marți, 12 septembrie 2023

Vârsta celor care consumă DROGURI a scăzut dramatic. Sunt foarte multe situații, la 12, 13, 14 ani. Sunt și situații de excepție, la 9-10 ani, în special din familii unde consumă părinții și frații mai mari. Președintele Klaus Iohannis a decis să includă subiectul pe agenda viitoarei ședințe a Consiliului Suprem de Apărare a Țării. ... Sunt luate în calcul mai multe variante care să reglementeze eventuala TESTARE ANTIDROG A ELEVILOR ÎN ȘCOLI, iar o lege în acest sens ar urma să fie elaborată în următoarele două luni. ... Dar, NU prin testarea copiilor în școli se rezolvă problema drogurilor. TREBUIE UMBLAT LA CAUZE, NU LA EFECTE! Cum ajung drogurile în România? Câți dealeri de droguri au fost prinși și pedepsiți? (Nu există o evaluare a situației.) ... Testele rapide, din salivă sau urină, pot da rezultate fals pozitive. Pentru confirmarea sau infirmarea acestor rezultate sunt necesare analize de sânge, iar rezultatele la analize vin târziu și costă. Testele rapide pot da rezultate fals pozitive până la 40% din cazuri. (Doctorița GEANINA HAGIMĂ a atras atenția asupra acestor lucruri, cu ocazia începerii Noului An Școlar, pe 11 septembrie 2023.) NE AMINTIM că PROBLEMA DROGURILOR a fost discutată și la Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși în Timișoara, în perioada 31 august – 3 septembrie 2023. ... Știm că de mai mult timp e JALE și în ROMÂNIA, din cauza răpirii și traficării copiilor! DIN ROMÂNIA DISPAR ANUAL 1.000 DE PERSOANE, MAJORITATEA ZDROBITOARE FIIND COPII, POTRIVIT UNOR INFORMAȚII DIN 29 OCTOMBRIE 2022, dezvăluite de profesorul universitar de la Sibiu, Corvin Lupu! ... Strică-le, Doamne Iisuse Hristoase, Te rugăm frumos, toate lucrările sataniștilor, în fiecare moment, în vecii vecilor! Amin!

Pr. prof. Ion Ciungu 

 



Mai multe aspecte referitoare la faptul că TREBUIE UMBLAT LA CAUZE, NU LA EFECTE, putem afla din înregistrările următoare:

 

Înregistrare de 7 minute și 47 de secunde: https://www.facebook.com/ion.ciungu.79/videos/2659498187532570

 

Înregistrare de 11 minute și 24 de secunde: https://www.facebook.com/dragnea.geanina.9/videos/211309831703298

...

Primul an școlar în care instituțiile au decis să colaboreze mai strâns pentru combaterea consumului de droguri, articol de Cătălina Creţu, 12 Septembrie 2023, 08:50, https://www.romania-actualitati.ro/stiri/romania/primul-an-scolar-in-care-institutiile-au-decis-sa-colaboreze-mai-strans-pentru-combaterea-consumului-de-droguri-id182193.html

...

...

Prof Corvin Lupu, despre ... droguri, răpire de copii pentru bănci de organe, prostituție infantilă, majoră, ... (vezi cel puțin de la minutul 28 la 32)

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=873978776927959  

"Cei mai mulți copii traficați în UE provin din România, ... (potrivit raportului Comisiei Europene din 19 decembrie 2022) DECI, AUTORITĂȚILE ROMÂNE NU-ȘI POT APĂRA CETĂȚENII!!! ... EUROPA TE IUBIM, CĂ CA TINE NU GĂSIM!!!

"Peste jumătate din victimele înregistrate ale traficului cu oameni sunt cetățeni UE, iar cei mai mulți dintre ei sunt vânduți pentru sex, conform Comisei Europene (CE). Cam un sfert din totalul victimelor  sunt copii, afirmă raportul CE. Iar cei mai mulți dintre ei sunt înregistrați în România, ...

 

"În cifre absolute, cetățenii români sunt cel mai grav afectați, cu 2.315 cazuri de trafic înregistrate în 2019-2020. ...

https://www.g4media.ro/cei-mai-multi-copii-traficati-in-ue-provin-din-romania.html  

https://euobserver.com/health-and-society/156557  

...

Doamne Iisuse Hristoase, Te rugăm frumos, și noi, ocrotește-i și pe copiii din România, și pe toate persoanele neajutorate, și trezește și în autoritățile din România conștiința datoriei și dă-le înțelepciunea, sentimentele, voința, puterea și curajul necesare pentru a putea lucra cum se cuvine pentru apărarea celor vulnerabili! Amin! Îți mulțumim frumos!

.........................................................................................................................

 

....................................................................................................

Aici se încheie acest articol.

S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:

La TIMIȘOARA, participă PESTE 3.500 DE TINERI ORTODOCȘI, în perioada 31 august – 3 septembrie 2023, la Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși (ITO). ITO 2023 este a 7 – a ediție. TEMA din ACEST AN este despre PRIETENIA ADEVĂRATĂ CU DUMNEZEU ȘI CU OAMENII. ... Explicația Crucii făcută din spice de grâu, prezentă în simbolul evenimentului: ... "în Banat Hristos este încununat nu cu spini, ci cu spice de grâu. Aceasta este cununa pe care I-o oferim noi lui Hristos. Nu-L răstignim pe Hristos aici în Banat pe o cruce de lemn, ci Îl aşezăm la loc de cinste pe o cruce din boabe de grâu din care se face pâine şi prescură pentru Sfânta Liturghie". ... OBSERVĂM CĂ nu toate Bisericile Ortodoxe Surori au trimis delegații, parcă nici Biserica Ortodoxă Sârbă! Oare de ce?

 

Pe 4 iulie, de ZIUA INDEPENDENȚEI SUA, de ZIUA LIBERTĂȚII, este programată în SUA lansarea filmului SUNETUL LIBERTĂȚII (The Sound of Freedom), avându-l în rolul principal pe actorul Jim Caviezel, care a jucat rolul Domnului nostru lui IISUS HRISTOS în filmul PATIMILE LUI HRISTOS. Filmul este bazat pe eroi din viața reală care și-au luat misiunea de a salva copii de la traficanții sexuali mondiali. Se estimează că ÎN FIECARE AN sunt traficați DOUĂ MILIOANE DE COPII, SUA fiind consumatorul numărul unu de sex cu minori din lume ... (scurtă amintire a știrii; articol din 3 iulie 2023) Știm că de mai mult timp e JALE și în ROMÂNIA, din cauza răpirii și traficării copiilor! DIN ROMÂNIA DISPAR ANUAL 1.000 DE PERSOANE, MAJORITATEA ZDROBITOARE FIIND COPII, POTRIVIT UNOR INFORMAȚII DIN 29 OCTOMBRIE 2022, dezvăluite de profesorul universitar de la Sibiu, Corvin Lupu! ... Strică-le, Doamne Iisuse Hristoase, Te rugăm frumos, toate lucrările sataniștilor, în fiecare moment, în vecii vecilor! Amin!

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Suntem în MARȚEA LUMINATĂ, în SĂPTĂMÂNA LUMINATĂ (The Bright Week), adică în PRIMA SĂPTĂMÂNĂ CARE URMEAZĂ DUPĂ SĂRBĂTOAREA ÎNVIERII DOMNULUI DUMNEZEULUI ȘI MÂNTUITORULUI NOSTRU IISUS HRISTOS. ... Bucuria Învierii Domnului nostru Iisus Hristos o exprimăm și noi, în fiecare an, inclusiv prin felul în care NE SALUTĂM TIMP DE 40 DE ZILE, cu uimitorul și frumosul mesaj de origine îngerească, "HRISTOS A ÎNVIAT!", la care răspundem, din forța Tradiției Sfinte și în diferite grade de asimilare, "ADEVĂRAT A ÎNVIAT!" Azi, în A TREIA ZI DE PAȘTI, în MARȚEA LUMINATĂ, haideți să ne luminăm sufletele cu textul evanghelic programat pentru a fi citit azi la Sfânta Liturghie! În acest text este vorba despre modul în care DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS S-A ARĂTAT DUPĂ ÎNVIERE LA DOI DINTRE UCENICII SĂI, adică LUI LUCA ȘI CLEOPA, în timp ce ei mergeau dinspre Ierusalim spre localitatea Emaus. Pe drum El li s-a arătat ca un străin care i-a întrebat de ce sunt triști și le-a explicat textele sfinte din Vechiul Testament referitoare la Mesia, referitoare la suferințele Lui urmate de slava Lui. Apoi, LA CINA DIN EMAUS IISUS A FOST RECUNOSCUT, CÂND EL A BINECUVÂNTAT PÂINEA, A FRÂNT-O ȘI LE-A DAT-O. ... Cu această ocazie este potrivit SĂ NE AMINTIM DE ARĂTĂRILE DOMNULUI DUPĂ ÎNVIERE, de persoanele cărora El S-a arătat după Înviere, timp de 40 de zile, până când S-a înălțat la Cer. MAICA DOMNULUI ESTE PRIMA PERSOANĂ CARE L-A VĂZUT PE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS ÎNVIAT, după cum aflăm din cartea de cult numită Penticostar, în care se explică astfel: Învierea a cunoscut-o întâi Maica lui Dumnezeu, Care, după cum grăiește Evanghelia cea de la Matei, ședea la Mormânt împreună cu Maria Magdalena. Dar, spre a nu se arunca îndoială asupra Învierii, din pricina dragostei de Mamă pentru Fiul Său, de aceea zic evangheliștii că Domnul S-a arătat mai întâi Mariei Magdalena. Așa scrie în Sinaxarul din Penticostar, la Sfânta și Marea Duminică a Paștilor. ... Știm că Iisus a promis că El este prezent acolo unde chiar și numai doi sau trei se adună în Numele Lui (Matei 18, 20). DOAMNE IISUSE HRISTOASE, TE RUGĂM FRUMOS PRIN DUHUL SFÂNT, AJUTĂ-NE SĂ FACEM PARTE DINTRE PERSOANELE CARE SE ADUNĂ ÎN NUMELE TĂU, CONFORM LEGII TALE EXPRIMATĂ ÎN NOUL TESTAMENT, SPRE SLAVA TATĂLUI NOSTRU SFÂNT DIN CERURI, ÎN FIECARE MOMENT, ÎN VECII VECILOR! AMIN! AMIN! AȘA SĂ FIM! ÎȚI MULȚUMIM FRUMOS!

Pr. prof. Ion Ciungu   “« Rămâi cu noi, că e spre seară şi s'a plecat ziua ». Şi a intrat să rămână cu ei. Şi a fost că'n timp c...