luni, 13 iunie 2022

IISUS, PRIN DUHUL SFÂNT, LE-A TRANSFORMAT VIEȚILE, IAR EI AU MĂRTURISIT ȘI MĂRTURISESC ÎN CONTINUARE SCHIMBAREA ÎN BINE, MULȚUMINDU-I LUI DUMNEZEU. ESTE VORBA DE TINERE PERSOANE FOSTE LGBT CARE, PENTRU A MĂRTURISI CĂ SCHIMBAREA ESTE POSIBILĂ ȘI REALĂ, AU PARTICIPAT, ÎN 11 IUNIE 2022, LA MARȘUL LIBERTĂȚII (FREEDOM MARCH), ÎN WASHINGTON, D.C. . ACEST MARȘ AL LIBERTĂȚII ARE LOC ANUAL, ÎNCEPÂND DIN ANUL 2018. (scurtă anunțare a știrii; articol în engleză din 12 iunie 2022). SLAVĂ DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS, CĂ MAI SUNT OAMENI CURAJOȘI CARE CONTRACAREAZĂ MINCIUNILE POLITICII DIABOLICE LGBTQ+, SUSȚINUTE CU BANI MULȚI, CA ȘI PLANDEMIA!!!

Pr. prof. Ion Ciungu

 

Iisus a zis: “Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi şi Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în Ceruri.” (Sfânta Evanghelie după Matei 10, 32)


Mai multe aspecte referitoare la știrea anunțată în titlu putem afla din articolul următor:

 

God is unifying Body of Christ in ministry to LGBT people, Freedom March leaders say, publicat în data de 12 iunie 2022, pe website-ul american de știri creștine THE CHRISTIAN POST, de Brandon Showalter.

 

…………………………………………………………………

Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.

S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:

 

“NE LUĂM CURCUBEUL ÎNAPOI. CURCUBEUL ESTE AL LUI DUMNEZEU. PENTRU NOI ESTE CEVA FRUMOS.” APROXIMATIV 200 DE PERSOANE FOSTE LGBT, TRANSFORMATE DE PUTEREA LUI IISUS, AU PARTICIPAT LA “MARȘUL LIBERTĂȚII” ÎN WASHINTON, D. C., ÎN 5 IUNIE 2021. (scurtă anunțare a știrii ; articol în engleză din 7 iunie 2021) NE AMINTIM CĂ ÎN 2019 S-AU PUBLICAT REZULTATELE CELUI MARE MARE STUDIU ȘTIINȚIFIC FĂCUT VREODATĂ CU PRIVIRE LA ROLUL GENELOR ÎN COMPORTAMENTUL HOMOSEXUAL ȘI S-A DOVEDIT CĂ NU EXISTĂ “GENĂ GAY”. ASTFEL SUNT CONTRAZISE MINCIUNILE SUSȚINUTE CU MILIOANE DE DOLARI DE GRUPURILE DE INFLUENȚĂ LGBT, CARE URMĂRESC DISTRUGEREA LEGILOR FIZICE ȘI MORALE LĂSATE DE DUMNEZEU.

 

ÎN LONDRA, CREȘTINI FOȘTI LGBT, DIN EUROPA ȘI SUA, S-AU ADUNAT ÎN WEEKENDUL TRECUT (28-29 MAI 2022), LÂNGĂ PARLAMENT, PENTRU A MĂRTURISI DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU CARE I-A VINDECAT DE NEDORITA ATRACȚIE FAȚĂ DE ACELAȘI SEX, DE DISFORIA DE GEN, DE DEPENDENȚA DE PORNOGRAFIE, DE ABUZUL DE DROGURI ȘI DE PROBLEME DE SĂNĂTATE MENTALĂ (DEPRESIE, GÂNDURI DE SINUCIDERE). EVENIMENTUL ACESTA DE LÂNGĂ PARLAMENT A AVUT LOC ÎN CONTEXTUL ÎN CARE GUVERNUL VREA SĂ INTERZICĂ TERAPIA DE CONVERSIE (ADICĂ ÎNCERCĂRILE DE A SCHIMBA ORIENTAREA SEXUALĂ, DIN HOMOSEXUAL ÎN HETEROSEXUAL, DIN TRANSGENDER ÎN PERSOANĂ CARE SIMTE CĂ GENUL EI CORESPUNDE CU SEXUL DIN NAȘTERE ETC) ȘI ÎN CONTEXTUL ÎN CARE SE FAC PRESIUNI CA NICI MĂCAR RUGĂCIUNI SĂ NU FIE FOLOSITE CA TERAPIE DE CONVERSIE. CEI CARE FAC ASTFEL DE PRESIUNI SPUN, ÎN MOD FALS, CĂ SCHIMBAREA ORIENTĂRII SEXUALE NU ESTE POSIBILĂ. ÎNSĂ, MEMBRII COMUNITĂȚII EX-LGBT AU MĂRTURISIT EXACT CONTRARIUL. TERAPIA DE CONVERSIE PRIN CARE AU TRECUT EI, CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU, AL LUI IISUS, A FOST EFICIENTĂ. PRINTR-O DECLARAȚIE, SEMNATĂ DE ZECI DE ORGANIZAȚII, SE CERE GUVERNULUI SĂ SUSȚINĂ ALEGEREA TERAPEUTICĂ. O COPIE A DECLARAȚIEI VA FI TRIMISĂ FIECĂRUI PARLAMENTAR DIN CELE PATRU NAȚIUNI ALE REGATULUI UNIT. (scurtă anunțare a știrii ; articol în engleză din 30 mai 2022) SLAVĂ DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS, CĂ MAI SUNT OAMENI CURAJOȘI CARE CONTRACAREAZĂ POLITICA DIABOLICĂ LGBTQ+, SUSȚINUTĂ CU BANI MULȚI, CA ȘI PLANDEMIA!!!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Suntem în MARȚEA LUMINATĂ, în SĂPTĂMÂNA LUMINATĂ (The Bright Week), adică în PRIMA SĂPTĂMÂNĂ CARE URMEAZĂ DUPĂ SĂRBĂTOAREA ÎNVIERII DOMNULUI DUMNEZEULUI ȘI MÂNTUITORULUI NOSTRU IISUS HRISTOS. ... Bucuria Învierii Domnului nostru Iisus Hristos o exprimăm și noi, în fiecare an, inclusiv prin felul în care NE SALUTĂM TIMP DE 40 DE ZILE, cu uimitorul și frumosul mesaj de origine îngerească, "HRISTOS A ÎNVIAT!", la care răspundem, din forța Tradiției Sfinte și în diferite grade de asimilare, "ADEVĂRAT A ÎNVIAT!" Azi, în A TREIA ZI DE PAȘTI, în MARȚEA LUMINATĂ, haideți să ne luminăm sufletele cu textul evanghelic programat pentru a fi citit azi la Sfânta Liturghie! În acest text este vorba despre modul în care DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS S-A ARĂTAT DUPĂ ÎNVIERE LA DOI DINTRE UCENICII SĂI, adică LUI LUCA ȘI CLEOPA, în timp ce ei mergeau dinspre Ierusalim spre localitatea Emaus. Pe drum El li s-a arătat ca un străin care i-a întrebat de ce sunt triști și le-a explicat textele sfinte din Vechiul Testament referitoare la Mesia, referitoare la suferințele Lui urmate de slava Lui. Apoi, LA CINA DIN EMAUS IISUS A FOST RECUNOSCUT, CÂND EL A BINECUVÂNTAT PÂINEA, A FRÂNT-O ȘI LE-A DAT-O. ... Cu această ocazie este potrivit SĂ NE AMINTIM DE ARĂTĂRILE DOMNULUI DUPĂ ÎNVIERE, de persoanele cărora El S-a arătat după Înviere, timp de 40 de zile, până când S-a înălțat la Cer. MAICA DOMNULUI ESTE PRIMA PERSOANĂ CARE L-A VĂZUT PE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS ÎNVIAT, după cum aflăm din cartea de cult numită Penticostar, în care se explică astfel: Învierea a cunoscut-o întâi Maica lui Dumnezeu, Care, după cum grăiește Evanghelia cea de la Matei, ședea la Mormânt împreună cu Maria Magdalena. Dar, spre a nu se arunca îndoială asupra Învierii, din pricina dragostei de Mamă pentru Fiul Său, de aceea zic evangheliștii că Domnul S-a arătat mai întâi Mariei Magdalena. Așa scrie în Sinaxarul din Penticostar, la Sfânta și Marea Duminică a Paștilor. ... Știm că Iisus a promis că El este prezent acolo unde chiar și numai doi sau trei se adună în Numele Lui (Matei 18, 20). DOAMNE IISUSE HRISTOASE, TE RUGĂM FRUMOS PRIN DUHUL SFÂNT, AJUTĂ-NE SĂ FACEM PARTE DINTRE PERSOANELE CARE SE ADUNĂ ÎN NUMELE TĂU, CONFORM LEGII TALE EXPRIMATĂ ÎN NOUL TESTAMENT, SPRE SLAVA TATĂLUI NOSTRU SFÂNT DIN CERURI, ÎN FIECARE MOMENT, ÎN VECII VECILOR! AMIN! AMIN! AȘA SĂ FIM! ÎȚI MULȚUMIM FRUMOS!

Pr. prof. Ion Ciungu   “« Rămâi cu noi, că e spre seară şi s'a plecat ziua ». Şi a intrat să rămână cu ei. Şi a fost că'n timp c...