joi, 18 iunie 2020

GENOCID ÎN DESFĂȘURARE ÎN NIGERIA, CREȘTINII SUNT ȚINTIȚI FĂRĂ MILĂ, DUPĂ CUM ANUNȚĂ UN RAPORT BRITANIC PARLAMENTAR RECENT. CEL PUȚIN 81 DE PERSOANE AU FOST UCISE MARȚI, 9 IUNIE 2020, ÎN SATUL FADUMA KOLOMDI (STATUL BORNO), ÎNTR-UN ATAC AL MILITANȚILOR ALIAȚI CU GRUPURILE EXTREMIȘTILOR ISLAMICI BOKO HARAM SAU STATUL ISLAMIC. (scurtă anunțare a știrii; articole în engleză din 16 și 11 iunie 2020). DAR OBSERVĂM CĂ ÎN ROMÂNIA DEMOCRAȚIA ESTE MULT MAI REA DECÂT STATUL ISLAMIC!!! OARE LE PASĂ ROMÂNILOR CARE CU “DEMOCRAȚIA SATANISTĂ” UCID “LEGAL” 100.000 DE BEBELUȘI ÎN FIECARE AN PRIN AVORT, DECI CAM 277 PE ZI? ESTE NEVOIE DE CONȘTIENTIZAREA PĂCATELOR LA NIVEL NAȚIONAL ȘI PARLAMENTAR!!! ESTE NEVOIE DE RUGĂCIUNE, POST, STUDIU CREȘTIN, POCĂINȚĂ ȘI ÎNDREPTAREA LEGILOR ÎN ROMÂNIA PREDOMINATĂ DE 30 DE ANI DE CONCEPȚIILE ATEILOR-DERBEDEILOR-CRIMINALILOR-SATANIȘTILOR!!!






Pr. prof. Ion Ciungu






“Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeţi-vă mai curând de acela care poate şi sufletul şi trupul să le piardă în gheena.” (
Sfânta Evanghelie după Matei, capitolul 10, versetul 28) http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=10




Imagine de la ceremonii funerare din Nigeria, din aprilie 2019.





Ne amintim că anul trecut, 2019, în Nigeria au fost uciși 1.000 de creștini, iar despre suferința creștinilor din Nigeria, ajunsă la situația de genocid, a fost prezentat un raport la Curtea Penală Internațională de la Haga, de către organizația americană Jubilee Campaign, care îi ajută pe cei care suferă în tăcere.


Ne amintim că din 2015 până în martie 2020 au fost uciși 11.500 de creștini în Nigeria, de către Statul Islamic (Boko Haram) și de către văcarii fulani radicali.


Ne amintim că Israelul nu are interesul ca Statul Islamic să fie desființat.


Ne amintim că autoritățile din Nigeria nu au intervenit suficient pentru a rezolva problema, că nici comunitatea internațională nu intervine și că este nevoie de un trimis special al SUA în Nigeria.


Despre un nou raport parlamentar britanic care a stârnit temeri cu privire la un “genocid în desfășurare”  în Nigeria putem afla mai multe din articolul Thousands of Christians killed in Nigeria amid fears of genocide, report warns…, publicat în data de 16 iunie 2020, pe website-ul britanic de știri creștine CHIRISTIAN TODAY, de staff writer.


Despre cele 81 de persoane ucise marți, 9 iunie 2020, putem afla mai multe aspecte din articolul At least 81 killed in Boko Haram attack in Nigeria; civilians shot, bodies run over, publicat în data de 11 iunie 2020, pe website-ul american de știri creștine THE CHRISTIAN POST, de Samuel Smith.


Știrea despre aceste crime o putem asculta și de la televiziunea catolică indiană Shalom World,  dând click pe următorul link:



……..


GENOCÍD (<. fr. {i}; {s} gr. genos „neam” + lat. -cido „a omorî”) s. n. (Dr.) Infracțiune săvârșită în scopul de a distruge deliberat și sistematic, în întregime sau în parte, o colectivitate sau un grup național, rasial, religios sau politic și care constă în: uciderea membrilor colectivității sau grupului, vătămarea gravă a integrității fizice sau mintale a acestora, supunerea la condiții de existență sau tratament de natură să ducă la distrugerea fizică, luarea unor măsuri pentru împiedicarea nașterilor, transferarea forțată a copiilor aparținând colectivității sau grupului în altă colectivitate sau în alt grup (ex. masacrarea unor populații din colonii, a armenilor de către turci la începutul primului război mondial, exterminarea de către naziști a unei părți a populației din teritoriile ocupate în timpul celui de-al doilea război mondial). În 1948, Adunarea Generală a O.N.U. a aprobat Convenția pentru prevenirea și pedepsirea crimei de g., care a intrat în vigoare în ian. 1951.

Dicționar enciclopedic, Marcel D. Popa, Alexandru Stănciulescu, Gabriel Florin-Matei, Anicuța Tudor, Carmen Zgăvărdici, Rodica Chiriacescu, Editura Enciclopedică, 1993-2009.



.....................................


Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.


S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole :

PENTRU OPRIREA GENOCIDULUI ÎMPOTRIVA CREȘTINILOR DIN NIGERIA, DOMNULUI SĂ NE RUGĂM!!! PESTE 20 DE CREȘTINI AU FOST UCIȘI ÎN CASELE LOR, ÎN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ, CÂND VĂCARII MAHOMEDANI FULANI ÎNARMAȚI AU ATACAT DIFERITE SATE DIN STATUL KADUNA. ÎN TIMPUL PANDEMIEI, CÂND CREȘTINII RESPECTĂ STAREA DE IZOLARE ÎN CASE, ATACURILE S-AU ÎNMULȚIT. ... 11.500 DE CREȘTINI AU FOST UCIȘI DE STATUL ISLAMIC (BOKO HARAM) ȘI DE FULANII RADICALI DIN 2015 PÂNĂ ÎN MARTIE 2020. 
ÎN 2019 AU FOST UCIȘI ÎN NIGERIA 1000 DE CREȘTINI, IAR DIFERITE GRUPURI DE APĂRARE AU AVERTIZAT CĂ SUFERINȚA CREȘTINILOR A AJUNS LA STANDARDUL DE GENOCID. AUTORITĂȚILE DIN NIGERIA NU REZOLVĂ PROBLEMA. COMUNITATEA INTERNAȚIONALĂ NU INTERVINE. TRUMP AR TREBUI SĂ NUMEASCĂ UN TRIMIS SPECIAL AL SUA ÎN NIGERIA. (scurtă anunțare a știrilor; articole în engleză din 14 mai 2020). OARE ROMÂNILOR LE PASĂ? CAZUL CARACAL DIN 2019 CU AUTORITĂȚILE COMPLICE, LEGILE CRIMINALE, ANTICREȘTINE, SATANISTE, ÎN VIGOARE DE 30 DE ANI, CU 100.000 DE BEBELUȘI UCIȘI „LEGAL” ANUAL, SUNT DOVEZI CĂ ATEII CONDUC ROMÂNIA ȘI I-AU ÎNRĂIT ȘI I-AU ÎNSTRĂINAT PE ROMÂNI DE CONCEPȚIA ȘI SENTIMENTELE CREȘTINE!!! ... PENTRU OPRIREA GENOCIDULUI ÎMPOTRIVA BEBELUȘILOR ÎN ROMÂNIA, DOMNULUI SĂ NE RUGĂM!!!



GENOCIDUL ÎMPOTRIVA CREȘTINILOR DIN NIGERIA CONTINUĂ ȘI ÎN TIMPUL PANDEMIEI. CEL PUȚIN 50 DE CREȘTINI AU FOST UCIȘI ÎN MARTIE 2020 DE CĂTRE VĂCARII MAHOMEDANI FULANI. ÎN IANUARIE ȘI FEBRUARIE AU FOST UCIȘI 350 DE CREȘTINI. ZECE CREȘTINI AU FOST UCIȘI ÎN PRIMELE DOUĂ ZILE DIN APRILIE. (scurtă anunțare a știrii; articole în engleză din 7 și 6 aprilie 2020). NE AMINTIM CĂ ÎN ANUL 2019 AU FOST UCIȘI 1.000 DE CREȘTINI ÎN NIGERIA. DE ASEMENEA, NE AMINTIM CĂ RĂUTATEA ROMÂNILOR ESTE MULT MAI MARE DECÂT A VĂCARILOR MAHOMEDANI EXTREMIȘTI DIN NIGERIA, CĂCI ÎN ROMÂNIA S-AU UCIS ANUL TRECUT 100.000 DE BEBELUȘI ÎN PÂNTECELE MAMELOR!!! IAR ACUM, ÎN TIMPUL PANDEMIEI, UCIDERILE DE PRUNCI PRIN AVORT AU CONTINUAT ÎN ROMÂNIA, CĂCI SUNT CONSIDERATE URGENȚE (ne amintim știrea din 30 martie 2020)!!! ÎN SCHIMB, MERSUL OAMENILOR LA BISERICI ESTE INTERZIS PRIN LEGE, DIN 25 MARTIE 2020, CĂCI ESTE PANDEMIE, IAR STATUL POARTĂ DE GRIJĂ CETĂȚENILOR!!! CE LEGI SATANICE!!! CE LEGIUITORI CUMSECADE!!!










































































ICOANA “SFÂNTUL MÂNTUITOR” , CHIPUL NEFĂCUT DE MÂINI, ESTE ICOANA PRINCIPALĂ DIN CATEDRALA FORȚELOR ARMATE RUSE, CU HRAMUL “ÎNVIEREA LUI HRISTOS”, CARE A FOST SFINȚITĂ DUMINICĂ, 14 IUNIE 2020, DE PATRIARHUL KIRILL. IMAGINEA ACESTEI ICOANE O PUTEM OBSERVA SUS ÎN CUPOLA PRINCIPALĂ, DAR ȘI JOS. CEA DE JOS A FOST PLĂTITĂ DE PREȘEDINTELE VLADIMIR PUTIN. CATEDRALA SE VA DESCHIDE PENTRU PUBLIC DIN 22 IUNIE 2020. (scurtă amintire a știrilor; articole în engleză din 15 iunie 2020 etc.). NE AMINTIM CĂ DIN MARTIE 2020 ÎN CONSTITUȚIA RUSIEI S-AU ADĂUGAT CREDINȚA ÎN DUMNEZEU ȘI VALORILE TRADIȚIONALE REFERITOARE LA CĂSĂTORIE ȘI FAMILIE. ÎNGROZIȚI ȘI SCÂRBIȚI DE NIHILISMUL ATEILOR CARE LE-AU UCIS ȚARUL ÎMPREUNĂ CU FAMILIA ETC, RUȘII DAU DOVADĂ DE MULTĂ ÎNȚELEPCIUNE ȘI SE ÎNTORC BINE SPRE DUMNEZEU.




















ÎN RUSIA, ÎN 2018, PĂCATELE AVORTURILOR AU SCĂZUT CU APROAPE 10%, DATORITĂ PROGRAMULUI DE ÎNGIJIRE OBSTETRICĂ IMPLEMENTAT DE PREȘEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN. (articol în engleză din 24 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA SE FAC 100.000 DE AVORTURI ANUAL!!! PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS, IMPLEMENTEAZĂ VREUN PROGRAM DE ÎNGRIJIRE OBSTETRICĂ???






























































Despre schimbarea în bine a atitudinii față de bolnavi, și despre dezvoltarea educației, și despre stilul de viață caritabilă, precum și despre efectele generale ale învățăturii creștine: Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )










































CETĂȚENIE EUROPEANĂ ȘI CETĂȚENIE NAȚIONALĂ (2019 – ANUL CĂRȚII ÎN ROMÂNIA, PROGRAMUL NAȚIONAL „ROMÂNIA, CITEȘTE!” ) Biblia este cea mai citită carte din lume. Iisus, Învățătorul Suprem, se mai numește și Cuvântul Veșnic al lui Dumnezeu, Cuvânt Care a devenit Om (Ioan 1, 1-14). El este Persoana Divino-Umană Numărul Unu, Unică în Univers. Să-L citim!!!














































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre “TRAGEDIA LUI IUDA”, articol scris de Nicolae Steinhardt (+1989), se cuvine să ne amintim și azi, în MIERCUREA MARE, zi în care ne amintim că Iuda L-a vândut pe Domnul nostru Iisus Hristos, făcând târgul cu marii preoți evrei, care i-au dat 30 de arginți pentru serviciul pe care urma să li-l facă. ... DE ASEMENEA, despre “NU-I SINGUR IUDA VINOVAT”, poezie scrisă de Costache Ioanid (+1987), se cuvine să ne amintim azi, în MIERCUREA MARE. https://www.facebook.com/ion.ciungu.79/videos/761652612777387 Din această poezie avem de învățat că trebuie să conștientizăm faptul că și noi, prin păcatele noastre, suntem vinovați de Moartea Domnului nostru Iisus Hristos. După ce conștientizăm aceasta, se cuvine să recunoaștem, să mărturisim și să Îi cerem iertare Mântuitorului lumii. Din “TRAGEDIA LUI IUDA” înțelegem că nu se cuvine să acceptăm punctul de vedere al celor care încearcă să-l dezvinovățească pe Iuda. Aceștia greșesc când spun că dacă Iuda nu L-ar fi vândut pe Iisus, atunci planul divin nu s-ar fi putut realiza și mântuirea nu ar fi avut loc. Eroarea lor este totală, căci pentru a realiza mântuirea lumii Dumnezeu nu depindea exclusiv de Iuda. ... Se cuvine să considerăm, într-adevăr, că IUDA ESTE VINOVAT DE VINDEREA LUI IISUS și, de asemenea, IUDA ESTE VINOVAT PENTRU CĂ NU ȘI-A CERUT IERTARE DE LA IISUS. ... ... Doamne Iisuse Hristoase, Te rugăm frumos prin Duhul Sfânt, ajută-ne să ne înțelepțim prin lecțiile pe care ni le dai în aceste zile, ajută-ne să câștigăm virtuțile pe care Tu le aștepți de la noi, ca să lucrăm cu ele spre slava Veșnicului nostru Tată Ceresc Atotsfânt și Atotputernic, în fiecare moment, în vecii vecilor! Amin! Amin! Așa să fie! Îți mulțumim frumos!

Pr. prof. Ion Ciungu       Iuda primește banii de la marii preoți evrei. https://www.facebook.com/photo?fbid=2932416543565503&se...