luni, 18 mai 2020

CARTEA AUDIO “CORONAVIRUSUL ȘI HRISTOS” (CORONAVIRUS AND CHRIST), SCRISĂ DE UN TEOLOG CREȘTIN CONSERVATOR AMERICAN, JOHN PIPER, A FOST INTERZISĂ JOIA TRECUTĂ PE PLATFORMA ONLINE “YOU TUBE” ÎN URMA PLÂNGERILOR DIN PARTEA PERSOANELOR LGBT CARE S-AU SIMȚIT DERANJATE DE AFIRMAȚIILE PORIVIT CĂRORA CORONAVIRUSUL ESTE O PEDEAPSĂ SPECIFICĂ DE LA DUMNEZEU PENTRU PĂCATE SPECIFICE, ADICĂ PENTRU HOMOSEXUALITATE. (scurtă anunțare a știrii; articol în engleză din 16 mai 2020). NE AMINTIM CĂ ȘI ALȚI TEOLOGI AU AFIRMAT DEJA CEEA CE SUSȚINE JOHN PIPER, IAR UNII AU FOST AMENINȚAȚI DE LGBT CĂ VOR FI DAȚI ÎN JUDECATĂ. NE AMINTIM CĂ LOBBY-UL LGBT ARE LA DISPOZIȚIE MILIOANE DE DOLARI PENTRU A DISIMULA ADEVĂRUL.




Pr. prof. Ion Ciungu





“Pentru aceea Dumnezeu i-a predat unor patimi de necinste; că și femeile lor au preschimbat legăturile firești cu acelea împotriva firii; asemenea și bărbații, părăsind fireasca legătură cu femeia, în pofta lor s'au aprins unii pentru alții, bărbati cu bărbați săvarșind rușinea și primind în ei înșiși răsplata cuvenită rătăcirii lor. Și așa cum ei n'au încercat să-L păstreze pe Dumnezeu în cugetele lor, tot așa și Dumnezeu i-a lasat la mintea lor cea fără judecată, să facă ceea ce nu se cade, plini fiind de toată nedreptatea, de desfrânare, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de invidie, de ucidere, de ceartă, de înșelăciune, de purtări rele; bârfitori, pârâtori, urâtori de Dumnezeu, ocărâtori, semeți, trufași, lăudaroși, născocitori de rele, nesupuși părinților, nesocotiți, călcători de cuvânt, lipsiți de iubire, lipsiți de milă; care, deși au cunoscut dreptatea lui Dumnezeu, că adică cei ce fac unele ca acestea sunt vrednici de moarte, nu numai că le fac, dar le și încuviințeaza celor ce le fac.” (Epistola către Romani a Sfântului Apostol Pavel, capitolul 1, versetele 26-32). https://www.crestinortodox.ro/biblia/Epistola-catre-Romani/Salutare-Dorinta-lui-Pavel-de-a-i-vizita-pe-crestinii-din-Roma-Puterea-Evangheliei-Vinovatia-oamenilor/



Cartea Coronavirus and Christ a avut succes pe You Tube din 8 aprilie 2020 până joia trecută (14 mai 2020), căci în aceste 5 săptămâni a avut 187.000 de vizualizări.



Situația s-a aprins după ce un important capelan militar american, colonelul Moon H. Kim, a trimis pe e-mail în format PDF cartea Coronavirus and Christ la peste 30 de alți capelani militari, scriindu-le că această carte l-a ajutat să își reconcentreze chemarea sacră spre Mântuitorul său Iisus Hristos, și că speră să îi ajute și pe ei, pe soldații lor, pe familiile lor și pe alții.


Mai multe aspecte referitoare la acest subiect, referitoare la grupul din armată care a cerut pedepsirea colonelului Moon H. Kim, dar și la grupul politic republican care îl apără la Pentagon, putem afla din articolul YouTube bans John Piper’s audiobook, ‘Coronavirus and Christ’, publicat în data de 16 mai 2020, pe website-ul american de știri creștine THE CHRISTIAN POST, de Anugrah Kumar.



…………………………………………………………………………………………………..

Aici am terminat de anunțat știrile respective.


S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:











EFECTUL PUTERII BUNE A LUI IISUS, CARE ÎI SALVEAZĂ ȘI ÎI SFINȚEȘTE PE PĂCĂTOȘI, ESTE MĂRTURISIT ACUM, IARĂȘI, DE PERSOANE CARE AU PĂRĂSIT IDENTITATEA ȘI VIAȚA GAY. SUNT CONTRAZISE ASTFEL ACUM, IARĂȘI, MINCIUNILE SUSȚINUTE CU MILIOANE DE DOLARI DE GRUPURILE DE INFLUENȚĂ LGBT, CARE AU DETERMINAT GIGANTUL VÂNZĂTOR MONDIAL ONLINE “AMAZON” SĂ OPREASCĂ VÂNZAREA LUCRĂRILOR PSIHOLOGULUI CLINICIAN CATOLIC JOSEPH NICOLOSI, CARE ESTE CONSIDERAT PĂRINTELE TERAPIEI DE CONVERSIE A HOMOSEXUALILOR, TERAPIE CRITICATĂ ASPRU DE LOBBY-UL LGBT. “AMAZON” A INTERZIS ȘI CARTEA AVOCATULUI CATOLIC DAVID A. ROBINSON, ÎN CARE EL POVESTEȘTE CUM A PĂRĂSIT EL ÎNSUȘI HOMOSEXUALITATEA. (articol în engleză din 5 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii)




DEȘI “GENĂ GAY” NU EXISTĂ, ȘI PRIN URMARE ESTE FALSĂ AFIRMAȚIA CĂ HOMOSEXUALII SUNT DIN NAȘTERE HOMOSEXUALI, POTRIVIT CELUI MAI MARE STUDIU REALIZAT VREODATĂ DESPRE ROLUL GENELOR ÎN COMPORTAMENTUL HOMOSEXUAL, TOTUȘI CONTINUĂ DEZBATEREA CU PRIVIRE LA FAPTUL DACĂ HOMOSEXUALITATEA SE DATOREAZĂ GENELOR SAU MEDIULUI, CĂCI VICLENIA PRESUPUNERII IDEOLOGICE ȘI A CORECTITUDINII POLITICE S-A ÎMBRĂCAT ÎNTR-UN LIMBAJ ȘTIINȚIFIC, PENTRU A PUTEA APĂRA HOMOSEXUALITATEA PRIN ASEMĂNARE CU MINORITĂȚILE RASIALE. (articole în engleză din 3 și 2 septembrie, și din 29 august, 2019; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM CĂ MÂNTIUITORUL LUMII, DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS, A VENIT SĂ PERFECȚIONEZE LEGEA DATĂ ÎN VECHIUL TESTAMENT, NU SĂ O DESFIINȚEZE. EL NU NE ÎNCURAJEAZĂ SĂ FACEM PĂCATE DE NICI UN FEL, CI SĂ NE ELIBERĂM DE ORICE PĂCATE, CHIAR ȘI DE CELE CARE NE VIN ÎN GÂND, ÎN INIMĂ.




ÎNTRE DUMNEZEU ȘI BANI MURDARI!!! ÎN AUSTRALIA, LIBERTATEA RELIGIOASĂ ESTE AMENINȚATĂ PRINTR-UN PROIECT DE LEGE CARE AR PERMITE AUTRALIENILOR SĂ-ȘI EXPRIME CREDINȚA NUMAI CU CONDIȚIA CA PRIN ACEASTĂ EXPRIMARE SĂ NU SE ADUCĂ PAGUBE FINANCIARE ANGAJATORULUI. ACEST PROIECT DE LEGE A APĂRUT ÎN URMA CONFLICTULUI DINTRE CREȘTINUL STAR DE RUGBY ISRAEL FOLAU ȘI ECHIPA NAȚIONALĂ DE RUGBY, ECHIPĂ FINANȚATĂ DE UN HOMOSEXUAL. (articol în engleză din 6 septembrie 2019; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM CĂ ISRAEL FOLAU A FOST DAT AFARĂ DIN ECHIPĂ ÎN MAI 2019 PENTRU CĂ ÎN APRILIE POSTASE PE INSTAGRAM UN TEXT CREȘTIN ÎN CARE SE SPUNEA CĂ PĂCĂTOȘII AJUNG ÎN IAD, INCLUSIV HOMOSEXUALII, DACĂ NU SE POCĂIESC DE PĂCATE, DACĂ NU SE ÎNTORC LA IISUS.
























PENTRU OPRIREA GENOCIDULUI ÎMPOTRIVA CREȘTINILOR DIN NIGERIA, DOMNULUI SĂ NE RUGĂM!!! PESTE 20 DE CREȘTINI AU FOST UCIȘI ÎN CASELE LOR, ÎN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ, CÂND VĂCARII MAHOMEDANI FULANI ÎNARMAȚI AU ATACAT DIFERITE SATE DIN STATUL KADUNA. ÎN TIMPUL PANDEMIEI, CÂND CREȘTINII RESPECTĂ STAREA DE IZOLARE ÎN CASE, ATACURILE S-AU ÎNMULȚIT. ... 11.500 DE CREȘTINI AU FOST UCIȘI DE STATUL ISLAMIC (BOKO HARAM) ȘI DE FULANII RADICALI DIN 2015 PÂNĂ ÎN MARTIE 2020. ÎN 2019 AU FOST UCIȘI ÎN NIGERIA 1000 DE CREȘTINI, IAR DIFERITE GRUPURI DE APĂRARE AU AVERTIZAT CĂ SUFERINȚA CREȘTINILOR A AJUNS LA STANDARDUL DE GENOCID. AUTORITĂȚILE DIN NIGERIA NU REZOLVĂ PROBLEMA. COMUNITATEA INTERNAȚIONALĂ NU INTERVINE. TRUMP AR TREBUI SĂ NUMEASCĂ UN TRIMIS SPECIAL AL SUA ÎN NIGERIA. (scurtă anunțare a știrilor; articole în engleză din 14 mai 2020). OARE ROMÂNILOR LE PASĂ? CAZUL CARACAL DIN 2019 CU AUTORITĂȚILE COMPLICE, LEGILE CRIMINALE, ANTICREȘTINE, SATANISTE, ÎN VIGOARE DE 30 DE ANI, CU 100.000 DE BEBELUȘI UCIȘI „LEGAL” ANUAL, SUNT DOVEZI CĂ ATEII CONDUC ROMÂNIA ȘI I-AU ÎNRĂIT ȘI I-AU ÎNSTRĂINAT PE ROMÂNI DE CONCEPȚIA ȘI SENTIMENTELE CREȘTINE!!! ... PENTRU OPRIREA GENOCIDULUI ÎMPOTRIVA BEBELUȘILOR ÎN ROMÂNIA, DOMNULUI SĂ NE RUGĂM!!!



GENOCIDUL ÎMPOTRIVA CREȘTINILOR DIN NIGERIA CONTINUĂ ȘI ÎN TIMPUL PANDEMIEI. CEL PUȚIN 50 DE CREȘTINI AU FOST UCIȘI ÎN MARTIE 2020 DE CĂTRE VĂCARII MAHOMEDANI FULANI. ÎN IANUARIE ȘI FEBRUARIE AU FOST UCIȘI 350 DE CREȘTINI. ZECE CREȘTINI AU FOST UCIȘI ÎN PRIMELE DOUĂ ZILE DIN APRILIE. (scurtă anunțare a știrii; articole în engleză din 7 și 6 aprilie 2020). NE AMINTIM CĂ ÎN ANUL 2019 AU FOST UCIȘI 1.000 DE CREȘTINI ÎN NIGERIA. DE ASEMENEA, NE AMINTIM CĂ RĂUTATEA ROMÂNILOR ESTE MULT MAI MARE DECÂT A VĂCARILOR MAHOMEDANI EXTREMIȘTI DIN NIGERIA, CĂCI ÎN ROMÂNIA S-AU UCIS ANUL TRECUT 100.000 DE BEBELUȘI ÎN PÂNTECELE MAMELOR!!! IAR ACUM, ÎN TIMPUL PANDEMIEI, UCIDERILE DE PRUNCI PRIN AVORT AU CONTINUAT ÎN ROMÂNIA, CĂCI SUNT CONSIDERATE URGENȚE (ne amintim știrea din 30 martie 2020)!!! ÎN SCHIMB, MERSUL OAMENILOR LA BISERICI ESTE INTERZIS PRIN LEGE, DIN 25 MARTIE 2020, CĂCI ESTE PANDEMIE, IAR STATUL POARTĂ DE GRIJĂ CETĂȚENILOR!!! CE LEGI SATANICE!!! CE LEGIUITORI CUMSECADE!!!











































































































ÎN RUSIA, ÎN 2018, PĂCATELE AVORTURILOR AU SCĂZUT CU APROAPE 10%, DATORITĂ PROGRAMULUI DE ÎNGIJIRE OBSTETRICĂ IMPLEMENTAT DE PREȘEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN. (articol în engleză din 24 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA SE FAC 100.000 DE AVORTURI ANUAL!!! PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS, IMPLEMENTEAZĂ VREUN PROGRAM DE ÎNGRIJIRE OBSTETRICĂ???














































BISERICILE AMENINȚATE, DISCRIMINATE, NEDREPTĂȚITE, DE OFICIALI GUVERNAMENTALI DIN SUA, ÎN TIMPUL PANDEMIEI, SUNT APĂRATE DE PROCURORUL GENERAL AL SUA, WILLIAM BARR, CARE A ANUNȚAT MĂSURI ÎMPOTRIVA ACELOR OFICIALI. (scurtă anunțare a știrii; articol în engleză din 12 aprilie 2020). MULȚI SOCIOLOGI ARGUMENTEAZĂ CĂ MERSUL LA BISERICĂ ESTE PUR ȘI SIMPLU UN OBICEI CARE ODATĂ ÎNTRERUPT, CUM ESTE ACUM, NU VA MAI PUTEA FI RELUAT. ÎNSĂ PUNCTUL DE VEDERE EXPRIMAT DE UN CREȘTIN, ÎN REVISTA NERELIGIOASĂ BRITANICĂ “THE SPECTATOR”, ESTE CĂ CHIAR DACĂ ACUM BISERICA TRECE PRINTR-O CRIZĂ DEVASTATOARE, TOTUȘI PE TERMEN LUNG NE PUTEM AȘTEPTA LA O BISERICĂ ÎNFLORITOARE. (articol în engleză din 11 aprilie 2020; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM DE DISCRIMINĂRILE GUVERNAMENTALILOR ROMÂNI LA ADRESA BISERICILOR, UNDE CREDINCIOȘII NU AU VOIE SĂ MEARGĂ ACUM, ÎN PANDEMIE, NICI MĂCAR ÎN EXTERIORUL LOR SĂ ASCULTE SLUJBELE, DAR ÎN AEROPORTURI A FOST ȘI ESTE VOIE SĂ SE ÎNGHESUIE MII DE ROMÂNI PENTRU A PLECA SLUGI AGRICOLE ÎN GERMANIA. NE AMINTIM DE ILEGALITATEA ÎNCHIDERII BISERICILOR ȘI DE LUPTA ÎN JUSTIȚIE A DOI ROMÂNI NECLERICI PENTRU DESCHIDEREA BISERICILOR (TEOLOGUL MIHAI-SLIVIU CHIRILĂ ȘI JUDECĂTORUL IOAN PETRESCU). (articole în română din 9 aprilie 2020). NE AMINTIM CE A SCRIS CEL MAI MARE CRISTOLOG ROMÂN (STERIE DIAMANDI) CU PRIVIRE LA CEI CARE ÎL ATACĂ , DE 2000 DE ANI, PENTRU A-L DISTRUGE DIN SUFLETELE CREDINCIOȘILOR, PE MÂNTUITORUL LUMII, DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS, PE EL CARE ESTE PIATRA NESTEMATĂ DIN CAPUL UNGHIULUI. SPLENDOAREA LUI NU POATE FI NIMICITĂ.











































































































































































































































































CETĂȚENIE EUROPEANĂ ȘI CETĂȚENIE NAȚIONALĂ (2019 – ANUL CĂRȚII ÎN ROMÂNIA, PROGRAMUL NAȚIONAL „ROMÂNIA, CITEȘTE!” ) Biblia este cea mai citită carte din lume. Iisus, Învățătorul Suprem, se mai numește și Cuvântul Veșnic al lui Dumnezeu, Cuvânt Care a devenit Om (Ioan 1, 1-14). El este Persoana Divino-Umană Numărul Unu, Unică în Univers. Să-L citim!!!



















DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS ȘI FEMEIA SAMARINEANCĂ LA FÂNTÂNĂ (poezie-meditație, primită de la preotul Iosif, azi 17 mai 2020, când este Duminica Samarinencei; am publicat-o pe blog fără știrea lui)












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Suntem în MARȚEA LUMINATĂ, în SĂPTĂMÂNA LUMINATĂ (The Bright Week), adică în PRIMA SĂPTĂMÂNĂ CARE URMEAZĂ DUPĂ SĂRBĂTOAREA ÎNVIERII DOMNULUI DUMNEZEULUI ȘI MÂNTUITORULUI NOSTRU IISUS HRISTOS. ... Bucuria Învierii Domnului nostru Iisus Hristos o exprimăm și noi, în fiecare an, inclusiv prin felul în care NE SALUTĂM TIMP DE 40 DE ZILE, cu uimitorul și frumosul mesaj de origine îngerească, "HRISTOS A ÎNVIAT!", la care răspundem, din forța Tradiției Sfinte și în diferite grade de asimilare, "ADEVĂRAT A ÎNVIAT!" Azi, în A TREIA ZI DE PAȘTI, în MARȚEA LUMINATĂ, haideți să ne luminăm sufletele cu textul evanghelic programat pentru a fi citit azi la Sfânta Liturghie! În acest text este vorba despre modul în care DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS S-A ARĂTAT DUPĂ ÎNVIERE LA DOI DINTRE UCENICII SĂI, adică LUI LUCA ȘI CLEOPA, în timp ce ei mergeau dinspre Ierusalim spre localitatea Emaus. Pe drum El li s-a arătat ca un străin care i-a întrebat de ce sunt triști și le-a explicat textele sfinte din Vechiul Testament referitoare la Mesia, referitoare la suferințele Lui urmate de slava Lui. Apoi, LA CINA DIN EMAUS IISUS A FOST RECUNOSCUT, CÂND EL A BINECUVÂNTAT PÂINEA, A FRÂNT-O ȘI LE-A DAT-O. ... Cu această ocazie este potrivit SĂ NE AMINTIM DE ARĂTĂRILE DOMNULUI DUPĂ ÎNVIERE, de persoanele cărora El S-a arătat după Înviere, timp de 40 de zile, până când S-a înălțat la Cer. MAICA DOMNULUI ESTE PRIMA PERSOANĂ CARE L-A VĂZUT PE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS ÎNVIAT, după cum aflăm din cartea de cult numită Penticostar, în care se explică astfel: Învierea a cunoscut-o întâi Maica lui Dumnezeu, Care, după cum grăiește Evanghelia cea de la Matei, ședea la Mormânt împreună cu Maria Magdalena. Dar, spre a nu se arunca îndoială asupra Învierii, din pricina dragostei de Mamă pentru Fiul Său, de aceea zic evangheliștii că Domnul S-a arătat mai întâi Mariei Magdalena. Așa scrie în Sinaxarul din Penticostar, la Sfânta și Marea Duminică a Paștilor. ... Știm că Iisus a promis că El este prezent acolo unde chiar și numai doi sau trei se adună în Numele Lui (Matei 18, 20). DOAMNE IISUSE HRISTOASE, TE RUGĂM FRUMOS PRIN DUHUL SFÂNT, AJUTĂ-NE SĂ FACEM PARTE DINTRE PERSOANELE CARE SE ADUNĂ ÎN NUMELE TĂU, CONFORM LEGII TALE EXPRIMATĂ ÎN NOUL TESTAMENT, SPRE SLAVA TATĂLUI NOSTRU SFÂNT DIN CERURI, ÎN FIECARE MOMENT, ÎN VECII VECILOR! AMIN! AMIN! AȘA SĂ FIM! ÎȚI MULȚUMIM FRUMOS!

Pr. prof. Ion Ciungu   “« Rămâi cu noi, că e spre seară şi s'a plecat ziua ». Şi a intrat să rămână cu ei. Şi a fost că'n timp c...