duminică, 24 iunie 2018

IMAGINEA REALĂ A LUI IISUS ESTE CREATĂ ÎN TREI DIMENSIUNI PE BAZA GIULGIULUI DIN TORINO (articol în engleză din 21 iunie 2018; scurtă anunțare a știrii)de pr.prof. Ion CiunguMai frumos cu chipul
Decât oamenii toţi,
Ca un om se vede mort şi fără de chip,
Cel ce toată firea a-nfrumuseţat.
(Din Prohodul Domnului nostru Iisus Hristos, Starea întâia, strofa a noua)

Sunt convins că noi în final avem o imagine reală a lui Iisus așa cum arăta El când era pe Pământ. Cred că de acum încolo va fi greu să Îl portretizezi fără referință la lucrarea noastră”, a spus profesorul Giulio Fanti de la Universitatea din Padova, care a condus echipa de cercetători italieni care au creat o reprezentare în trei dimensiuni a omului de pe Giulgiul din Torino, într-un efort de a produce ceea ce ei cred a fi o replică exactă a corpului lui Iisus Hristos.


Așa am aflat din articolul Scientists create 3D image of Jesus based on Turin Shroud , publicat în data de 21 iunie 2018, pe site-ul de știri creștine nondenominațional din Londra, de Jardine Malado.
Imaginea fotografiată a Giulgiului din Torino. Giulgiul din Torino este o pânză de in dreptunghiulară, de 4,4 metri pe 1,1 metri.

………………………………………..

Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.


S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem și următorul articol :


“GIULGIURILE PUSE JOS, IAR MAHRAMA CARE FUSESE PE CAPUL LUI NU ERA ÎMPREUNĂ CU GIULGIURILE” (Giulgiul din Torino în actualitate, 2017; nanoparticulele de creatinină și feritină sunt tipice pentru cazurile de politraumă severă)


VLADIVOSTOK - cea mai înaltă statuie a lui IISUS din lume ( şi alte statui ale lui İisus, din România, Polonia, Brazilia, Bolivia, Columbia,  Vietnam, İndonezia, Portugalia, Argentina-Chile, İsrael, Mexic; statuia "Fecioara Păcii"din Venezuela; statuia lui Buddha din "Templul Izvorului" din China; o statuie a lui Iisus la granița Rusia-Ucraina? )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu