sâmbătă, 20 iunie 2020

UN NOU ATAC LA ADRESA MÂNTUITORULUI LUMII, DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS, VINE DE LA HOLLYWOOD PRIN FILMUL “HABIT” ÎN CARE FIICA LUI MICHAEL JACKSON ÎL REPREZINTĂ PE MÂNTUITORUL CA FIIND FEMEIE LESBIANĂ. CÂTEVA PETIȚII CREATE DE ORGANIZAȚII CREȘTINE AMERICANE ADUNĂ SEMNĂTURI PENTRU ANULAREA FILMULUI. (scurtă anunțare a știrii; articole în engleză din 18 și 17 iunie 2020). NE AMINTIM CĂ HOLLYWOOD-UL PROMOVEAZĂ DESTRĂBĂLAREA SEXUALĂ CA FIIND CEVA NORMAL ȘI PLIN DE FARMEC, ALIMENTÂND TRAFICUL DE SERVICII SEXUALE. ÎN ROMÂNIA, NE AMINTIM DE VICTIMELE ACESTUI TRAFIC, CĂCI ÎN STATUL ROMÂN DUMNEZEU ESTE ADESEORI EXCLUS, IAR ÎN ȘCOLILE DE STAT ROMÂNEȘTI SE COPIAZĂ ADESEORI MODELELE “ȘTIINȚIFICE” ALE OMULUI EVREU-DERBEDEU-ATEU-ANTICRIST-SATANIST ... (CAZUL DE LA CARACAL, 25/26 IULIE 2019, GHEORGHE DINCĂ, ALEXANDRA, LUIZA, REȚELELE ACTIVE ALE TRAFICULUI DE SERVICII SEXUALE ȘI CRIME SUNT LA ORDINEA ZILEI)





Pr. prof. Ion Ciungu





“Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi şi Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri. Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor şi Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri.” (Sfânta Evanghelie după Matei capitolul 10, versetele 32-33) http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=10


Mântuitorul și Judecătorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, ne spune astfel: “Orice păcat şi orice hulă se va ierta oamenilor, dar hula împotriva Duhului nu se va ierta. Celui care va zice cuvânt împotriva Fiului Omului, se va ierta lui; dar celui care va zice împotriva Duhului Sfânt, nu i se va ierta lui, nici în veacul acesta, nici în cel ce va să fie. Ori spuneţi că pomul este bun şi rodul lui e bun, ori spuneţi că pomul e rău şi rodul lui e rău, căci după roadă se cunoaşte pomul.” (Sfânta Evanghelie după Matei, capitolul 12, versetele 31-33). http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=12
 .....................


Să ne amintim de adevărul referitor la Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, (Care Se numeşte pe Sine, metaforic, ca fiind Piatra cea din Capul Unghiului, adică Piatra Esenţială din construcţia numită Biserica), adevăr pe care îl exprimă Sterie Diamandi : „De două mii de ani, piatra nestimată a creştinismului rezistă într'una acestor izbituri care se ţin lanţ. Se rup ciocanele de atâta întrebuinţare, cad istoviţi robotarii de atâta caznă, se schimbă mereu echipa de lucru, se folosesc unelte noi, dar rezultatul rămâne acelaş; nici dinamita nu poate să nimicească splendoarea acestei pietre nestimate". Sterie Diamandi: „Fiul lui Dumnezeu"... Spre cădere, sau mântuire?, articol publicat în 1942, în BISERICA şi ŞCOALA, REVISTA OFICIALA A EPISCOPIEI ARADULUI, document pdf, http://documente.bcucluj.ro/web/bibdigit/periodice/bisericasiscola/1942/BCUCLUJ_FP_279232_1942_066_038.pdf
.....





Hollywood-ul se întoarce iarăși la năravurile lui, după cum observăm că ne atrage atenția organizația americană creștină non profit Movieguide (Ghid în lumea filmului), care caută să restaureze valorile creștine în industria de divertisment și care a creat o petiție pentru a aduna semnături contra difuzării filmului “Habit”, petiție intitulată  STOP HOLLYWOODS ATTACK ON JESUS”, care are deja 100.000 de semnături.


Movieguide a argumentat că filmul “Habit” va cauza confuzie și îi va induce în eroare pe copii și pe creștinii noi, îndepărtându-i de adevărul biblic cu privire la Domnul nostru Iisus Hristos. 


Petiția inițiată de Movieguide se încheie astfel:

“Ajutați-ne să dovedim că acest film este inacceptabil pentru credincioșii din toată țara și din toată lumea!”



O altă petiție care cere anularea filmului a fost creată de grupul creștin One Million Moms (Un Milion de Mame), o extensie a American Family Association (Asociația Americană pentru Familie).


În această petiție, care a adunat deja 40.000 de semnături, se spune despre filmul “Habit” care insultă credința a milioane de creștini”, astfel:

“Acesta este o exagerată și dezgustătoare manifestare a aroganței corporative și a disprețului complet pentru credința creștinilor”. “Voi acum Îl denigrați pe Iisus”.



Paris Jackson are 22 de ani și în viața reală este bisexuală. Ea joacă rolul lui Iisus care este reprezentat ca fiind femeie lesbiană, dedându-se plăcerilor sexuale cu o altă femeie.



Mai multe aspecte referitoare la acest subiect putem afla din articolele următoare:

Michael Jackson's Daughter to Portray Jesus as a Lesbian Woman in New Controversial Film, publicat în data de 18 iunie 2020, pe website-ul american de știri creștine CHRISTIAN HEADLINES, de Milton Quintanilla.


Movieguide Launches Petition to Stop Release of Film Depicting Jesus as a Lesbian, publicat în data de 17 iunie 2020, pe website-ul american de știri creștine CBN NEWS, de Andrea Morris. https://www1.cbn.com/cbnnews/entertainment/2020/june/movieguide-launches-petition-to-stop-release-of-film-depicting-jesus-as-a-lesbian




.....................................


Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.


S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole :
















IISUS PREZENTAT CA UN ASASIN BRUTAL ÎNTR-O CARTE AMERICANĂ DE BENZI DESENATE, CARE URMEAZĂ SĂ FIE PUBLICATĂ ÎN 20 MARTIE 2019, CREEAZĂ POLEMICĂ. (articole în franceză din 12 și 11 martie 2019, și articol în engleză publicat în urmă cu patru zile; știrea pe canalul american TV Fox News este din 6 martie 2019; scurtă anunțare a știrii)












 Despre unii autori postmoderni, influențați de evrei-derbedei-atei, care Îl văd pe Iisus prin propria lentilă (i)morală (Alina Mungiu Pippidi, în piesa Evangheliștii Îl prezintă pe Iisus ca fiind desfrânat, Iisus permite sex oral;  Terrence McNally, în piesa Corpus Christi, Îl prezintă pe Iisus ca fiind gay, împreună cu apostolii; Dan Brown, în romanul Codul lui Da Vinci Îl prezintă pe Iisus ca având relații sexuale și copii cu Maria Magdalena) putem observa unele aspecte și din articolul de la următorul link:



ÎN ISRAEL, EVREII MESIANICI, ADICĂ EVREII CARE CRED CĂ IISUS ESTE MESIA, FIUL LUI DUMNEZEU, SUNT ACUM CAM 30.000. EI SUNT CONSIDERAȚI TRĂDĂTORI DE CĂTRE EVREII ORTODOCȘI, ADICĂ DE EVREII CARE NU CRED CĂ IISUS ESTE MESIA. SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ, LA UN CONCERT ORGANIZAT DE EVREII MESIANICI ÎN IERUSALIM, S-AU DUS ȘI EVREI ORTODOCȘI PENTRU A PROTESTA, PENTRU A-ȘI EXPRIMA URA. (articol în engleză din 11 iunie 2019; scurtă anunțare a știrii)










Despre evreii care susțin ISIS putem afla și din articolul de la următorul link: DUMINICA FLORIILOR CU 44 (52) DE MORȚI (ÎN EGIPT, ISIS) 




Despre evreii care manevrează oamenii cu scopul de a susține minciuni și furt în formă continuată putem afla și din articolul referitor la Muzeul Ateismului de la următorul link: EVREI CONTRA CATEDRALEI SFÂNTULUI ISAAC (RUSIA)



Ateismul este susținut de  obicei de evreii-derbedei-anarhiști-anticriști-sataniști. Ei au început descreștinarea Franței în Revoluția Franceză din 1789. Atunci L-au scos pe Domnul nostru Iisus Hristos din societatea franceză și s-au afirmat ei cu barbariile și anarhiile lor ca drepturi ale omului. De atunci ei lucrează cu hărnicie diabolică la descreștinarea lumii. „NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)




Descreștinarea Europei au început-o evreii în Franța. Ei ar vrea să o continue și în România, prin persoane cu funcții importante în Statul Român, cum este Sandra Pralong, care a spus, în 2014, că predarea Religiei nu este treaba școlii : PLAN PENTRU DESCREȘTINAREA EUROPEI (înlăturarea crucilor de pe biserica grecească folosită ca brand pe ambalaje alimentare; controversa din 31 august 2017)






Despre evreii din România, care prin Institutul Elie Wiesel luptă contra creștinilor români, dar și despre jignirea generalizată a profesorilor de Religie în România, putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link: AVEM NEVOIE ȘI DE IISUS? (capelani în toate liceele publice, pentru îmbunătățirea disciplinei în Kenya, 2017)






Despre Iisus caricaturizat cu nas de porc, iar Sfânta lui Mamă cu nas de scroafă, putem afla și din articolul de la următorul link: 2015: DE LA CHARLIE HEBDO LA MARTIRII CREȘTINI







Evreii necreștini spun despre Fecioara Maria că a fost violată de un vecin și astfel s-a născut Iisus : DESPRE MAICA DOMNULUI XI, Ce puncte de vedere găsim în religiile necreştine de azi despre Maica Domnului ? Ce ştim despre unele rugăciuni către Maica Domnului ?







În cartea evreilor numită Talmud scrie că Iisus  a fost vrăjitor. Despre aceasta putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link:






LA SIBIU, CAM PE ENGLEZEȘTE, PENTRU A SCOATE DIN IMPAS DIALOGUL DINTRE EVREII NECREȘTINI ȘI CREȘTINII ORTODOCȘI, AU FOST IDENTIFICATE ELEMENTE ANTIEVREIEȘTI DIN CULTUL CREȘTIN RĂSĂRITEAN, LA CONFERINȚA „LITURGHIA BIZANTINĂ ȘI EVREII”, ÎN PERIOADA 9-11 IULIE 2019. (articole din 3 și 9 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii). ȘTIM CĂ VREO 2,5 MILIOANE DE EVREI NECREȘTINI DIN EUROPA SE SIMT DISPERAȚI ȘI PESIMIȘTI DIN CAUZA INSECURITĂȚII CAUZATĂ DE ANTISEMITISM. ȘTIM CĂ ÎN ROMÂNIA A FOST ADOPTATĂ, RAPID, LEGEA ANTISEMITISMULUI, ÎN IUNIE 2018.




















„IISUS TRANS”, MAI PRECIS SPUS „EVANGHELIA DUPĂ IISUS, REGINA CERULUI”, PIESA DE TEATRU SCRISĂ DE JO CLIFFORD, A STÂRNIT AMENINȚĂRI CU MOARTEA ÎN BRAZILIA (articol din 13 decembrie 2018; scurtă anunțare a știrii)




„JESUS CHRIST SUPERSTAR” PRODUCȚIE LOCALĂ, LA ATENA, DIN 9 FEBRUARIE 2018. (Iisus este prezentat ca fiind un hippie păcătos, nesigur, narcisist, și ca și când a avut o relație cu Maria Magdalena.) MITROPOLIȚII GRECI SERAFIM DE PIREU ȘI SERAFIM DE CYTHIRA AU CERUT ÎN JUSTIȚIE OPRIREA SPECTACOLULUI. „JESUS CHRIST SUPERSTAR” A APĂRUT PRIMA DATĂ ÎN 1971 ÎN NEW YORK, IAR EVANGHELISTUL BILLY GRAHAM L-A PREDICAT ATUNCI CU FORȚĂ ȘI EFECT PE IISUS CA FIIND DUMNEZEU ȘI OM (Billy Graham va fi înmormântat pe data de 2 martie 2018; El L-a predicat pe Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, chiar și în România comunistă, în anul 1985, inclusiv în Catedrala Ortodoxă din Sibiu)




IISUS A FOST CEEA CE EL A PRETINS CĂ ESTE, ADICĂ, IISUS A FOST DUMNEZEU. ACESTA ESTE REZULTATUL INVESTIGAȚIEI FĂCUTE RECENT DE DOI PSIHIATRI, UNUL SPANIOL, CELĂLALT ENGLEZ, CARE NU AU PUTUT RĂMÂNE TĂCUȚI CÂND UNII ATEI DIN ZILELE NOASTRE AU SPUS CĂ IISUS A FOST BOLNAV MENTAL ÎN MOD GRAV. REZULTATELE INVESTIGAȚIEI AU FOST PUBLICATE ÎN CARTEA „MAD OR GOD? JESUS: THE HEALTHIEST MIND OF ALL”(articol în engleză din 17 iulie 2018; scurtă anunțare a știrii)




NOUL ATEISM DIN PERIOADA ANILOR 2001 – 2009 A FOST ȘI ESTE COMBĂTUT ȘI AZI CU SUCCES DE SCRIITORI ȘI OAMENI DE ȘTIINȚĂ CREȘTINI ENGLEZI ȘI AMERICANI, DE EXEMPLU : SCRIITORUL ENGLEZ FRANCIS SPUFFORD (FOST ATEU), MEDICUL GENETICIAN AMERICAN FRANCIS COLLINS (FOST ATEU), FIZICIANUL TEOLOG ENGLEZ JOHN POLKINGHORNE, MATEMATICIANUL FILOSOF ȘI APOLOGET CREȘTIN JOHN LENNOX. (scurtă anunțare a știrii ; articol din 9 ianuarie 2020).



DUMNEZEU MAI PRESUS DE TOȚI: ZI NAȚIONALĂ DE RUGĂCIUNE ÎN BRAZILIA A FOST DUMINICĂ, 5 APRILIE 2020, DATORITĂ APELULUI FĂCUT DE PREȘEDINTELE ȚĂRII, JAIR MESSIAS BOLSONARO, PENTRU A ELIBERA BRAZILIA DE CORONAVIRUS. (scurtă anunțare a știrii; articole în engleză din 4 și 6 aprilie 2020). AM MAI OBSERVAT ZILE NAȚIONALE DE RUGĂCIUNE ÎN SUA (în 15 martie 2020) ȘI ÎN REGATUL UNIT (în 22 martie 2020) PENTRU CA DUMNEZEU SĂ OPREASCĂ PANDEMIA DE CORONAVIRUS.



GENOCID ÎN DESFĂȘURARE ÎN NIGERIA, CREȘTINII SUNT ȚINTIȚI FĂRĂ MILĂ, DUPĂ CUM ANUNȚĂ UN RAPORT BRITANIC PARLAMENTAR RECENT. CEL PUȚIN 81 DE PERSOANE AU FOST UCISE MARȚI, 9 IUNIE 2020, ÎN SATUL FADUMA KOLOMDI (STATUL BORNO), ÎNTR-UN ATAC AL MILITANȚILOR ALIAȚI CU GRUPURILE EXTREMIȘTILOR ISLAMICI BOKO HARAM SAU STATUL ISLAMIC. (scurtă anunțare a știrii; articole în engleză din 16 și 11 iunie 2020). DAR OBSERVĂM CĂ ÎN ROMÂNIA DEMOCRAȚIA ESTE MULT MAI REA DECÂT STATUL ISLAMIC!!! OARE LE PASĂ ROMÂNILOR CARE CU “DEMOCRAȚIA SATANISTĂ” UCID “LEGAL” 100.000 DE BEBELUȘI ÎN FIECARE AN PRIN AVORT, DECI CAM 277 PE ZI? ESTE NEVOIE DE CONȘTIENTIZAREA PĂCATELOR LA NIVEL NAȚIONAL ȘI PARLAMENTAR!!! ESTE NEVOIE DE RUGĂCIUNE, POST, STUDIU CREȘTIN, POCĂINȚĂ ȘI ÎNDREPTAREA LEGILOR ÎN ROMÂNIA PREDOMINATĂ DE 30 DE ANI DE CONCEPȚIILE ATEILOR-DERBEDEILOR-CRIMINALILOR-SATANIȘTILOR!!!




PENTRU OPRIREA GENOCIDULUI ÎMPOTRIVA CREȘTINILOR DIN NIGERIA, DOMNULUI SĂ NE RUGĂM!!! PESTE 20 DE CREȘTINI AU FOST UCIȘI ÎN CASELE LOR, ÎN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ, CÂND VĂCARII MAHOMEDANI FULANI ÎNARMAȚI AU ATACAT DIFERITE SATE DIN STATUL KADUNA. ÎN TIMPUL PANDEMIEI, CÂND CREȘTINII RESPECTĂ STAREA DE IZOLARE ÎN CASE, ATACURILE S-AU ÎNMULȚIT. ... 11.500 DE CREȘTINI AU FOST UCIȘI DE STATUL ISLAMIC (BOKO HARAM) ȘI DE FULANII RADICALI DIN 2015 PÂNĂ ÎN MARTIE 2020. ÎN 2019 AU FOST UCIȘI ÎN NIGERIA 1000 DE CREȘTINI, IAR DIFERITE GRUPURI DE APĂRARE AU AVERTIZAT CĂ SUFERINȚA CREȘTINILOR A AJUNS LA STANDARDUL DE GENOCID. AUTORITĂȚILE DIN NIGERIA NU REZOLVĂ PROBLEMA. COMUNITATEA INTERNAȚIONALĂ NU INTERVINE. TRUMP AR TREBUI SĂ NUMEASCĂ UN TRIMIS SPECIAL AL SUA ÎN NIGERIA. (scurtă anunțare a știrilor; articole în engleză din 14 mai 2020). OARE ROMÂNILOR LE PASĂ? CAZUL CARACAL DIN 2019 CU AUTORITĂȚILE COMPLICE, LEGILE CRIMINALE, ANTICREȘTINE, SATANISTE, ÎN VIGOARE DE 30 DE ANI, CU 100.000 DE BEBELUȘI UCIȘI „LEGAL” ANUAL, SUNT DOVEZI CĂ ATEII CONDUC ROMÂNIA ȘI I-AU ÎNRĂIT ȘI I-AU ÎNSTRĂINAT PE ROMÂNI DE CONCEPȚIA ȘI SENTIMENTELE CREȘTINE!!! ... PENTRU OPRIREA GENOCIDULUI ÎMPOTRIVA BEBELUȘILOR ÎN ROMÂNIA, DOMNULUI SĂ NE RUGĂM!!!



GENOCIDUL ÎMPOTRIVA CREȘTINILOR DIN NIGERIA CONTINUĂ ȘI ÎN TIMPUL PANDEMIEI. CEL PUȚIN 50 DE CREȘTINI AU FOST UCIȘI ÎN MARTIE 2020 DE CĂTRE VĂCARII MAHOMEDANI FULANI. ÎN IANUARIE ȘI FEBRUARIE AU FOST UCIȘI 350 DE CREȘTINI. ZECE CREȘTINI AU FOST UCIȘI ÎN PRIMELE DOUĂ ZILE DIN APRILIE. (scurtă anunțare a știrii; articole în engleză din 7 și 6 aprilie 2020). NE AMINTIM CĂ ÎN ANUL 2019 AU FOST UCIȘI 1.000 DE CREȘTINI ÎN NIGERIA. DE ASEMENEA, NE AMINTIM CĂ RĂUTATEA ROMÂNILOR ESTE MULT MAI MARE DECÂT A VĂCARILOR MAHOMEDANI EXTREMIȘTI DIN NIGERIA, CĂCI ÎN ROMÂNIA S-AU UCIS ANUL TRECUT 100.000 DE BEBELUȘI ÎN PÂNTECELE MAMELOR!!! IAR ACUM, ÎN TIMPUL PANDEMIEI, UCIDERILE DE PRUNCI PRIN AVORT AU CONTINUAT ÎN ROMÂNIA, CĂCI SUNT CONSIDERATE URGENȚE (ne amintim știrea din 30 martie 2020)!!! ÎN SCHIMB, MERSUL OAMENILOR LA BISERICI ESTE INTERZIS PRIN LEGE, DIN 25 MARTIE 2020, CĂCI ESTE PANDEMIE, IAR STATUL POARTĂ DE GRIJĂ CETĂȚENILOR!!! CE LEGI SATANICE!!! CE LEGIUITORI CUMSECADE!!!
















































































































ÎN RUSIA, ÎN 2018, PĂCATELE AVORTURILOR AU SCĂZUT CU APROAPE 10%, DATORITĂ PROGRAMULUI DE ÎNGIJIRE OBSTETRICĂ IMPLEMENTAT DE PREȘEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN. (articol în engleză din 24 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA SE FAC 100.000 DE AVORTURI ANUAL!!! PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS, IMPLEMENTEAZĂ VREUN PROGRAM DE ÎNGRIJIRE OBSTETRICĂ???








































































Despre schimbarea în bine a atitudinii față de bolnavi, și despre dezvoltarea educației, și despre stilul de viață caritabilă, precum și despre efectele generale ale învățăturii creștine: Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )















































CETĂȚENIE EUROPEANĂ ȘI CETĂȚENIE NAȚIONALĂ (2019 – ANUL CĂRȚII ÎN ROMÂNIA, PROGRAMUL NAȚIONAL „ROMÂNIA, CITEȘTE!” ) Biblia este cea mai citită carte din lume. Iisus, Învățătorul Suprem, se mai numește și Cuvântul Veșnic al lui Dumnezeu, Cuvânt Care a devenit Om (Ioan 1, 1-14). El este Persoana Divino-Umană Numărul Unu, Unică în Univers. Să-L citim!!!

















































Un comentariu:

  1. Buna ziua, eu sunt Allison Howarts Dupa ce am fost în rela?ie cu Anderson ani de zile, s-a despar?it de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am facut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu ?i ea mi-a sugerat ca ar trebui sa contactez mai degraba o caseta de vraja care m-ar putea ajuta sa arunc o vraja pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodata în vraja, nu am avut de ales decât sa-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja ?i mi-a spus ca nu este nicio problema ca totul va fi bine înainte de trei zile, ca fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja ?i surprinzator în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am raspuns la apel ?i tot ce a spus a fost ca îi pare atât de rau pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut sa ma întorc la el, încât ma iube?te atât de mult. Eram atât de fericit ?i m-am dus la el încât a?a am început sa traim din nou ferici?i împreuna. De atunci, mi-am facut promisiune ca oricine ?tiu ca are o problema de rela?ie, a? fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casa de vraji reala ?i puternica care m-a ajutat cu propria mea problema. e-mail: ogagakunta@gmail.com pute?i sa-i trimite?i un e-mail daca ave?i nevoie de asisten?a sa în rela?ia dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
    1) Vraji de dragoste
    2) Vraji de dragoste pierdute
    3) Vraji de divor?
    4) Vraji de casatorie
    5) Vraja de legare.
    6) Vraji de rupere
    7) Alunga un iubit trecut
    8.) Dori?i sa va promova?i în vraja dvs. de birou / Loterie
    9) dori?i sa va satisface?i iubitul
    Contacta?i acest om grozav daca ave?i vreo problema pentru o solu?ie de durata
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Despre “TRAGEDIA LUI IUDA”, articol scris de Nicolae Steinhardt (+1989), se cuvine să ne amintim și azi, în MIERCUREA MARE, zi în care ne amintim că Iuda L-a vândut pe Domnul nostru Iisus Hristos, făcând târgul cu marii preoți evrei, care i-au dat 30 de arginți pentru serviciul pe care urma să li-l facă. ... DE ASEMENEA, despre “NU-I SINGUR IUDA VINOVAT”, poezie scrisă de Costache Ioanid (+1987), se cuvine să ne amintim azi, în MIERCUREA MARE. https://www.facebook.com/ion.ciungu.79/videos/761652612777387 Din această poezie avem de învățat că trebuie să conștientizăm faptul că și noi, prin păcatele noastre, suntem vinovați de Moartea Domnului nostru Iisus Hristos. După ce conștientizăm aceasta, se cuvine să recunoaștem, să mărturisim și să Îi cerem iertare Mântuitorului lumii. Din “TRAGEDIA LUI IUDA” înțelegem că nu se cuvine să acceptăm punctul de vedere al celor care încearcă să-l dezvinovățească pe Iuda. Aceștia greșesc când spun că dacă Iuda nu L-ar fi vândut pe Iisus, atunci planul divin nu s-ar fi putut realiza și mântuirea nu ar fi avut loc. Eroarea lor este totală, căci pentru a realiza mântuirea lumii Dumnezeu nu depindea exclusiv de Iuda. ... Se cuvine să considerăm, într-adevăr, că IUDA ESTE VINOVAT DE VINDEREA LUI IISUS și, de asemenea, IUDA ESTE VINOVAT PENTRU CĂ NU ȘI-A CERUT IERTARE DE LA IISUS. ... ... Doamne Iisuse Hristoase, Te rugăm frumos prin Duhul Sfânt, ajută-ne să ne înțelepțim prin lecțiile pe care ni le dai în aceste zile, ajută-ne să câștigăm virtuțile pe care Tu le aștepți de la noi, ca să lucrăm cu ele spre slava Veșnicului nostru Tată Ceresc Atotsfânt și Atotputernic, în fiecare moment, în vecii vecilor! Amin! Amin! Așa să fie! Îți mulțumim frumos!

Pr. prof. Ion Ciungu       Iuda primește banii de la marii preoți evrei. https://www.facebook.com/photo?fbid=2932416543565503&se...