vineri, 12 iunie 2020

“VIAȚA FIECĂREI FIINȚE UMANE ÎNCEPE DE LA ZĂMISLIRE”. FEMEIA APARȚINÂND DE RELIGIA NUMITĂ “TEMPLUL SATANIC”, CARE A DAT STATUL MISSOURI ÎN JUDECATĂ , A PIERDUT MIERCURI (10 IUNIE 2020) LA O CURTE FEDERALĂ DE APEL. MEMBRII TEMPLULUI SATANIC NU CRED CĂ VIAȚA UMANĂ ÎNCEPE DE LA ZĂMISLIRE. (scurtă anunțare a știrii ; articol în engleză din 11 iunie 2020). CHIAR DACĂ NU SE DECLARĂ, ÎN ROMÂNIA PROBABIL CĂ SUNT MULȚI MEMBRI AI TEMPLULUI SATANIC, ÎN PRIMUL RÂND ÎN PARLAMENT, DAT FIIND FAPTUL CĂ ÎN FIECARE AN SE UCID “LEGAL” 100.000 DE BEBELUȘI PRIN AVORT, IAR PARLAMENTUL ACTUAL NU SCHIMBĂ LEGEA FĂCUTĂ DE SATANIȘTII DE LA REVOLUȚIA DIN 1989 !!!





Pr. prof. Ion Ciungu





“Că Tu ai zidit rărunchii mei, Doamne, Tu m-ai alcătuit în pântecele maicii mele. Te voi lăuda, că sunt o făptură aşa de minunată. Minunate sunt lucrurile Tale şi sufletul meu le cunoaşte foarte. Cele nelucrate ale mele le-au cunoscut ochii Tăi şi în cartea Ta toate se vor scrie; zi de zi se vor săvârşi şi nici una din ele nu va fi nescrisă. Iar eu am cinstit foarte pe prietenii Tăi, Dumnezeule, şi foarte s-a întărit stăpânirea lor.” [Psalm 138, 13-17 ; (în unele Biblii, Psalm 139)].
Psalm 138, versetele 13-17, Biblia Ortodoxă, 
http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=65&cap=138


Psalm 139, în Biblia Protestantă, https://biblia.resursecrestine.ro/psalmii/139

…………………………………………….




……………………………………………….

Diavolul de la început a fost ucigaș de oameni și nu a stat întru adevăr, ci este tatăl minciunii. (Sfânta Evanghelie după Ioan 8, 44) https://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=35&cap=8






În statul american Missouri clinicile de avort sunt obligate printr-o lege pro viață să dea fiecărei femei o cărțulie [booklet] în care se spune astfel : “Viața fiecărei ființe umane începe de la zămislire. Avortul va ucide viața unei ființe umane vii, separate și unice.”  


O femeie însărcinată, aparținând de religia numită Templul Satanic, care nu crede că viața umană începe din momentul zămislirii, a dat statul în judecată pe motiv că legea respectivă pro viață contravine credințelor ei religioase și, de asemenea, pe motiv că legea respectivă pro viață contravine clauzelor Primului Amendament la Constituția SUA, referitoare la Înființarea și Exercitarea Liberă a Religiei.


Curtea federală de apel a decis că legea respectivă pro viață nu contravine Constituției SUA. Pe de altă parte, a evidențiat faptul că legile consimțământului informat servesc scopul legitim de a reduce riscul ca o femeie să poată alege un avort, numai pentru a descoperi mai târziu, cu consecințe psihologice devastatoare, că pentru decizia ei nu a fost pe deplin informată.


Amănunte despre decizia luată de judecători cu scorul de 3 la 0, prin care legea pro viață a fost susținută miercuri putem afla din articolul Federal Court Upholds Pro-Life Law Requiring Abortion Clinics to Distribute Booklets Stating, 'Each Human Being Begins at Conception', publicat în data de 11 iunie 2020, pe website-ul american de știri creștine CHRISTIAN HEADLINES, de Michael Foust.


...............................................

Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.

S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:



ÎN MISSISSIPPI LUPTA CREȘTINILOR PRO VIAȚĂ, ANTI AVORT, CONTINUĂ : CAMERA REPREZENTANȚILOR A APROBAT ÎN 12 MARTIE 2020 UN PROIECT DE LEGE CARE INTERZICE AVORTUL PE BAZĂ DE RASĂ, SEX SAU ANORMALITĂȚI GENETICE. (scurtă anunțare a știrii; articol în engleză din 17 martie 2020). NE AMINTIM CĂ ANUL TRECUT PARLAMENTARII ȘI GUVERNATORUL DIN MISSISSIPPI AU APROBAT O LEGE CARE INTERZICE AVORTUL DIN MOMENT CE MEDICUL DETECTEAZĂ RITMUL CARDIAC AL BEBELUȘULUI, ÎNSĂ UN GRUP PRO AVORT A REUȘIT ÎN JUSTIȚIE SĂ BLOCHEZE LEGEA. NE AMINTIM CĂ AVORTURILE, HOMOSEXUALITATEA ȘI ALTE PĂCATE STRIGĂTOARE LA CER ATRAG PEDEAPSĂ GRAVĂ DE LA DUMNEZEU, IAR PANDEMIA DE CORONAVIRUS POATE FI O ASTFEL DE PEDEAPSĂ. 50 DE MILIOANE DE AVORTURI SE FAC ANUAL LA NIVEL MONDIAL; 100.000 ÎN ROMÂNIA !!! POCĂINȚĂ NAȚIONALĂ, OFICIALĂ, LA NOI NU SE VEDE PENTRU ACESTE PĂCATE !!! NICI DORINȚĂ DE ÎNDREPTARE !!! CE BINE SĂ AȘTEPTĂM ???








SFÂNTA SOFIA (HAGIA SOPHIA), CEA MAI MARE CATEDRALĂ CREȘTINĂ TIMP DE APROAPE O MIE DE ANI (537 – 1453), TRANSFORMATĂ DE TURCI ÎN MOSCHEE, APOI ÎN MUZEU (DIN 1934), E POSIBIL SĂ DEVINĂ IARĂȘI MOSCHEE, DACĂ AȘA VA DECIDE CONSILIUL DE STAT AL TURCIEI ÎN 2 IULIE 2020. (scurtă anunțare a știrii ; articole în engleză din 9 iunie 2020 etc). NE AMINTIM CĂ ANUL TRECUT CONSILIUL DE STAT AL TURCIEI A DECIS TRANSFORMAREA ÎN MOSCHEE A BISERICII CHORA DIN CONSTANTINOPOL. … ÎN CALITATE DE CREȘTINI, OARE NE SIMȚIM UMILIȚI ȘI NOI, ROMÂNII ? DAR SE CUVINE SĂ ȘTIM CĂ SUCCESUL PERMIS DE DUMNEZEU MAHOMEDANILOR ASUPRA CREȘTINILOR ESTE CA O PEDEAPSĂ PENTRU PĂCATELE CREȘTINILOR. … NOI, ROMÂNII, AVEM MOTIVE SERIOASE DE POCĂINȚĂ, DE RUGĂCIUNE ȘI DE ÎNDREPTARE SERIOASĂ, CÂND NE GÂNDIM LA CELE 100.000 DE UCIDERI DE BEBELUȘI ANUAL PRIN AVORT ÎN ROMÂNIA!!! OARE PARLAMENTARII ROMÂNI SE GÂNDESC SĂ DESFIINȚEZE LEGEA AVORTURILOR? CRED CU TĂRIE CĂ ESTE NEVOIE DE ARGUMENTARE SERIOASĂ CĂTRE PARLAMENTARI TRIMISĂ DE PATRIARHIA ROMÂNĂ, AȘA CUM S-A PROCEDAT ÎMPOTRIVA EDUCAȚIEI SEXUALE LA COPII ÎN ȘCOLI !!!
















































Despre schimbarea în bine a atitudinii față de bolnavi, și despre dezvoltarea educației, și despre stilul de viață caritabilă, precum și despre efectele generale ale învățăturii creștine: Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )


































CETĂȚENIE EUROPEANĂ ȘI CETĂȚENIE NAȚIONALĂ (2019 – ANUL CĂRȚII ÎN ROMÂNIA, PROGRAMUL NAȚIONAL „ROMÂNIA, CITEȘTE!” ) Biblia este cea mai citită carte din lume. Iisus, Învățătorul Suprem, se mai numește și Cuvântul Veșnic al lui Dumnezeu, Cuvânt Care a devenit Om (Ioan 1, 1-14). El este Persoana Divino-Umană Numărul Unu, Unică în Univers. Să-L citim!!!












































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre “TRAGEDIA LUI IUDA”, articol scris de Nicolae Steinhardt (+1989), se cuvine să ne amintim și azi, în MIERCUREA MARE, zi în care ne amintim că Iuda L-a vândut pe Domnul nostru Iisus Hristos, făcând târgul cu marii preoți evrei, care i-au dat 30 de arginți pentru serviciul pe care urma să li-l facă. ... DE ASEMENEA, despre “NU-I SINGUR IUDA VINOVAT”, poezie scrisă de Costache Ioanid (+1987), se cuvine să ne amintim azi, în MIERCUREA MARE. https://www.facebook.com/ion.ciungu.79/videos/761652612777387 Din această poezie avem de învățat că trebuie să conștientizăm faptul că și noi, prin păcatele noastre, suntem vinovați de Moartea Domnului nostru Iisus Hristos. După ce conștientizăm aceasta, se cuvine să recunoaștem, să mărturisim și să Îi cerem iertare Mântuitorului lumii. Din “TRAGEDIA LUI IUDA” înțelegem că nu se cuvine să acceptăm punctul de vedere al celor care încearcă să-l dezvinovățească pe Iuda. Aceștia greșesc când spun că dacă Iuda nu L-ar fi vândut pe Iisus, atunci planul divin nu s-ar fi putut realiza și mântuirea nu ar fi avut loc. Eroarea lor este totală, căci pentru a realiza mântuirea lumii Dumnezeu nu depindea exclusiv de Iuda. ... Se cuvine să considerăm, într-adevăr, că IUDA ESTE VINOVAT DE VINDEREA LUI IISUS și, de asemenea, IUDA ESTE VINOVAT PENTRU CĂ NU ȘI-A CERUT IERTARE DE LA IISUS. ... ... Doamne Iisuse Hristoase, Te rugăm frumos prin Duhul Sfânt, ajută-ne să ne înțelepțim prin lecțiile pe care ni le dai în aceste zile, ajută-ne să câștigăm virtuțile pe care Tu le aștepți de la noi, ca să lucrăm cu ele spre slava Veșnicului nostru Tată Ceresc Atotsfânt și Atotputernic, în fiecare moment, în vecii vecilor! Amin! Amin! Așa să fie! Îți mulțumim frumos!

Pr. prof. Ion Ciungu       Iuda primește banii de la marii preoți evrei. https://www.facebook.com/photo?fbid=2932416543565503&se...