marți, 26 mai 2020

ÎN SUA PĂRINȚII CREȘTINI CU COPII ÎN ȘCOALĂ SUNT AVERTIZAȚI CU PRIVIRE LA MANIPULAREA ȘI ÎNDOCTRINAREA COPIILOR ÎN ȘCOLILE PUBLICE PRIN ORELE DE EDUCAȚIE SEXUALĂ, LGBTQ, GENDER ȘI ÎN GENERAL DE DESTRĂBĂLARE SEXUALĂ, FINANȚATE DIN GREU DE GRUPURILE DE PRESIUNE INTERNAȚIONALĂ. COPIII SUNT ÎNCURAJAȚI SĂ RESPINGĂ CREDINȚELE RELIGIOASE, AUTORITATEA PĂRINȚILOR ȘI CHIAR REALITATEA FIZICĂ ÎNSĂȘI. AVERTISMENTUL VINE DIN PARTEA UNUI FOARTE IMPORTANT GRUP DE APĂRARE A FAMILIEI, “THE FAMILY RESEARCH COUNCIL”, CARE A PUBLICAT VINERI UN NOU RAPORT EXTINS. (scurtă anunțare a știrii; articol în engleză de marți, 26 mai 2020). NE AMINTIM CĂ ȘI ÎN ROMÂNIA PREȘEDINTELE KLAUS IOHANNIS A APROBAT ÎN 3 APRILIE 2020 LEGEA EDUCAȚIEI SEXUALE LA COPII. ... NE AMINTIM CUM AU LUPTAT SUTE DE PĂRINȚI DIN ANGLIA ȘI AU REUȘIT CU GREU SĂ SCOATĂ ORELE DE EDUCAȚIE SEXUALĂ DIN ȘCOLI.





Pr. prof. Ion Ciungu







Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, ne avertizează astfel: „Iar cine va sminti pe unul dintr-aceştia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară şi să fie afundat în adâncul mării. ... Vedeţi să nu dispreţuiţi pe vreunul din aceştia mici, că zic vouă: Că îngerii lor, în ceruri, pururea văd faţa Tatălui Meu, Care este în ceruri.” (Matei cap. 18, versetele 6 și 10). http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=18
 .......








Noul raport report publicat vineri se numește "Sex Education in Public Schools: Sexualization of Children and LGBT Indoctrination," (Educația Sexuală în Școlile Publice: Sexualizarea Copiilor și Îndoctrinarea LGBT).  Acest raport are 56 de pagini și prezintă în linii mari cum este predată educația sexuală în școlile publice din SUA și, de asemenea, prezintă motivele pentru care părinții ar trebui să fie vigilenți și îngrijorați.



Prezentarea acestui raport o putem vedea în articolul New report outlines how sex ed is pushing the limits in sexualizing, manipulating kids, publicat în data de 26 mai 2020, pe website-ul american de știri creștine THE CHRISTIAN POST, de Brandon Showalter.


……………………..


Să ne amintim din România:


Spune NU Legii Educației Sexuale la preșcolari şi în şcoală!





(Autorul petiției, Cerlincă Ștefan, mi-a trimis e-mail, în 13 mai 2020, și mi-a mulțumit pentru că i-am scris, în 11 mai 2020, argumentându-i că petiția cerea insuficient prin modul cum era intitulată, adică: "Spune NU Legii Educației Sexuale la preșcolari!" Astfel că el a completat titlul petiției, care acum este astfel: "Spune NU Legii Educației Sexuale la preșcolari şi în şcoală!"

Argumentarea pe care i-am trimis-o a fost aceasta:

Am semnat petiția aceasta pentru a spune NU Legii Educației Sexuale la copii în școli, lege promulgată de președintele Iohannis în 3 aprilie 2020. CINE A FĂCUT PETIȚIA ACEASTA? Petiția aceasta, de fapt, așa cum este formulată, cere prea puțin, adică cere ca numai preșcolarii să nu fie obligați la astfel de educație. Ar fi trebuit să ceară Nu Educației Sexuale în școli, căci deja sunt ore la care elevii mai mari învață aspectele necesare educației pentru sănătate.

Să ne amintim că PATRIARHIEI ROMÂNE I-A FOST IGNORATĂ, de Președintele României, Klaus Iohannis, de prim-ministru, de ministrul educației, ARGUMENTAREA ÎMPOTRIVA OBLIGATIVITĂȚII EDUCAȚIEI SEXUALE PENTRU COPII ÎN ȘCOLI. În 3 aprilie 2020 Iohannis a promulgat legea care prevede că este obligatorie educația sexuală pentru copii în școli. ÎN 13 MARTIE 2020 PATRIARHIA LE-A TRIMIS ADRESE ȘI A ARGUMENTAT ÎMPOTRIVA OBLIGATIVITĂȚII EDUCAȚIEI SEXUALE PENTRU COPII ÎN ȘCOLI, după cum observăm din comunicatul de presă al Patriarhiei, publicat în 27 aprilie 2020, pe website-ul Basilica.ro, de Gheorghe Anghel. Iată câteva paragrafe din argumentarea făcută de Patriarhia Română:

"Considerăm că încadrarea în mod obligatoriu a elevilor în programe de educație sexuală reprezintă un atentat asupra inocenței copiilor,"....

"În unele state ale Uniunii Europene, educația sexuală este organizată în cadrul altor discipline școlare (Austria, Grecia, Irlanda, Letonia, Portugalia, Slovacia, Spania), iar în altele, ca disciplină distinctă, neavând caracter obligatoriu (Bulgaria, Cipru, Danemarca, Finlanda, Italia, Lituania, Polonia)."

"În România, studierea temelor specifice educației pentru viață și sănătate se realizează în cadrul disciplinei școlare obligatorii Consiliere și dezvoltare personală, căreia i se alocă deja o oră/săptămână în Planul-cadru pentru învățământul gimnazial. De asemenea, în sistemul public de învățământ românesc există deja discipline opţionale, ofertate la nivel național, care abordează aspecte privind educația pentru viață: Educație pentru sănătate; Pregătiţi pentru viaţă. Educaţie pentru viaţă şi comunitate; Adolescenţă şi autocunoaştere; Mai întâi caracterul." https://basilica.ro/patriarhia-romana-a-militat-pentru-caracterul-optional-in-scoli-al-orelor-de-educatie-pentru-viata/?fbclid=IwAR3LC0G8DRQ82xi5hZfI7T1XFVSNT9f9mAoVgRRCwrzkXf7V9OsciyO3IQI



Ne amintim că recent, în Anglia, sute de părinți creștini s-au bucurat (în aprilie 2020) pentru că au reușit în sfârșit să scoată din școli orele de educație sexuală prin care se promova destrăbălarea sexuală:

..............

ACTUALIZARE, MIERCURI 3 IUNIE 2020: Educația sexuală, doar cu acordul părinților. PSD și PNL au votat legea în Parlament, articol publicat pe website-ul de știri DG 24 HD.


“Camera Deputaților a votat, miercuri, decizional, proiectul de lege prin care educația sexuală va putea fi predată copiilor în școli doar dacă părintele sau tutorele își dă acordul scris pentru acest lucru. De asemenea, actul normativ schimbă expresia de "educație sexuală" în "educație sanitară". În favoarea proiectului au votat 269 de deputați, trei s-au împotrivit iar alți 35 s-au abținut.”


....................................................

Aici am terminat de anunțat știrile respective.


S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:
















































CARTEA AUDIO “CORONAVIRUSUL ȘI HRISTOS” (CORONAVIRUS AND CHRIST), SCRISĂ DE UN TEOLOG CREȘTIN CONSERVATOR AMERICAN, JOHN PIPER, A FOST INTERZISĂ JOIA TRECUTĂ PE PLATFORMA ONLINE “YOU TUBE” ÎN URMA PLÂNGERILOR DIN PARTEA PERSOANELOR LGBT CARE S-AU SIMȚIT DERANJATE DE AFIRMAȚIILE PORIVIT CĂRORA CORONAVIRUSUL ESTE O PEDEAPSĂ SPECIFICĂ DE LA DUMNEZEU PENTRU PĂCATE SPECIFICE, ADICĂ PENTRU HOMOSEXUALITATE. (scurtă anunțare a știrii; articol în engleză din 16 mai 2020). NE AMINTIM CĂ ȘI ALȚI TEOLOGI AU AFIRMAT DEJA CEEA CE SUSȚINE JOHN PIPER, IAR UNII AU FOST AMENINȚAȚI DE LGBT CĂ VOR FI DAȚI ÎN JUDECATĂ. NE AMINTIM CĂ LOBBY-UL LGBT ARE LA DISPOZIȚIE MILIOANE DE DOLARI PENTRU A DISIMULA ADEVĂRUL.







GENOCIDUL ÎMPOTRIVA CREȘTINILOR DIN NIGERIA CONTINUĂ ȘI ÎN TIMPUL PANDEMIEI. CEL PUȚIN 50 DE CREȘTINI AU FOST UCIȘI ÎN MARTIE 2020 DE CĂTRE VĂCARII MAHOMEDANI FULANI. ÎN IANUARIE ȘI FEBRUARIE AU FOST UCIȘI 350 DE CREȘTINI. ZECE CREȘTINI AU FOST UCIȘI ÎN PRIMELE DOUĂ ZILE DIN APRILIE. (scurtă anunțare a știrii; articole în engleză din 7 și 6 aprilie 2020). NE AMINTIM CĂ ÎN ANUL 2019 AU FOST UCIȘI 1.000 DE CREȘTINI ÎN NIGERIA. DE ASEMENEA, NE AMINTIM CĂ RĂUTATEA ROMÂNILOR ESTE MULT MAI MARE DECÂT A VĂCARILOR MAHOMEDANI EXTREMIȘTI DIN NIGERIA, CĂCI ÎN ROMÂNIA S-AU UCIS ANUL TRECUT 100.000 DE BEBELUȘI ÎN PÂNTECELE MAMELOR!!! IAR ACUM, ÎN TIMPUL PANDEMIEI, UCIDERILE DE PRUNCI PRIN AVORT AU CONTINUAT ÎN ROMÂNIA, CĂCI SUNT CONSIDERATE URGENȚE (ne amintim știrea din 30 martie 2020)!!! ÎN SCHIMB, MERSUL OAMENILOR LA BISERICI ESTE INTERZIS PRIN LEGE, DIN 25 MARTIE 2020, CĂCI ESTE PANDEMIE, IAR STATUL POARTĂ DE GRIJĂ CETĂȚENILOR!!! CE LEGI SATANICE!!! CE LEGIUITORI CUMSECADE!!!





































































































































CETĂȚENIE EUROPEANĂ ȘI CETĂȚENIE NAȚIONALĂ (2019 – ANUL CĂRȚII ÎN ROMÂNIA, PROGRAMUL NAȚIONAL „ROMÂNIA, CITEȘTE!” ) Biblia este cea mai citită carte din lume. Iisus, Învățătorul Suprem, se mai numește și Cuvântul Veșnic al lui Dumnezeu, Cuvânt Care a devenit Om (Ioan 1, 1-14). El este Persoana Divino-Umană Numărul Unu, Unică în Univers. Să-L citim!!!
































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Suntem în MARȚEA LUMINATĂ, în SĂPTĂMÂNA LUMINATĂ (The Bright Week), adică în PRIMA SĂPTĂMÂNĂ CARE URMEAZĂ DUPĂ SĂRBĂTOAREA ÎNVIERII DOMNULUI DUMNEZEULUI ȘI MÂNTUITORULUI NOSTRU IISUS HRISTOS. ... Bucuria Învierii Domnului nostru Iisus Hristos o exprimăm și noi, în fiecare an, inclusiv prin felul în care NE SALUTĂM TIMP DE 40 DE ZILE, cu uimitorul și frumosul mesaj de origine îngerească, "HRISTOS A ÎNVIAT!", la care răspundem, din forța Tradiției Sfinte și în diferite grade de asimilare, "ADEVĂRAT A ÎNVIAT!" Azi, în A TREIA ZI DE PAȘTI, în MARȚEA LUMINATĂ, haideți să ne luminăm sufletele cu textul evanghelic programat pentru a fi citit azi la Sfânta Liturghie! În acest text este vorba despre modul în care DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS S-A ARĂTAT DUPĂ ÎNVIERE LA DOI DINTRE UCENICII SĂI, adică LUI LUCA ȘI CLEOPA, în timp ce ei mergeau dinspre Ierusalim spre localitatea Emaus. Pe drum El li s-a arătat ca un străin care i-a întrebat de ce sunt triști și le-a explicat textele sfinte din Vechiul Testament referitoare la Mesia, referitoare la suferințele Lui urmate de slava Lui. Apoi, LA CINA DIN EMAUS IISUS A FOST RECUNOSCUT, CÂND EL A BINECUVÂNTAT PÂINEA, A FRÂNT-O ȘI LE-A DAT-O. ... Cu această ocazie este potrivit SĂ NE AMINTIM DE ARĂTĂRILE DOMNULUI DUPĂ ÎNVIERE, de persoanele cărora El S-a arătat după Înviere, timp de 40 de zile, până când S-a înălțat la Cer. MAICA DOMNULUI ESTE PRIMA PERSOANĂ CARE L-A VĂZUT PE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS ÎNVIAT, după cum aflăm din cartea de cult numită Penticostar, în care se explică astfel: Învierea a cunoscut-o întâi Maica lui Dumnezeu, Care, după cum grăiește Evanghelia cea de la Matei, ședea la Mormânt împreună cu Maria Magdalena. Dar, spre a nu se arunca îndoială asupra Învierii, din pricina dragostei de Mamă pentru Fiul Său, de aceea zic evangheliștii că Domnul S-a arătat mai întâi Mariei Magdalena. Așa scrie în Sinaxarul din Penticostar, la Sfânta și Marea Duminică a Paștilor. ... Știm că Iisus a promis că El este prezent acolo unde chiar și numai doi sau trei se adună în Numele Lui (Matei 18, 20). DOAMNE IISUSE HRISTOASE, TE RUGĂM FRUMOS PRIN DUHUL SFÂNT, AJUTĂ-NE SĂ FACEM PARTE DINTRE PERSOANELE CARE SE ADUNĂ ÎN NUMELE TĂU, CONFORM LEGII TALE EXPRIMATĂ ÎN NOUL TESTAMENT, SPRE SLAVA TATĂLUI NOSTRU SFÂNT DIN CERURI, ÎN FIECARE MOMENT, ÎN VECII VECILOR! AMIN! AMIN! AȘA SĂ FIM! ÎȚI MULȚUMIM FRUMOS!

Pr. prof. Ion Ciungu   “« Rămâi cu noi, că e spre seară şi s'a plecat ziua ». Şi a intrat să rămână cu ei. Şi a fost că'n timp c...