joi, 30 august 2018

PAPA FRANCISC ESTE PRECURSOR AL VENIRII LUI ANTICHRIST ȘI AL SFÂRȘITULUI LUMII. AȘA AU SPUS UNII PRELAȚI CATOLICI CONSERVATORI LA O CONFERINȚĂ ÎN APRILIE 2018 REFERINDU-SE LA FAPTUL CĂ FRANCISC ESTE PREA LIBERAL CU HOMOSEXUALII ȘI CU CATOLICII DIVORȚAȚI. DIN GRUPUL ACESTOR CONSERVATORI FACE PARTE ȘI ARHIEPISCOPUL CARLO MARIA VIGANO, CARE A CERUT RECENT (25/26 AUGUST 2018) DEMISIA PAPEI FRANCISC PENTRU CĂ A ACOPERIT DIN 2013 ABUZURILE SEXUALE ALE CARDINALULUI AMERICAN THEODORE MC CARRICK (articol în engleză din 29 august 2018 ; scurtă anunțare a știrii)



 de pr.prof. Ion Ciungu






„Iar cine va sminti pe unul dintr-aceştia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară şi să fie afundat în adâncul mării. ... Vedeţi să nu dispreţuiţi pe vreunul din aceştia mici, că zic vouă: Că îngerii lor, în ceruri, pururea văd faţa Tatălui Meu, Care este în ceruri.” (Matei cap. 18, versetele 6 și 10). http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=18
………
………
…………….





Despre grupul de prelați catolici conservatori care se opun Papei Francisc, grup mic dar foarte critic, ne amintește și articolul Defenders rally round Pope Francis after Vigano allegations , publicat în data de 29 august 2018 pe site-ul de știri creștine din Londra, Christian Today, de Reuters.



Fost nunțiu (ambasador) al Vaticanului în SUA în perioada 2011-2016, Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò a cerut demisia Papei Francisc pe motiv că în 2013 el l-a informat personal pe Francisc despre abuzurile Cardinalului Theodore McCarrick, care era pedepsit de Papa Benedict XVI, iar Francisc l-a reabilitat pe cardinalul care a stricat generații de seminariști.

Amănunte pe acest subiect putem citi în articolele de la următoarele link-uri:






...........


.....................................


Aici am terminat de anunțat știrea respectivă.


S-ar putea întâmpla să dorim să (re)vedem următoarele articole :


















Despre abuzul de putere asupra femeilor, dezvăluit de mișcarea  #MeToo, aici:




Despre abuzul de putere în baza funcției sociale ne amintim și din acest articol, unde e vorba de doi judecători evrei :

Profetul Daniel (17 decembrie ), (aspecte: moral, istoric, mesianic, eshatologic)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu