vineri, 20 martie 2020

ÎN CIUDA CORONAVIRUSULUI GUVERNUL CHINEZ A CONTINUAT SĂ ÎI PERSECUTE PE CREŞTINI, SĂ DISTRUGĂ BISERICI, SĂ DEA JOS CRUCILE CU MACARAUA, CUM FĂCEA ŞI MAI ÎNAINTE. (scurtă anunţare a ştirii; articole în engleză din 19 martie 2020). OARE GUVERNUL ROMÂN A OPRIT PERSECUTAREA BEBELUŞILOR PE PERIOADA CORONAVIRUSULUI? OARE CÂŢI BEBELUŞI SUNT UCIŞI ÎN PÂNTECELE MAMELOR LOR ÎN FIECARE ZI ÎN ROMÂNIA? SE POCĂIEŞTE ACUM OARE ROMÂNIA PENTRU PĂCATELE STRIGĂTOARE LA CER?

Pr. prof. Ion Ciungu









Aduceţi-vă aminte de cuvântul pe care vi l-am spus: Nu este sluga mai mare decât stăpânul său. Dacă M-au prigonit pe Mine, şi pe voi vă vor prigoni; dacă au păzit cuvântul Meu, şi pe al vostru îl vor păzi. (Sfânta Evanghelie după Ioan, cap. 15, versetul 20). https://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=35&cap=15




Photo by Ezra Acayan/Getty Images





Deşi poate cineva s-ar fi aşteptat la o calmare a persecutării creştinilor în China pe perioada luptei contra coronavirusului, totuşi, din păcate, consecvenţa lucrării ateilor contra creştinilor o putem observa şi din articolul Despite Coronavirus, Chinese Government Continues to Destroy Churches, Steal Crosses, publicat în data de 19 martie 2020, pe website-ul american de ştiri creştine Faithwire, de Will Maule. https://www.faithwire.com/2020/03/19/despite-coronavirus-chinese-government-continues-to-destroy-churches-steal-crosses/



De asemenea, de la creştinii chinezi din Spania, care urmăresc situaţia creştinilor din China, putem afla aspecte referitoare la acest subiect, din articolul “There has always been persecution in China, it is not because of the coronavirus”, publicat în data de 19 martie 2020, pe website-ul spaniol de ştiri creştine EVANGELICAL FOCUS, de Jonatán Soriano. http://evangelicalfocus.com/world/5188/There_has_always_been_persecution_in_China_it_is_not_because_of_the_coronavirus

...................

ACTUALIZARE CU PRIVIRE LA AVORTURI ÎN PANDEMIE, 30 MARTIE 2020 : Da, se pot face întreruperi de sarcină în pandemie, depinde în ce lună este femeia. La prima clinică privată la care am sunat, operatorul mi-a zis că se poate. ”Da, se fac. Este o urgență, nu? Că dacă trece timpul nu mai aveți cum să faceți avort. Trebuie să știm câte luni de sarcină aveți”, ne-a zis persoana de la telefon. Conform articolului Se pot face întreruperi de sarcină în criza COVID - 19? Avort în pandemia generată de noul coronavirus în România, publicat în data de 30 martie 2020, pe website-ul de ştiri DC NEWS, de Anca Murgoci. https://www.dcnews.ro/se-pot-face-intreruperi-de-sarcina-in-criza-covid-19-avort-in-pandemia-generata-de-noul-coronavirus-in-romania_739492.html


………………………………………………………………………………….

Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.

S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:












ÎN CHINA, COMUNIȘTII ATEI ÎȘI INTENSIFICĂ MĂSURILE DE PERSECUTARE A CREȘTINILOR. ÎN ZIUA DE PAȘTI, 21 APRILIE 2019, OFICIALII GUVERNAMENTALI DIN PROVINCIA ȘANDONG AU ÎNLĂTURAT CRUCEA DE PE O BISERICĂ PROTESTANTĂ. DUPĂ O SPTĂMÂNĂ, ÎN PROVINCIA HENAN, AU ÎNLĂTURAT DOUĂ CRUCI DE PE O BISERICĂ CATOLICĂ. ALTE BISERICI AU FOST DISTRUSE ÎN ÎNTREGIME. (articol în engleză din 23 mai, 2019; scurtă anunțare a știrii).





ÎN CHINA ACUM, RECOMPENSE ÎN BANI PENTRU INFORMATORII GUVERNAMENTALI CARE ÎNDEPLINESC UN ROL ASEMĂNĂTOR CU CEL AL LUI IUDA : PÂNĂ LA 1.500 DE DOLARI POT PRIMI CHINEZII CARE ÎI REPEREAZĂ ȘI ÎI DENUNȚĂ PE CREȘTINII CARE SE ÎNTÂLNESC PENTRU RUGĂCIUNE FĂRĂ APROBAREA GUVERNULUI ATEU. (articol în engleză din 3 aprilie 2019 ; scurtă anunțare a știrii). IUDA A PRIMIT 30 DE ARGINȚI, ÎN BANII DE AZI AR FI CAM DE LA 200 DE DOLARI PÂNĂ LA 20.000 DE DOLARI ; ȘTIM CĂ PE URMĂ IUDA A REGRETAT, A RESTITUIT MARILOR PREOȚI EVREI BANII, APOI S-A SPÂNZURAT !!!













 SUFLETELE CHINEI, REVENIREA RELIGIEI DUPĂ MAO, publicat în data de 19 mai 2017.


CHINA CREȘTINĂ - O STEA LA RĂSĂRIT



ÎN MISSISSIPPI LUPTA CREȘTINILOR PRO VIAȚĂ, ANTI AVORT, CONTINUĂ : CAMERA REPREZENTANȚILOR A APROBAT ÎN 12 MARTIE 2020 UN PROIECT DE LEGE CARE INTERZICE AVORTUL PE BAZĂ DE RASĂ, SEX SAU ANORMALITĂȚI GENETICE. (scurtă anunțare a știrii; articol în engleză din 17 martie 2020). NE AMINTIM CĂ ANUL TRECUT PARLAMENTARII ȘI GUVERNATORUL DIN MISSISSIPPI AU APROBAT O LEGE CARE INTERZICE AVORTUL DIN MOMENT CE MEDICUL DETECTEAZĂ RITMUL CARDIAC AL BEBELUȘULUI, ÎNSĂ UN GRUP PRO AVORT A REUȘIT ÎN JUSTIȚIE SĂ BLOCHEZE LEGEA. NE AMINTIM CĂ AVORTURILE, HOMOSEXUALITATEA ȘI ALTE PĂCATE STRIGĂTOARE LA CER ATRAG PEDEAPSĂ GRAVĂ DE LA DUMNEZEU, IAR PANDEMIA DE CORONAVIRUS POATE FI O ASTFEL DE PEDEAPSĂ. 50 DE MILIOANE DE AVORTURI SE FAC ANUAL LA NIVEL MONDIAL; 100.000 ÎN ROMÂNIA !!! POCĂINȚĂ NAȚIONALĂ, OFICIALĂ, LA NOI NU SE VEDE PENTRU ACESTE PĂCATE !!! NICI DORINȚĂ DE ÎNDREPTARE !!! CE BINE SĂ AȘTEPTĂM ???




Despre evreii care manevrează oamenii cu scopul de a susține minciuni și furt în formă continuată putem afla și din articolul referitor la Muzeul Ateismului de la următorul link: 
EVREI CONTRA CATEDRALEI SFÂNTULUI ISAAC (RUSIA)

































ATEI, MUTANȚI, AUTIȘTI, SCHIZOFRENICI, STÂNGACI (despre un studiu academic publicat în engleză în 20 decembrie 2017). 




UN OM UCIGAȘ ÎN SERIE PROBABIL CĂ E UN ATEU (așa cred 60% din respondenți ; studiu psihologic, 2017). 



















Despre schimbarea în bine a atitudinii față de bolnavi, și despre dezvoltarea educației, și despre stilul de viață caritabilă, precum și despre efectele generale ale învățăturii creștine: Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )











































































CETĂȚENIE EUROPEANĂ ȘI CETĂȚENIE NAȚIONALĂ (2019 – ANUL CĂRȚII ÎN ROMÂNIA, PROGRAMUL NAȚIONAL „ROMÂNIA, CITEȘTE!” ) Biblia este cea mai citită carte din lume. Iisus, Învățătorul Suprem, se mai numește și Cuvântul Veșnic al lui Dumnezeu, Cuvânt Care a devenit Om (Ioan 1, 1-14). El este Persoana Divino-Umană Numărul Unu, Unică în Univers. Să-L citim!!!


























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu