luni, 9 decembrie 2019

“HRISTOS PENTRU TOATE NAȚIUNILE” ESTE O ORGANIZAȚIE MISIONARĂ ÎNFIINȚATĂ ÎN 1974 DE CĂTRE GERMANUL REINHARD BONNKE. EL ESTE CUNOSCUT ÎN SPECIAL PENTRU PREDICAREA EVANGHELIEI ÎN AFRICA. DATORITĂ ACTIVITĂȚII SALE, DIN 1967 PÂNĂ ACUM, PESTE 79 DE MILIOANE DE PERSOANE AU ALES CA IISUS SĂ FIE DOMN AL LOR. REINHARD BONNKE A MURIT ÎN 7 DECEMBRIE 2019, LA VÂRSTA DE 79 DE ANI. FAMILIA BONNKE A CERUT CA ÎN LOC DE FLORI SĂ SE FACĂ DONAȚII PENTRU CRUCIADELE EVANGHELICE ORGANIZATE DE “HRISTOS PENTRU TOATE NAȚIUNILE”. (articole în engleză din 7 și 8 decembrie 2019 ; scurtă anunțare a știrii)


Pr. prof. Ion Ciungu













Apostolul Ioan a zis către Domnul nostru Iisus Hristos, următoarele: "Învăţătorule, am văzut pe cineva scoţând demoni în numele Tău, care nu merge după noi, şi l-am oprit, pentru că nu merge după noi. Iar Iisus a zis: Nu-l opriţi, căci nu e nimeni care, făcând vreo minune în numele Meu, să poată, degrabă, să Mă vorbească de rău. Căci cine nu este împotriva noastră este pentru noi. Iar oricine vă va da să beţi un pahar de apă, în numele Meu, fiindcă sunteţi ai lui Hristos, adevărat zic vouă că nu-şi va pierde plata sa." (Marcu 9,38-41). http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=53&cap=9
……………………………………




De multe ori, fiecare dintre noi, în viața de zi cu zi, nu ținem cont de recomandările Mântuitorului lumii, Domnul nostru Iisus Hristos! De multe ori Îl neglijăm! Vai de noi!


De obicei, creștinii ortodocși și catolici își afirmă superioritatea față de alți creștini (protestanți și neoprotestanți) prin faptul că pot să-și demonstreze continuitatea prin secole de la Sfinții Apostoli până azi, adică harul divin sau puterea sfințitoare s-a transmis prin hirotonire de la Sfinții Apostoli către urmașii Sfinților Apostoli, episcopii și preoții. 


Însă observăm că Mântuitorul îi acreditează și pe alții să desfășoare Lucrarea Lui Evanghelică chiar și în exteriorul Liniei Apostolilor.






Reinhard Bonnke (1940 – 2019), evanghelist și fondator al organizației misionare Hristos Pentru Toate Națiunile.  https://en.wikipedia.org/wiki/Reinhard_Bonnke




Despre Reinhard Bonnke, evanghelist și fondator al organizației misionare Hristos Pentru Toate Națiunile, am aflat din articolul Evangelist Reinhard Bonnke dies aged 79, publicat în data de 7 decembrie 2019, pe website-ul londonez de știri creștine CHRISTIAN TODAY de staff writer.


De asemenea din articolul Died: Reinhard Bonnke, Record-Setting Evangelist to Africa, publicat în data de 7 decembrie 2019, pe website-ul american de știri creștine CHRISTIANITY TODAY, de Kate Shellnutt.


De asemenea din articolul Reinhard Bonnke: Evangelist who drew millions in Africa dies at 79, publicat în 8 decembrie 2019, pe website-ul britanic de știri BBC News. https://www.bbc.com/news/world-africa-50702344



………………………………………………………………………………………………………

Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.


S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole :

ÎN RUSIA, LA ȘASE ANI DE ÎNCHISOARE A FOST CONDAMNAT DENNIS CHRISTENSEN, MARTOR AL LUI IEHOVA, ÎN 6 FEBRUARIE 2019, DE CĂTRE UN TRIBUNAL RUS, PE MOTIV CĂ ESTE VINOVAT DE EXTREMISM. DENOMINAȚIUNEA CREȘTINĂ „MARTORII LUI IEHOVA” A FOST DECLARATĂ A FI „ORGANIZAȚIE EXTREMISTĂ” DE CĂTRE CURTEA SUPREMĂ A RUSIEI ÎN 2017. TOTUȘI, PREȘEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN, A DECLARAT ÎN DECEMBRIE 2018 CĂ EL NU ÎNȚELEGE DE CE SUNT PERSECUTAȚI MARTORII LUI IEHOVA, CĂCI ȘI EI SUNT CREȘTINI. PROTOPOPUL RUS VYACESLAV A DECLARAT CĂ MARTORII LUI IEHOVA AU FOST IDENTIFICAȚI PE MOTIVE FOARTE NECLARE CA FIIND „ORGANIZAȚIE EXTREMISTĂ” (articol în engleză din 8 februarie 2019; scurtă anunțare a știrii)



„JESUS CHRIST SUPERSTAR” PRODUCȚIE LOCALĂ, LA ATENA, DIN 9 FEBRUARIE 2018. (Iisus este prezentat ca fiind un hippie păcătos, nesigur, narcisist, și ca și când a avut o relație cu Maria Magdalena.) MITROPOLIȚII GRECI SERAFIM DE PIREU ȘI SERAFIM DE CYTHIRA AU CERUT ÎN JUSTIȚIE OPRIREA SPECTACOLULUI. „JESUS CHRIST SUPERSTAR” A APĂRUT PRIMA DATĂ ÎN 1971 ÎN NEW YORK, IAR EVANGHELISTUL BILLY GRAHAM L-A PREDICAT ATUNCI CU FORȚĂ ȘI EFECT PE IISUS CA FIIND DUMNEZEU ȘI OM (Billy Graham va fi înmormântat pe data de 2 martie 2018; El L-a predicat pe Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, chiar și în România comunistă, în anul 1985, inclusiv în Catedrala Ortodoxă din Sibiu)



2017: PREOȚI ORTODOCȘI ROMÂNI ANTIECUMENIȘTI CATERISIȚI



PENTRU LIBERTATEA RELIGIOASĂ, ÎN AUSTRALIA S-A ÎNCEPUT ÎN VARĂ UNUL DIN CELE MAI MEDIATIZATE PROCESE DE ACEST FEL DIN ANII RECENȚI, CARE S-A ÎNCHEIAT ÎN 4 DECEMBRIE 2019, PRIN ÎNȚELEGERE AMIABILĂ, CĂCI ESTE MAI IEFTIN PENTRU ECHIPA RUGBY AUSTRALIA. DAT AFARĂ PE NEDREPT DIN ECHIPA NAȚIONALĂ DE RUGBY, ÎN MAI 2019, DIN CAUZĂ CĂ A POSTAT ÎN APRILIE UN TEXT BIBLIC PE INSTAGRAM PRIN CARE SPONSORUL HOMOSEXUAL AL ECHIPEI S-A SIMȚIT INSULTAT, UNUL DINTRE CEI MAI BUNI JUCĂTORI DE RUGBY, PE NUME ISRAEL FOLAU, A DECLARAT CĂ ESTE FOARTE MULȚUMIT DE REZULTATUL LA CARE S-A AJUNS. EL A PRETINS 14 MILIOANE DE DOLARI ȘI SCUZE DE LA RUGBY AUSTRALIA. DETALIILE ACORDULUI FINANCIAR NU AU FOST FĂCUTE PUBLICE. SE SPUNE CĂ AR FI PRIMIT CÂTEVA MILIOANE DE DOLARI, POATE OPT MILIOANE (?) ȘI SCUZELE CUVENITE. EL, DE ASEMENEA, A CERUT SCUZE ECHIPEI RUGBY AUSTRALIA. (articole în engleză din 6, 5 și 4 decembrie 2019 ; scurtă anunțare a știrii).



ÎN REGATUL UNIT, PLANUL DE EDUCAȚIE SEXUALĂ PRO LGBT CARE AR URMA SĂ FIE PREDATĂ COPIILOR ÎNCEPÂND DE LA PATRU ANI, DIN SEPTEMBRIE 2020, CREEAZĂ MARE TULBURARE, PROTESTELE PĂRINȚILOR ÎN ZONA ȘCOLILOR FIIND INTERZISE RECENT PRIN HOTĂRÂRE JUDECĂTOREASCĂ, IAR BISERICA ANGLICANĂ PARE CĂ ȘI-A PIERDUT TOATĂ ÎNCREDEREA ÎN PROPRIA ÎNVĂȚĂTURĂ BIBLICĂ. LIDERI RELIGIOȘI CREȘTINI, MAHOMEDANI ȘI EVREI AU SEMNAT O SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE GUVERN CERÂND AMÂNAREA ȘI REGÂNDIREA APLICĂRII ACESTUI PLAN. (articole în engleză din 1 decembrie 2019 și din 30, 29 și 28 noiembrie 2019; scurtă anunțare a știrii)






ÎNTRE DUMNEZEU ȘI BANI MURDARI!!! ÎN AUSTRALIA, LIBERTATEA RELIGIOASĂ ESTE AMENINȚATĂ PRINTR-UN PROIECT DE LEGE CARE AR PERMITE AUTRALIENILOR SĂ-ȘI EXPRIME CREDINȚA NUMAI CU CONDIȚIA CA PRIN ACEASTĂ EXPRIMARE SĂ NU SE ADUCĂ PAGUBE FINANCIARE ANGAJATORULUI. ACEST PROIECT DE LEGE A APĂRUT ÎN URMA CONFLICTULUI DINTRE CREȘTINUL STAR DE RUGBY ISRAEL FOLAU ȘI ECHIPA NAȚIONALĂ DE RUGBY, ECHIPĂ FINANȚATĂ DE UN HOMOSEXUAL. (articol în engleză din 6 septembrie 2019; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM CĂ ISRAEL FOLAU A FOST DAT AFARĂ DIN ECHIPĂ ÎN MAI 2019 PENTRU CĂ ÎN APRILIE POSTASE PE INSTAGRAM UN TEXT CREȘTIN ÎN CARE SE SPUNEA CĂ PĂCĂTOȘII AJUNG ÎN IAD, INCLUSIV HOMOSEXUALII, DACĂ NU SE POCĂIESC DE PĂCATE, DACĂ NU SE ÎNTORC LA IISUS.






CONTRA LUI IISUS ESTE PERMIS SĂ TE EXPRIMI ȘI EȘTI PLĂTIT BINE, DAR PENTRU IISUS NU ESTE PERMIS ȘI EȘTI CONCEDIAT: CEL MAI BUN JUCĂTOR DE RUGBY DIN AUSTRALIA, PE NUME ISRAEL FOLAU, A FOST DAT AFARĂ DIN ECHIPA NAȚIONALĂ PENTRU CĂ, ÎN 10 APRILIE 2019, A SCRIS PE INSTAGRAM ASTFEL: „ATENȚIE! ALCOOLICILOR, HOMOSEXUALILOR, ADULTERILOR, MINCINOȘILOR, CURVARILOR, HOȚILOR, ATEILOR, IDOLATRILOR, INFERNUL VĂ AȘTEAPTĂ. POCĂIȚI-VĂ! NUMAI IISUS VĂ SALVEAZĂ.” (articol în franceză din 11 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii)







































































LA BISERICA SFÂNTULUI MORMÂNT DIN IERUSALIM, UNITATEA ORTODOXIEI CREȘTINE SE PARE CĂ ESTE ÎN IMPAS, ÎN CONDIȚIILE ÎN CARE PATRIARHUL THEOPHILOS AL IERUSALIMULUI ESTE PRESAT DE IERARHII DE LA PATRIARHIA CONSTANTINOPOLULUI CARE ȘI-AU FĂCUT REGULĂ, ÎN ULTIMA VREME, SĂ SLUJEASCĂ LA SFÂNTUL MORMÂNT ÎN FIECARE SĂPTĂMÂNĂ, IAR CLERUL RUS NU MAI POATE SLUJI ACOLO, CĂCI PATRIARHIA MOSCOVEI A RUPT COMUNIUNEA CU PATRIARHIA CONSTANTINOPOLULUI PE CARE O ACUZĂ DE INVADARE ANTI CANONICĂ A TERITORIULUI BISERICII UCRAINENE. (articol în engleză din 5 decembrie 2019; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM CĂ PATRIARHIA CONSTANTINOPOLULUI, SUSȚINUTĂ DE SUA, A ACORDAT, ÎN 6 IANUARIE 2019, AUTOCEFALIE BISERICII UCRAINENE PE CARE BISERICA ORTODOXĂ RUSĂ O CONSIDERĂ SCHISMATICĂ.








































































Polonia are una dintre cele mai restrictive legi cu privire la avort în Europa. Nu degeaba polonezii L-au declarat în 2016 pe Iisus drept Rege al Poloniei : IISUS A FOST DECLARAT REGE AL POLONIEI (Sâmbătă 19 noiembrie, 2016)






















































































































































































Despre design-ul inteligent  putem (re)vedea și următoarele articole:






















































































































































































































































































































































































































Ateismul este susținut de  obicei de evreii-derbedei-anarhiști-anticriști-sataniști. Ei au început descreștinarea Franței în Revoluția Franceză din 1789. Atunci L-au scos pe Domnul nostru Iisus Hristos din societatea franceză și s-au afirmat ei cu barbariile și anarhiile lor ca drepturi ale omului. De atunci ei lucrează cu hărnicie diabolică la descreștinarea lumii. „NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)




Descreștinarea Europei au început-o evreii în Franța. Ei ar vrea să o continue și în România, prin persoane cu funcții importante în Statul Român, cum este Sandra Pralong, care a spus, în 2014, că predarea Religiei nu este treaba școlii : PLAN PENTRU DESCREȘTINAREA EUROPEI (înlăturarea crucilor de pe biserica grecească folosită ca brand pe ambalaje alimentare; controversa din 31 august 2017)




Despre evreii din România, care prin Institutul Elie Wiesel luptă contra creștinilor români, dar și despre jignirea generalizată a profesorilor de Religie în România, putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link: AVEM NEVOIE ȘI DE IISUS? (capelani în toate liceele publice, pentru îmbunătățirea disciplinei în Kenya, 2017)




Despre Iisus caricaturizat cu nas de porc, iar Sfânta lui Mamă cu nas de scroafă, putem afla și din articolul de la următorul link: 2015: DE LA CHARLIE HEBDO LA MARTIRII CREȘTINI













Evreii necreștini spun despre Fecioara Maria că a fost violată de un vecin și astfel s-a născut Iisus : DESPRE MAICA DOMNULUI XI, Ce puncte de vedere găsim în religiile necreştine de azi despre Maica Domnului ? Ce ştim despre unele rugăciuni către Maica Domnului ?








În cartea evreilor numită Talmud scrie că Iisus  a fost vrăjitor. Despre aceasta putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link:


Cu această ocazie ne putem reaminti și de doi evrei din România care au devenit celebri pentru iubirea lor față de Iisus : Richard Wurmbrand și Nicolae Steinhardt. DIALOG DE PACE "FĂRĂ PRECEDENT" ÎNTRE CREȘTINI ȘI EVREI,  partea II, continuare













Să ne reamintim că în 3 decembrie 2015 mai mulți rabini au recunoscut valoarea creștinismului, pentru prima dată în istorie, dar nu valoarea lui Iisus. (Ce schizofrenie!!!) Această recunoaștere a urmat după 50 de ani de dialog cu Biserica Romano-Catolică, dar și în contextul în care islamicii îi urmăresc și împușcă pe evrei prin Europa (ne amintim evenimentele din 7 ianuarie și din 13 noiembrie 2015 din Franța, de la Charlie Hebdo și de la Sala Bataclan).













Evreii care cred că Iisus este Mesia, Fiul lui Dumnezeu, sunt puțini, la nivel mondial cam 350.000. În Israel, evreii mesianici sunt cam 30.000.





















































































































Polonia are una dintre cele mai restrictive legi cu privire la avort în Europa. Nu degeaba polonezii L-au declarat în 2016 pe Iisus drept Rege al Poloniei : IISUS A FOST DECLARAT REGE AL POLONIEI (Sâmbătă 19 noiembrie, 2016)











































































































































































Despre evreii care susțin ISIS putem afla și din articolul de la următorul link: DUMINICA FLORIILOR CU 44 (52) DE MORȚI (ÎN EGIPT, ISIS) 





Creștinii luptă din greu să contracareze efectele criminale ale ateilor:






















ÎN RUSIA, ÎN 2018, PĂCATELE AVORTURILOR AU SCĂZUT CU APROAPE 10%, DATORITĂ PROGRAMULUI DE ÎNGIJIRE OBSTETRICĂ IMPLEMENTAT DE PREȘEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN. (articol în engleză din 24 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA SE FAC 100.000 DE AVORTURI ANUAL!!! PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS, IMPLEMENTEAZĂ VREUN PROGRAM DE ÎNGRIJIRE OBSTETRICĂ???



























PROIECT DE LEGE CARE INTERZICE AVORTUL (în SUA) (a. Proiect de Lege care interzice avortul în SUA ; b. Avorturile în România)






























































































Despre evreii care manevrează oamenii cu scopul de a susține minciuni și furt în formă continuată putem afla și din articolul referitor la Muzeul Ateismului de la următorul link: EVREI CONTRA CATEDRALEI SFÂNTULUI ISAAC (RUSIA)
































































ATEI, MUTANȚI, AUTIȘTI, SCHIZOFRENICI, STÂNGACI (despre un studiu academic publicat în engleză în 20 decembrie 2017). 




UN OM UCIGAȘ ÎN SERIE PROBABIL CĂ E UN ATEU (așa cred 60% din respondenți ; studiu psihologic, 2017). 




















Despre schimbarea în bine a atitudinii față de bolnavi, și despre dezvoltarea educației, și despre stilul de viață caritabilă, precum și despre efectele generale ale învățăturii creștine: Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )













































































CETĂȚENIE EUROPEANĂ ȘI CETĂȚENIE NAȚIONALĂ (2019 – ANUL CĂRȚII ÎN ROMÂNIA, PROGRAMUL NAȚIONAL „ROMÂNIA, CITEȘTE!” ) Biblia este cea mai citită carte din lume. Iisus, Învățătorul Suprem, se mai numește și Cuvântul Veșnic al lui Dumnezeu, Cuvânt Care a devenit Om (Ioan 1, 1-14). El este Persoana Divino-Umană Numărul Unu, Unică în Univers. Să-L citim!!!














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

“IISUSE, CEL CE AI ÎNVIAT DIN MORȚI, ÎNVIAZĂ ȘI SUFLETELE NOASTRE!” (din Acatistul Sfintei Învieri a Domnului nostru Iisus Hristos) https://www.facebook.com/ion.ciungu.79/videos/786224906804127

  Pr. prof. Ion Ciungu       https://www.facebook.com/photo/?fbid=2935037073303450&set=a.711891222284724     https://www.faceb...