617677&set=a.711891222284724   “Adunatu-s-au astăzi mulț...