sâmbătă, 7 septembrie 2019

ÎNTRE DUMNEZEU ȘI BANI MURDARI!!! ÎN AUSTRALIA, LIBERTATEA RELIGIOASĂ ESTE AMENINȚATĂ PRINTR-UN PROIECT DE LEGE CARE AR PERMITE AUTRALIENILOR SĂ-ȘI EXPRIME CREDINȚA NUMAI CU CONDIȚIA CA PRIN ACEASTĂ EXPRIMARE SĂ NU SE ADUCĂ PAGUBE FINANCIARE ANGAJATORULUI. ACEST PROIECT DE LEGE A APĂRUT ÎN URMA CONFLICTULUI DINTRE CREȘTINUL STAR DE RUGBY ISRAEL FOLAU ȘI ECHIPA NAȚIONALĂ DE RUGBY, ECHIPĂ FINANȚATĂ DE UN HOMOSEXUAL. (articol în engleză din 6 septembrie 2019; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM CĂ ISRAEL FOLAU A FOST DAT AFARĂ DIN ECHIPĂ ÎN MAI 2019 PENTRU CĂ ÎN APRILIE POSTASE PE INSTAGRAM UN TEXT CREȘTIN ÎN CARE SE SPUNEA CĂ PĂCĂTOȘII AJUNG ÎN IAD, INCLUSIV HOMOSEXUALII, DACĂ NU SE POCĂIESC DE PĂCATE, DACĂ NU SE ÎNTORC LA IISUS.



Pr. prof. Ion Ciungu






 Iisus, Mântuitorul și Judecătorul lumii, în Predica de pe Munte, ne avertizează că nu putem sluji cu fidelitate, în același timp, și lui Dumnezeu și lui Mamona (adică, banilor):

“Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni; căci sau îl va urî pe unul şi îl va iubi pe celălalt, sau va ţine la unul, iar pe celălalt îl va dispreţui. Nu puteţi sluji lui Dumnezeu şi mamónei.” (Sfânta Evanghelie după Matei, capitolul 6, versetul 24). http://bibliacatolica.ro/category/biblia/2-noul-testament/47-evanghelia-dupa-sf-matei/page/6/
.....
......
.....................................................................................................






Despre proiectul de lege care în realitate limitează libertatea religioasă în Australia, dar despre care susținătorii LGBT spun că ar acorda putere mai mare grupărilor religioase, am aflat din articolul Australia considering religious freedom bill after Israel Folau's firing over 'Hell' post, publicat pe website-ul american de știri creștine THE CHRISTIAN POST, de Brandon Showalter.



Ne amintim că deşi la început Folau nu avea de gând să acţioneze în justiţie echipa care l-a nedreptăţit, totuşi ulterior el, susţinut de mulţi creştini, s-a hotărât să apere juridic drepturile religioase, ale lui şi ale altora, spunând că nici un australian, de nici o credinţă, nu ar trebui să fie concediat pentru motivul că îşi practică credinţa religioasă.

............

ACTUALIZARE, 21 iunie 2019: Folau cere donații pentru a plăti cheltuielile juridice: Israel Folau asks for donations to fund $3m legal fees for religious discrimination case

ACTUALIZARE, 24 IUNIE 2019Campania de discriminare contra lui Folau continuă: Website-ul GoFundMe, pe care Folau și-a deschis o pagină pentru a aduna bani din donații cu scopul de a plăti cheltuielile juridice, i-a desființat pagina, pe motiv că Folau încalcă termenii de serviciu ai companiei care susține persoanele LGBTIQ+: Israel Folau's crowd funding page taken down by website


ACTUALIZARE, 25 IUNIE 2019: Un grup de creștini australieni, The Australian Christian Lobby (ACL), a deschis site pentru cei care vor să doneze cu scopul de a se aduna cei 3 milioane de dolari necesari lui Folau în justiție contra Rugby Australia. În nici 24 de ore s-au adunat 1,5 milioane de dolari. Așa am aflat din articolul Christian group sets up new donation site for Israel Folau after GoFundMe axes crowdfunding page, publicat în data de 25 iunie 2019, pe site-ul londonez de știri creștine CHRISTIAN TODAY, de staff writer. De asemenea, din articolul Australian Christian Lobby donates $100K to help rugby star Israel Folau fight for religious freedom, publicat pe site-ul American de știri creștine THE CHRISTIAN POST, de Leonardo Blair.


ACTUALIZARE, 27 iunie 2019: În mai puțin de două zile s-au strâns peste 2 milioane de dolari, de la 20.000 de donatori. S-a luat decizia ca deocamdată să se oprească adunarea de bani, iar dacă va fi nevoie se va continua. De asemenea, dacă nu vor fi necesari toți banii pentru cheltuielile juridice, atunci se vor restitui proporțional donatorilor banii rămași. Așa am aflat din articolul Folau pauses fundraising after receiving millions, publicat în 27 iunie 2019, pe site-ul britanic de știri creștine Premier., de Heather Preston.

………………………………………………………………………………………………………

Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.


S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole :

PENTRU IISUS, CREŞTINI DIN SUA ŞI AUSTRALIA, DISCRIMINAŢI DE AUTORITĂŢI, ÎŞI CAUTĂ CU GREU ÎN JUSTIŢIE DREPTURILE CREDINŢEI ATACATE DE HOMOSEXUALI. (BARRONELLE STUTZMAN; ISRAEL FOLAU). Articole în engleză din 7 iunie 2019; scurtă anunţare a ştirilor.




CONTRA LUI IISUS ESTE PERMIS SĂ TE EXPRIMI ȘI EȘTI PLĂTIT BINE, DAR PENTRU IISUS NU ESTE PERMIS ȘI EȘTI CONCEDIAT: CEL MAI BUN JUCĂTOR DE RUGBY DIN AUSTRALIA, PE NUME ISRAEL FOLAU, A FOST DAT AFARĂ DIN ECHIPA NAȚIONALĂ PENTRU CĂ, ÎN 10 APRILIE 2019, A SCRIS PE INSTAGRAM ASTFEL: „ATENȚIE! ALCOOLICILOR, HOMOSEXUALILOR, ADULTERILOR, MINCINOȘILOR, CURVARILOR, HOȚILOR, ATEILOR, IDOLATRILOR, INFERNUL VĂ AȘTEAPTĂ. POCĂIȚI-VĂ! NUMAI IISUS VĂ SALVEAZĂ.” (articol în franceză din 11 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii)



ÎN CIPRU, DOSARUL MITROPOLITULUI NEOFIT, ANCHETAT RECENT DE POLIȚIE PE MOTIV CĂ AR FI INSULTAT PERSOANELE HOMOSEXUALE, ESTE EXAMINAT ACUM DE PROCURORUL GENERAL. POLIȚIA A RECOMANDAT CA MITROPOLITUL SĂ NU FIE URMĂRIT PENAL, ÎNSĂ PROCURORUL ARE OPȚIUNEA DE A FI SAU DE A NU FI DE ACORD CU CONCLUZIA POLIȚIEI. (articol în engleză din 4 septembrie 2019; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM DE VICLEȘUGURILE PERSOANELOR GAY DIN DIFERITE ȚĂRI, CARE DE MULTE ORI INCEP ACȚIUNI ÎN JUSTIȚIE PE MOTIV CĂ SUNT DISCRIMINATE. AȘA NUMITA CORECTITUDINE POLITICĂ SUSȚINEA, LA UN MOMENT DAT, CĂ PERSOANELE GAY SUNT DIN NAȘTERE AȘA. DAR S-A DOVEDIT ȘTIINȚIFIC, ÎN 2018, CĂ NU EXISTĂ „GENĂ GAY”.



IARĂȘI LA HOLLYWOOD, ACTOR CREȘTIN AJUNS LA FALIMENT DIN CAUZĂ CĂ A REFUZAT SĂ JOACE ÎN SCENE DE NUDITATE PARȚIALĂ. ACTORUL CAMERON ARNETT A REFUZAT CHIAR ȘI CÂND I S-A OFERIT ȘANSA CA ALTĂ PERSOANĂ SĂ JOACE ÎN ACELE SCENE, IAR EL SĂ CONTINUE DUPĂ ACEEA. ... DUPĂ ANI DE ZILE A REVENIT LA MESERIA DE ACTOR, DAR ÎN FILME BAZATE PE CREDINȚĂ, CUM ESTE FILMUL “OVERCOMER” (ÎNVINGĂTORUL), DAT PUBLICITĂȚII ÎN WEEK-ENDUL TRECUT. (articole în engleză din 22 și 23 august 2019; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM CUM A PĂȚIT LA HOLLYWOOD ȘI ACTORUL CREȘTIN NEAL MC DONOUGH. NE AMINTIM CĂ HOLLYWOOD-UL PROMOVEAZĂ DESTRĂBĂLAREA CA FIIND CEVA NORMAL ȘI PLIN DE FARMEC, ALIMENTÂND TRAFICUL DE SERVICII SEXUALE. ÎN ROMÂNIA, NE AMINTIM DE VICTIMELE ACESTUI TRAFIC, CĂCI ÎN STATUL ROMÂN DUMNEZEU ESTE ADESEORI EXCLUS, IAR ÎN ȘCOLILE DE STAT ROMÂNEȘTI SE COPIAZĂ ADESEORI MODELELE “ȘTIINȚIFICE” ALE OMULUI EVREU-DERBEDEU-ATEU-ANTICRIST-SATANIST ... (CAZUL DE LA CARACAL, 25/26 IULIE 2019, GHEORGHE DINCĂ, ALEXANDRA, LUIZA, REȚELELE ACTIVE ALE TRAFICULUI DE SERVICII SEXUALE ȘI CRIME SUNT LA ORDINEA ZILEI)



 

 


ÎN CIPRU, DOSARUL MITROPOLITULUI NEOFIT, ANCHETAT RECENT DE POLIȚIE PE MOTIV CĂ AR FI INSULTAT PERSOANELE HOMOSEXUALE, ESTE EXAMINAT ACUM DE PROCURORUL GENERAL. POLIȚIA A RECOMANDAT CA MITROPOLITUL SĂ NU FIE URMĂRIT PENAL, ÎNSĂ PROCURORUL ARE OPȚIUNEA DE A FI SAU DE A NU FI DE ACORD CU CONCLUZIA POLIȚIEI. (articol în engleză din 4 septembrie 2019; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM DE VICLEȘUGURILE PERSOANELOR GAY DIN DIFERITE ȚĂRI, CARE DE MULTE ORI INCEP ACȚIUNI ÎN JUSTIȚIE PE MOTIV CĂ SUNT DISCRIMINATE. AȘA NUMITA CORECTITUDINE POLITICĂ SUSȚINEA, LA UN MOMENT DAT, CĂ PERSOANELE GAY SUNT DIN NAȘTERE AȘA. DAR S-A DOVEDIT ȘTIINȚIFIC, ÎN 2018, CĂ NU EXISTĂ „GENĂ GAY”.





































































































ÎN IERUSALIM, LA LOCURILE SFINTE SĂ SE MENȚINĂ ACELAȘI STATU-QUO ( așa a zis Președintele SUA Donald Trump în 6 decembrie 2017 când a anunțat că SUA recunoaște Ierusalimul drept capitală a Israelului; însă, în 4 februarie 2018 primarul Ierusalimului deja a început schimbarea, amendând Bisericile Creștine și pretinzându-le impozit pe proprietăți).

















Să ne reamintim că în 3 decembrie 2015 mai mulți rabini au recunoscut valoarea creștinismului, pentru prima dată în istorie, dar nu valoarea lui Iisus. (Ce schizofrenie!!!) Această recunoaștere a urmat după 50 de ani de dialog cu Biserica Romano-Catolică, dar și în contextul în care islamicii îi urmăresc și împușcă pe evrei prin Europa (ne amintim evenimentele din 7 ianuarie și din 13 noiembrie 2015 din Franța, de la Charlie Hebdo și de la Sala Bataclan).















Cu această ocazie ne putem reaminti și de doi evrei din România care au devenit celebri pentru iubirea lor față de Iisus : Richard Wurmbrand și Nicolae Steinhardt. DIALOG DE PACE "FĂRĂ PRECEDENT" ÎNTRE CREȘTINI ȘI EVREI,  partea II, continuare























































Ateismul este susținut de  obicei de evreii-derbedei-anarhiști-anticriști-sataniști. Ei au început descreștinarea Franței în Revoluția Franceză din 1789. Atunci L-au scos pe Domnul nostru Iisus Hristos din societatea franceză și s-au afirmat ei cu barbariile și anarhiile lor ca drepturi ale omului. De atunci ei lucrează cu hărnicie diabolică la descreștinarea lumii. „NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)



Descreștinarea Europei au început-o evreii în Franța. Ei ar vrea să o continue și în România, prin persoane cu funcții importante în Statul Român, cum este Sandra Pralong, care a spus, în 2014, că predarea Religiei nu este treaba școlii : PLAN PENTRU DESCREȘTINAREA EUROPEI (înlăturarea crucilor de pe biserica grecească folosită ca brand pe ambalaje alimentare; controversa din 31 august 2017)








Despre evreii din România, care prin Institutul Elie Wiesel luptă contra creștinilor români, dar și despre jignirea generalizată a profesorilor de Religie în România, putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link: AVEM NEVOIE ȘI DE IISUS? (capelani în toate liceele publice, pentru îmbunătățirea disciplinei în Kenya, 2017)






Despre Iisus caricaturizat cu nas de porc, iar Sfânta lui Mamă cu nas de scroafă, putem afla și din articolul de la următorul link: 2015: DE LA CHARLIE HEBDO LA MARTIRII CREȘTINI









Evreii necreștini spun despre Fecioara Maria că a fost violată de un vecin și astfel s-a născut Iisus : DESPRE MAICA DOMNULUI XI, Ce puncte de vedere găsim în religiile necreştine de azi despre Maica Domnului ? Ce ştim despre unele rugăciuni către Maica Domnului ?











În cartea evreilor numită Talmud scrie că Iisus  a fost vrăjitor. Despre aceasta putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link:







Despre evreii care manevrează oamenii cu scopul de a susține minciuni și furt în formă continuată putem afla și din articolul referitor la Muzeul Ateismului de la următorul link: EVREI CONTRA CATEDRALEI SFÂNTULUI ISAAC (RUSIA)




























































Despre evreii care susțin ISIS putem afla și din articolul de la următorul link: DUMINICA FLORIILOR CU 44 (52) DE MORȚI (ÎN EGIPT, ISIS) 

































ÎN IERUSALIM, LA LOCURILE SFINTE SĂ SE MENȚINĂ ACELAȘI STATU-QUO ( așa a zis Președintele SUA Donald Trump în 6 decembrie 2017 când a anunțat că SUA recunoaște Ierusalimul drept capitală a Israelului; însă, în 4 februarie 2018 primarul Ierusalimului deja a început schimbarea, amendând Bisericile Creștine și pretinzându-le impozit pe proprietăți).



CHEIA BISERICII SFÂNTULUI MORMÂNT AL LUI IISUS O DEȚINE UN MUSULMAN PE NUME ADEEB JOUDEH. “ACEASTA ESTE O MARE ONOARE”, A SPUS EL RECENT. PE DE ALTĂ PARTE, EVREII VOR SĂ RECONSTRUIASCĂ AL TREILEA TEMPLU. (Articol publicat în 16 decembrie 2017).







BISERICA SFÂNTULUI MORMÂNT DIN IERUSALIM SE ÎNCHIDE PE TERMEN NEDEFINIT PE FONDUL UNEI DISPUTE FEROCE CU ISRAELUL (articol în engleză din 25 februarie 2018; traducere).



BISERICA ÎNVIERII DIN IERUSALIM, NUMITĂ ȘI BISERICA SFÂNTULUI MORMÂNT, SE DESCHIDE IARĂȘI, MIERCURI 28 FEBRUARIE 2018, LA ORA 4 AM, DUPĂ VICTORIA LIDERILOR CREȘTINI ASUPRA POLITICIENILOR ISRAELIENI (articol în engleză din 27 februarie 2018; traducere).




DUPĂ DESCHIDEREA DIN NOU LA IERUSALIM A BISERICII ÎNVIERII, AMENINȚĂRILE POLITICIENILOR ISRAELIENI PERSISTĂ, SUBMINÂND PERSPECTIVELE DE PACE (articol în engleză din 5 martie 2018; traducere parțială).














Creștinii luptă din greu să contracareze efectele criminale ale ateilor:













ÎN RUSIA, ÎN 2018, PĂCATELE AVORTURILOR AU SCĂZUT CU APROAPE 10%, DATORITĂ PROGRAMULUI DE ÎNGIJIRE OBSTETRICĂ IMPLEMENTAT DE PREȘEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN. (articol în engleză din 24 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA SE FAC 100.000 DE AVORTURI ANUAL!!! PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS, IMPLEMENTEAZĂ VREUN PROGRAM DE ÎNGRIJIRE OBSTETRICĂ???














































Polonia are una dintre cele mai restrictive legi cu privire la avort în Europa. Nu degeaba polonezii L-au declarat în 2016 pe Iisus drept Rege al Poloniei : IISUS A FOST DECLARAT REGE AL POLONIEI (Sâmbătă 19 noiembrie, 2016)
































ATEI, MUTANȚI, AUTIȘTI, SCHIZOFRENICI, STÂNGACI (despre un studiu academic publicat în engleză în 20 decembrie 2017). 



UN OM UCIGAȘ ÎN SERIE PROBABIL CĂ E UN ATEU (așa cred 60% din respondenți ; studiu psihologic, 2017). 





















Despre schimbarea în bine a atitudinii față de femei și copii: Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? II ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )






Despre schimbarea în bine a atitudinii față de bolnavi, și despre dezvoltarea educației, și despre stilul de viață caritabilă, precum și despre efectele generale ale învățăturii creștine: Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )













































































































































CETĂȚENIE EUROPEANĂ ȘI CETĂȚENIE NAȚIONALĂ (2019 – ANUL CĂRȚII ÎN ROMÂNIA, PROGRAMUL NAȚIONAL „ROMÂNIA, CITEȘTE!” ) Biblia este cea mai citită carte din lume. Iisus, Învățătorul Suprem, se mai numește și Cuvântul Veșnic al lui Dumnezeu, Cuvânt Care a devenit Om (Ioan 1, 1-14). El este Persoana Divino-Umană Numărul Unu, Unică în Univers. Să-L citim!!!
























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu