marți, 11 decembrie 2018

„ÎN NUMELE LUI IISUS, NOI DECLARĂM CĂ STATUL PROFUND NU VA TRIUMFA!” AȘA A SPUS JON HAMILL, CONDUCĂTORUL GRUPULUI DE RUGĂCIUNE PENTRU PREȘEDINTELE SUA, DONALD TRUMP, CARE, VINERI, 7 DECEMBRIE 2018, A AVUT UNA DIN CELE MAI DIFICILE ZILE ALE PREȘEDINȚIEI. (STATUL PROFUND ÎNSEAMNĂ STAT PARALEL CARE PRIN IERARHIA LUI DE SECURITATE EXERCITĂ CONTROLUL DIN UMBRĂ, NESĂNĂTOS, ASUPRA IERARHIEI STATULUI OBIȘNUIT ; NOTA TRAD.) (articol în engleză de luni, 10 decembrie 2018 ; scurtă anunțare a știrii)



Pr.prof. Ion Ciungu




În Predica de pe Munte, Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, la cererea apostolilor, a dat lumii rugăciunea către Bunul Dumnezeu Veșnic, cel Atotînțelept, Atotputernic și Iubitor de oameni,  adică rugăciunea TATĂL NOSTRU:
“9.Așadar, voi așa să vă rugați: Tatăl nostru Carele ești în ceruri, sfințească-se numele Tău;
Iz 36:23Lc 11:2-41Ptr 1:17
10.vină împărăția Ta; facă-se voia Ta precum în cer așa și pe pământ.
Mt 26:39Mt 26:42Lc 11:2-4Lc 22:42FA 21:14
11.Pâinea noastră cea de toate zilele 3 dă-ne-o nouă astăzi;
Pr 30:8Lc 11:2-4In 6:34
12.și ne iartă nouă greșalele 4 noastre precum și noi iertăm greșiților noștri;
Pr 28:13Sir 18:13Sir 28:1-2Mt 18:21Mt 18:32-33Lc 11:2-4
13.și nu ne duce pe noi în ispită 5, ci ne izbăvește de Cel-Rău. Că a Ta este împărăția și puterea și slava în veci. Amin.
1Par 29:11Ps 50:12Ps 118:39Is 28:19Sir 23:1Sir 33:1Mt 26:41Mc 14:38Lc 11:2-4Lc 22:40In 17:152Tes 3:32Tim 4:182Ptr 2:9Ap 3:10

……………………………………………………………………………………





„Este un fapt extraordinar pentru mine că ... Dumnezeu a atras cel mai fin grup de mijlocitori de pe planetă să vină aici și să se roage în timpul celei mai întunecate ore a președinției Președintelui Trump.”


Așa a spus Jon Hamill, conducătorul grupului de rugăciune alcătuit din zeci de persoane adunate vineri, 7 decembrie 2018, la Hotelul Internațional Trump din Washington D.C. (The Trump International Hotel in Washington, D.C.).



“The Trump International Hotel in Washington, D.C., care întrece prin înălțime alte clădiri din apropierea Casei Albe, este cunoscut mai ales pentru găzduirea în condiții luxoase a diplomaților internaționali și a demnitarilor de prim rang.


Dar, vinerea trecută după-amiază (7 decembrie), una dintre multele săli de bal scânteietoare ale hotelului a fost transformată într-un sanctuar, unde zeci de închinători și-au ținut mâinile ridicate și au vorbit în limbi în timp ce Jon Hamill, co-fondator al misiunii Lamplighter Ministries cu sediul în Washington D.C., conducea grupul în rugăciune.”



Potrivit programului inițial, rugăciunea ar fi trebuit să aibă loc la Muzeul Bibliei, însă organizatorii au fost forțați să schimbe locul, căci Muzeul Bibliei are o misiune neutră cu privire la politică.


„Este posibil să pară ceva neobișnuit a amesteca închinarea extatică cu o teorie conservatoare populară potrivit căreia administrația lui Donald Trump este acum sabotată din interior de către oficiali guvernamentali instalați de președinți anteriori. Dar conferința de săptămâna trecută (din 6-8 decembrie), intitulată Revoluția 2018, organizată de Hamill, și de misiunea Lamplighter Ministries, a oferit o rară privire din fugă în interiorul unui subgrup de susținere a lui Trump, grup alimentat de credință: o rețea informală de creștini charismatici care văd alegerea și președinția lui ca fiind un catalizator pentru o « bruscă dar cu rezultate favorabile schimbare » spirituală în America, chiar când națiunea este sub asediu din partea forțelor răului spiritual.”


Așa am aflat din articolul At Trump’s hotel, spiritual warriors pray for the president in his ‘darkest hour’ , publicat în data de 10 decembrie 2018, pe site-ul din Washington D.C., Religion News Service, de Jack Jenkins.


Din acest articol putem afla și alte aspecte referitoare la creștinii care îl susțin pe Trump, inclusiv aspecte referitoare la relațiile SUA cu Israelul, la recunoașterea Ierusalimului drept capitală a Israelului.

…………………………………………………………..


Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.


S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem și următoarele articole:






























SUA este prima țară din lume în ceea ce privește numărul de creștini:



Peste câteva decenii cel mai mare număr de creștini din lume se pare că va fi în China :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Suntem în DUMINICA FLORIILOR, adică în A ȘASEA DUMINICĂ DIN POSTUL SFINTELOR PAȘTI, când sărbătorim INTRAREA TRIUMFALĂ, dar SMERITĂ, a MÂNTUITORULUI LUMII, DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS, în CETATEA IERUSALIMULUI. A fost o INTRARE SMERITĂ, călare PE UN MĂGĂRUȘ, nu cu mândrie, nu călare pe cal, cum făceau cuceritorii romani. Dar, a fost o INTRARE TRIUMFALĂ, căci a avut loc după ce MÂNTUITORUL ÎL ÎNVIASE PE LAZĂR CEL MORT DE PATRU ZILE. Datorită acestei minuni, mulțimea de oameni, cu ramuri de finic în mâini, L-a aclamat pe Iisus, căci L-a recunoscut că vine, într-adevăr, în Numele lui Dumnezeu Cel Veșnic și Atotputernic. Mulțimea L-a binecuvântat pe Iisus, declarându-L Rege, Împărat, și strigând către El astfel: “OSANA! BINECUVÂNTAT ESTE CEL CE VINE ÎNTRU NUMELE DOMNULUI, ÎMPĂRATUL LUI ISRAEL!” Osana înseamnă mântuiește-ne!, salvează-ne! https://www.facebook.com/ion.ciungu.79/videos/317774068004384 ... Dar știm că, apoi, elita politico-religioasă a evreilor a manevrat mulțimea în așa fel încât a făcut-o să ceară, după câteva zile, răstignirea lui Iisus. Astfel că DUPĂ ENTUZIASMUL DE LA INTRAREA ÎN IERUSALIM, urmează TRISTEȚEA DIN SĂPTĂMÂNA PATIMILOR. ... Ce ușor pot fi oamenii manevrați spre rău! ... Doamne Iisuse Hristoase, Te rugăm frumos prin Duhul Sfânt, spre slava Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, ajută-ne să Te primim cu foarte mult respect și să Te păstrăm permanent ca ÎMPĂRAT VEȘNIC în CETATEA SUFLETELOR NOASTRE și SĂ NU TE RĂSTIGNIM, nici în gândurile noastre, nici în sentimentele noastre, nici în dorințele noastre, nici în voințele noastre, nici în concepțiile noastre, nici în conștiințele noastre! Amin! Amin! Așa să fie! Îți mulțumim frumos! ... Știm că ÎN DUMINICA FLORIILOR ÎȘI SĂRBĂTORESC ZIUA ONOMASTICĂ TOATE PERSOANELE CU NUME DE FLORI (Floarea, Florica, Florentina, Florina, Florin, Brândușa, Camelia, Codruța, Crina, Crin, Antonia, Laura, Laurențiu, Garofița, Gheorghina, Lăcrimioara, Margareta, Mugurel, Narcisa, Narcis, Rozalia, Viorica, Viorel, Violeta, Trandafir, Yasmina, Zambila etc), ÎN ROMÂNIA FIIND APROXIMATIV 1,8 MILIOANE DE PERSOANE CU NUME DE FLORI. Cu această ocazie, să Îl rugăm pe Tatăl nostru Sfânt din Ceruri să le binecuvânteze cu sănătate, bucurii, viață îndelungată, iertare de păcate și mântuire pe toate aceste persoane!

Pr. prof. Ion Ciungu Intrând în Ierusalim călare pe asin, Iisus împlinește o profeție făcută cu 500 de ani înainte de profetul Zaharia, ca...