joi, 12 decembrie 2019

ZIARUL FRANCEZ "LE FIGARO" A PUBLICAT RECENT O EDIŢIE SPECIALĂ DESPRE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS



Monica GUJAN
Bibliotecar (profesor documentarist)
Liceul Tehnologic “J. Lebel” Tălmaciu









Ziarul Le Figaro a publicat recent o ediție specială de 172 de pagini despre persoana lui Iisus, în parteneriat cu Școala Biblică și Arheologică din Ierusalim. Această ediție unică se găsește la chioșcurile de ziare din 5 decembrie. “Ediția specială Le Figaro a reunit biblişti, arheologi, istorici și teologi pentru a examina cazul lui Iisus”, a anunțat ziarul. 



Cu titlul “Iisus Hristos, acest necunoscut”, ediția abordează în special următoarele subiecte: “etapele mari ale misiunii sale, decodarea celor mai comune șapte erori despre Iisus, povestea procesului său, a revoluției religioase al cărei instigator a fost, portretul Mariei, al lui Ioan Botezătorul, al Mariei Magdalena și al lui Pilat din Pont.” Ediția cuprinde de asemenea numeroase ilustrații extrase din istoria artei.



Școala Biblică și Arheologică din Ierusalim se situează aproape de vechiul oraș al Ierusalimului. Fondată în 1980 de către ordinul dominican, este o instituție de învățământ superior și de cercetare.

Sursa: http://www.evangeliques.info/articles/2019/12/09/medias-le-figaro-publie-un-hors-serie-sur-jesus-20717.html,%20accesat%20la%20data%20de%2012.12.2019


………………………………………………………………………………………………………

Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.


S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole :

































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu