luni, 4 noiembrie 2019

UNGARIA VREA SĂ ÎNFIINȚEZE O ALIANȚĂ INTERNAȚIONALĂ PENTRU A-I AJUTA PE CREȘTINII PERSECUTAȚI ÎN ORIENTUL MIJLOCIU ȘI ÎN AFRICA, ... (articol în engleză din 1 noiembrie 2019; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM CĂ PREMIERUL UNGARIEI, VIKTOR ORBAN, S-A RUGAT RECENT ÎN GENUNCHI PENTRU UNGARIA, ALĂTURI DE OMUL NĂSCUT FĂRĂ MÂINI ȘI FĂRĂ PICIOARE, NICK VUJICIC, EVANGHELIST ȘI VORBITOR MOTIVAȚIONAL. FRUMOS DIN PARTEA UNGARIEI CREȘTINE!!! ROMÂNIA AR TREBUI SĂ URMEZE EXEMPLUL UNGARIEI ÎN APĂRAREA VALORILOR CREȘTINE ȘI A CREȘTINILOR PERSECUTAȚI!!! DAR, VAI, ÎN ROMÂNIA AUTORITĂȚILE NU APĂRĂ VALORILE CREȘTINE (100.000 DE BEBELUȘI SUNT UCIȘI ÎN FIECARE AN PRIN AVORT; FETELE SUNT RĂPITE ȘI TRAFICATE ÎN REȚELE DE PROSTITUȚIE, DUPĂ CUM ȘTIM DIN CAZUL DE LA CARACAL CU GHEORGHE DINCĂ ETC !!!)


Pr. prof. Ion Ciungu












Iisus, Mântuitorul și Judecătorul lumii, le spune apostolilor astfel : „Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi şi Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri. Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor şi Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri.”(Sfânta Evanghelie după Matei, capitolul 10, versetele 32-33). http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=10
......................

Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, spune celor care Îl urmează astfel: „Dacă vă urăște pe voi lumea, să știți că pe Mine mai înainte decât pe voi M-a urât. Dacă ați fi din lume, lumea ar iubi ce este al său; dar pentru că nu sunteți din lume, ci Eu v-am ales pe voi din lume, de aceea lumea vă urăște. Aduceți-vă aminte de cuvântul pe care vi l-am spus: Nu este sluga mai mare decât stăpânul său. Dacă M-au prigonit pe Mine, și pe voi vă vor prigoni; dacă au păzit cuvântul Meu, și pe al vostru îl vor păzi.” (Sfânta Evanghelie după Ioan, capitolul 15, versetele 18-20).https://biblia.resursecrestine.ro/ioan/15
…………………,,,,,,,,,,,,








Despre planul Ungariei de a înființa o alianță internațională cu scopul de a-i ajuta pe creștinii persecutați în Orientul Mijlociu și în Africa am aflat din articolul PATRIARCH JOHN OF ANTIOCH, OTHER MIDDLE EAST CHRISTIAN HEADS MEET WITH PRES. PUTIN, HUNGARIAN PRIME MINISTER ORBAN, publicat în data de 1 noiembrie 2019, pe website-ul ortodox rus ORTHODOX CHRISTIANITY.





Din acest articol observăm că la Budapesta s-au întâlnit miercuri, 30 octombrie 2019, conducători ai unor Biserici din Orientul Mijlociu cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, și cu premierul Ungariei, Viktor Orban, cu scopul de a discuta despre căile posibile pentru ajutorarea creștinilor persecutați.


………………


În 25 octombrie 2019, la Budapesta, prim-ministrul Ungariei, Viktor Orbán, s-a rugat împreună cu Nick Vujicic pentru Ungaria, în fața Guvernului.




Nick Vujicic : ''Vă mulțumesc, domnule premier Orbán Viktor, pentru întâlnirea cu mine astăzi și pentru ca ne-am rugat împreună pentru Ungaria! Vă mulțumesc pentru primire și sunt copleșit de curajul și credința voastră în Dumnezeu. Sunt încântat să văd ce plan are Dumnezeu pentru Ungaria! Dumnezeu să vă binecuvânteze și Dumnezeu să binecuvânteze Ungaria!''
( Sursa : Crestintotal.ro / www.instagram.com/nickvujicic, via Paul Ion)

……


“Nick Vujicic, care s-a născut fără mâini și fără picioare, sârb-australian, renumit la nivel mondial ca evanghelist și vorbitor motivațional, este conducator al organizației caritabile `Life without Limbs`(Viață fără membre).


Despre Nick Vujicic  ne putem aminti și din articolele de la următoarele link-uri:

………………


…………………………………………………………………………………………………………..
Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.


S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:

CREȘTINISMUL ESTE ULTIMA SPERANȚĂ A EUROPEI ÎN FAȚA ISLAMULUI SUSȚINUT DE POLITICIENII DIN BRUXELLES, BERLIN, PARIS ȘI DE PĂPUȘARUL SOROS, BANCHER EVREU AMERICAN DE ORIGINE MAGHIARĂ (din cuvântarea din 18 februarie 2018 a premierului Ungariei, Viktor Orbán; articol în engleză din 19 februarie 2018; traducere parțială)



UNGARIA ESTE PRIMA ÎN APĂRAREA CREȘTINILOR PERSECUTAȚI (11-13 octombrie 2017, Consultație Internațională la Budapesta)


UNGARIA CREȘTINĂ LUCREAZĂ CONSECVENT PENTRU SUSȚINEREA VIEȚII DE FAMILIE, PENTRU REDUCEREA AVORTURILOR. (articol în engleză din 17 martie 2019; scurtă anunțare a știrii). ROMÂNIA CREȘTINĂ AR TREBUI SĂ IA EXEMPLU DE LA UNGARIA!



POSIBILE PROIECTE COMUNE PENTRU CREȘTINII CARE SUFERĂ ÎN ORIENTUL MIJLOCIU (Biserica Ortodoxă Rusă și Vaticanul, 22-23 august, 2017)


ȘEFUL BISERICII ORTODOXE RUSE LAUDĂ INTERVENȚIA RUSĂ CARE `A PROTEJAT CREȘTINI` ÎN SIRIA (articol în engleză din 9 ian. 2018)



MOTIVUL ÎNTÂLNIRII DINTRE PATRIARUL ORTODOX KIRILL AL RUSIEI ȘI PAPA FRANCISC, LA HAVANA, ÎN FEBRUARIE 2016 (Kirill a explicat Regelui Iordaniei Abdullah II, joi 15 februarie 2018, la Moscova; articol în limba franceză; traducere)



SINUCIDEREA IDENTITĂȚII CREȘTINE ÎN EUROPA TREBUIE CONTRACARATĂ (monopolul secularismului discriminează viziunea religioasă în sfera socială; discurs la Londra, în 22 septembrie 2017, al mitropolitului rus Hilarion).


PLAN PENTRU DESCREȘTINAREA EUROPEI (înlăturarea crucilor de pe biserica grecească folosită ca brand pe ambalaje alimentare; controversa din 31 august 2017).

LIBERTATE RELIGIOASĂ PENTRU TOȚI, ÎN AFARĂ DE CREȘTINI? (Dacă Franța înlătură Crucea de pe statuia lui Ioan Paul II, o va lua Polonia sau Ungaria; Organizația caritabilă „Crucea Roșie” din Belgia vrea să devină mai nereligioasă înlăturând crucifixele), articol pe care l-am publicat în decembrie 2017.



Polonia are una dintre cele mai restrictive legi cu privire la avort în Europa. Nu degeaba polonezii L-au declarat în 2016 pe Iisus drept Rege al Poloniei :























2015: DE LA CHARLIE HEBDO LA MARTIRII CREȘTINI




„NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)



ARGUMENTE PENTRU DOVEDIREA EXISTENȚEI LUI DUMNEZEU, ADUSE DE FILOSOFUL CREȘTIN AMERICAN WILLIAM LANE CRAIG. (articol în engleză din 1 noiembrie 2019; scurtă anunțare a știrii). EXISTĂ SENS AL VIEȚII? O CONVERSAȚIE DE CINCI MINUTE, ÎNREGISTRARE VIDEO ÎN ENGLEZĂ, DESPRE SUPERIORITATEA CREDINȚEI ÎN DUMNEZEU FAȚĂ DE ATEISM. CONVERSAȚIA ESTE TRADUSĂ ÎN ROMÂNĂ ÎN ACEST ARTICOL.




























































































UNITATE ÎNTRE CREȘTINII DIN SUA (UNITATE NEMAIÎNTÂLNITĂ ÎNTRE CREȘTINII DIN SUA PENTRU ALEGEREA LUI TRUMP CA PREȘEDINTE AL SUA, în 8 noiembrie 2016)






Uciderile sunt susținute de atei, iar ateismul este propagat în special de evreiii-derbedei-anticriști-anarhiști-sataniști, începând de la Revoluția Franceză din 1789, când ei L-au scos pe Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, din societatea franceză și l-au preferat iarăși pe tâlharul Baraba. De atunci, ei lucrează cu perseverență și hărnicie diabolică la descreștinarea lumii. „NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)



Despre evreii atei care manevrează oamenii cu scopul de a susține minciuni și furt în formă continuată putem afla și din articolul referitor la Muzeul Ateismului de la următorul link: EVREI CONTRA CATEDRALEI SFÂNTULUI ISAAC (RUSIA)



Descreștinarea Europei au început-o evreii în Franța. Ei ar vrea să o continue și în România, prin persoane cu funcții importante în Statul Român, cum este Sandra Pralong, care a spus, în 2014, că predarea Religiei nu este treaba școlii : PLAN PENTRU DESCREȘTINAREA EUROPEI (înlăturarea crucilor de pe biserica grecească folosită ca brand pe ambalaje alimentare; controversa din 31 august 2017)









Despre Iisus caricaturizat cu nas de porc, iar Sfânta lui Mamă cu nas de scroafă, putem afla și din articolul de la următorul link: 2015: DE LA CHARLIE HEBDO LA MARTIRII CREȘTINI










Evreii necreștini spun despre Fecioara Maria că a fost violată de un vecin și astfel s-a născut Iisus : DESPRE MAICA DOMNULUI XI, Ce puncte de vedere găsim în religiile necreştine de azi despre Maica Domnului ? Ce ştim despre unele rugăciuni către Maica Domnului ?










În cartea evreilor numită Talmud scrie că Iisus  a fost vrăjitor. Despre aceasta putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link:



Pentru prima dată în istoria de 2.000 de ani a creștinătății, evreii au recunoscut valoarea creștinismului, dar nu a lui Iisus. Ce schizofrenie !!! (Această recunoaștere a valorii creștinismului a fost declarată în decembrie 2015, în condițiile în care între Vatican și evrei este un dialog de 50 de ani, și în condițiile în care evreii au fost împușcați în Franța, după caricaturile de la Charlie Hebdo :










Cu această ocazie ne putem reaminti și de doi evrei din România care au devenit celebri pentru iubirea lor față de Iisus : Richard Wurmbrand și Nicolae Steinhardt. DIALOG DE PACE "FĂRĂ PRECEDENT" ÎNTRE CREȘTINI ȘI EVREI,  partea II, continuare



Despre evreii din România, care prin Institutul Elie Wiesel luptă contra creștinilor români, dar și despre jignirea generalizată a profesorilor de Religie în România, putem afla unele aspecte și din articolul de la următorul link: AVEM NEVOIE ȘI DE IISUS? (capelani în toate liceele publice, pentru îmbunătățirea disciplinei în Kenya, 2017)




ÎN RUSIA, ÎN 2018, PĂCATELE AVORTURILOR AU SCĂZUT CU APROAPE 10%, DATORITĂ PROGRAMULUI DE ÎNGIJIRE OBSTETRICĂ IMPLEMENTAT DE PREȘEDINTELE RUSIEI, VLADIMIR PUTIN. (articol în engleză din 24 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA SE FAC 100.000 DE AVORTURI ANUAL!!! PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS, IMPLEMENTEAZĂ VREUN PROGRAM DE ÎNGRIJIRE OBSTETRICĂ???




































Despre schimbarea în bine a atitudinii față de bolnavi, și despre dezvoltarea educației, și despre stilul de viață caritabilă, precum și despre efectele generale ale învățăturii creștine: 
Creştinismul : Binecuvântare sau Povară pentru omenire ? III ( Traducere din articolul lui Noel Hornor )




























CETĂȚENIE EUROPEANĂ ȘI CETĂȚENIE NAȚIONALĂ (2019 – ANUL CĂRȚII ÎN ROMÂNIA, PROGRAMUL NAȚIONAL „ROMÂNIA, CITEȘTE!” ) Biblia este cea mai citită carte din lume. Iisus, Învățătorul Suprem, se mai numește și Cuvântul Veșnic al lui Dumnezeu, Cuvânt Care a devenit Om (Ioan 1, 1-14). El este Persoana Divino-Umană Numărul Unu, Unică în Univers. Să-L citim!!!




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre “TRAGEDIA LUI IUDA”, articol scris de Nicolae Steinhardt (+1989), se cuvine să ne amintim și azi, în MIERCUREA MARE, zi în care ne amintim că Iuda L-a vândut pe Domnul nostru Iisus Hristos, făcând târgul cu marii preoți evrei, care i-au dat 30 de arginți pentru serviciul pe care urma să li-l facă. ... DE ASEMENEA, despre “NU-I SINGUR IUDA VINOVAT”, poezie scrisă de Costache Ioanid (+1987), se cuvine să ne amintim azi, în MIERCUREA MARE. https://www.facebook.com/ion.ciungu.79/videos/761652612777387 Din această poezie avem de învățat că trebuie să conștientizăm faptul că și noi, prin păcatele noastre, suntem vinovați de Moartea Domnului nostru Iisus Hristos. După ce conștientizăm aceasta, se cuvine să recunoaștem, să mărturisim și să Îi cerem iertare Mântuitorului lumii. Din “TRAGEDIA LUI IUDA” înțelegem că nu se cuvine să acceptăm punctul de vedere al celor care încearcă să-l dezvinovățească pe Iuda. Aceștia greșesc când spun că dacă Iuda nu L-ar fi vândut pe Iisus, atunci planul divin nu s-ar fi putut realiza și mântuirea nu ar fi avut loc. Eroarea lor este totală, căci pentru a realiza mântuirea lumii Dumnezeu nu depindea exclusiv de Iuda. ... Se cuvine să considerăm, într-adevăr, că IUDA ESTE VINOVAT DE VINDEREA LUI IISUS și, de asemenea, IUDA ESTE VINOVAT PENTRU CĂ NU ȘI-A CERUT IERTARE DE LA IISUS. ... ... Doamne Iisuse Hristoase, Te rugăm frumos prin Duhul Sfânt, ajută-ne să ne înțelepțim prin lecțiile pe care ni le dai în aceste zile, ajută-ne să câștigăm virtuțile pe care Tu le aștepți de la noi, ca să lucrăm cu ele spre slava Veșnicului nostru Tată Ceresc Atotsfânt și Atotputernic, în fiecare moment, în vecii vecilor! Amin! Amin! Așa să fie! Îți mulțumim frumos!

Pr. prof. Ion Ciungu       Iuda primește banii de la marii preoți evrei. https://www.facebook.com/photo?fbid=2932416543565503&se...