sâmbătă, 4 ianuarie 2020

PREMIERĂ MONDIALĂ: FILMUL DESPRE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS, ÎN LIMBAJUL AMERICAN AL SEMNELOR PENTRU SURZI, VA DUCE EVANGHELIA LA CELE 70 DE MILIOANE DE PERSOANE SURDE CARE FOLOSESC ACEST LIMBAJ, ACTORII FIIND SURZI DIN NAȘTERE. PENTRU REALIZAREA ACESTUI FILM S-AR PUTEA SĂ FIE NECESARI 4 SAU 5 ANI ȘI SUNT NECESARE 4,8 MILIOANE DE DOLARI, PÂNĂ ACUM STRÂNGÂNDU-SE 746.000$. UN EPISOD DE 10 MINUTE, PENTRU A TESTA REACȚIA PUBLICULUI, POATE FI VIZIONAT ȘI PORNIND DE LA ACEST ARTICOL. (scurtă anunțare a știrii; articol în engleză din 3 ianuarie 2020)


Pr. prof. Ion Ciungu







„Învăţătorule, această femeie a fost prinsă asupra faptului de adulter; Iar Moise ne-a poruncit în Lege ca pe unele ca acestea să le ucidem cu pietre. Dar Tu ce zici? … Iar Iisus, plecându-Se în jos, scria cu degetul pe pământ. Şi stăruind să-L întrebe, El S-a ridicat şi le-a zis: Cel fără de păcat dintre voi să arunce cel dintâi piatra asupra ei. Iarăşi plecându-Se, scria pe pământ. Iar ei auzind aceasta şi mustraţi fiind de cuget, ieşeau unul câte unul, începând de la cei mai bătrâni şi până la cel din urmă, şi a rămas Iisus singur şi femeia, stând în mijloc. Şi ridicându-Se Iisus şi nevăzând pe nimeni decât pe femeie, i-a zis: Femeie, unde sunt pârâşii tăi? Nu te-a osândit nici unul? ar ea a zis: Nici unul, Doamne. Şi Iisus i-a zis: Nu te osândesc nici Eu. Mergi; de acum să nu mai păcătuieşti. Deci iarăşi le-a vorbit Iisus zicând: Eu sunt Lumina lumii; cel ce Îmi urmează Mie nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii.” (Sfânta Evanghelie după Ioan, capitolul 8, versetele 1 – 12)https://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=35&cap=8


NECONDAMNATĂ. Imagine din filmul despre Domnul nostru Iisus Hristos, în limbajul american al semnelor pentru surzi, episodul în care femeia prinsă în adulter este adusă de juriști și de farisei la Iisus pentru judecată. Un episod de 10 minute a fost deja filmat și poate fi văzut pornind de la link-ul de mai jos, unde ni se cere adresa de e-mail. Exisă și subtitrare în engleză, însă trebuie să dăm click pe opțiunea CC .  https://www.deafmissions.com/uncondemned/  pilot




Despre proiectul filmului care Îl are în centru pe Domnul nostru Iisus Hristos, premieră mondială, în limbajul american al semnelor pentru surzi, a cărui finanțare se face prin colectare de bani de la un număr mare de persoane, fiecare contribuind cu o sumă relativ mică, am aflat din articolul  A First: Jesus Film in Sign Language Will Reach 70 Million with Gospel, publicat în data de 3  ianuarie 2020 pe website-ul american de știri creștine CHRISTIAN HEADLINES, de Michael Foust.



………………………………………………………………………………….

Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.

S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:


DIN 1 IANUARIE 2020, „MESSIAH” (AL-MASIH, ÎN ARABĂ), UN SERIAL THRILLER TV AMERICAN WEB ÎN 10 EPISOADE, ESTE DIFUZAT PE REȚEAUA NETFLIX, PREZENTÂND UN PERSONAJ CARE ÎI PROVOACĂ PE CREȘTINI ȘI PE MAHOMEDANI SĂ SE ÎNTREBE DACĂ ESTE VORBA DE UN PERSONAJ BUN CARE VINE ÎNAINTE DE SFÂRȘITUL LUMII (IISUS, PENTRU CREȘTINI; MAHDI, PENTRU MAHOMEDANI), SAU DE UN PERSONAJ RĂU, ÎNȘELĂTOR (ANTIHRIST, PENTRU CREȘTINI; AL-MASIH AD-DAJJAL, PENTRU MAHOMEDANI). DEȘI O PARTE A SERIALULUI A FOST FILMATĂ ÎN IORDANIA, ȚARĂ ARABĂ MAHOMEDANĂ, CU SPRIJIN DIN PARTEA COMISIEI REGALE PENTRU FILM, TOTUȘI ACEASTĂ COMISIE A CERUT LUNI REȚELEI NETFLIX SĂ NU DIFUZEZE LA EI ACEST FILM AL CĂRUI CONȚINUT POATE FI INTERPRETAT CĂ ÎNCALCĂ SFINȚENIA RELIGIEI, CONTRAVENIND LEGILOR DE BAZĂ ALE REGATULUI IORDANIEI. (scurtă anunțare a știrii; articol din 31 decembrie 2019)

























































DESPRE MAICA DOMNULUI XI, Ce puncte de vedere găsim în religiile necreştine de azi despre Maica Domnului ?  Ce ştim despre unele rugăciuni către Maica Domnului ?








Despre caricaturile făcute de cei de la Charlie Hebdo, cu ocazia Crăciunului din 2014, putem afla și din articolul de la următorul link:







Despre opere postmoderne prin care se încearcă desacralizarea persoanei Mântuitorului lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, (piesa Evangheliștii, de Alina Mungiu Pipidi, piesa Corpus Christi de Terrence McNally, romanul Codul lui Da Vinci de Dan Brown), putem afla și din articolul de la următorul link:





Despre încercările seculariștilor de desființare și păgânizare a sărbătorii Nașterii Domnului, putem afla și din articolul de la următorul link:













„NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)






































Despre schimbarea în bine a atitudinii față de bolnavi, și despre dezvoltarea educației, și despre stilul de viață caritabilă, precum și despre efectele generale ale învățăturii creștine: 
Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )
























CETĂȚENIE EUROPEANĂ ȘI CETĂȚENIE NAȚIONALĂ (2019 – ANUL CĂRȚII ÎN ROMÂNIA, PROGRAMUL NAȚIONAL „ROMÂNIA, CITEȘTE!” ) Biblia este cea mai citită carte din lume. Iisus, Învățătorul Suprem, se mai numește și Cuvântul Veșnic al lui Dumnezeu, Cuvânt Care a devenit Om (Ioan 1, 1-14). El este Persoana Divino-Umană Numărul Unu, Unică în Univers. Să-L citim!!!
































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu