sâmbătă, 7 martie 2020

CELE MAI PERICULOASE LOCURI DE PE PĂMÂNT, ÎN CARE SUNT OMORÂȚI ANUAL 50 DE MILIOANE DE COPII, SUNT PÂNTECELE MAMELOR. DUMNEZEU NU VA LĂSA ASTFEL DE CRIME NEPEDEPSITE. ASOCIAȚII CREȘTINE PRO VIAȚĂ, ANTI AVORT, DAU INFORMAȚII ȘI OFERĂ AJUTOR PERSOANELOR CARE INTRĂ ÎN ȘI IES DIN CLINICILE DE AVORT DIN SPANIA. (articol în germană din 4 martie 2020; și articole în engleză din 6 și din 5 martie 2020). NE AMINTIM CĂ ÎN ROMÂNIA PREOTUL NICOLAE TĂNASE DE LA VALEA PLOPULUI, JUD. PRAHOVA, ÎN 1990 A ÎNCEPUT PRIN MATERNITĂȚI ȘI SECȚII DE GINECOLOGIE SĂ OPREASCĂ UCIDEREA BEBELUȘILOR, REUȘIND SĂ SALVEZE MULTE VIEȚI, ASTĂZI EL FIIND TATĂ A PESTE 300 DE COPII. STATUL ROMÂN NU ESTE CONDUS DE CREȘTINI, CI DE CRIMINALI ATEI, SATANIȘTI, CARE ÎNCURAJEAZĂ UCIDEREA BEBELUȘILOR!!! CEA MAI CREȘTINĂ ȚARĂ DIN LUME ESTE POLONIA, AVÂND CEA MAI RESTRICTIVĂ LEGISLAȚIE DIN EUROPA CU PRIVIRE LA AVORTURI. NU DEGEABA DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS A FOST DECLARAT REGE AL POLONIEI ÎN ANUL 2016.


Pr. prof. Ion Ciungu






“Că Tu ai zidit rărunchii mei, Doamne, Tu m-ai alcătuit în pântecele maicii mele. Te voi lăuda, că sunt o făptură aşa de minunată. Minunate sunt lucrurile Tale şi sufletul meu le cunoaşte foarte. Cele nelucrate ale mele le-au cunoscut ochii Tăi şi în cartea Ta toate se vor scrie; zi de zi se vor săvârşi şi nici una din ele nu va fi nescrisă. Iar eu am cinstit foarte pe prietenii Tăi, Dumnezeule, şi foarte s-a întărit stăpânirea lor.” [Psalm 138, 13-17 ; (în unele Biblii, Psalm 139)].
Psalm 138, versetele 13-17, Biblia Ortodoxă, http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=65&cap=138
Psalm 139, în Biblia Protestantă, https://biblia.resursecrestine.ro/psalmii/139
………………………………




Ne amintim că descreștinarea Europei în numele drepturilor omului au început-o evreii atei în Franța la Revoluția din 1789 și ei continuă cu minciunile și hoția chiar și în zilele noastre, după cum am văzut din situația cu Muzeul Ateismului din Rusia.  EVREI CONTRA CATEDRALEI SFÂNTULUI ISAAC (RUSIA)





În condițiile în care Dumnezeu este exclus din viața oamenilor, nu-i de mirare că democrația schizofrenică susține uciderea bebelușilor în numele drepturilor omului, încălcând poruncile dumnezeiești.



Creștinii cu bun simț sunt disprețuiți, iar lucrarea lor este criticată și descurajată constant, după cum putem observa și în cazul creștinilor spanioli care oferă ajutor persoanelor în preajma clinicilor de avort.



Mai multe informații referitoare la păcatele avorturilor putem afla din următoarele articole recente:


Der gefährlichste Ort auf der Erde, (Cel mai periculos loc de pe pământ), publicat în data de 4 martie 2020, pe website-ul calendarului creștin german LEBEN IST MEHR. https://www.lebenistmehr.de/leben-ist-mehr.html?datum=04.03.2020


More than 600,000 abortions per year in 4 European countries, (Mai mult de 600.000 de avorturi pe an în 4 țări europene), publicat în data de 6 martie 2020, pe website-ul spaniol de știri creștine EVANGELICAL FOCUS.
http://evangelicalfocus.com/europe/5163/More_than_600000_abortions_in_one_year_in_4_European_countries


“Our motto is ‘We hear you’, we want to help both the mother and the unborn”, (“Mottoul nostru este ‘Noi vă auzim’, noi vrem să o ajutăm și pe mamă și pe cei nenăscuți”), publicat în data de 5 martie 2020, pe website-ul spaniol de știri creștine EVANGELICAL FOCUS, de Daniel Hofkamp. http://evangelicalfocus.com/lifetech/5157/Our_motto_is_we_hear_you_we_want_to_help_both_the_mother_and_the_unborn

………..

Despre lucrarea preotului ortodox Nicolae Tănase ne putem aminti și accesând următoarele link-uri:



………………………………………………………………………………….

Aici am terminat de anunțat știrile respective.

S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:


„CÂND VEDEM IMAGINEA UNUI BEBELUȘ ÎN PÂNTECE, ÎNTREZĂRIM MAJESTATEA CREAȚIEI LUI DUMNEZEU.” „FIECARE COPIL ESTE UN DAR PREȚIOS ȘI SACRU DE LA DUMNEZEU.” AȘA A SPUS PREȘEDINTELE SUA, DONALD TRUMP, ÎN 24 IANUARIE 2020, LA CEL MAI MARE MARȘ PENTRU VIAȚĂ, ANTI AVORT, DIN LUME, CARE ARE LOC ANUAL ÎN SUA DE 47 DE ANI. DONALD TRUMP ESTE PRIMUL PREȘEDINTE AL SUA CARE A PARTICIPAT ÎN PERSOANĂ LA ACEST MARȘ. EL A DEVENIT ÎNDRĂGIT DE MIȘCAREA ANTI AVORT PRIN FAPTUL CĂ A NUMIT DOI JUDECĂTORI CREȘTINI CONSERVATORI LA CURTEA SUPREMĂ, SPORIND ȘANSELE DESFIINȚĂRII DECIZIEI „ROE V. WADE” CARE DIN 1973 A LEGALIZAT AVORTUL. DE ASEMENEA, TRUMP A TĂIAT FINANȚELE CARE MERGEAU LA ORGANIZAȚII PRO AVORT, DIRECȚIONÂNDU-LE SPRE CLINICI PENTRU ÎNGRIJIREA SĂNĂTĂȚII FAMILIALE. LUPTĂTORII PRO VIAȚĂ DORESC CA TRUMP SĂ CÂȘTIGE ÎNCĂ PATRU ANI LA ALEGERILE DIN ACEST AN. (scurtă anunțare a știrii ; articole în engleză din 25 și 24 ianuarie 2020). BISERICA ORTODOXĂ DIN AMERICA PARTICIPĂ LA ACEST MARŞ ÎNCEPÂND DIN ANUL 1987 (articol din 26 ianuarie 2020)



CREDINȚA RUȘILOR ÎN DUMNEZEU ȘI CĂSĂTORIA HETEROSEXUALĂ SUNT NOI AMENDAMENTE DORITE LA CONSTITUȚIA RUSIEI ȘI PROPUSE RECENT PARLAMENTULUI DE PREȘEDINTELE PUTIN. (scurtă anunțare a știrii; articole în engleză din 3 și 2 martie 2020). NE AMINTIM CĂ ÎN 1 FEBRUARIE 2020 PATRIARHUL KIRILL AL RUSIEI A CERUT CA ÎN CONSTITUȚIA RUSIEI SĂ SE FACĂ REFERIRE LA DUMNEZEU.




ÎN CURTEA SUPREMĂ A SUA, VICTORIE IMPORTANTĂ PENTRU COPIII NENĂSCUȚI, VICTORIE IMPORTANTĂ PENTRU MIȘCAREA PRO VIAȚĂ, ÎN 9 DECEMBRIE 2019: DOCTORII CARE FAC AVORTURI AU OBLIGAȚIA DE A-I ARĂTA ȘI EXPLICA FEMEII ÎNSĂRCINATE IMAGINILE ECOGRAFICE ALE EMBRIONULUI SAU FĂTULUI ȘI DE A-I PERMITE SĂ ASCULTE RITMUL CARDIAC AL EMBRIONULUI SAU FĂTULUI, CU SCOPUL DE A AVEA UN CONSIMȚĂMÂNT INFORMAT (LĂMURIT). (articole în engleză din 9 decembrie 2019; scurtă anunțare a știrii). VAI, VAI, VAI, NE AMINTIM CĂ ROMÂNIA NU ESTE PRINTRE ȚĂRILE CARE APĂRĂ LA NIVEL POLITIC ȘI LEGISLATIV DREPTUL LA VIAȚĂ AL COPIILOR NENĂSCUȚI!!! ÎN ROMÂNIA POLITICIENII PAR A FI NECREȘTINI, ATEI, CRIMINALI, SATANIȘTI, DAȚI DRACULUI DE TOT!!! NIMIC SFÂNT ÎN SECURITATE!!! BISERICA ESTE FALIMENTARĂ ÎN ROMÂNIA???!!!





Polonia are una dintre cele mai restrictive legi cu privire la avort în Europa. Nu degeaba polonezii L-au declarat în 2016 pe Iisus drept Rege al Poloniei : IISUS A FOST DECLARAT REGE AL POLONIEI (Sâmbătă 19 noiembrie, 2016)























ARGENTINA, ȚARA DE ORIGINE A PAPEI FRANCISC, TOCMAI A VOTAT JOI, 9 AUGUST 2018, RESPINGÂND PROIECTUL DE LEGE PENTRU LEGALIZAREA AVORTULUI. ÎNSĂ, LOBBYIȘTII PRO AVORT INTERNAȚIONALI AU FINANȚAT DIN GREU PERSOANELE DIN ARGENTINA CARE SĂ INFLUENȚEZE OPINIA PUBLICĂ ÎN FAVOAREA AVORTULUI, PRODUCÂND VIOLENȚE PE STRĂZILE DIN BUENOS AIRES (articol în engleză din 10 august 2018 ; scurtă anunțare a știrii)

























PROIECT DE LEGE CARE INTERZICE AVORTUL (în SUA) (a. Proiect de Lege care interzice avortul în SUA ; b. Avorturile în România)











SECURIȘTII ISRAELIENI AU FOST DAȚI AFARĂ DIN BISERICA SFÂNTA ANA DIN IERUSALIM, DE CĂTRE PREȘEDINTELE FRANȚEI EMMANUEL MACRON, MIERCURI, 22 IANUARIE 2020, CĂCI S-AU CERTAT CU SECURIȘTII FRANCEZI. „NU-MI PLACE CE AȚI FĂCUT ÎN FAȚA MEA. IEȘIȚI AFARĂ!” AȘA A STRIGAT MACRON ÎN ENGLEZĂ, FĂCÂNDU-LE SEMN SĂ IASĂ AFARĂ. BISERICA SFÂNTA ANA DIN IERUSALIM ESTE PROPRIETATEA STATULUI FRANCEZ, IAR MACRON N-A VRUT SĂ FIE CONDUS ÎNĂUNTRU DE SECURITATEA ISRAELIANĂ, CI DE SECURITATEA FRANCEZĂ, CONFORM UNOR REGULI VECHI DE SUTE DE ANI. FRANȚA POSEDĂ PATRU TERITORII ÎN IERUSALIM, ACHIZIȚIONATE ÎN SECOLUL AL XIX-LEA ȘI CONSOLIDATE PRIN ACORDURI INTERNAȚIONALE ÎN SECOLUL AL XX-LEA. TOT LA ACEASTĂ BISERICĂ, ÎN URMĂ CU 24 DE ANI, PREȘEDINTELE CHIRAC A PĂȚIT CEVA FOARTE ASEMĂNĂTOR CU SECURIȘTII ISRAELIENI. (scurtă anunțare a știrii; articol în engleză din 23 ianuarie 2020 și articol în franceză din 22 ianuarie 2020).


ÎN IERUSALIM, ATACAT ÎN BISERICĂ CU GAZ OTRĂVITOR DE CĂTRE FORȚELE DE OCUPAȚIE ISRAELIENE, ARHIEPISCOPUL ORTODOX ARAB THEODOSIOS ATALLAH HANNA A FOST TRANSPORTAT DE URGENȚĂ LA SPITAL, PE DATA DE 18 DECEMBRIE 2019. A SUFERIT O PARALIZIE TEMPORARĂ. EL ESTE UN CRITIC DIRECT ȘI CONSTANT AL POLITICII DE APARTHEID A ISRAELULUI ÎMPOTRIVA PALESTINIENILOR. ÎN TERITORIILE PALESTINIENE “MALUL DE VEST”, „FÂȘIA GAZA” ȘI „IERUSALIMUL DE EST” CREȘTINII SUNT CAM 1% DIN POPULAȚIE. (scurtă anunțare a știrii ; articole în engleză din 20, 19 și 6 decembrie 2019; din 30 noiembrie 2019 și din 14 septembrie 2019)




ISRAELUL A INTERZIS RECENT CREȘTINILOR DIN FÂȘIA GAZA SĂ CĂLĂTOREASCĂ LA BETLEEM ȘI ÎN IERUSALIMUL DE EST CU OCAZIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN ÎN ACEST AN, 2019. BISERICA SCOȚIEI CERE ISRAELULUI SĂ RIDICE ACEASTĂ INTERDICȚIE, SĂ ACORDE PERMISELE NECESARE CREȘTINILOR ȘI ASTFEL SĂ-ȘI RESPECTE PROMISIUNILE DIN DECLARAȚIA DE INDEPENDENȚĂ DIN 1948. (articol în engleză din 18 decembrie 2019; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM CĂ CREȘTINII DIN ȚARA SFÂNTĂ SUNT DISCRIMINAȚI ȘI MARGINALIZAȚI ÎN MOD SISTEMATIC DE AUTORITĂȚILE ISRAELIENE.




LA BETLEEM, TREI DATE DIFERITE PENTRU SĂRBĂTOAREA NAȘTERII DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS: 25 DECEMBRIE, 7 IANUARIE ȘI 18 IANUARIE. RESTAURAREA BISERICII NAȘTERII DOMNULUI DIN BETLEEM ESTE REALIZATĂ CAM 85%; PRIMARUL BETLEEMULUI ESTIMEAZĂ CĂ 1,4 MILIOANE DE PELERINI VOR VIZITA BISERICA ÎN ACEST SEZON DE CRĂCIUN. (scurtă anunțare a știrilor; articole în engleză din 23 decembrie 2019). CÂTEVA EXPLICAȚII ÎN PLUS.




CREȘTINII DIN ȚARA SFÂNTĂ SUNT DISCRIMINAȚI ȘI MARGINALIZAȚI ÎN MOD SISTEMATIC. AȘA S-A ANUNȚAT ÎN COMUNICATUL DIN 17 IANUARIE 2019 AL EPISCOPILOR CATOLICI CARE DE 20 DE ANI ÎI VIZITEAZĂ ANUAL PE CREȘTINII DIN ISRAEL ȘI PALESTINA, PENTRU A STA ÎN SOLIDARITATE CU EI. ACEST GRUP DE PELERINAJ ANUAL AL EPISCOPILOR CATOLICI SE NUMEȘTE “HOLY LAND COORDINATION”. (articole în engleză din 18 și 17 ianuarie 2019; scurtă anunțare a știrii)




ÎN ISRAEL, EVREII MESIANICI, ADICĂ EVREII CARE CRED CĂ IISUS ESTE MESIA, FIUL LUI DUMNEZEU, SUNT ACUM CAM 30.000. EI SUNT CONSIDERAȚI TRĂDĂTORI DE CĂTRE EVREII ORTODOCȘI, ADICĂ DE EVREII CARE NU CRED CĂ IISUS ESTE MESIA. SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ, LA UN CONCERT ORGANIZAT DE EVREII MESIANICI ÎN IERUSALIM, S-AU DUS ȘI EVREI ORTODOCȘI PENTRU A PROTESTA, PENTRU A-ȘI EXPRIMA URA. (articol în engleză din 11 iunie 2019; scurtă anunțare a știrii)




„NOI, CREȘTINII PALESTINIENI, ZICEM ALLAHU AKBAR” (Episcopul creștin ortodox Theodosios de Sebastia, Palestina)


RISCUL UNUI NOU GENOCID ÎN CARE SE AFLĂ CREȘTINII DIN ORIENTUL MIJLOCIU, DUPĂ GENOCIDUL ARMEAN DIN 1915, NU POATE FI ÎNLĂTURAT DECÂT PRIN RUGĂCIUNEA ȘI LUCRAREA ÎMPREUNĂ A TUTUROR CREȘTINILOR. ÎN IRAK ERAU 1,5 MILIOANE DE CREȘTINI ÎN ANUL 2003, IAR ACUM MAI SUNT NUMAI 120.000; ÎN SIRIA ERAU 1,5 MILIOANE DE CREȘTINI ÎN 2011, IAR ACUM MAI SUNT NUMAI 500.000. AȘA NE AVERTIZEAZĂ ORGANIZAȚIA CREȘTINĂ „BISERICA ÎN SUFERINȚĂ” ȘI NE AMINTEȘTE CĂ IISUS DOREȘTE UNITATE ÎNTRE CEI CARE CRED ÎN EL. (articol în engleză din 19 decembrie 2019; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM CĂ STATUL ISLAMIC A UCIS MULȚI CREȘTINI ÎN SIRIA ȘI ÎN IRAK, PE UNII RĂSTIGNINDU-I ... PENTRU OPRIREA GENOCIDULUI DIN ROMÂNIA CINE SE ROAGĂ ȘI CINE LUCREAZĂ, CĂCI ÎN FIECARE AN PĂGÂNII-ATEI-ANTICRIȘTI-SCHIZOFRENICI, SATANIȘTI, UCID 100.000 DE BEBELUȘI; ÎN PERIOADA 1958 – 2008 AU UCIS 20 DE MILIOANE DE BEBELUȘI!!!




ISRAELUL PERMITE CONVERTIRI LA CREȘTINISM, DUPĂ CUM I-A ASIGURAT SECRETARUL DE STAT AL SUA, MIKE POMPEO, PE CREȘTINII SIONIȘTI UNIȚI PENTRU ISRAEL, ÎN WASHINGTON, ÎN 8 IULIE 2019. ÎNSĂ, POMPEO ESTE CONTRAZIS DE REALITATE, CĂCI ÎN 21 IUNIE 2019, CÂND A FOST PREZENTAT RAPORTUL AMERICAN PE ANUL 2018 DESPRE LIBERTATEA RELIGIOASĂ LA NIVEL INTERNAȚIONAL, S-AU ARĂTAT DIFICULTĂȚILE CU CARE SE CONFRUNTĂ CEI CARE SE CONVERTESC LA CREȘTINISM ÎN ISRAEL. (articol în engleză din 10 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM CĂ ÎN 11 IULIE 2019 CREȘTINII DIN IERUSALIM S-AU ADUNAT LA POARTA JAFFA PENTRU RUGĂCIUNE, TOCMAI CA SĂ SE APERE DE EVREII RADICALI CARE DIN 1967 PÂNĂ ACUM AU DISTRUS 50 DE LOCAȘURI DE CULT CREȘTINE.




ÎN ISRAEL, CURTEA SUPREMĂ A DECIS RECENT CONTRA BISERICII ORTODOXE GRECEŞTI ÎN CAZUL VÂNZĂRILOR DE PROPRIETĂŢI, CUNOSCUT SUB NUMELE DE „JAFFA GATE”. ACEASTĂ DECIZIE A DEZAMĂGIT BISERICA ORTODOXĂ GREACĂ, CĂCI CURTEA SUPREMĂ NU A ŢINUT CONT CĂ RECLAMANTUL ISRAELIAN A FOLOSIT MIJLOACE ILEGALE, DE MITUIRE. (articol în engleză din 13 şi 14 iunie 2019; scurtă anunţare a ştirii).

 

 

 


ÎN ISRAEL, EVREII MESIANICI, ADICĂ EVREII CARE CRED CĂ IISUS ESTE MESIA, FIUL LUI DUMNEZEU, SUNT ACUM CAM 30.000. EI SUNT CONSIDERAȚI TRĂDĂTORI DE CĂTRE EVREII ORTODOCȘI, ADICĂ DE EVREII CARE NU CRED CĂ IISUS ESTE MESIA. SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ, LA UN CONCERT ORGANIZAT DE EVREII MESIANICI ÎN IERUSALIM, S-AU DUS ȘI EVREI ORTODOCȘI PENTRU A PROTESTA, PENTRU A-ȘI EXPRIMA URA. (articol în engleză din 11 iunie 2019; scurtă anunțare a știrii)











CREȘTINII DIN ȚARA SFÂNTĂ SUNT DISCRIMINAȚI ȘI MARGINALIZAȚI ÎN MOD SISTEMATIC. AȘA S-A ANUNȚAT ÎN COMUNICATUL DIN 17 IANUARIE 2019 AL EPISCOPILOR CATOLICI CARE DE 20 DE ANI ÎI VIZITEAZĂ ANUAL PE CREȘTINII DIN ISRAEL ȘI PALESTINA, PENTRU A STA ÎN SOLIDARITATE CU EI. ACEST GRUP DE PELERINAJ ANUAL AL EPISCOPILOR CATOLICI SE NUMEȘTE “HOLY LAND COORDINATION”. (articole în engleză din 18 și 17 ianuarie 2019; scurtă anunțare a știrii)








DE CRĂCIUNUL ACESTUI AN, 2018, CEI MAI MULȚI CREȘTINI PALESTINIENI DIN FÂȘIA GAZA (PARTE A PALESTINEI, ÎN SUD-VESTUL ISRAELULUI) NU AU VOIE SĂ CĂLĂTOREASCĂ SPRE BETLEEM (ÎN ALTĂ PARTE A PALESTINEI, NUMITĂ MALUL DE VEST SAU CISIORDANIA, LA VEST DE IORDAN ȘI DE MAREA MOARTĂ) CĂCI STATUL ISRAEL NU LE PERMITE (articol în engleză din 20 decembrie 2018; scurtă anunțare a știrii)







Ne mai amintim, desigur, și de faptul că Regele Iordaniei, Abdullah II, este Protector și Custode al Locurilor Sfinte, potrivit Statu-Quoului de la Locurile Sfinte. El s-a oferit în anul 2016 să restaureze pe propria cheltuială Capela din Biserica Sfântului Mormânt. De asemenea, și Președintele Palestinei, Mahmoud Abbas, a făcut donație pentru această restaurare :




S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem și articolele următoare:













CAPELA DIN BISERICA SFÂNTULUI MORMÂNT AL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS A FOST SFINȚITĂ DUPĂ RESTAURARE (în 22 martie 2017).


CHEIA BISERICII SFÂNTULUI MORMÂNT AL LUI IISUS O DEȚINE UN MUSULMAN PE NUME ADEEB JOUDEH. “ACEASTA ESTE O MARE ONOARE”, A SPUS EL RECENT. PE DE ALTĂ PARTE, EVREII VOR SĂ RECONSTRUIASCĂ AL TREILEA TEMPLU. (Articol publicat în 16 decembrie 2017).


ÎN IERUSALIM, LA LOCURILE SFINTE SĂ SE MENȚINĂ ACELAȘI STATU-QUO ( așa a zis Președintele SUA Donald Trump în 6 decembrie 2017 când a anunțat că SUA recunoaște Ierusalimul drept capitală a Israelului; însă, în 4 februarie 2018 primarul Ierusalimului deja a început schimbarea, amendând Bisericile Creștine și pretinzându-le impozit pe proprietăți).


CREȘTINI EVANGHELICI AMERICANI UNIȚI PENTRU ISRAEL? REZULTATELE RECENTE ALE ACESTEI UNIRI A LOR: 58 DE PALESTINIENI DIN GAZA ÎNMORMÂNTAȚI ÎN 15 MAI 2018, CĂCI AU FOST ÎMPUȘCAȚI DE FORȚELE ISRAELIENE ÎN 14 MAI CÂND S-A DESCHIS AMBASADA AMERICANĂ LA IERUSALIM (articole din 14-15 mai 2018 în engleză; spicuire).
















ÎN BRAZILIA, DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS ESTE BATJOCORIT DIN 3 DECEMBRIE 2019, PE REȚEAUA NETFLIX, CARE DIFUZEAZĂ UN PROGRAM UMORISTIC DE CRĂCIUN, O ÎNREGISTRARE VIDEO DE 46 DE MINUTE CARE PREZINTĂ UN IISUS HOMOSEXUAL. DEJA ÎN 11 DECEMBRIE 2019, 800.000 DE CREȘTINI BRAZILIENI SEMNASERĂ O PETIȚIE ON LINE CONTRA ACELUI PROGRAM, IAR ALȚII AU CERUT CA PLATFORMA NETFLIX SĂ FIE BOICOTATĂ. (articol în franceză din 12 decembrie 2019 ; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM CĂ DE OBICEI ÎN SPATELE ACESTOR BATJOCURI SUNT EVREII ATEI CARE FINANȚEAZĂ DIN GREU LUCRAREA DE DISTRUGERE A VALORILOR CREȘTINE, ÎN NUMELE LIBERTĂȚII DE EXPRIMARE. ȘTIM CĂ DUMNEZEU ESTE ÎNDELUNG RĂBDĂTOR, DAR ÎN FINAL NU SE LASĂ BATJOCORIT.














RESPECTAREA LUI DUMNEZEU ȘI A RELIGIEI, APĂRAREA VIEȚII DIN MOMENTUL ZĂMISLIRII ȘI A FAMILIEI, SUNT CÂTEVA PUNCTE DIN PROGRAMUL PARTIDULUI “ALIANȚA PENTRU BRAZILIA”, ÎNFIINȚAT ÎN 21 NOIEMBRIE 2019 DE PREȘEDINTELE BRAZILIEI JAIR BOLSONARO. (articol în franceză din 22 noiembrie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA CE PUNCTE SATANICE AU ÎN PROGRAM PARTIDELE ÎNCÂT SE UCID “LEGAL” 100.000 DE BEBELUȘI ÎN FIECARE AN PRIN AVORT ???!!!






















„JESUS CHRIST SUPERSTAR” PRODUCȚIE LOCALĂ, LA ATENA, DIN 9 FEBRUARIE 2018. (Iisus este prezentat ca fiind un hippie păcătos, nesigur, narcisist, și ca și când a avut o relație cu Maria Magdalena.) MITROPOLIȚII GRECI SERAFIM DE PIREU ȘI SERAFIM DE CYTHIRA AU CERUT ÎN JUSTIȚIE OPRIREA SPECTACOLULUI. „JESUS CHRIST SUPERSTAR” A APĂRUT PRIMA DATĂ ÎN 1971 ÎN NEW YORK, IAR EVANGHELISTUL BILLY GRAHAM L-A PREDICAT ATUNCI CU FORȚĂ ȘI EFECT PE IISUS CA FIIND DUMNEZEU ȘI OM (Billy Graham va fi înmormântat pe data de 2 martie 2018; El L-a predicat pe Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, chiar și în România comunistă, în anul 1985, inclusiv în Catedrala Ortodoxă din Sibiu)



.FRAȚI CREȘTINI! HAIDEȚI SĂ SEMNĂM CONTRA PUBLICĂRII BLASFEMIILOR „SECOND COMING” LA ADRESA MÂNTUITORULUI LUMII, DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS! (campanie începută în 7 februarie 2019)



PUBLICAREA BLASFEMIILOR LA ADRESA LUI IISUS SUB FORMA BENZILOR DESENATE AMERICANE „SECOND COMING” (A DOUA VENIRE) A FOST ANULATĂ DE CĂTRE EDITURA “DC COMICS”, ÎN URMA PETIȚIEI CU PESTE 200.000 DE SEMNĂTURI DIN PARTEA CREȘTINILOR. ÎN SCHIMB, SCRIITORUL BENZILOR, MARK RUSSEL, A ZIS CĂ LE VA PUBLICA LA ALTĂ EDITURĂ. (articol în engleză din 14 februarie 2019; scurtă anunțare a știrii)



CREȘTINII DIN ȚARA SFÂNTĂ SUNT DISCRIMINAȚI ȘI MARGINALIZAȚI ÎN MOD SISTEMATIC. AȘA S-A ANUNȚAT ÎN COMUNICATUL DIN 17 IANUARIE 2019 AL EPISCOPILOR CATOLICI CARE DE 20 DE ANI ÎI VIZITEAZĂ ANUAL PE CREȘTINII DIN ISRAEL ȘI PALESTINA, PENTRU A STA ÎN SOLIDARITATE CU EI. ACEST GRUP DE PELERINAJ ANUAL AL EPISCOPILOR CATOLICI SE NUMEȘTE “HOLY LAND COORDINATION”. (articole în engleză din 18 și 17 ianuarie 2019; scurtă anunțare a știrii)




DESPRE MAICA DOMNULUI XI, Ce puncte de vedere găsim în religiile necreştine de azi despre Maica Domnului ?  Ce ştim despre unele rugăciuni către Maica Domnului ?










Despre caricaturile făcute de cei de la Charlie Hebdo, cu ocazia Crăciunului din 2014, putem afla și din articolul de la următorul link:









Despre opere postmoderne prin care se încearcă desacralizarea persoanei Mântuitorului lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, (piesa Evangheliștii, de Alina Mungiu Pipidi, piesa Corpus Christi de Terrence McNally, romanul Codul lui Da Vinci de Dan Brown), putem afla și din articolul de la următorul link:



Despre încercările seculariștilor de desființare și păgânizare a sărbătorii Nașterii Domnului, putem afla și din articolul de la următorul link:












„NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)















Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? I (Traducere din articolul lui Noel Hornor, vezi info. la note ). 










Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? II (Traducere din articolul lui Noel Hornor ). 










Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III (Traducere din articolul lui Noel Hornor ).


















PARCĂ FĂRĂ DUMNEZEU, PREOCUPAȚI DE A AVEA PUTEREA ÎN LUMEA AFACERILOR ȘI ÎN PIEȚELE FINANCIARE INTERNAȚIONALE, PREOCUPAȚI DE EI ÎNȘIȘI, EVREII CONSTATĂ CU ÎNGRIJORARE CĂ ANTISEMITISMUL A CRESCUT ÎN ULTIMII CINCI ANI, POTRIVIT UNUI STUDIU FĂCUT ÎN MAI MULTE ȚĂRI, ÎN ACEST AN, 2019, DE ORGANIZAȚIA EVREIASCĂ INTERNAȚIONALĂ NONGUVERNAMENTALĂ “LIGA ANTIDEFĂIMARE” DIN NEW YORK. (articol în engleză din 22 noiembrie 2019 și în română din 21 noiembrie 2019; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM CĂ EVREII, ÎN MARE MĂSURĂ, SE DECLARĂ A FI ATEI SAU NEAFILIAȚI RELIGIOS. EVREII CARE CRED CĂ IISUS ESTE MESIA SUNT CAM 350.000 LA NIVEL MONDIAL. CAM 30% DIN EVREII DIN ISRAEL SE DECLARĂ A FI RELIGIOȘI, APARȚINÂND DE RELIGIA NUMITĂ IUDAISM, ADICĂ NU-L RECUNOSC PE IISUS CA FIIND MESIA, FIUL LUI DUMNEZEU !!!



ÎN KENYA, NOUĂ CREȘTINI AU FOST UCIȘI DE CĂTRE ISLAMIȘTI EXTREMIȘTI CARE AU ATACAT UN AUTOBUZ, APOI AU SEPARAT CREȘTINII DE MAHOMEDANI, ÎN 6 DECEMBRIE 2019. (articol în engleză din 13 decembrie 2019 ; scurtă anunțare a știrii). VAI, CE ÎNAPOIAȚI, CE LIPSIȚI DE EDUCAȚIE EUROPEANĂ LI SE PAR ROMÂNILOR ISLAMIȘTII AFRICANI EXTREMIȘTI, UCIGAȘI, BARBARI! DAR VAI, VAI, VAI, PE ROMÂNI CINE I-A EDUCAT AȘA DE SUPERIOR ÎNCÂT SĂ CEARĂ DOCTORILOR BARBARI, SUSȚINUȚI DE PARLAMENTARI BARBARI, SĂ UCIDĂ ZILNIC 277 DE BEBELUȘI, 100.000 DE BEBELUȘI ÎN FIECARE AN???!!! CARE SUNT MAI LIPSIȚI DE EDUCAȚIE BUNĂ??? CARE SUNT BARBARI MAI RĂI??? CARE SUNT MAI SATANIȘTI???



AVEM NEVOIE ȘI DE IISUS? (capelani în toate liceele publice, pentru îmbunătățirea disciplinei în Kenya, 2017)


ÎN BURKINA FASO, 14 CREȘTINI AU FOST OMORÂȚI LA SLUJBĂ DUMINICĂ, 1 DECEMBRIE 2019, ALȚII AU FOST RĂNIȚI, DE CĂTRE BĂRBAȚI ÎNARMAȚI CU PUȘTI, CARE APOI AU FUGIT CU MOTOCICLETELE. DEOCAMDATĂ NICI UN GRUP NU ȘI-A ASUMAT RESPONSABILITATEA PENTRU ACEST ATAC, DAR SE ȘTIE CĂ DIN 2015 ÎN ACEASTĂ ȚARĂ, CUNOSCUTĂ PENTRU COEXISTENȚA PAȘNICĂ ÎNTRE GRUPURILE RELIGIOASE ȘI ETNICE, STATUL ISLAMIC ȘI AL-QAEDA AU COMIS MULTE CRIME, ATACURILE ASUPRA CREȘTINILOR FIIND O STRATEGIE DINTR-UN PROGRAM PENTRU A ALIMENTA TENSIUNILE INTERRELIGIOASE. (articol în engleză din 2 decembrie 2019; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM CĂ ISRAELUL ARE INTERESUL CA ISIS SĂ NU FIE DESFIINȚAT. NE AMINTIM CĂ UNGARIA VREA SĂ ÎNFIINȚEZE O COALIȚIE INTERNAȚIONALĂ PENTRU A-I AJUTA PE CREȘTINII PERSECUTAȚI.

 






























ȚĂRI CREȘTINE PRO VIAȚĂ, ANTI AVORT, ÎN WASHINGTON DC LA CONFERINȚĂ, ÎN 4 DECEMBRIE 2019: UNGARIA, BRAZILIA, POLONIA ȘI SUA. UNGARIA ARE POLITICI SERIOASE PRO FAMILIE, IAR ÎN CONSTITUȚIA UNGARIEI DIN 2011 ESTE PREVĂZUTĂ PROTECȚIA VIEȚII UMANE DIN MOMENTUL ZĂMISLIRII ȘI PROTECȚIA INSTITUȚIEI CĂSĂTORIEI DINTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE. (articol în engleză din 5 decembrie 2019; scurtă anunțare a știrii). VAI, VAI, VAI DE ROMÂNIA „CREȘTINĂ” FĂRĂ POLITICIENI CREȘTINI, FĂRĂ POLITICI SERIOASE PRO FAMILIE, CU REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE BOICOTAT ÎN 2018 ȘI CU 100.000 DE AVORTURI ÎN FIECARE AN!!!



















































































































































































































Despre design-ul inteligent  putem (re)vedea și următoarele articole:
























































































































































































































































































































































































































































































































































































































Ateismul este susținut de  obicei de evreii-derbedei-anarhiști-anticriști-sataniști. Ei au început descreștinarea Franței în Revoluția Franceză din 1789. Atunci L-au scos pe Domnul nostru Iisus Hristos din societatea franceză și s-au afirmat ei cu barbariile și anarhiile lor ca drepturi ale omului. De atunci ei lucrează cu hărnicie diabolică la descreștinarea lumii. „NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)




Descreștinarea Europei au început-o evreii în Franța. Ei ar vrea să o continue și în România, prin persoane cu funcții importante în Statul Român, cum este Sandra Pralong, care a spus, în 2014, că predarea Religiei nu este treaba școlii : PLAN PENTRU DESCREȘTINAREA EUROPEI (înlăturarea crucilor de pe biserica grecească folosită ca brand pe ambalaje alimentare; controversa din 31 august 2017)




















Despre evreii din România, care prin Institutul Elie Wiesel luptă contra creștinilor români, dar și despre jignirea generalizată a profesorilor de Religie în România, putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link: AVEM NEVOIE ȘI DE IISUS? (capelani în toate liceele publice, pentru îmbunătățirea disciplinei în Kenya, 2017)


















Despre Iisus caricaturizat cu nas de porc, iar Sfânta lui Mamă cu nas de scroafă, putem afla și din articolul de la următorul link: 2015: DE LA CHARLIE HEBDO LA MARTIRII CREȘTINI
















Evreii necreștini spun despre Fecioara Maria că a fost violată de un vecin și astfel s-a născut Iisus : DESPRE MAICA DOMNULUI XI, Ce puncte de vedere găsim în religiile necreştine de azi despre Maica Domnului ? Ce ştim despre unele rugăciuni către Maica Domnului ?




















În cartea evreilor numită Talmud scrie că Iisus  a fost vrăjitor. Despre aceasta putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link:



Cu această ocazie ne putem reaminti și de doi evrei din România care au devenit celebri pentru iubirea lor față de Iisus : Richard Wurmbrand și Nicolae Steinhardt. DIALOG DE PACE "FĂRĂ PRECEDENT" ÎNTRE CREȘTINI ȘI EVREI,  partea II, continuare
















Să ne reamintim că în 3 decembrie 2015 mai mulți rabini au recunoscut valoarea creștinismului, pentru prima dată în istorie, dar nu valoarea lui Iisus. (Ce schizofrenie!!!) Această recunoaștere a urmat după 50 de ani de dialog cu Biserica Romano-Catolică, dar și în contextul în care islamicii îi urmăresc și împușcă pe evrei prin Europa (ne amintim evenimentele din 7 ianuarie și din 13 noiembrie 2015 din Franța, de la Charlie Hebdo și de la Sala Bataclan).
















Evreii care cred că Iisus este Mesia, Fiul lui Dumnezeu, sunt puțini, la nivel mondial cam 350.000. În Israel, evreii mesianici sunt cam 30.000.

























































































































































Polonia are una dintre cele mai restrictive legi cu privire la avort în Europa. Nu degeaba polonezii L-au declarat în 2016 pe Iisus drept Rege al Poloniei : IISUS A FOST DECLARAT REGE AL POLONIEI (Sâmbătă 19 noiembrie, 2016)




















































































































































































































Despre evreii care susțin ISIS putem afla și din articolul de la următorul link: DUMINICA FLORIILOR CU 44 (52) DE MORȚI (ÎN EGIPT, ISIS) 





Creștinii luptă din greu să contracareze efectele criminale ale ateilor:




























ÎN RUSIA, ÎN 2018, PĂCATELE AVORTURILOR AU SCĂZUT CU APROAPE 10%, DATORITĂ PROGRAMULUI DE ÎNGIJIRE OBSTETRICĂ IMPLEMENTAT DE PREȘEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN. (articol în engleză din 24 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA SE FAC 100.000 DE AVORTURI ANUAL!!! PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS, IMPLEMENTEAZĂ VREUN PROGRAM DE ÎNGRIJIRE OBSTETRICĂ???
















































PROIECT DE LEGE CARE INTERZICE AVORTUL (în SUA) (a. Proiect de Lege care interzice avortul în SUA ; b. Avorturile în România)
























































































































Despre evreii care manevrează oamenii cu scopul de a susține minciuni și furt în formă continuată putem afla și din articolul referitor la Muzeul Ateismului de la următorul link: EVREI CONTRA CATEDRALEI SFÂNTULUI ISAAC (RUSIA)




































































































ATEI, MUTANȚI, AUTIȘTI, SCHIZOFRENICI, STÂNGACI (despre un studiu academic publicat în engleză în 20 decembrie 2017). 







UN OM UCIGAȘ ÎN SERIE PROBABIL CĂ E UN ATEU (așa cred 60% din respondenți ; studiu psihologic, 2017). 


































Despre schimbarea în bine a atitudinii față de bolnavi, și despre dezvoltarea educației, și despre stilul de viață caritabilă, precum și despre efectele generale ale învățăturii creștine: Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )
























































































CETĂȚENIE EUROPEANĂ ȘI CETĂȚENIE NAȚIONALĂ (2019 – ANUL CĂRȚII ÎN ROMÂNIA, PROGRAMUL NAȚIONAL „ROMÂNIA, CITEȘTE!” ) Biblia este cea mai citită carte din lume. Iisus, Învățătorul Suprem, se mai numește și Cuvântul Veșnic al lui Dumnezeu, Cuvânt Care a devenit Om (Ioan 1, 1-14). El este Persoana Divino-Umană Numărul Unu, Unică în Univers. Să-L citim!!!

 

 

 



„IISUS ȘI ISPITA A PATRA” ESTE NUMELE EDITORIALULUI DIN 9 DECEMBRIE 2019, DIN ZIARUL FRANCEZ „LE FIGARO”, APĂRUT DUPĂ PUBLICAREA ÎN 5 DECEMBRIE 2019 A UNUI NUMĂR SPECIAL, DE 172 DE PAGINI, DESPRE PERSOANA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS, CU TITLUL „IISUS HRISTOS, ACEST NECUNOSCUT” („JÉSUS-CHRIST CET INCONNU”), ÎN REVISTA „LE FIGARO HORS-SÉRIE”. (scurtă anunțare a editorialului)










Poezie în amurg de toamnă









ZIARUL FRANCEZ "LE FIGARO" A PUBLICAT RECENT O EDIŢIE SPECIALĂ DESPRE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Suntem în SÂMBĂTA MARE, în SÂMBĂTA PAȘTILOR, adică SÂMBĂTĂ în A 7 – A SĂPTĂMÂNĂ DIN POSTUL SFINTELOR PAȘTI, AZI FIIND ULTIMA ZI DIN ACEST POST. În Sfânta și Marea Zi Sâmbătă sărbătorim, conform îndrumărilor din cartea de cult numită Triod, “Îngroparea Dumnezeiască și Trupească a Mântuitorului nostru Iisus Hristos și Pogorârea în iad, prin care neamul nostru, fiind chemat din stricăciune, a fost mutat spre viața veșnică.” Îngroparea Mântuitorului a avut loc vineri seara, înainte de apusul soarelui, adică înainte de a începe sâmbăta. Sâmbăta era și este ziua de odihnă săptămânală a evreilor religioși, pe care ei o respectă cu strictețe. Din punctul de vedere al evreilor religioși de azi și de atunci, sâmbăta începe vineri seara după apusul soarelui. În acel an, când a fost răstignit Domnul nostru Iisus Hristos, sărbătoarea Paștilor a căzut chiar în acea sâmbătă. Deci, acea zi de sâmbătă avea o importanță dublă, așa că s-au silit să termine cu Înmormântarea Domnului înainte de apusul soarelui. La Înmormântare au participat, în mod deosebit, Iosif din Arimateea și Nicodim, care fuseseră ucenici în secret ai lui Iisus, dar erau și membri în Consiliul Suprem al Evreilor (adică în Sanhedrin, numit și Sinedriu). Corpul mort al lui Iisus a fost înfășurat în giulgiu curat de in, cu miresme de smirnă și aloe, apoi a fost pus în mormântul lui Iosif din Arimateea, mormânt săpat în stâncă și care era aproape de locul Răstignirii. Apoi, la ușa Mormântului au pus o piatră mare. La cererea elitei iudaice, piatra a fost sigilată și la Mormânt a fost pusă gardă de soldați, cu aprobarea guvernatorului roman Pilat, ca nu cumva corpul mort să fie furat de ucenicii lui Iisus cu scopul de a pretinde că a înviat. DECI SÂMBĂTA MARE NE AMINTEȘTE ȘI DE FAPTUL CĂ EVREII AU LUAT MĂSURI, ÎMPREUNĂ CU ROMANII, PENTRU A SE ASIGURA CĂ TRUPUL MORT AL LUI IISUS RĂMÂNE ÎN MORMÂNT. CULMEA ESTE CĂ IISUS A ÎNVIAT ȘI A IEȘIT DIN MORMÂNT, ÎN CIUDA TUTUROR MĂSURILOR LOR DE SIGURANȚĂ. APOSTOLII, CARE DEVENISERĂ FOARTE FRICOȘI DUPĂ ARESTAREA ȘI OMORÂREA LUI IISUS, AU CĂPĂTAT MARE CURAJ DUPĂ ÎNVIEREA LUI, DAR MAI ALES DUPĂ ÎNĂLȚAREA LUI LA CER ȘI TRIMITEREA DUHULUI SFÂNT PESTE EI. ASTFEL CĂ APOSTOLII, CU RISCUL VIEȚII, ÎNCEP SĂ PREDICE ÎN TOATĂ LUMEA MOARTEA ȘI ÎNVIEREA LUI IISUS, PRIN CARE OAMENII DOBÂNDESC IERTAREA PĂCATELOR ȘI VIAȚA VEȘNICĂ FERICITĂ. DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS A ÎNVIAT ȘI ESTE VIU, ÎN VECII VECILOR! MULȚUMIM FRUMOS, DOAMNE IISUSE HRISTOASE, PENTRU CĂ, PRIN MOARTEA ȘI ÎNVIEREA TA, NE OFERI ȘI NOUĂ POSIBILITATEA DE A PARTICIPA LA O VIAȚĂ MEREU ÎNNOITĂ PRIN DUHUL TĂU CEL SFÂNT, SPRE SLAVA TATĂLUI NOSTRU SFÂNT DIN CERURI, ÎN FIECARE MOMENT, ÎN VECII VECILOR! AMIN! AMIN! ADEVĂRAT!

Pr. prof. Ion Ciungu   „Pentru că şi Hristos a suferit odată moartea pentru păcatele noastre, El cel drept pentru cei nedrepţi, ca să ne...