vineri, 29 iunie 2018

DUMNEZEU ARE UN NUMĂR MIC DE OAMENI CREDINCIOȘI (O RĂMĂȘIȚĂ) ÎN FIECARE GENERAȚIE DE OAMENI. MAJORITATEA AMERICANILOR TRĂIESC CA NIȘTE ATEI ; INTERVIU CU ANNE GRAHAM, FIICA LEGENDARULUI EVANGHELIST BILLY GRAHAM (articol în engleză din 27 iunie 2018 ; scurtă anunțare a știrii)



de pr.prof. Ion Ciungu






Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, a zis: „Intraţi prin poarta cea strâmtă, că largă este poarta şi lată este calea care duce la pieire şi mulţi sunt cei care o află. Şi strâmtă este poarta şi îngustă este calea care duce la viaţă şi puţini sunt care o află” (Matei 7, 13-14). https://biblia.resursecrestine.ro/matei/7

…………………………….



Cultura de astăzi este un semn că dușmanul a dezlănțuit un atac asupra poporului lui Dumnezeu. Majoritatea oamenilor din cultura americană de astăzi trăiesc esențialmente ca atei practici. Când noi intrăm în starea de rugăciune, urmează de aici o luptă spirituală. Diavolul și toți ai lui, dacă nu ne pot opri de la rugăciune, vor să ne distragă atenția de la rugăciune, sau să împiedice venirea răspunsurilor noastre. Este o bătălie, dar noi avem victoria în Numele Domnului Iisus Hristos. Dumnezeu are o rămășiță de oameni credincioși în fiecare generație de oameni. Așa a spus Anne Graham, fiica legendarului evanghelist Billy Graham, după cum am aflat din articolul Billy Graham's daughter says she's more worried about the state of the church than today's secular culture , publicat în data de 27 iunie 2018, pe site-ul nondenominațional de știri creștine din Londra, de Samuel Smith.

………………….

Aici am terminat de anunțat știre respectivă.


S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:


Despre originea culturii ateiste de azi, mai precis spus, despre lucrarea consecventă de 229 de ani a evreilor-derbedei-atei-sataniști contra Mântuitorului lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, aici :
„NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?)



Despre legendarul evanghelist american Billy Graham, care a predicat chiar și în România, chiar în timpul regimului comunist, și chiar și în biserici ortodoxe, aici :
„JESUS CHRIST SUPERSTAR” PRODUCȚIE LOCALĂ, LA ATENA, DIN 9 FEBRUARIE 2018. (Iisus este prezentat ca fiind un hippie păcătos, nesigur, narcisist, și ca și când a avut o relație cu Maria Magdalena.) MITROPOLIȚII GRECI SERAFIM DE PIREU ȘI SERAFIM DE CYTHIRA AU CERUT ÎN JUSTIȚIE OPRIREA SPECTACOLULUI. „JESUS CHRIST SUPERSTAR” A APĂRUT PRIMA DATĂ ÎN 1971 ÎN NEW YORK, IAR EVANGHELISTUL BILLY GRAHAM L-A PREDICAT ATUNCI CU FORȚĂ ȘI EFECT PE IISUS CA FIIND DUMNEZEU ȘI OM (Billy Graham va fi înmormântat pe data de 2 martie 2018; El L-a predicat pe Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, chiar și în România comunistă, în anul 1985, inclusiv în Catedrala Ortodoxă din Sibiu)





LIBERTATEA ESTE UN DAR DE LA DUMNEZEU, NU DE LA GUVERN (Președintele  SUA, Donald Trump, Ordinul Executiv de Libertate Religioasă, 4 mai 2017)












Despre faptul că SUA este prima țară din lume ca număr de creștini, aici:



Despre faptul că numărul creștinilor din China va deveni mai mare decât numărul creștinilor din SUA, aici și în celelalte articole despre China:
CREȘTINII DIN CHINA NU SE MIRĂ CĂ SUNT PERSECUTAȚI CONSTANT, CĂCI PERSECUȚIA ESTE PARTE INTEGRANTĂ A VIEȚII EVANGHELICE: “ORICINE VREA SĂ TRĂIASCĂ O VIAȚĂ EVALVIOASĂ CU IISUS HRISTOS VA FI PERSECUTAT” (2 Timotei 3,12). CREDINȚA CREȘTINĂ REÎNVIAZĂ ÎN PROVINCIA ȘANDONG DIN CHINA (carte în engleză din 2018 despre creștinii din China; interviu în engleză cu autorul, publicat în 12 iunie 2018; scurtă anunțare a știrii)

......................

Viu este Mântuitorul lumii, Fiul Veșnic iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria pentru mântuirea oamenilor, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VINERI, în SĂPTĂMÂNA A ȘASEA A POSTULUI SFINTELOR PAȘTI, adică în SĂPTĂMÂNA FLORIILOR, haideți să citim și noi măcar câteva texte comemorative și câteva rugăciuni scurte, programate pentru ziua de azi, din cartea de cult numită TRIOD! ... POTRIVIT CALENDARULUI CREȘTIN ORTODOX ȘI CALENDARULUI CREȘTIN GRECO-CATOLIC, acum ne aflăm ÎNTRE DUMINICA SFINTEI MARIA EGIPTEANCA ȘI SÂMBĂTA LUI LAZĂR. Pe Lazăr, care era mort și pus în mormânt de patru zile, l-a înviat Domnul nostru Iisus Hristos, producând uimire și admirație printre iudei. Astfel că tot mai multă lume îl urmează pe Iisus. Elita iudaică, văzându-se neglijată prin faptul că tot mai mulți iudei se încred în Iisus și-L urmează, a decis, din invidie, să-L omoare pe Iisus, și să-l omoare și pe Lazăr. Elita iudaică și-a justificat deciziile cu argumente politico-patriotice, zicând că dacă-L vor lăsa pe Iisus în viață toți vor crede în El și atunci vor veni romanii care le vor lua țara și neamul. Cu alte cuvinte, elita Îl acuza pe Iisus că nu este patriot și că îi favorizează pe romani. ... DAR ȘTIM CĂ, CHIAR DACĂ L-AU UCIS PE IISUS, iudeii tot au fost cuceriți de romanii care le-au luat țara. Sau mai bine spus, TOCMAI DIN CAUZĂ CĂ L-AU UCIS PE IISUS, EVREII, ca pedeapsă de la Dumnezeu, AU FOST CUCERIȚI DE ROMANII CARE LE-AU LUAT ȚARA. De atunci evreii nu au mai avut țară până în anul 1948, când s-a format statul Israel! ... DUPĂ SÂMBĂTA LUI LAZĂR urmează DUMINICA FLORIILOR, când vom sărbători INTRAREA TRIUMFALĂ, DAR SMERITĂ, A DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS ÎN IERUSALIM, CĂLARE PE MÂNZ DE ASINĂ.

Pr. prof. Ion Ciungu     https://www.facebook.com/photo/?fbid=2928561470617677&set=a.711891222284724   “Adunatu-s-au astăzi mulț...