joi, 26 octombrie 2023

“Ministerul Culturii calcă în picioare identitatea Creștină a românilor. Cele mai prețioase simboluri creștine au fost batjocorite toată vara în cadrul expoziției Art Safari, iar Ministerul Culturii a promovat această expoziție. Cerem demisia Ministrului Culturii - Raluca Turcan și întrebăm pe creștinul Ciucă cum se poziționează față de acest eveniment pentru că Raluca Turcan este PNL. Răstignirea Mântuitorului Nostru Iisus Hristos și Icoana Fecioarei Maria cu Pruncul în brațe au fost defăimate sub pretextul libertății de exprimare. Cenzura de orice fel este absurdă, însă lezarea simbolurilor identității creștine, sub pretextul libertății de exprimare, trebuie să ne trezească la realitate și să ne facă să conștientizăm că identitatea noastră nu poate fi călcată în picioare.” Așa a declarat recent ANAMARIA GAVRILĂ, în Camera Deputaților. (scurtă amintire a acestei știri publicată în 24 octombrie 2023). FOARTE BINE, ANAMARIA GAVRILĂ! Vă mulțumim frumos! Foarte Bună Mărturisire ați făcut pentru Mântuitorul și pentru Sfânta Lui Mamă înaintea oamenilor! Domnul nostru Iisus Hristos a zis: "Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi şi Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în Ceruri. Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor şi Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu, Care este în Ceruri." ÎL RUGĂM PE MÂNTUITORUL ȘI PE SFÂNTA LUI MAMĂ SĂ VĂ RĂSPLĂTEASCĂ, NU NUMAI ÎN VIAȚA ACEASTA, CI MAI ALES ÎN ÎMPĂRĂȚIA CERURILOR! AMIN, DOAMNE IISUSE HRISTOASE! Haideți să o urmărim pe Anamaria Gavrilă mărturisind pentru Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, și pentru Sfânta Lui Mamă, Pururea Fecioara Maria!

Pr. prof. Ion Ciungu

 

Iisus a zis: "Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi şi Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în Ceruri. Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor şi Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu, Care este în Ceruri." (Sfânta Evanghelie după Matei 10, 32 - 33) https://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=10

 




Să o urmărim pe Anamaria Gavrilă mărturisind pentru Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, și pentru Sfânta Lui Mamă, Pururea Fecioara Maria:


https://www.facebook.com/ion.ciungu.79/videos/2052068815153058

 

Ministerul Culturii calcă în picioare identitatea Creștină a românilor, https://www.facebook.com/AnamariaGavrilaDeputat/videos/1282156652456251?locale=ro_RO

 

https://www.youtube.com/watch?v=87JX54ff1_o

 

https://www.tiktok.com/@anamaria.gavrila.deputat/video/7293525033396358433

 

…………………………………………………………………………….

Aici se încheie acest articol.

S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole:

S-a prelungit EXPOZIȚIA din București CU BLASFEMIILE LA ADRESA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS ȘI LA ADRESA SFINTEI LUI MAME, PURUREA FECIOARA MARIA!!! Observăm că azi, miercuri, 13 septembrie, 2023, SENATOAREA DIANA IOVANOVICI ȘOȘOACĂ A CERUT ÎN SENAT ANCHETAREA CELOR IMPLICAȚI ÎN ACEASTĂ EXPOZIȚIE. De asemenea, A CERUT BISERICII ORTODOXE ROMÂNE, P. F. DANIEL, SĂ IA ATITUDINE ÎMPOTRIVA ACESTEI EXPOZIȚII. (scurtă amintire a știrii). Mulțumim frumos doamnă Diana Iovanovici Șoșoacă, pentru că azi ați cerut în Senatul României ÎNCHIDEREA EXPOZIȚIEI din București prin CARE SE ADUC BLASFEMII la adresa FIULUI LUI DUMNEZEU FĂCUT OM PENTRU MÂNTUIREA OAMENILOR, DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS și la adresa PREASFINTEI FECIOARE MARIA, MAICA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS! De asemenea, vă mulțumim frumos pentru că ați cerut anchetarea tuturor celor implicați în această expoziție care îi insultă pe toți creștinii din lume, din România în primul rând! De asemenea, mulțumim frumos pentru că ați cerut Bisericii Ortodoxe Române, P. F. Daniel, să ia atitudine oficială împotriva acestei expoziții! Credeam că s-a terminat cu acele blasfemii atunci, când le-ați denunțat, pe 8 septembrie 2023, de sărbătoarea NAȘTEREA MAICII DOMNULUI. Dar am înțeles că persoanele sataniste nerușinate au prelungit expoziția până pe 30 septembrie, deși închiderea ei era planificată pe 10 septembrie! ... Știu că mulțumirile acestea pe care vi le adresez sunt slabe, dar ÎL RUGĂM PE MÂNTUITORUL ȘI PE SFÂNTA LUI MAMĂ SĂ VĂ RĂSPLĂTEASCĂ, NU NUMAI ÎN VIAȚA ACEASTA, CI MAI ALES ÎN ÎMPĂRĂȚIA CERURILOR! AMIN, DOAMNE IISUSE HRISTOASE! ... Foarte Bună Mărturisire ați făcut, doamnă Diana, pentru Mântuitorul și pentru Mama Lui înaintea oamenilor azi! Iisus a zis: "Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi şi Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în Ceruri. Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor şi Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu, Care este în Ceruri."

 

BLASFEMIILE din BUCUREȘTI, în care DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS este înfățișat ca ANDROGIN și CU COARNE, iar MAICA DOMNULUI este înfățișată CU CAP DE MORT, CU TRUP DE BĂRBAT TRAVESTIT ÎN FEMEIE și CU ȚIGARA ÎN MÂNA DREAPTĂ, sunt puse la EXPOZIȚIE, la Palatul Dacia, din 30 iunie până în 10 septembrie 2023. OBSERVĂM că pe 8 septembrie, de NAȘTEREA MAICII DOMNULUI, senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă le-a cam stricat expoziția. (scurtă amintire a știrii). Foarte bine, Diana! Mulțumim frumos! Dar, mulțumirea din partea noastră este slabă. Să vă răsplătească Domnul nostru Iisus Hristos și Sfânta Lui Mamă, Pururea Fecioara Maria! Amin! Amin! Așa să fie! ... Bineînțeles că autorii exponatelor nu sunt creștini, dar profită de banii creștinilor și batjocoresc valorile creștinilor [Alina-Ondine Slimovschi, n. 1982, cică stă în Timișoara; și Paul Baraka, n. 1994, în Arad]! ... Să ne amintim că de 2.000 de ani izbiturile se țin lanț contra Mântuitorului, dar fără succes din partea dușmanilor antihriști evrei et company!

 

Într-adevăr, UNELE INSTITUȚII CULTURALE ROMÂNEȘTI îi finanțează pe unii antiromâni PENTRU ATACAREA VALORILOR CREȘTINE ROMÂNEȘTI! Este vorba, în primul rând, de MINISTERUL CULTURII care a finanțat BLASFEMIILE din BUCUREȘTI, puse la EXPOZIȚIE, la Palatul Dacia, în care DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS este înfățișat ca ANDROGIN și CU COARNE, iar MAICA DOMNULUI este înfățișată CU CAP DE MORT, CU TRUP DE BĂRBAT TRAVESTIT ÎN FEMEIE și CU ȚIGARA ÎN MÂNA DREAPTĂ. Am observat că pe 8 septembrie, de NAȘTEREA MAICII DOMNULUI, senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă le-a cam stricat expoziția. Foarte bine, Diana! Mulțumim frumos! Dar, mulțumirea din partea noastră este slabă. Să vă răsplătească Domnul nostru Iisus Hristos și Sfânta Lui Mamă, Pururea Fecioara Maria! Amin! Amin! Așa să fie! ... Bineînțeles că autorii exponatelor nu sunt creștini, dar profită de banii creștinilor și batjocoresc valorile creștinilor. [autorii exponatelor: Alina-Ondine Slimovschi, n. 1982, cică stă în Timișoara; și Paul Baraka, n. 1994, în Arad]! ... Să ne amintim că de 2.000 de ani izbiturile se țin lanț contra Mântuitorului, dar fără succes din partea dușmanilor antihriști evrei et company! ... S-a prelungit EXPOZIȚIA din București CU BLASFEMIILE LA ADRESA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS ȘI LA ADRESA SFINTEI LUI MAME, PURUREA FECIOARA MARIA!!! Am observat că, în 13 septembrie, 2023, SENATOAREA DIANA IOVANOVICI ȘOȘOACĂ A CERUT ÎN SENAT ANCHETAREA CELOR IMPLICAȚI ÎN ACEASTĂ EXPOZIȚIE. De asemenea, A CERUT BISERICII ORTODOXE ROMÂNE, P. F. DANIEL, SĂ IA ATITUDINE ÎMPOTRIVA ACESTEI EXPOZIȚII. ... Este vorba, apoi, de filmul “ARSENIE. VIAȚA DE APOI” (film făcut de evreii necreștini, fără convingeri religioase, Alexandru Solomon și Ada Solomon, despre mitul lui Arsenie Boca, adică viața de apoi a lui Arsenie Boca printre noi, cultul care s-a născut după moartea lui, în ce fel se oglindește societatea românească în acest cult. Despre influența mare a Bisericii Ortodoxe după căderea comunismului, inclusiv prin Arsenie Boca! ... Prima proiecție a filmului a avut loc la Cluj-Napoca, pe 16 iunie 2023, la TIFF; ... Din 1 septembrie este în cinematografele românești.). OARE este vreo legătură între acest film și EXPOZIȚIA din BUCUREȘTI CU BLASFEMIILE LA ADRESA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS ȘI LA ADRESA SFINTEI LUI MAME, PURUREA FECIOARA MARIA? ... Am observat că ASTRA FILM A REFUZAT, în 26 septembrie 2023, CEREREA ARHIEPISCOPIEI SIBIULUI din 25 septembrie 2023, prin care s-a solicitat ca în județul Sibiu să nu fie permisă proiecția acestui film prin care este batjocorită Biserica și valorile poporului nostru. ... Aflăm de la Marian Dumitru că acest film a fost făcut cu sprijinul TVR și a primit de la Statul Român fonduri în valoare de o jumătate de milion de lei. ... VINDECĂ DOAMNE IISUSE HRISTOASE, TE RUGĂM FRUMOS, SCHIZOFRENIA STATULUI ROMÂN! AMIN! ÎȚI MULȚUMIM FRUMOS!

 

“ARSENIE. VIAȚA DE APOI.” (film făcut de evreii necreștini, fără convingeri religioase, Alexandru Solomon și Ada Solomon, despre mitul lui Arsenie Boca, adică viața de apoi a lui Arsenie Boca printre noi, cultul care s-a născut după moartea lui, în ce fel se oglindește societatea românească în acest cult. Despre influența mare a Bisericii Ortodoxe după căderea comunismului, inclusiv prin Arsenie Boca! ... Prima proiecție a filmului a avut loc la Cluj-Napoca, pe 16 iunie 2023, la TIFF; ... Din 1 septembrie este în cinematografele românești.). OARE este vreo legătură între acest film și EXPOZIȚIA din BUCUREȘTI CU BLASFEMIILE LA ADRESA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS ȘI LA ADRESA SFINTEI LUI MAME, PURUREA FECIOARA MARIA?

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Suntem în MARȚEA LUMINATĂ, în SĂPTĂMÂNA LUMINATĂ (The Bright Week), adică în PRIMA SĂPTĂMÂNĂ CARE URMEAZĂ DUPĂ SĂRBĂTOAREA ÎNVIERII DOMNULUI DUMNEZEULUI ȘI MÂNTUITORULUI NOSTRU IISUS HRISTOS. ... Bucuria Învierii Domnului nostru Iisus Hristos o exprimăm și noi, în fiecare an, inclusiv prin felul în care NE SALUTĂM TIMP DE 40 DE ZILE, cu uimitorul și frumosul mesaj de origine îngerească, "HRISTOS A ÎNVIAT!", la care răspundem, din forța Tradiției Sfinte și în diferite grade de asimilare, "ADEVĂRAT A ÎNVIAT!" Azi, în A TREIA ZI DE PAȘTI, în MARȚEA LUMINATĂ, haideți să ne luminăm sufletele cu textul evanghelic programat pentru a fi citit azi la Sfânta Liturghie! În acest text este vorba despre modul în care DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS S-A ARĂTAT DUPĂ ÎNVIERE LA DOI DINTRE UCENICII SĂI, adică LUI LUCA ȘI CLEOPA, în timp ce ei mergeau dinspre Ierusalim spre localitatea Emaus. Pe drum El li s-a arătat ca un străin care i-a întrebat de ce sunt triști și le-a explicat textele sfinte din Vechiul Testament referitoare la Mesia, referitoare la suferințele Lui urmate de slava Lui. Apoi, LA CINA DIN EMAUS IISUS A FOST RECUNOSCUT, CÂND EL A BINECUVÂNTAT PÂINEA, A FRÂNT-O ȘI LE-A DAT-O. ... Cu această ocazie este potrivit SĂ NE AMINTIM DE ARĂTĂRILE DOMNULUI DUPĂ ÎNVIERE, de persoanele cărora El S-a arătat după Înviere, timp de 40 de zile, până când S-a înălțat la Cer. MAICA DOMNULUI ESTE PRIMA PERSOANĂ CARE L-A VĂZUT PE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS ÎNVIAT, după cum aflăm din cartea de cult numită Penticostar, în care se explică astfel: Învierea a cunoscut-o întâi Maica lui Dumnezeu, Care, după cum grăiește Evanghelia cea de la Matei, ședea la Mormânt împreună cu Maria Magdalena. Dar, spre a nu se arunca îndoială asupra Învierii, din pricina dragostei de Mamă pentru Fiul Său, de aceea zic evangheliștii că Domnul S-a arătat mai întâi Mariei Magdalena. Așa scrie în Sinaxarul din Penticostar, la Sfânta și Marea Duminică a Paștilor. ... Știm că Iisus a promis că El este prezent acolo unde chiar și numai doi sau trei se adună în Numele Lui (Matei 18, 20). DOAMNE IISUSE HRISTOASE, TE RUGĂM FRUMOS PRIN DUHUL SFÂNT, AJUTĂ-NE SĂ FACEM PARTE DINTRE PERSOANELE CARE SE ADUNĂ ÎN NUMELE TĂU, CONFORM LEGII TALE EXPRIMATĂ ÎN NOUL TESTAMENT, SPRE SLAVA TATĂLUI NOSTRU SFÂNT DIN CERURI, ÎN FIECARE MOMENT, ÎN VECII VECILOR! AMIN! AMIN! AȘA SĂ FIM! ÎȚI MULȚUMIM FRUMOS!

Pr. prof. Ion Ciungu   “« Rămâi cu noi, că e spre seară şi s'a plecat ziua ». Şi a intrat să rămână cu ei. Şi a fost că'n timp c...