luni, 22 octombrie 2018

RUSIA PLĂTEȘTE MULȚI BANI PENTRU SCRIEREA DE ARTICOLE ȘI PENTRU A CREA PROPAGANDĂ „NEAGRĂ” CONTRA PATRIARHIEI ECUMENICE ÎN CONTEXTUL PROBLEMEI UCRAINEI, DAR FRAȚII RUȘI VOR ADERA LA SOLUȚIA PATRIARHIEI ECUMENICE, FIE CĂ LE PLACE, FIE CĂ NU. AȘA A DECLARAT RECENT PATRIARHUL ECUMENIC BARTOLOMEU I (articol în engleză din 22 oct. 2018; scurtă anunțare a știrii).



de pr.prof. Ion Ciungu


Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, Se roagă către Tatăl nostru Sfânt din Ceruri pentru unitatea persoanelor care cred în El, astfel: „Dar nu numai pentru aceştia Mă rog, ci şi pentru cei ce vor crede în Mine, prin cuvântul lor, Ca toţi să fie una, după cum Tu, Părinte, întru Mine şi Eu întru Tine, aşa şi aceştia în Noi să fie una, ca lumea să creadă că Tu M-ai trimis.” (Sfânta Evanghelie după Ioan, capitolul 17, versetele 20-21).
.........
........




Mântuitorul îi învață pe cei care cred în El o ierarhie neobișnuită pentru conducătorii lumești:  “Regii neamurilor domnesc peste ele și sunt numiți binefăcători. Dar între voi să nu fie așa, ci cel mai mare dintre voi să fie ca cel mai tânăr, și căpetenia ca acela care slujește.” (Sfânta Evanghelie după Luca, capitolul 22, versetele 25-26).
........
........
.................................................................



Despre mesajul clar trimis Rusiei ieri de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu cu privire la problema Ucrainei, în care a declarat că Constantinopolul nu are nici o intenție de a ceda la presiune,  precum și alte aspecte referitoare la acest subiect, am aflat din articolul Russia paying big money for articles, black propaganda in light of Ukraine developments: Patriarch Bartholomew , publicat în data de 22 octombrie 2018 pe site-ul ORTHODOXIA INFO, de Andreas Loudaros.
...............................................

Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.


S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:















































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu