marți, 24 decembrie 2019

PETIȚIE CONTRA DIFUZĂRII FILMULUI ÎN CARE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS ESTE PREZENTAT CA FIIND HOMOSEXUAL, APOSTOLII SUNT PREZENTAȚI CA FIIND ALCOOLICI ȘI INDISCIPLINAȚI, SFÂNTA FECIOARĂ ESTE PREZENTATĂ CA AVÂND RELAȚII SEXUALE CU DUMNEZEU. PETIȚIA A PORNIT DE LA ORGANIZAȚIA SPANIOLĂ „CITIZEN GO”, CARE APĂRĂ CAUZE CREȘTINE, ȘI ESTE ADRESATĂ REȚELEI AMERICANE DE SERVICII MEDIA „NETFLIX” CARE DIFUZEAZĂ ACUM FILMUL RESPECTIV. (am primit pe e-mail petiția în franceză, azi, 24 decembrie 2019 și am semnat-o; erau 1.202.388 de semnături; deocamdată se urmărește obținerea a 2.000.000 de semnături; după informațiile mele, din alte surse, în Brazilia, unde se difuzează acest film din 3 decembrie 2019, s-a pus în circulație o petiție prin care se cerea conducerii Netflix să înceteze difuzarea filmului respectiv, iar în 17 decembrie 2019 erau deja aproape două milioane de semnături; oricum, este de folos să semnăm și noi, creștinii din Europa, căci valorile creștine sunt atacate și aici programatic și consecvent.)

Pr. prof. Ion Ciungu







UN NOU ATAC ANTICREȘTIN


Să cerem rețelei Netflix să oprească difuzarea filmului în care Domnul nostru Iisus Hristos este prezentat ca fiind homosexual!



Pentru semnarea petiției, dați click pe link-ul de mai jos, ajungeți pe pagina franceză unde în partea dreaptă vă scrieți prenumele, numele, adresa de e-mail, alegeți țara, Roumanie, codul poștal, și semnați dând click pe SIGNER.


„Grupul brazilian Portas dos Fundos a produs un film intitulat « Prima ispită a lui Hristos » care prezintă un Iisus Hristos homosexual. Încă o dată este vorba de un atac clar contra creștinismului în apropierea Crăciunului.

Utilizând umorul și « arta » ca justificare, acest grup a atacat creștinătatea într-un mod fără precedent. Este vorba de un film de Crăciun de văzut în familie, după ei.

În acest film Hristos a avut relații homosexuale, iar ucenicii săi sunt descriși ca fiind niște alcoolici și indisciplinați. Sfânta Fecioara este prezentată ca o femeie care a avut raporturi sexuale cu Dumnezeu ...

Până în prezent operele anticreștine ale celor de la Portas Dos Fundos erau publicate pe canalul lor YouTube ... Însă în acest an Netflix a decis să cumpere drepturile de producție și de distribuire a acestui film blasfemator.

Acesta este un nou atac inacceptabil contra creștinismului. Își imaginează cineva că Netflix lansează un serial despre Mahomed alcoolic și pedofil? Eu nu cred așa ceva ...

Tocmai din acest motiv noi cerem celor de la Netflix să oprească difuzarea acestui film, care este ofensator pentru miliarde de oameni la nivel mondial.

Semnând această petiție, veți trimite un e-mail la persoanele de la conducerea Netflix cu scopul de a vă exprima dezacordul cu privire la această producție.
·        Reed Hastings, fondator și președinte-director general al Netflix
·        Jeff Hensien, responsabil al serviciului pentru consumatori al Netflix
·        Ted Sarandos, gestionar al conținutului Netflix ”



https://www.citizengo.org/fr/rf/175928-demandons-netflix-darreter-diffusion-dun-film-ou-jesus-christ-est-homosexuel?dr=12203693::b6d8a13a06c5fc6674c65780899698fd&utm_source=em&utm_medium=e-mail&utm_content=em_link1&utm_campaign=FR-2019-12-16-aa-RF-AM-175928-Netflix%20J%C3%A9sus%20Christ%20Brazil.07%20AA%20Relaunch%203&mkt_tok=eyJpIjoiTW1RNU56SXpZVFE1WmpWayIsInQiOiJQUXlObk40azRcL2RFeUFhVDVwTDB5bmNCMFJFZzErNDkxT3ZCS0JTZmkwTWY0dEZxaTBWVjlwRWdlZ0p3YlJlaXh2T2lyN2wxMzNtTlljcm5YNHdaUlkwNVRydW1JWk1KTUU0UFhKbmhVRTVSN2w0WjhjQTdJc3dFK0I1Q3BGM04ifQ%3D%3D

....................
....................

ACTUALIZARE, 26 DECEMBRIE 2019: Comedianți atacați cu cocktail-uri Molotov după ce l-au înfățișat pe Iisus ca homosexual, conform DG 24 HD, din 26.12. 2019:

Mai multe cocktail-uri Molotov au fost lansate marţi asupra sediului unei trupe de umorişti brazilieni din Rio de Janeiro, după ce Netflix a difuzat un program controversat de umor în care Iisus este înfăţişat ca homosexual, informează Agerpres.
„În dimineaţa zilei de 24 decembrie, în ajunul Crăciunului, sediul Porta dos Fundos a fost ţinta unui atac” care nu s-a soldat cu răniţi, a anunţat colectivul de umorişti.
Porta dos Fundos a condamnat „orice act de violenţă” şi a declarat că speră că „cei responsabili pentru aceste atacuri vor fi găsiţi şi pedepsiţi”. Atacul a fost filmat de camere de supraveghere.
„Prima ispită a lui Hristos”, un videoclip de 46 de minute, a fost difuzat pe Netflix pe 3 decembrie. Programul a stârnit un val de proteste, în special printre evanghelici şi o parte din catolici, iar sute de mii de oameni au semnat o petiţie prin care au cerut retragerea clipului de pe Netflix.
Episcopul de Pernambuco, Henrique Soares da Costa, a susţinut că şi-a anulat abonamentul la Netflix şi a asigurat că platforma este „posedată de o forţă demonică”, descriind videoclipul drept o „blasfemie vulgară şi lipsită de respect”.https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/comedianti-atacati-cu-cocktail-uri-molotov-dupa-ce-l-au-infatisat-pe-iisus-ca-homosexual-1237014?fbclid=IwAR1D_mnMoSXtWxjAZjWEx5d4jsGbA0fd42uOAxTY79wZ5WPYc6sbcBhy24c

.......................
.......................


ACTUALIZARE, 1O IANUARIE 2020: Am primit pe e mail, de la CITIZEN GO, informaţia despre decizia Curţii Supreme din Brazilia, care a dat câştig de cauză platformei Netflix.  Prima instanță a respins cererea celor care voiau ca rețeaua Netflix să elimine filmul blasfemator. În a doua instanță, un judecător din Rio de Janeiro, Benedicto Abicair, a decis miercuri, 8 ianuarie 2020, ca filmul să fie eliminat de pe platformă, pentru a calma spiritele în sânul comunității creștine și al societății braziliene, până la o decizie a justiției pe fondul problemei. Netflix a sesizat joi Curtea Supremă, iar  președintele Curții Supreme, José Antonio Dias Toffoli, a decis în noaptea de joi spre vineri că acel film, care este o ficțiune controversată, având titlul « Prima Ispită a lui Hristos », « nu disprețuiește nevoia de respectare a credinței creștine » ..., căci « Nu se poate presupune că o satiră umoristică ar avea capacitatea să slăbească valorile credinței creștine, a cărei existență are o vechime de peste 2000 de ani și care este interiorizată în credința majorității cetățenilor brazilieni ».  

Amănunte putem găsi în articolul Brazil's Supreme Court overturned a ruling against a Netflix comedy special that depicts Jesus as gay, publicat în data de 10 iabuarie pe website-ul american de ştiri BUSINESS INSIDER, de Travis Clark.

Mari vicleni sunt la Curtea aceea Supremă, probabil vreun evreu ateu, vicepreşedinte, pe nume Luiz Fux!!





………………………………………………………………………………….

Aici am terminat de anunțat invitația de a semna petiția respectivă.

S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:


























ÎN IERUSALIM, ATACAT ÎN BISERICĂ CU GAZ OTRĂVITOR DE CĂTRE FORȚELE DE OCUPAȚIE ISRAELIENE, ARHIEPISCOPUL ORTODOX ARAB THEODOSIOS ATALLAH HANNAH A FOST TRANSPORTAT DE URGENȚĂ LA SPITAL, PE DATA DE 18 DECEMBRIE 2019. A SUFERIT O PARALIZIE TEMPORARĂ. EL ESTE UN CRITIC DIRECT ȘI CONSTANT AL POLITICII DE APARTHEID A ISRAELULUI ÎMPOTRIVA PALESTINIENILOR. ÎN TERITORIILE PALESTINIENE “MALUL DE VEST”, „FÂȘIA GAZA” ȘI „IERUSALIMUL DE EST” CREȘTINII SUNT CAM 1% DIN POPULAȚIE. (scurtă anunțare a știrii ; articole în engleză din 20, 19 și 6 decembrie 2019; din 30 noiembrie 2019 și din 14 septembrie 2019)












DESPRE MAICA DOMNULUI XI, Ce puncte de vedere găsim în religiile necreştine de azi despre Maica Domnului ?  Ce ştim despre unele rugăciuni către Maica Domnului ?






Despre caricaturile făcute de cei de la Charlie Hebdo, cu ocazia Crăciunului din 2014, putem afla și din articolul de la următorul link:





Despre opere postmoderne prin care se încearcă desacralizarea persoanei Mântuitorului lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, (piesa Evangheliștii, de Alina Mungiu Pipidi, piesa Corpus Christi de Terrence McNally, romanul Codul lui Da Vinci de Dan Brown), putem afla și din articolul de la următorul link:





Despre încercările seculariștilor de desființare și păgânizare a sărbătorii Nașterii Domnului, putem afla și din articolul de la următorul link:











„NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)




























Despre schimbarea în bine a atitudinii față de bolnavi, și despre dezvoltarea educației, și despre stilul de viață caritabilă, precum și despre efectele generale ale învățăturii creștine: 
Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )




















CETĂȚENIE EUROPEANĂ ȘI CETĂȚENIE NAȚIONALĂ (2019 – ANUL CĂRȚII ÎN ROMÂNIA, PROGRAMUL NAȚIONAL „ROMÂNIA, CITEȘTE!” ) Biblia este cea mai citită carte din lume. Iisus, Învățătorul Suprem, se mai numește și Cuvântul Veșnic al lui Dumnezeu, Cuvânt Care a devenit Om (Ioan 1, 1-14). El este Persoana Divino-Umană Numărul Unu, Unică în Univers. Să-L citim!!!




























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Suntem în SÂMBĂTA MARE, în SÂMBĂTA PAȘTILOR, adică SÂMBĂTĂ în A 7 – A SĂPTĂMÂNĂ DIN POSTUL SFINTELOR PAȘTI, AZI FIIND ULTIMA ZI DIN ACEST POST. În Sfânta și Marea Zi Sâmbătă sărbătorim, conform îndrumărilor din cartea de cult numită Triod, “Îngroparea Dumnezeiască și Trupească a Mântuitorului nostru Iisus Hristos și Pogorârea în iad, prin care neamul nostru, fiind chemat din stricăciune, a fost mutat spre viața veșnică.” Îngroparea Mântuitorului a avut loc vineri seara, înainte de apusul soarelui, adică înainte de a începe sâmbăta. Sâmbăta era și este ziua de odihnă săptămânală a evreilor religioși, pe care ei o respectă cu strictețe. Din punctul de vedere al evreilor religioși de azi și de atunci, sâmbăta începe vineri seara după apusul soarelui. În acel an, când a fost răstignit Domnul nostru Iisus Hristos, sărbătoarea Paștilor a căzut chiar în acea sâmbătă. Deci, acea zi de sâmbătă avea o importanță dublă, așa că s-au silit să termine cu Înmormântarea Domnului înainte de apusul soarelui. La Înmormântare au participat, în mod deosebit, Iosif din Arimateea și Nicodim, care fuseseră ucenici în secret ai lui Iisus, dar erau și membri în Consiliul Suprem al Evreilor (adică în Sanhedrin, numit și Sinedriu). Corpul mort al lui Iisus a fost înfășurat în giulgiu curat de in, cu miresme de smirnă și aloe, apoi a fost pus în mormântul lui Iosif din Arimateea, mormânt săpat în stâncă și care era aproape de locul Răstignirii. Apoi, la ușa Mormântului au pus o piatră mare. La cererea elitei iudaice, piatra a fost sigilată și la Mormânt a fost pusă gardă de soldați, cu aprobarea guvernatorului roman Pilat, ca nu cumva corpul mort să fie furat de ucenicii lui Iisus cu scopul de a pretinde că a înviat. DECI SÂMBĂTA MARE NE AMINTEȘTE ȘI DE FAPTUL CĂ EVREII AU LUAT MĂSURI, ÎMPREUNĂ CU ROMANII, PENTRU A SE ASIGURA CĂ TRUPUL MORT AL LUI IISUS RĂMÂNE ÎN MORMÂNT. CULMEA ESTE CĂ IISUS A ÎNVIAT ȘI A IEȘIT DIN MORMÂNT, ÎN CIUDA TUTUROR MĂSURILOR LOR DE SIGURANȚĂ. APOSTOLII, CARE DEVENISERĂ FOARTE FRICOȘI DUPĂ ARESTAREA ȘI OMORÂREA LUI IISUS, AU CĂPĂTAT MARE CURAJ DUPĂ ÎNVIEREA LUI, DAR MAI ALES DUPĂ ÎNĂLȚAREA LUI LA CER ȘI TRIMITEREA DUHULUI SFÂNT PESTE EI. ASTFEL CĂ APOSTOLII, CU RISCUL VIEȚII, ÎNCEP SĂ PREDICE ÎN TOATĂ LUMEA MOARTEA ȘI ÎNVIEREA LUI IISUS, PRIN CARE OAMENII DOBÂNDESC IERTAREA PĂCATELOR ȘI VIAȚA VEȘNICĂ FERICITĂ. DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS A ÎNVIAT ȘI ESTE VIU, ÎN VECII VECILOR! MULȚUMIM FRUMOS, DOAMNE IISUSE HRISTOASE, PENTRU CĂ, PRIN MOARTEA ȘI ÎNVIEREA TA, NE OFERI ȘI NOUĂ POSIBILITATEA DE A PARTICIPA LA O VIAȚĂ MEREU ÎNNOITĂ PRIN DUHUL TĂU CEL SFÂNT, SPRE SLAVA TATĂLUI NOSTRU SFÂNT DIN CERURI, ÎN FIECARE MOMENT, ÎN VECII VECILOR! AMIN! AMIN! ADEVĂRAT!

Pr. prof. Ion Ciungu   „Pentru că şi Hristos a suferit odată moartea pentru păcatele noastre, El cel drept pentru cei nedrepţi, ca să ne...