joi, 5 martie 2020

ÎN SPANIA 5000 DE PĂRINȚI AU PARTICIPAT LA UN MARȘ, ÎN 29 FEBRUARIE 2020, ÎMPOTRIVA MINISTERULUI EDUCAȚIEI CARE IMPUNE NOI POLITICI DE EDUCAȚIE SEXUALĂ, LGBT ȘI IDEOLOGIA DE GEN. (scurtă anunțare a știrii; articol în engleză din 4 martie 2020). PROBABIL CĂ ȘI ÎN MINISTERUL EDUCAȚIEI DIN ROMÂNIA SUNT INFLUENȚE PUTERNICE DE ACEST FEL, AVÂND ÎN VEDERE FAPTUL CĂ PROFESOARELE ȘI PROFESORII DE RELIGIE SUNT JIGNIȚI ÎN MOD GENERALIZAT, IAR PATRIARHIA ROMÂNĂ A DECLARAT, ÎN 2017, CĂ ESTE INCORECTĂ ȘI INJUSTĂ ACEASTĂ JIGNIRE. NE AMINTIM CĂ ÎN ROMÂNIA REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE DIN OCTOMBRIE 2018 A EȘUAT ȘI CĂ IDEOLOGIA DE GEN ESTE POLITICĂ DE STAT. NE AMINTIM CĂ UNGARIA S-A TREZIT LA TIMP ȘI A ELIMINAT DIN UNIVERSITĂȚI IDEOLOGIA DE GEN ÎN 2019.


Pr. prof. Ion Ciungu




Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, ne avertizează astfel: „Iar cine va sminti pe unul dintr-aceştia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară şi să fie afundat în adâncul mării. ... Vedeţi să nu dispreţuiţi pe vreunul din aceştia mici, că zic vouă: Că îngerii lor, în ceruri, pururea văd faţa Tatălui Meu, Care este în ceruri.” (Matei cap. 18, versetele 6 și 10). http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=18
Imagine de la marșul părinților din orașul Murcia, Spania, 29 februarie 2020. / Photo: CEMU, Evangelical Council Murcia./ COPIII NOȘTRI SUNT AI NOȘTRI. COPIII NU APARȚIN STATULUI. PENTRU O EDUCAȚIE LIBERĂ DE IDEOLOGIA GENDER.



Această demonstrație a părinților a fost un răspuns la planurile și afirmațiile Ministrului Educației din Guvernul Spaniol, Isabel Celáa, care a zis că copiii nu aparțin părinților lor.


„Părinții sunt gata să ducă această bătălie”, „iar dacă este nevoie ne vom mai întoarce pe străzi”, a zis pastorul Ángel Zapata, unul dintre organizatorii acestui marș. Zapata a fost ales să citească manifestul final, referindu-se la articole din dreptul internațional și din Constituția Spaniolă care protejează drepturile copiilor și părinților în domeniul educației.


Mai multe aspecte referitoare la acest subiect putem afla din articolul Thousands in Murcia: “Our children belong to us”, publicat în data de 4 martie 2020, pe website-ul spaniol de știri EVANGELICAL FOCUS. http://evangelicalfocus.com/family/5156/Thousands_of_parents_take_the_streets_in_Murcia_Our_children_belong_to_us




………………………………………………………………………………………………………

Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.


S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole :









ÎN ELVEȚIA S-A DECIS PRIN REFERENDUM SĂ FIE RESTRÂNSĂ LIBERTATEA RELIGIOASĂ PRIN PROMOVAREA LIBERTĂȚII LGBT, IAR GUVERNUL ELVEȚIAN, ÎN MOD IRONIC ȘI FRAUDULOS, A SPUS CĂ DEȘI SE RESTRÂNGE VORBIREA LIBERĂ, TOTUȘI ÎN REALITATE NU ESTE O RESTRÂNGERE A VORBIRII LIBERE. DAR ADEVĂRUL ESTE URMĂTORUL: CREȘTINII NU-ȘI VOR MAI PUTEA EXPRIMA OPOZIȚIA FAȚĂ DE CĂSĂTORIILE ÎNTRE PERSOANE DE ACELAȘI SEX, ADICĂ NU-ȘI VOR MAI PUTEA EXPRIMA ÎNVĂȚĂTURA BIBLICĂ, CĂCI ACEASTĂ EXPRIMARE VA FI CONSIDERATĂ „HATE SPEECH” (VORBIRE CU URĂ) ȘI VA FI PEDEPSITĂ DE LEGE. (scurtă anunțare a știrii; articol în engleză din 13 februarie 2020). NE AMINTIM CĂ SE INVESTESC BANI MULȚI, LA NIVEL MONDIAL, PENTRU A DISTRUGE STANDARDELE ÎNVĂȚĂTURILOR BIBLICE ȘI A IMPUNE, PRIN GUVERNE CORUPTE ȘI JUSTIȚII CORUPTE, STANDARDE DE VIAȚĂ CONTRARE BIBLIEI. ÎNSĂ CREȘTINII ADEVĂRAȚI NU SE VOR CONFORMA UNOR STANDARDE CONTRARE BIBLIEI, CHIAR DACĂ SE ÎNMULȚEȘTE FĂRĂDELEGEA.







CREDINȚA RUȘILOR ÎN DUMNEZEU ȘI CĂSĂTORIA HETEROSEXUALĂ SUNT NOI AMENDAMENTE DORITE LA CONSTITUȚIA RUSIEI ȘI PROPUSE RECENT PARLAMENTULUI DE PREȘEDINTELE PUTIN. (scurtă anunțare a știrii; articole în engleză din 3 și 2 martie 2020). NE AMINTIM CĂ ÎN 1 FEBRUARIE 2020 PATRIARHUL KIRILL AL RUSIEI A CERUT CA ÎN CONSTITUȚIA RUSIEI SĂ SE FACĂ REFERIRE LA DUMNEZEU.








ÎN RUSIA, ÎN 2018, PĂCATELE AVORTURILOR AU SCĂZUT CU APROAPE 10%, DATORITĂ PROGRAMULUI DE ÎNGIJIRE OBSTETRICĂ IMPLEMENTAT DE PREȘEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN. (articol în engleză din 24 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA SE FAC 100.000 DE AVORTURI ANUAL!!! PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS, IMPLEMENTEAZĂ VREUN PROGRAM DE ÎNGRIJIRE OBSTETRICĂ???




































SECERIȘUL ESTE MULT, DAR LUCRĂTORII SUNT PUȚINI (număr record la pregătirea pentru preoție, în Rusia, 2017)


                     

            
POSIBILE PROIECTE COMUNE PENTRU CREȘTINII CARE SUFERĂ ÎN ORIENTUL MIJLOCIU (Biserica Ortodoxă Rusă și Vaticanul, 22-23 august, 2017)















DESPRE FANATISMUL ATEIST (fanaticii atei au omorât mult mai mulți oameni decât Extremiștii Islamici și Inchiziția laolaltă). 






ÎNVĂȚĂMÂNTUL E ÎNCĂ CONSTRUIT PE O PLATFORMĂ ATEISTĂ (în Rusia, 2017), (tineretul și educația în Rusia, interviu cu rectorul Universității Ortodoxe din Moscova). 
















UNGARIA ESTE PRIMA ÎN APĂRAREA CREȘTINILOR PERSECUTAȚI (11-13 octombrie 2017, Consultație Internațională la Budapesta)



























































CETĂȚENIE EUROPEANĂ ȘI CETĂȚENIE NAȚIONALĂ (2019 – ANUL CĂRȚII ÎN ROMÂNIA, PROGRAMUL NAȚIONAL „ROMÂNIA, CITEȘTE!” ) Biblia este cea mai citită carte din lume. Iisus, Învățătorul Suprem, se mai numește și Cuvântul Veșnic al lui Dumnezeu, Cuvânt Care a devenit Om (Ioan 1, 1-14). El este Persoana Divino-Umană Numărul Unu, Unică în Univers. Să-L citim!!!






































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu