joi, 2 iunie 2022

CEL PUȚIN 700 DE PERSOANE L-AU PRIMIT PE IISUS CA DOMN ȘI MÂNTUITOR AL LOR, ÎN TIMPUL TURNEULUI DE EVANGHELIZARE INTITULAT “DUMNEZEU TE IUBEȘTE”, ORGANIZAT DE PREDICATORUL AMERICAN FRANKLIN GRAHAM ÎN REGATUL UNIT, ÎN LUNA MAI 2022, LA LIVERPOOL (14 MAI), LA NEWPORT (21 MAI) ȘI LA SHEFFIELD (25 MAI). PENTRU A FACE ACEST TURNEU POSIBIL, FRANKLIN GRAHAM A LUCRAT CU PESTE 2.000 DE BISERICI. AU FOST PREZENTE CAM 11.000 DE PERSOANE LA EVENIMENTELE DE EVANGHELIZARE. ÎNAINTE DE A PLECA ÎN TURNEU, FRANKLIN S-A CONFRUNTAT CU REACȚIILE NEGATIVE ALE ACTIVIȘTILOR LGBT, DATORITĂ CONVINGERILOR LUI BIBLICE CU PRIVIRE LA CĂSĂTORIE ȘI SEXUALITATE. ÎN IULIE, FRANKLIN VA MAI CĂLĂTORI ÎNCĂ O DATĂ PESTE OCEAN PENTRU A-ȘI CONTINUA TURNEUL, ÎN LONDRA. (scurtă anunțare a știrii; articole în engleză și franceză din 2 iunie 2022) NE AMINTIM CĂ TATĂL LUI FRANKLIN, BILLY GRAHAM, A PREDICAT EVANGHELIA ȘI ÎN ROMÂNIA COMUNISTĂ, ÎN ANUL 1985, INCLUSIV ÎN CATEDRALA ORTODOXĂ DIN SIBIU. ... ȘTIM CĂ DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS PERMITE CA LUCRAREA ÎN NUMELE LUI SĂ FIE FĂCUTĂ ȘI DE CĂTRE PERSOANE CARE LUCREAZĂ INDEPENDENT DE LINIA APOSTOLILOR.

Pr. prof. Ion Ciungu

 

Știm că Domnul nostru Iisus Hristos permite ca lucrarea în Numele Lui să fie făcută și de către persoane care lucrează independent de linia apostolilor: “Iar Ioan, răspunzând, a zis: Învăţătorule, am văzut pe unul care, în numele Tău, scoate demoni şi l-am oprit, pentru că nu-Ţi urmează împreună cu noi. Iar Iisus a zis către el: Nu-l opriţi; căci cine nu este împotriva voastră este pentru voi.” (Sfânta Evanghelie după Luca 9, 49-50) http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=48&cap=9

Despre turneul de evanghelizare al predicatorului american Franklin Graham în Regatul Unit putem afla mai multe aspecte din articolele următoare:

 

700 People Give Their Lives to Christ during Franklin Graham's 'God Loves You' U.K. Tour, publicat în data de 2 iunie 2022, pe website-ul american de știri creștine CHRISTIAN HEADLINES, de Milton Quintanilla;

 

Tournée de Franklin Graham au Royaume-Uni : Au moins 700 personnes ont accepté Jésus, publicat în data de 2 iunie 2022, pe website-ul francez de știri creștine Info Chrétienne, de Camille Westphal Perrier. 

 

………………………………………………………………………………….

Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.

S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:

OPRIREA RĂZBOIULUI DIN UCRAINA ÎN SĂPTĂMÂNA MARE, ÎNAINTE DE SĂRBĂTOAREA SFINTELOR PAȘTI? PROPUNEREA DE OPRIRE A RĂZBOIULUI ÎN SĂPTĂMÂNA MARE A FOST TRIMISĂ LUI PUTIN ȘI LUI ZELENSKI DE CĂTRE VESTITUL EVANGHELIST AMERICAN FRANKLIN GRAHAM, CARE LA SFÂRȘITUL LUNII MARTIE A FOST ÎN UCRAINA, UNDE ORGANIZAȚIA SA DE AJUTOR UMANITAR A ÎNFIINȚAT DOUĂ SPITALE DE CAMPANIE ȘI TREI CLINICI MEDICALE. ... PENTRU CREȘTINII OCCIDENTALI SĂRBĂTOAREA ÎNVIERII DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS ESTE PE DATA DE 17 APRILIE 2022, IAR PENTRU CREȘTINII RĂSĂRITENI ESTE PE 24 APRILIE 2022. FRANKLIN GRAHAM A PROPUS ÎNCETAREA RĂZBOIULUI PE TIMP DE 10 ZILE, ÎNCEPÂND DIN 15 PÂNĂ ÎN 24 APRILIE, ȘI FACE APEL CA ÎN ACELE ZILE BISERICILE DIN UCRAINA, DIN RUSIA ȘI DIN TOATĂ LUMEA SĂ SE UNEASCĂ CU SMERENIE ÎN RUGĂCIUNE CĂTRE REGELE REGILOR, CĂTRE DOMNUL DOMNILOR ȘI PRINȚUL PĂCII, PENTRU A CERE AJUTORUL ȘI MILA LUI. (scurtă anunțare a știrii; articole în engleză din 3 aprilie 2022 etc) NE AMINTIM CĂ PATRIARHUL KIRILL AL RUSIEI A SPUS ÎN PREDICA DE DUMINICĂ, 3 APRILIE 2022, ASTFEL: “TREBUIE SĂ FACEM TOT CEEA CE PUTEM PENTRU A OPRI VĂRSAREA DE SÂNGE ȘI A EVITA PERICOLUL RĂZBOIULUI RECIPROC DISTRUCTIV.” ... HAIDEȚI SĂ ADĂUGĂM ÎN RUGĂCIUNILE NOASTRE DE FIECARE ZI CĂTRE DUMNEZEU O PROPOZIȚIE PENTRU OPRIREA RĂZBOIULUI DIN UCRAINA! ... PENTRU PACEA A TOATĂ LUMEA, DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS SĂ NE RUGĂM!

 

BUNĂTATEA EVANGHELICĂ ESTE RESPINSĂ DE RĂUTATEA LGBT: TOATE CELE 8 REZERVĂRI DE LOCAȚII MARI PENTRU EVANGHELIZARE ÎN REGATUL UNIT, FĂCUTE PRIN CONTRACT DE CĂTRE AMERICANUL FRANKLIN GRAHAM, AU FOST ANULATE ÎN URMA PETIȚIILOR DIN PARTEA COMUNITĂȚILOR LGBT, CARE NU SUNT DE ACORD CU AFIRMAȚIA LUI FRANKLIN CĂ HOMOSEXUALIATEA ESTE PĂCAT, ȘI CARE ÎL ACUZĂ CĂ EL PREDICĂ URA, DEȘI EL PREDICĂ IUBIREA LUI DUMNEZEU FAȚĂ DE TOATĂ LUMEA ȘI IERTAREA PE CARE DUMNEZEU O DĂ CELOR CARE RENUNȚĂ LA PĂCATE. FRANKLIN CAUTĂ ACUM SĂ FACĂ REZERVĂRI LA ALTE LOCAȚII, CHIAR MAI MARI, PENTRU TURNEUL SĂU DE EVANGHELIZARE ÎN REGATUL UNIT, CARE ESTE PROGRAMAT SĂ ÎNCEAPĂ ÎN GLASGOW ÎN LUNA MAI ȘI SĂ SE ÎNCHEIE ÎN LONDRA ÎN OCTOMBRIE. (scurtă anunțare a știrii ; articole în engleză din 7 și 5 februarie 2020). NE AMINTIM DE RĂUTĂȚILE LGBT CU IMPLICAȚII FINANCIARE ÎN MULTE ȚĂRI (CAZUL LUI ISRAEL FOLAU ÎN AUSTRALIA ; CAZUL LUI THOMA K ÎN POLONIA ; CAZUL CĂRȚILOR PSIHOLOGULUI CLINICIAN JOSEPH NICOLOSI ÎN SUA ETC.)

 

„JESUS CHRIST SUPERSTAR” PRODUCȚIE LOCALĂ, LA ATENA, DIN 9 FEBRUARIE 2018. (Iisus este prezentat ca fiind un hippie păcătos, nesigur, narcisist, și ca și când a avut o relație cu Maria Magdalena.) MITROPOLIȚII GRECI SERAFIM DE PIREU ȘI SERAFIM DE CYTHIRA AU CERUT ÎN JUSTIȚIE OPRIREA SPECTACOLULUI. „JESUS CHRIST SUPERSTAR” A APĂRUT PRIMA DATĂ ÎN 1971 ÎN NEW YORK, IAR EVANGHELISTUL BILLY GRAHAM L-A PREDICAT ATUNCI CU FORȚĂ ȘI EFECT PE IISUS CA FIIND DUMNEZEU ȘI OM (Billy Graham va fi înmormântat pe data de 2 martie 2018; El L-a predicat pe Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, chiar și în România comunistă, în anul 1985, inclusiv în Catedrala Ortodoxă din Sibiu)

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Suntem în MARȚEA LUMINATĂ, în SĂPTĂMÂNA LUMINATĂ (The Bright Week), adică în PRIMA SĂPTĂMÂNĂ CARE URMEAZĂ DUPĂ SĂRBĂTOAREA ÎNVIERII DOMNULUI DUMNEZEULUI ȘI MÂNTUITORULUI NOSTRU IISUS HRISTOS. ... Bucuria Învierii Domnului nostru Iisus Hristos o exprimăm și noi, în fiecare an, inclusiv prin felul în care NE SALUTĂM TIMP DE 40 DE ZILE, cu uimitorul și frumosul mesaj de origine îngerească, "HRISTOS A ÎNVIAT!", la care răspundem, din forța Tradiției Sfinte și în diferite grade de asimilare, "ADEVĂRAT A ÎNVIAT!" Azi, în A TREIA ZI DE PAȘTI, în MARȚEA LUMINATĂ, haideți să ne luminăm sufletele cu textul evanghelic programat pentru a fi citit azi la Sfânta Liturghie! În acest text este vorba despre modul în care DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS S-A ARĂTAT DUPĂ ÎNVIERE LA DOI DINTRE UCENICII SĂI, adică LUI LUCA ȘI CLEOPA, în timp ce ei mergeau dinspre Ierusalim spre localitatea Emaus. Pe drum El li s-a arătat ca un străin care i-a întrebat de ce sunt triști și le-a explicat textele sfinte din Vechiul Testament referitoare la Mesia, referitoare la suferințele Lui urmate de slava Lui. Apoi, LA CINA DIN EMAUS IISUS A FOST RECUNOSCUT, CÂND EL A BINECUVÂNTAT PÂINEA, A FRÂNT-O ȘI LE-A DAT-O. ... Cu această ocazie este potrivit SĂ NE AMINTIM DE ARĂTĂRILE DOMNULUI DUPĂ ÎNVIERE, de persoanele cărora El S-a arătat după Înviere, timp de 40 de zile, până când S-a înălțat la Cer. MAICA DOMNULUI ESTE PRIMA PERSOANĂ CARE L-A VĂZUT PE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS ÎNVIAT, după cum aflăm din cartea de cult numită Penticostar, în care se explică astfel: Învierea a cunoscut-o întâi Maica lui Dumnezeu, Care, după cum grăiește Evanghelia cea de la Matei, ședea la Mormânt împreună cu Maria Magdalena. Dar, spre a nu se arunca îndoială asupra Învierii, din pricina dragostei de Mamă pentru Fiul Său, de aceea zic evangheliștii că Domnul S-a arătat mai întâi Mariei Magdalena. Așa scrie în Sinaxarul din Penticostar, la Sfânta și Marea Duminică a Paștilor. ... Știm că Iisus a promis că El este prezent acolo unde chiar și numai doi sau trei se adună în Numele Lui (Matei 18, 20). DOAMNE IISUSE HRISTOASE, TE RUGĂM FRUMOS PRIN DUHUL SFÂNT, AJUTĂ-NE SĂ FACEM PARTE DINTRE PERSOANELE CARE SE ADUNĂ ÎN NUMELE TĂU, CONFORM LEGII TALE EXPRIMATĂ ÎN NOUL TESTAMENT, SPRE SLAVA TATĂLUI NOSTRU SFÂNT DIN CERURI, ÎN FIECARE MOMENT, ÎN VECII VECILOR! AMIN! AMIN! AȘA SĂ FIM! ÎȚI MULȚUMIM FRUMOS!

Pr. prof. Ion Ciungu   “« Rămâi cu noi, că e spre seară şi s'a plecat ziua ». Şi a intrat să rămână cu ei. Şi a fost că'n timp c...