joi, 28 iunie 2018

IARĂȘI SUTE DE CREȘTINI OMORÂȚI ÎN NIGERIA DE VĂCARII MAHOMEDANI FULANI ÎNARMAȚI DE ISLAMIȘTI EXTREMIȘTI (articol în engleză din 28 iunie 2018 ; scurtă anunțare a știrii ; iarăși să ne amintim că în România sunt uciși în fiecare zi 236 de bebeluși în pântecele mamelor lor de medici atei-extremiști-sataniști)de pr.prof. Ion CiunguIisus a zis: “Pace vă las vouă, pacea Mea o dau vouă, nu precum dă lumea vă dau Eu. Să nu se tulbure inima voastră, nici să se înfricoșeze.” (Ioan 14,27).
Dacă lumea L-ar prețui și iubi pe Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, ar primi pacea Lui!!!

……………….
Despre recentele zile de violență din partea centrală a Nigeriei, dintre fermierii creștini și văcarii mahomedani din grupul etnic fulani am aflat din articolul 'HEARTBREAKING' NIGERIA VIOLENCE SEES HUNDREDS OF CHRISTIANS KILLED , publicat în 28 iunie 2018, pe site-ul nondenominațional de știri creștine Christian Today, din Londra. Președintele Nigeriei, care este din grupul etnic fulani, a zis că este nedrept ca el să fie învinovățit pentru aceste ucideri.
Clerici purtând sicrie albe cu corpurile preoților omorâți, după cum se spune, de văcari fulani.

Rudeniile celor morți plâng, jelind în timpul slujbei de înmormântare pentru 17 persoane care participau la o slujbă și doi preoți.Amănunte putem afla și din articolul “The bloody cattle conflict pushing Nigeria to the edge of civil war”, publicat în 17 iunie 2018, pe The Telegraph, de Adrian Blomfield. https://www.telegraph.co.uk/news/2018/06/17/battle-scarce-resources-muslim-cattle-herders-christian-farmers/


…………………………

Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.


S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem și următoarele articole:


PROTEST NAȚIONAL AL CREȘTINILOR ÎN NIGERIA, AZI DUMINICĂ, 29 APRILIE 2018, ÎMPOTRIVA UCIDERII CREȘTINILOR DE CĂTRE VĂCARII MAHOMEDANI FULANI ÎNARMAȚI. CEL PUȚIN ÎNCĂ 39 DE CREȘTINI AU FOST UCIȘI ÎN 24 ȘI 25 APRILIE 2018 (articol în engleză din 27 aprilie 2018; scurtă anunțare a știrii).


IARĂȘI DESPRE CRIMELE DIN NIGERIA, ȘI IARĂȘI DESPRE CELE DIN ROMÂNIA! (Episcopii catolici din Nigeria au cerut ajutor Președintelui Nigeriei, Muhammadu Buhari, în 8 februarie 2018; articol în engleză din 10 februarie 2018; traducere).


COPII UCIȘI, FEMEI UCISE, IAR PĂRȚILE LOR INTIME AU FOST ELIMINATE [Cel puțin 50 de persoane și-au pierdut viețile de Anul Nou (2018) în statul Benue, Nigeria, din cauza atacurilor contra creștinilor. Poate că am vrea să zicem că ucigașii aceia nigerieni sunt înapoiați și sălbatici; dar înaintații și cultivații medici români ucid mult mai mulți copii prin avort.], publicat în data de 7 ianuarie 2018.


PROIECT DE LEGE CARE INTERZICE AVORTUL (în SUA). (a. Proiect de Lege care interzice avortul în SUA ; b. Avorturile în România), publicat în data de 22 ianuarie 2017.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu