vineri, 15 februarie 2019

PUBLICAREA BLASFEMIILOR LA ADRESA LUI IISUS SUB FORMA BENZILOR DESENATE AMERICANE „SECOND COMING” (A DOUA VENIRE) A FOST ANULATĂ DE CĂTRE EDITURA “DC COMICS”, ÎN URMA PETIȚIEI CU PESTE 200.000 DE SEMNĂTURI DIN PARTEA CREȘTINILOR. ÎN SCHIMB, SCRIITORUL BENZILOR, MARK RUSSEL, A ZIS CĂ LE VA PUBLICA LA ALTĂ EDITURĂ. (articol în engleză din 14 februarie 2019; scurtă anunțare a știrii)






Pr. prof. Ion Ciungu









Mântuitorul și Judecătorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, ne spune astfel:



“Orice păcat şi orice hulă se va ierta oamenilor, dar hula împotriva Duhului nu se va ierta. Celui care va zice cuvânt împotriva Fiului Omului, se va ierta lui; dar celui care va zice împotriva Duhului Sfânt, nu i se va ierta lui, nici în veacul acesta, nici în cel ce va să fie. Ori spuneţi că pomul este bun şi rodul lui e bun, ori spuneţi că pomul e rău şi rodul lui e rău, căci după roadă se cunoaşte pomul.” (Sfânta Evanghelie după Matei, capitolul 12, versetele 31-33). http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=12  



 .............................................................













Primul număr din seria benzilor desenate SECOND COMING, blasfemator la adresa Mântuitorului lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, era programat să fie publicat în 6 martie 2019, și să fie vândut la prețul de 3,99 dolari SUA. Al doilea număr era programat să fie publicat în 3 aprilie 2019, prețul de vânzare fiind de asemenea 3,99 dolari SUA.







Despre faptul că editura americană de benzi desenate DC Comics a anunțat că anulează publicarea seriei SECOND COMING am aflat din articolul DC Comics Cancels ‘Blasphemous’ Jesus Series after 220,000 Sign Petition, publicat în data de 14 februarie 2019, pe site-ul american de știri creștine CHRISTIAN HEADLINES, de Michael Foust.





Editura DC Comics i-a dat drepturile lui Mark Russel, autorul benzilor, iar acesta a zis că le va publica la altă editură.





Ne amintim, din textul petiției pe care am semnat-o chiar și noi, unele persoane din România, că în benzile desenate SECOND COMING Iisus apare ca un asistent aiurit al unui super erou. Chipurile, Dumnezeu a fost foarte supărat de performanța slabă a lui Iisus când a venit prima dată pe Pământ, căci a fost prea repede arestat și crucificat, încât de atunci L-a ținut încuiat! Astfel că urmează să Îl trimită A Doua Oară pe Pământ, dar de data aceasta nu Îi mai dă rol principal de Mesia, ci doar de asistent aiurit al unui super erou, acest super erou fiind Mesia.


Ar îndrăzni DC Comics să-și bată joc de Mahomed sau de alte religii?

Ne amintim cum în Paris, revista satirică Charlie Hebdo, de Crăciunul anului 2014, L-a caricaturizat pe Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, ca bebeluș care se naște cu nas de porc, iar pe Maica Domnului în poziție de naștere, cu nas de scroafă! (2015: DE LA CHARLIE HEBDO LA MARTIRII CREȘTINI https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2015/12/2015-de-la-charlie-hebdo-la-martirii_7.html  ).

……………………………………………………………………………………………………..



Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.







S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:























DESPRE MAICA DOMNULUI XI, Ce puncte de vedere găsim în religiile necreştine de azi despre Maica Domnului ?  Ce ştim despre unele rugăciuni către Maica Domnului ?






















































































„NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)

























Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? I (Traducere din articolul lui Noel Hornor, vezi info. la note ). 







Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? II (Traducere din articolul lui Noel Hornor ). 







Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III (Traducere din articolul lui Noel Hornor ).






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu