marți, 28 ianuarie 2020

PETIŢIE PENTRU OPRIREA PERSECUTĂRII CREŞTINILOR ÎN NIGERIA. ANUL TRECUT, 2019, AU FOST UCIŞI 1000 DE CREŞTINI ÎN NIGERIA, IAR ÎN ACEST AN, 2020, UCIDEREA CREŞTINILOR CONTINUĂ, ÎN FIECARE ZI FIIND UCIŞI ÎN MEDIE MAI MULT DE TREI CREŞTINI. PETIŢIA ESTE ADRESATĂ MINISTRULUI APĂRĂRII DIN NIGERIA ŞI AMBASADEI NIGERIEI DIN FRANŢA.


Pr. prof. Ion Ciungu









Am primit pe e mail azi, 28 ianuarie 2020, de la organizaţia creştină internaţională CitizenGo, invitaţia de a semna petiţia pentru oprirea persecutării creştinilor în Nigeria.


În 2019 au fost ucişi 1000 de creştini, de către islamişti extremişti (Boko Haram, Statul Islamic din Africa de Vest, văcari mahomedani fulani). În fiecare zi sunt ucişi în medie mai mult de trei creştini, potrivit organizaţiei nonguvernamentale britanice Humanitarian Aid Relief Trust.


Petiţia este adresată către Ministrul Apărării din Nigeria, generalul Bashir Salihi Magashi. O copie se trimite către Ambasada Nigeriei din Franţa.


Când am semnat eu erau 71.940 de semnături. Se urmăreşte atingerea numărului de 100.000 de semnături.





Să nu uităm să ne şi rugăm Tatălui nostru Sfânt din Ceruri pentru încetarea persecutării creştinilor în Nigeria(Şi pentru oprirea persecutării bebeluşilor în pântecele mamelor, în România, pentru desfiinţarea legii care îi pedepseşte cu moartea pe cei mai nevinovaţi, adică pentru desfiinţarea legii avortului! În fiecare an în România se ucid 100.000 de bebeluşi în pântecele mamelor lor!!! Către Ministerul Apărării din România cine iniţiază o petiţie?)

…………………………………………………………………………………………………….

Aici am terminat de a vă adresa invitaţia de a semna pentru oprirea persecutării creştinilor din Nigeria.

S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:

SĂ NE RUGĂM, ÎN CUNOȘTINȚĂ DE CAUZĂ, PENTRU CREȘTINII PERSECUTAȚI ÎN MULTE ȚĂRI! „GHIDUL GLOBAL DE RUGĂCIUNE PE ANUL 2020”, („2020 GLOBAL PAYER GUIDE”), NE OFERĂ DATE SPECIFICE PENTRU 59 DE ȚĂRI ÎN CARE CREȘTINII SUNT PERSECUTAȚI DIN CAUZA CREDINȚEI. (scurtă anunțare a știrii; articol în engleză din 15 ianuarie 2020). SĂ VEDEM CE DATE SUNT DESPRE NIGERIA, ȚARĂ ÎN CARE ESTE GENOCID ÎMPOTRIVA CREȘTINILOR! NE AMINTIM CĂ ÎN NIGERIA AU FOST UCIȘI 1.000 DE CREȘTINI ÎN ANUL 2019 DE CĂTRE ISLAMIȘTI EXTREMIȘTI! NE AMINTIM CĂ STATUL ROMÂN A FOST ÎN 2019 DE 100 DE ORI MAI RĂU DECÂT STATUL ISLAMIC DIN AFRICA DE VEST, CĂCI STATUL ROMÂN ESTE SATANIST ȘI UCIDE „LEGAL” 100.000 DE BEBELUȘI ÎN FIECARE AN!!! OARE EXISTĂ GHID DE RUGĂCIUNE PENTRU OPRIREA PERSECUTĂRII BEBELUȘILOR ÎN ROMÂNIA, PENTRU DESFIINȚAREA LEGII CARE ÎI PEDEPSEȘTE CU MOARTEA??? DECI, SĂ NE RUGĂM ȘI PENTRU ÎNCETAREA PERSECUȚIEI CONTRA CREȘTINILOR DIN ALTE ȚĂRI, DAR SĂ NE RUGĂM ȘI SĂ LUCRĂM PENTRU DESFIINȚAREA LEGII CARE PEDEPSEȘTE CU MOARTEA PE CEI MAI NEVINOVAȚI DIN ROMÂNIA!!!



„CÂND VEDEM IMAGINEA UNUI BEBELUȘ ÎN PÂNTECE, ÎNTREZĂRIM MAJESTATEA CREAȚIEI LUI DUMNEZEU.” „FIECARE COPIL ESTE UN DAR PREȚIOS ȘI SACRU DE LA DUMNEZEU.” AȘA A SPUS PREȘEDINTELE SUA, DONALD TRUMP, ÎN 24 IANUARIE 2020, LA CEL MAI MARE MARȘ PENTRU VIAȚĂ, ANTI AVORT, DIN LUME, CARE ARE LOC ANUAL ÎN SUA DE 47 DE ANI. DONALD TRUMP ESTE PRIMUL PREȘEDINTE AL SUA CARE A PARTICIPAT ÎN PERSOANĂ LA ACEST MARȘ. EL A DEVENIT ÎNDRĂGIT DE MIȘCAREA ANTI AVORT PRIN FAPTUL CĂ A NUMIT DOI JUDECĂTORI CREȘTINI CONSERVATORI LA CURTEA SUPREMĂ, SPORIND ȘANSELE DESFIINȚĂRII DECIZIEI „ROE V. WADE” CARE DIN 1973 A LEGALIZAT AVORTUL. DE ASEMENEA, TRUMP A TĂIAT FINANȚELE CARE MERGEAU LA ORGANIZAȚII PRO AVORT, DIRECȚIONÂNDU-LE SPRE CLINICI PENTRU ÎNGRIJIREA SĂNĂTĂȚII FAMILIALE. LUPTĂTORII PRO VIAȚĂ DORESC CA TRUMP SĂ CÂȘTIGE ÎNCĂ PATRU ANI LA ALEGERILE DIN ACEST AN. (scurtă anunțare a știrii ; articole în engleză din 25 și 24 ianuarie 2020). BISERICA ORTODOXĂ DIN AMERICA PARTICIPĂ LA ACEST MARŞ ÎNCEPÂND DIN ANUL 1987 (articol din 26 ianuarie 2020)



Un comentariu:

  1. Fiecare cetățean e liber să-și aleagă religia! Opriți persecutarea creștinilor!

    RăspundețiȘtergere

Despre “TRAGEDIA LUI IUDA”, articol scris de Nicolae Steinhardt (+1989), se cuvine să ne amintim și azi, în MIERCUREA MARE, zi în care ne amintim că Iuda L-a vândut pe Domnul nostru Iisus Hristos, făcând târgul cu marii preoți evrei, care i-au dat 30 de arginți pentru serviciul pe care urma să li-l facă. ... DE ASEMENEA, despre “NU-I SINGUR IUDA VINOVAT”, poezie scrisă de Costache Ioanid (+1987), se cuvine să ne amintim azi, în MIERCUREA MARE. https://www.facebook.com/ion.ciungu.79/videos/761652612777387 Din această poezie avem de învățat că trebuie să conștientizăm faptul că și noi, prin păcatele noastre, suntem vinovați de Moartea Domnului nostru Iisus Hristos. După ce conștientizăm aceasta, se cuvine să recunoaștem, să mărturisim și să Îi cerem iertare Mântuitorului lumii. Din “TRAGEDIA LUI IUDA” înțelegem că nu se cuvine să acceptăm punctul de vedere al celor care încearcă să-l dezvinovățească pe Iuda. Aceștia greșesc când spun că dacă Iuda nu L-ar fi vândut pe Iisus, atunci planul divin nu s-ar fi putut realiza și mântuirea nu ar fi avut loc. Eroarea lor este totală, căci pentru a realiza mântuirea lumii Dumnezeu nu depindea exclusiv de Iuda. ... Se cuvine să considerăm, într-adevăr, că IUDA ESTE VINOVAT DE VINDEREA LUI IISUS și, de asemenea, IUDA ESTE VINOVAT PENTRU CĂ NU ȘI-A CERUT IERTARE DE LA IISUS. ... ... Doamne Iisuse Hristoase, Te rugăm frumos prin Duhul Sfânt, ajută-ne să ne înțelepțim prin lecțiile pe care ni le dai în aceste zile, ajută-ne să câștigăm virtuțile pe care Tu le aștepți de la noi, ca să lucrăm cu ele spre slava Veșnicului nostru Tată Ceresc Atotsfânt și Atotputernic, în fiecare moment, în vecii vecilor! Amin! Amin! Așa să fie! Îți mulțumim frumos!

Pr. prof. Ion Ciungu       Iuda primește banii de la marii preoți evrei. https://www.facebook.com/photo?fbid=2932416543565503&se...