vineri, 24 iulie 2020

“A FOST IISUS SOCIALIST?” ESTE O NOUĂ CARTE DESPRE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS, PUBLICATĂ ÎN 8 IUNIE 2020 ÎN SUA DE ECONOMISTUL LAWRENCE W. REED. (WAS JESUS A SOCIALIST? ... ). RĂSPUNSUL DAT DE AUTOR ESTE CĂ IISUS NU A FOST SOCIALIST, DAR NICI CAPITALIST. A-L ÎNCADRA PE IISUS ÎN ACESTE CATEGORII, CARE AU APĂRUT LA 1800 DE ANI DUPĂ EL, ÎNSEAMNĂ SĂ-L LIMITEZI LA DOAR O MICĂ PARTE DIN CEEA CE A FOST EL ȘI DIN CEEA CE A AVUT EL DE SPUS. (scurtă anunțare a știrii; articol în engleză din 22 iulie 2020). ȘTIM CĂ DIFERITELE CATEGORII DE OAMENI ÎL VĂD PE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS PRIN PROPRIA LOR LENTILĂ, MAI MULT SAU MAI PUȚIN CURATĂ, MAI MULT SAU MAI PUȚIN MORALĂ, MAI MULT SAU MAI PUȚIN DIVINĂ. ... NOI, CARE CITIM ACEASTĂ ȘTIRE, AR FI BINE SĂ CONTINUĂM SĂ-L VEDEM PRIN LENTILA SFINȚILOR, CA FIU VEȘNIC IUBIT AL TATĂLUI NOSTRU SFÂNT DIN CERURI, FIU FĂCUT OM PENTRU MÂNTUIREA VEȘNICĂ A OAMENILOR!





Pr. prof. Ion Ciungu






"Şi venind Iisus în părţile Cezareii lui Filip, îi întreba pe ucenicii Săi, zicând: Cine zic oamenii că sunt Eu, Fiul Omului? Iar ei au răspuns: Unii, Ioan Botezătorul, alţii Ilie, alţii Ieremia sau unul dintre prooroci. Şi le-a zis: Dar voi cine ziceţi că sunt? Răspunzând Simon Petru a zis: Tu eşti Hristosul, Fiul lui Dumnezeu Celui viu. Iar Iisus, răspunzând, i-a zis: Fericit eşti Simone, fiul lui Iona, că nu trup şi sânge ţi-au descoperit ţie aceasta, ci Tatăl Meu, Cel din ceruri. Şi Eu îţi zic ţie, că tu eşti Petru şi pe această piatră voi zidi Biserica Mea şi porţile iadului nu o vor birui. Şi îţi voi da cheile împărăţiei cerurilor şi orice vei lega pe pământ va fi legat şi în ceruri, şi orice vei dezlega pe pământ va fi dezlegat şi în ceruri. Atunci a poruncit ucenicilor Lui să nu spună nimănui că El este Hristosul." (Matei 16,13-20).  http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=16
.............





Autorul cărții “WAS JESUS A SOCIALIST”, Lawrence W. Reed, președinte emerit al Fundației pentru Educație Economică, respinge argumentele că Iisus a fost socialist și combate ideile de socialism creștin. El a dat marți, 21 iulie 2020, un interviu care a fost postat pe canalul You Tube și îl putem urmări la următorul link: https://www.youtube.com/watch?v=gH5YFTKPer8


Reed crede că mulți pretind în mod fals că Iisus a fost socialist din cauză că ei echivalează în mod superficial socialismul cu compasiunea și cu ideea de a-i ajuta pe alți oameni, iar acest mod superficial îl au mulți tineri care acum ies din liceu și din universitate. Profesorii le-au spus că socialismul nu este nimic altceva decât voința de a-i ajuta pe oameni. Dar, de fapt, poți să-i ajuți pe oameni și în capitalism. Reed  a spus astfel:  “Dacă sapi un pic mai adânc, descoperi că socialismul nu este voluntar. Socialismul este folosirea forței pentru a înfăptui anumite obiective, iar Iisus nu a recomandat niciodată așa ceva.”


Reed  l-a citat pe fostul lider al Uniunii Sovietice Michail Gorbachev despre care se spune că a zis cândva așa: “Iisus a fost primul socialist căci el a fost primul care a căutat o viață mai bună pentru omenire.” Însă Reed consideră că dacă aceasta este tot ceea ce înseamnă să fii socialist, atunci aproape fiecare persoană trebuie să fie socialistă. Dar nu despre așa ceva este vorba. Ci despre realitatea că socialismul se bazează pe forță, iar această realitate trebuie explicată oamenilor care tocmai din cauza școlii au ajuns să nu o cunoască.


Reed  a spus că nimic din Noul Testament nu sprijină afirmațiile socialiștilor. El s-a referit la faptul că socialismul implică redistribuirea bogăției sub patronajul statului, însă Iisus altfel abordează caritatea. În mod deosebit Reed  s-a referit la un pasaj din Evanghelia după Luca, capitolul 12, în care este vorba despre un om din mulțime care s-a apropiat de Iisus și a zis astfel: “Învățătorule, spune-i fratelui meu să împartă moștenirea cu mine!” Însă Iisus a răspuns așa: Omule, cine M-a numit pe Mine judecător sau arbitru între voi?” Apoi Iisus a zis către cei prezenți: “Fiți atenți! Feriți-vă de toate felurile de lăcomie; viața nu constă într-o abundență de posesiuni.”


Deci, Iisus a refuzat să fie judecător sau arbitru, însă socialiștii tocmai asta fac tot timpul. Ei acționează ca judecători și împărțitori peste noi ceilalți, și vor să facă așa tot mai mult. Reed  a continuat să spună că el nu vede nici o afirmație prin care Iisus susține redistribuirea forțată a bogăției. 


Mai multe aspecte referitoare la acest subiect putem afla din articolul 'Was Jesus a socialist?': Economist explains why some wrongly think Jesus favors socialism, publicat în data de 22 iulie 2020, pe website-ul american de știri creștine THE CHRISTIAN POST, Michael Gryboski.





Cartea WAS JESUS A SOCIALIST? Why This Question is Being  Asked Again, and Why the Answer Is Almost Always Wrong, (A FOST IISUS SOCIALIST? De Ce Este Pusă Această Întrebare Acum Iarăși, Și De Ce Răspunsul Este Aproape Întotdeauna Greșit), scrisă de economistul Lawrence W. Reed,  a fost publicată în SUA în 8 iulie 2020, și poate fi cumpărată cu 11,89 dolari, sau cu 17,65 dolari, depinde de format.



………………………………………………………………………………….

Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.

S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:


ÎMPOTRIVA BLASFEMIILOR LA ADRESA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS EXPRIMATE PRIN CARNAVALUL DIN RIO DE JANEIRO, ÎN ACESTE ZILE ÎNAINTE DE POSTUL PAȘTILOR DIN ANUL 2020, PROTESTEAZĂ CREȘTINII CATOLICI ȘI EVANGHELICI CONSERVATORI DIN BRAZILIA PRINTR-O PETIȚIE ON-LINE SEMNATĂ DE 100.000 DE OAMENI. IISUS, CU FAȚĂ NEAGRĂ ȘI CORP DE FEMEIE ESTE PREZENTAT CA FIIND FIUL UNUI „TÂMPLAR ȘOMER” ȘI AL „MARIEI DIN BRAZILIA DURERILOR”. (scurtă anunțare a știrii; articole în engleză din 23, 21, 17 şi 14 februarie 2020; și din 11 noiembrie 2019). NE AMINTIM CĂ PREȘEDINTELE BRAZILIEI, JAIR MESSIAS BOLSONARO, LUPTĂ PENTRU APĂRAREA VALORILE CREȘTINE, CONTRA COMUNIȘTILOR, PE CARE I-A ACUZAT DE DECADENȚA MORALĂ A TINERILOR ȘI DE FAPTUL CĂ VOR SĂ-I CONVERTEASCĂ PE COPII LA HOMOSEXUALITATE PRIN ORELE DE ORIENTARE SEXUALĂ ȘI PRIN IDEOLOGIA DE GEN. ... NE AMINTIM CĂ UN ROMÂN A FĂCUT FAȚA STATUII LUI IISUS DIN RIO DE JANEIRO. E VORBA DE SCULPTORUL GHEORGHE LEONIDA.



PREMIERĂ MONDIALĂ: FILMUL DESPRE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS, ÎN LIMBAJUL AMERICAN AL SEMNELOR PENTRU SURZI, VA DUCE EVANGHELIA LA CELE 70 DE MILIOANE DE PERSOANE SURDE CARE FOLOSESC ACEST LIMBAJ, ACTORII FIIND SURZI DIN NAȘTERE. PENTRU REALIZAREA ACESTUI FILM S-AR PUTEA SĂ FIE NECESARI 4 SAU 5 ANI ȘI SUNT NECESARE 4,8 MILIOANE DE DOLARI, PÂNĂ ACUM STRÂNGÂNDU-SE 746.000$. UN EPISOD DE 10 MINUTE, PENTRU A TESTA REACȚIA PUBLICULUI, POATE FI VIZIONAT ȘI PORNIND DE LA ACEST ARTICOL. (scurtă anunțare a știrii; articol în engleză din 3 ianuarie 2020)



DIN 1 IANUARIE 2020, „MESSIAH” (AL-MASIH, ÎN ARABĂ), UN SERIAL THRILLER TV AMERICAN WEB ÎN 10 EPISOADE, ESTE DIFUZAT PE REȚEAUA NETFLIX, PREZENTÂND UN PERSONAJ CARE ÎI PROVOACĂ PE CREȘTINI ȘI PE MAHOMEDANI SĂ SE ÎNTREBE DACĂ ESTE VORBA DE UN PERSONAJ BUN CARE VINE ÎNAINTE DE SFÂRȘITUL LUMII (IISUS, PENTRU CREȘTINI; MAHDI, PENTRU MAHOMEDANI), SAU DE UN PERSONAJ RĂU, ÎNȘELĂTOR (ANTIHRIST, PENTRU CREȘTINI; AL-MASIH AD-DAJJAL, PENTRU MAHOMEDANI). DEȘI O PARTE A SERIALULUI A FOST FILMATĂ ÎN IORDANIA, ȚARĂ ARABĂ MAHOMEDANĂ, CU SPRIJIN DIN PARTEA COMISIEI REGALE PENTRU FILM, TOTUȘI ACEASTĂ COMISIE A CERUT LUNI REȚELEI NETFLIX SĂ NU DIFUZEZE LA EI ACEST FILM AL CĂRUI CONȚINUT POATE FI INTERPRETAT CĂ ÎNCALCĂ SFINȚENIA RELIGIEI, CONTRAVENIND LEGILOR DE BAZĂ ALE REGATULUI IORDANIEI. (scurtă anunțare a știrii; articol din 31 decembrie 2019)






NOUL TESTAMENT IUDAIC ADNOTAT, ÎN ENGLEZĂ, (THE JEWISH ANNOTATED NEW TESTAMENT), DESTINAT CITITORILOR EVREI, DAR ȘI O RESURSĂ PENTRU ORICINE ESTE INTERESAT DE O PERSPECTIVĂ ȘTIINȚIFICĂ EVREIASCĂ ASUPRA SCRIPTURILOR CREȘTINE; EDIȚIA A II-A ,2017, (PRIMA EDIȚIE, 2011). AUTORII, EVREI AMERICANI, (BRETTLER ȘI LEVINE) OFERĂ PAPEI FRANCISC UN EXEMPLAR, MIERCURI 27 MARTIE 2019. AUTORII NU CRED CĂ IISUS ESTE MESIA, DAR EI CONSIDERĂ CĂ ACEASTĂ LUCRARE A LOR CONTRIBUIE CONSTRUCTIV LA DIALOGUL RELIGIOS. (articol în engleză din 26 martie 2019 ; scurtă anunțare a știrii)




ÎN BRAZILIA, DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS ESTE BATJOCORIT DIN 3 DECEMBRIE 2019, PE REȚEAUA NETFLIX, CARE DIFUZEAZĂ UN PROGRAM UMORISTIC DE CRĂCIUN, O ÎNREGISTRARE VIDEO DE 46 DE MINUTE CARE PREZINTĂ UN IISUS HOMOSEXUAL. DEJA ÎN 11 DECEMBRIE 2019, 800.000 DE CREȘTINI BRAZILIENI SEMNASERĂ O PETIȚIE ON LINE CONTRA ACELUI PROGRAM, IAR ALȚII AU CERUT CA PLATFORMA NETFLIX SĂ FIE BOICOTATĂ. (articol în franceză din 12 decembrie 2019 ; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM CĂ DE OBICEI ÎN SPATELE ACESTOR BATJOCURI SUNT EVREII ATEI CARE FINANȚEAZĂ DIN GREU LUCRAREA DE DISTRUGERE A VALORILOR CREȘTINE, ÎN NUMELE LIBERTĂȚII DE EXPRIMARE. ȘTIM CĂ DUMNEZEU ESTE ÎNDELUNG RĂBDĂTOR, DAR ÎN FINAL NU SE LASĂ BATJOCORIT.






SEMINARII TEOLOGICE SPRE STÂNGA ÎNSEAMNĂ SPRE NECREDINȚA ÎN ÎNVIEREA CU TRUPUL A DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS, SPRE NECREDINȚA ÎN MIRACOLE, SPRE NECREDINȚA ÎN RAI ȘI IAD ETC. AȘA ESTE “UNION THEOLOGICAL SEMINARY” DIN NEW YORK, A CĂRUI PREȘEDINTĂ, SERENE JONES, A RECUNOSCUT CĂ NU CREDE ÎN ÎNVIEREA CU TRUPUL A DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS. (articol în engleză din 25 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii)




Despre faptul că evreii, în 2018, au cerut ca textele antisemite din Biblie să fie schimbate, prin adnotări, căci se simt atacați, inclusiv în România, putem afla și din articolul de la următorul link:




Despre unii autori postmoderni, influențați de evrei-derbedei-atei, care Îl văd pe Iisus prin propria lentilă (i)morală (Alina Mungiu Pippidi, în piesa Evangheliștii Îl prezintă pe Iisus ca fiind desfrânat, Iisus permite sex oral;  Terrence McNally, în piesa Corpus Christi, Îl prezintă pe Iisus ca fiind gay, împreună cu apostolii; Dan Brown, în romanul Codul lui Da Vinci Îl prezintă pe Iisus ca având relații sexuale și copii cu Maria Magdalena) putem observa unele aspecte și din articolul de la următorul link:





Despre batjocorirea lui Iisus la Muzeul din Haifa putem afla unele aspecte și din articolele de la următoarele link-uri :







Despre evreii care manevrează oamenii cu scopul de a susține minciuni și furt în formă continuată putem afla și din articolul referitor la Muzeul Ateismului de la următorul link:



Despre Iisus caricaturizat cu nas de porc, iar Sfânta lui Mamă cu nas de scroafă, putem afla și din articolul de la următorul link:



Evreii necreștini spun despre Fecioara Maria că a fost violată de un vecin și astfel s-a născut Iisus :
DESPRE MAICA DOMNULUI XI, Ce puncte de vedere găsim în religiile necreştine de azi despre Maica Domnului ?  Ce ştim despre unele rugăciuni către Maica Domnului ?



Despre evreii care L-au scos pe Iisus din societatea franceză și s-au afirmat pe ei înșiși, contribuind la descreștinarea Franței, putem afla și din articolul de la următorul link:



Descreștinarea Europei au început-o evreii în Franța. Ei ar vrea să o continue și în România, prin persoane cu funcții importante în Statul Român, cum este Sandra Pralong, care a spus, în 2014, că predarea Religiei nu este treaba școlii :
PLAN PENTRU DESCREȘTINAREA EUROPEI (înlăturarea crucilor de pe biserica grecească folosită ca brand pe ambalaje alimentare; controversa din 31 august 2017)


Despre evreii din România, care prin Institutul Elie Wiesel luptă contra creștinilor români, dar și despre jignirea generalizată a profesorilor de Religie în România, putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link: AVEM NEVOIE ȘI DE IISUS? (capelani în toate liceele publice, pentru îmbunătățirea disciplinei în Kenya, 2017)


Persecutarea creștinilor în Europa, prin metode sofisticate și rafinate,  este nedreaptă, discriminatorie, dureroasă, dar nu poate fi comparată cu persecutarea brutală, fizică, a creștinilor din Africa și din Orientul Mijlociu: UNGARIA ESTE PRIMA ÎN APĂRAREA CREȘTINILOR PERSECUTAȚI (11-13 octombrie 2017, Consultație Internațională la Budapesta)










IISUS PREZENTAT CA UN ASASIN BRUTAL ÎNTR-O CARTE AMERICANĂ DE BENZI DESENATE, CARE URMEAZĂ SĂ FIE PUBLICATĂ ÎN 20 MARTIE 2019, CREEAZĂ POLEMICĂ. (articole în franceză din 12 și 11 martie 2019, și articol în engleză publicat în urmă cu patru zile; știrea pe canalul american TV Fox News este din 6 martie 2019; scurtă anunțare a știrii)



IISUS A FOST CEEA CE EL A PRETINS CĂ ESTE, ADICĂ, IISUS A FOST DUMNEZEU. ACESTA ESTE REZULTATUL INVESTIGAȚIEI FĂCUTE RECENT DE DOI PSIHIATRI, UNUL SPANIOL, CELĂLALT ENGLEZ, CARE NU AU PUTUT RĂMÂNE TĂCUȚI CÂND UNII ATEI DIN ZILELE NOASTRE AU SPUS CĂ IISUS A FOST BOLNAV MENTAL ÎN MOD GRAV. REZULTATELE INVESTIGAȚIEI AU FOST PUBLICATE ÎN CARTEA „MAD OR GOD? JESUS: THE HEALTHIEST MIND OF ALL”(articol în engleză din 17 iulie 2018; scurtă anunțare a știrii)



IISUS PRIVIT AZI CA PERSOANĂ ISTORICĂ






IARĂȘI DESPRE GENOCIDUL ÎMPOTRIVA CREȘTINILOR DIN NIGERIA : PESTE 20 DE CREȘTINI AU FOST UCIȘI DUMINICĂ SEARA LA O NUNTĂ, IAR LUNI, ÎN ALTĂ PARTE, AU FOST UCIȘI CEL PUȚIN 10 CREȘTINI, DE CĂTRE FULANII RADICALI. ADMINISTRAȚIEI TRUMP I SE CERE SĂ TAIE AJUTOARELE PENTRU NIGERIA DIN CAUZA INCAPACITĂȚII GUVERNULUI DE A OPRI UCIDEREA CREȘTINILOR. PENTRU ANUL 2020 SUA A PREVĂZUT APROAPE O JUMĂTATE DE MILIARD DE DOLARI CA AJUTOR PENTRU NIGERIA, CU SCOPUL DE A REDUCE SĂRĂCIA ȘI DE A ÎMBUNĂTĂȚI GUVERNAREA LA NIVEL FEDERAL, STATAL ȘI LOCAL. (scurtă anunțare a știrii; articole în engleză din 22 și 21 iulie 2020). NE AMINTIM CĂ ANUL TRECUT AU FOST UCIȘI 1.000 DE CREȘTINI ÎN NIGERIA, IAR ANUL ACESTA ÎN PRIMELE ȘASE LUNI AU FOST UCIȘI DEJA 1.200 DE CREȘTINI. DIN 2012 PÂNĂ ACUM AU FOST UCIȘI 27.000 DE CREȘTINI ÎN NIGERIA. NE AMINTIM CĂ FULANII RADICALI SUNT ÎNARMAȚI ȘI ORGANIZAȚI, AVÂND LEGĂTURI CU STATUL ISLAMIC. NE AMINTIM CĂ ISRAELUL NU VREA SĂ DESFIINȚEZE STATUL ISLAMIC. NE AMINTIM CĂ ÎN ROMÂNIA MEDICII ÎNARMAȚI CU USTENSILE SPECIFICE UCID “LEGAL” ÎN FIECARE AN 100.000 DE BEBELUȘI PRIN AVORT, IAR PARLAMENTUL NU VREA SĂ DESFIINȚEZE LEGEA ANTICRISTĂ, SATANISTĂ. ... SĂ NE RUGĂM ȘI SĂ LUCRĂM PENTRU CA DUMNEZEU SĂ-I OPREASCĂ PE OAMENII UCIGAȘI, PE OAMENII CARE SUSȚIN GENOCIDURILE!!!






PENTRU OPRIREA GENOCIDULUI ÎMPOTRIVA CREȘTINILOR DIN NIGERIA, DOMNULUI SĂ NE RUGĂM!!! PESTE 20 DE CREȘTINI AU FOST UCIȘI ÎN CASELE LOR, ÎN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ, CÂND VĂCARII MAHOMEDANI FULANI ÎNARMAȚI AU ATACAT DIFERITE SATE DIN STATUL KADUNA. ÎN TIMPUL PANDEMIEI, CÂND CREȘTINII RESPECTĂ STAREA DE IZOLARE ÎN CASE, ATACURILE S-AU ÎNMULȚIT. ... 11.500 DE CREȘTINI AU FOST UCIȘI DE STATUL ISLAMIC (BOKO HARAM) ȘI DE FULANII RADICALI DIN 2015 PÂNĂ ÎN MARTIE 2020. ÎN 2019 AU FOST UCIȘI ÎN NIGERIA 1000 DE CREȘTINI, IAR DIFERITE GRUPURI DE APĂRARE AU AVERTIZAT CĂ SUFERINȚA CREȘTINILOR A AJUNS LA STANDARDUL DE GENOCID. AUTORITĂȚILE DIN NIGERIA NU REZOLVĂ PROBLEMA. COMUNITATEA INTERNAȚIONALĂ NU INTERVINE. TRUMP AR TREBUI SĂ NUMEASCĂ UN TRIMIS SPECIAL AL SUA ÎN NIGERIA. (scurtă anunțare a știrilor; articole în engleză din 14 mai 2020). OARE ROMÂNILOR LE PASĂ? CAZUL CARACAL DIN 2019 CU AUTORITĂȚILE COMPLICE, LEGILE CRIMINALE, ANTICREȘTINE, SATANISTE, ÎN VIGOARE DE 30 DE ANI, CU 100.000 DE BEBELUȘI UCIȘI „LEGAL” ANUAL, SUNT DOVEZI CĂ ATEII CONDUC ROMÂNIA ȘI I-AU ÎNRĂIT ȘI I-AU ÎNSTRĂINAT PE ROMÂNI DE CONCEPȚIA ȘI SENTIMENTELE CREȘTINE!!! ... PENTRU OPRIREA GENOCIDULUI ÎMPOTRIVA BEBELUȘILOR ÎN ROMÂNIA, DOMNULUI SĂ NE RUGĂM!!!



GENOCIDUL ÎMPOTRIVA CREȘTINILOR DIN NIGERIA CONTINUĂ ȘI ÎN TIMPUL PANDEMIEI. CEL PUȚIN 50 DE CREȘTINI AU FOST UCIȘI ÎN MARTIE 2020 DE CĂTRE VĂCARII MAHOMEDANI FULANI. ÎN IANUARIE ȘI FEBRUARIE AU FOST UCIȘI 350 DE CREȘTINI. ZECE CREȘTINI AU FOST UCIȘI ÎN PRIMELE DOUĂ ZILE DIN APRILIE. (scurtă anunțare a știrii; articole în engleză din 7 și 6 aprilie 2020). NE AMINTIM CĂ ÎN ANUL 2019 AU FOST UCIȘI 1.000 DE CREȘTINI ÎN NIGERIA. DE ASEMENEA, NE AMINTIM CĂ RĂUTATEA ROMÂNILOR ESTE MULT MAI MARE DECÂT A VĂCARILOR MAHOMEDANI EXTREMIȘTI DIN NIGERIA, CĂCI ÎN ROMÂNIA S-AU UCIS ANUL TRECUT 100.000 DE BEBELUȘI ÎN PÂNTECELE MAMELOR!!! IAR ACUM, ÎN TIMPUL PANDEMIEI, UCIDERILE DE PRUNCI PRIN AVORT AU CONTINUAT ÎN ROMÂNIA, CĂCI SUNT CONSIDERATE URGENȚE (ne amintim știrea din 30 martie 2020)!!! ÎN SCHIMB, MERSUL OAMENILOR LA BISERICI ESTE INTERZIS PRIN LEGE, DIN 25 MARTIE 2020, CĂCI ESTE PANDEMIE, IAR STATUL POARTĂ DE GRIJĂ CETĂȚENILOR!!! CE LEGI SATANICE!!! CE LEGIUITORI CUMSECADE!!!



CU TOATĂ PANDEMIA, 10.000 DE CREȘTINI ORTODOCȘI RUȘI NU AU PUTUT FI OPRIȚI SĂ-ȘI MANIFESTE PRIN RUGĂCIUNE ȘI PROCESIUNE ÎN EKATERINBURG IERI, 17 IULIE 2020, IUBIREA FAȚĂ DE SFINȚENIA FAMILIEI MARTIRE A ȚARULUI NICOLAE AL II-LEA, UCISĂ DE BOLȘEVICII ATEI ÎN 17 IULIE 1918. ALT NUME SE VA DA PROVINCIEI SVERDLOVSK, CĂCI YAKOV SVERDLOV, UCIGAȘUL FAMILIEI IMPERIALE, NU SE CUVINE SĂ FIE UN PUNCT DE REFERINȚĂ PENTRU SOCIETATE. (scurtă anunțare a știrilor; articole în engleză din 17 iulie 2020). NE AMINTIM CĂ ÎN 2018 LA PROCESIUNEA ÎN CINSTEA ACESTEI FAMILII MARTIRE AU PARTICIPAT 100.000 DE CREȘTINI ORTODOCȘI. NE AMINTIM CĂ DIN 11 MARTIE 2020 CREDINȚA ISTORICĂ ÎN DUMNEZEU ȘI VALORILE TRADIȚIONALE REFERITOARE LA CĂSĂTORIE ȘI FAMILIE FAC PARTE DIN CONSTITUȚIA RUSIEI. FRUMOS ȘI SFÂNT DIN PARTEA RUȘILOR!






UCIDEREA COPIILOR PRIN AVORT A FOST LEGIFERATĂ ÎN ROMÂNIA PRIN DECRETUL-LEGE DIN DECEMBRIE 1989, PE MOTIV CĂ ASTFEL SE FACE DREPTATE POPORULUI ROMÂN FAȚĂ DE PERIOADA COMUNISTĂ NEDREAPTĂ CÂND AVORTUL ERA INTERZIS. OBSERVĂM CĂ NU ERA CHIAR AȘA DE INTERZIS, CĂCI COMUNIȘTII ÎN 1957 AU LEGALIZAT AVORTUL, UCIGÂNDU-SE PESTE 7 MILIOANE DE COPII PÂNĂ ÎN 1966. ÎN 1966 S-AU INTRODUS RESTRICȚII, DAR NEÎMPIEDICÂNDU-SE UCIDEREA ALTOR 7 MILIOANE DE COPII NUMAI ÎN SPITATELE DE STAT PÂNĂ ÎN 1989. ÎN PRIMII OPT ANI DUPĂ 1989 S-AU OMORÂT 5 MILIOANE DE COPII NUMAI ÎN CLINICILE DE STAT. PREOTUL ORTODOX NICOLAE TĂNASE DIN VALEA PLOPULUI (JUD. PRAHOVA) A ÎNCEPUT DIN 1990 LUCRAREA PRO VIAȚĂ, ANTI AVORT, ÎNCÂT ACUM ESTE TATĂ A PESTE 300 DE COPII, LA EL FIIND DE ATUNCI PÂNĂ ACUM ADĂPOSTITE, HRĂNITE, CONSILIATE ȘI POVĂȚUITE DUHOVNICEȘTE PESTE 3.500 DE SUFLETE. EL ESTIMEAZĂ CĂ 80% DIN AVORTURI AU LOC PE FONDUL VICIILOR ȘI NEASUMĂRII BĂRBAȚILOR “CARE CREEAZĂ ÎN SUFLETUL FEMEII UN GOL” (să conștientizăm realitatea; articole în engleză din data 7 iulie 2020 și în română din data de 20 mai 2020). ÎN BAZA DECRETULUI-LEGE DIN 26 DECEMBRIE 1989 DAT DE FSN-IȘTII SATANIȘTI CONDUȘI DE ION ILIESCU SE CONTINUĂ UCIDEREA LEGALĂ ÎN FIECARE AN A 100.000 DE BEBELUȘI, PEDEPSINDU-SE CU MOARTEA FIINȚELE UMANE CELE MAI LIPSITE DE APĂRARE, ÎN CONTEXTUL ÎN CARE ILIESCU A DESFIINȚAT PEDEAPSA CU MOARTEA ÎN 7 IANUARIE 1990. SCHIZOFRENICI CONDUCĂTORI ȘI LEGISLATORI!!! ACTUALII PARLAMENTARI SE FAC PĂRTAȘI LA PĂCATELE SATANIȘTILOR DACĂ NU DESFIINȚEAZĂ DECRETUL LUI ILIESCU. SĂ NE RUGĂM ȘI SĂ LUCRĂM PENTRU STRICAREA LUCRURILOR SATANICE, SPRE SLAVA MÂNTUITORULUI LUMII, DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS!!!




ÎN ROMÂNIA ZIUA DE CONȘTIENTIZARE A VIOLENȚELOR LA NIVEL MONDIAL ÎMPOTRIVA CREȘTINILOR VA FI RESPECTATĂ, CONFORM LEGII, PE DATA DE 16 AUGUST, ADICĂ PE DATA ÎN CARE BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ ÎI COMEMOREAZĂ PE SFINȚII MARTIRI BRÂNCOVENI. NE AMINTIM CĂ ÎN 24 IUNIE 2020 A FOST VOTATĂ LEGEA CARE STABILEȘTE CA ZIUA DE 16 AUGUST SĂ FIE “ZIUA NAȚIONALĂ PENTRU COMEMORAREA MARTIRILOR BRÂNCOVENI ȘI DE CONȘTIENTIZARE A VIOLENȚELOR ÎMPOTRIVA CREȘTINILOR”. ACEASTĂ LEGE A FOST DEPUSĂ LA SENAT ANUL TRECUT DE CĂTRE DEPUTATUL DANIEL GHEORGHE ȘI A FOST ADOPTATĂ ÎN CAMERA DEPUTAȚILOR MIERCURI, 24 IUNIE 2020, CÂND 258 DE DEPUTAȚI AU VOTAT PENTRU EA, IAR 40 S-AU ABȚINUT. (scurtă reamintire a știrii; articol în engleză din 26 iunie 2020 etc). ȘTIM CĂ PENTRU CREȘTINI PRIMUL MARTIR ESTE ÎNSUȘI ÎNTEMEIETORUL BISERICII, DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS. DE LA EL PÂNĂ ACUM SUNT PESTE 70 DE MILIOANE DE MARTIRI CREȘTINI. ... ÎN TOATĂ ISTORIA ROMÂNILOR NU EXISTĂ CINEVA ASEMENEA LUI CONSTANTIN BRÂNCOVEANU CARE ÎN 1714 A PREFERAT SĂ FIE DECAPITAT CU CEI PATRU FII AI SĂI DECÂT SĂ RENUNȚE LA MÂNTUITORUL LUMII, DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS. ÎN CONTEXTUL ACTUAL AL PERSECUTĂRII CREȘTINILOR LA NIVEL MONDIAL, ȘTIM CĂ UNGARIA ESTE PRIMA ȚARĂ CARE ÎNCĂ DIN 2017 A ÎNCEPUT ACȚIUNI CONCRETE PENTRU APĂRAREA CREȘTINILOR PERSECUTAȚI, LUCRÂND ȘI PENTRU REALIZAREA UNEI COALIȚII INTERNAȚIONALE ÎN ACEST SCOP.















Despre schimbarea în bine a atitudinii față de bolnavi, și despre dezvoltarea educației, și despre stilul de viață caritabilă, precum și despre efectele generale ale învățăturii creștine: Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )





















CETĂȚENIE EUROPEANĂ ȘI CETĂȚENIE NAȚIONALĂ (2019 – ANUL CĂRȚII ÎN ROMÂNIA, PROGRAMUL NAȚIONAL „ROMÂNIA, CITEȘTE!” ) Biblia este cea mai citită carte din lume. Iisus, Învățătorul Suprem, se mai numește și Cuvântul Veșnic al lui Dumnezeu, Cuvânt Care a devenit Om (Ioan 1, 1-14). El este Persoana Divino-Umană Numărul Unu, Unică în Univers. Să-L citim!!!






































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Suntem în SFÂNTA ȘI MAREA ZI LUNI din SĂPTĂMÂNA SFINTELOR PATIMI ALE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS, adică în A ȘAPTEA SĂPTĂMÂNĂ DIN POSTUL SFINTELOR PAȘTI. Astăzi, în Biserica Ortodoxă și în Biserica Greco-Catolică se face pomenire de IOSIF, fiul patriarhului biblic Iacov, care a trăit cu multe sute de ani înainte de Domnul nostru Iisus Hristos. Deși era nevinovat, IOSIF a fost vândut de frații săi, pe 20 de arginți. Astfel viața lui IOSIF, cu suferințele și succesul lui, este o prefigurare, o anticipare, a vieții lui IISUS, cu VINDEREA LUI pe 30 de arginți, cu SUFERINȚELE LUI, cu RĂSTIGNIREA și MOARTEA LUI, dar și cu VICTORIA ÎNVIERII LUI. Ni se atrage atenția, și azi, să nu-L vindem pe Mântuitorul lumii, pe Salvatorul nostru. ... De asemenea, azi, în SFÂNTA ȘI MAREA ZI LUNI, se face pomenire de SMOCHINUL CEL FĂRĂ ROADĂ, care a fost blestemat de Domnul nostru Iisus Hristos și s-a USCAT, în ziua care a urmat după Intrarea Triumfală și Smerită în Ierusalim. Observăm în Sfânta Evanghelie după Marcu, la capitolul 11, faptul că DUPĂ BLESTEMAREA SMOCHINULUI, IISUS ÎI ALUNGĂ DIN TEMPLU PE NEGUSTORI ȘI RĂSTOARNĂ MESELE SCHIMBĂTORILOR DE BANI. Aceste două evenimente (uscarea smochinului prin blestem și curățarea templului) sunt în strânsă legătură unul cu altul și sunt MANIFESTĂRI ALE PUTERII ȘI AUTORITĂȚII DIVINE ALE LUI IISUS, fiind și REVELAȚII ALE JUDECĂȚII LUI DUMNEZEU ÎMPOTRIVA IPOCRIZIEI ELITEI POLITICO-RELIGIOASE IUDAICE. Acel smochin cu frunze, dar lipsit de fructe, simbolizează ipocrizia iudaică, mândria și reclama iudaică lipsite de adevăratele virtuți păcute lui Dumnezeu. https://www.facebook.com/ion.ciungu.79/videos/947517260434774 ... Textul evanghelic programat pentru azi ne prezintă PROFEȚIA SPUSĂ DE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS cu privire la SFÂRȘITUL IERUSALIMULUI IPOCRIT, precum și cu privire la SFÂRȘITUL LUMII. Știm că profeția cu privire la sfârșitul Ierusalimului ipocrit s-a împlinit cu precizie uimitoare, în anul 70, când armatele romane conduse de Titus au cucerit și distrus Ierusalimul. De atunci, evreii n-au mai avut țară până în anul 1948 când s-a înființat statul Israel. SFÂRȘITUL IERUSALIMULUI IPOCRIT ESTE O IMAGINE A SFÂRȘITULUI LUMII, când va veni Domnul nostru Iisus Hristos pe norii cerului ca Judecător al lumii, cu putere mare și cu slavă multă. ... Doamne Iisuse Hristoase, Te rugăm frumos prin Duhul Sfânt, ajută-ne să ne înțelepțim din aceste lecții pe care ni le dai, ajută-ne să nu Te vindem, ajută-ne să nu lăsăm duhul ipocriziei în sufletele noastre, ajută-ne să câștigăm virtuțile pe care Tu le aștepți de la noi, ca să lucrăm cu ele spre slava Veșnicului nostru Tată Ceresc Atotsfânt și Atotputernic, în fiecare moment, în vecii vecilor! Amin! Amin! Așa să fie! Îți mulțumim frumos!

Pr. prof. Ion Ciungu   “ Şi vorbindu-i, i-a zis: „De-acum înainte, roadă din tine nimeni în veac să nu mănânce!” Iar ucenicii Săi auzeau. ...